hummer 08.10.10, 22:06 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8486281,Nowy_sondaz__prawie_20_procentowe_poparcie_dla_SLD_.html :) Niedojrzały Napieralski zaczął czesać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 22:16 hummer napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8486281,Nowy_sondaz__prawie_20_procentowe_poparcie_dla_SLD_.html > :) Niedojrzały Napieralski zaczął czesać. > No coz korzysta na tym ze go lekcewazono a on swoje robil, robil i zaczyna sie dorabiac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 22:20 Great !:) Donio myslał, że "zmiadży SLD", a SLD coraz mocniejsze, a ponadto z PO soki odsysa Palikot...:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 22:28 hummer napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8486281,Nowy_sondaz__prawie_20_procentowe_poparcie_dla_SLD_.html > :) Niedojrzały Napieralski zaczął czesać. Nie chwaliłbym dnia przed zachodem słońca ale jest niekiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 22:30 hummer napisał: :) Niedojrzały Napieralski zaczął czesać. Powoli,powoli(bez fajerwerków)do przodu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 22:38 teraz tego prosiaka Kalisza powinni odstrzelić,niech do Januszka spir..a,tam same szumowiny to i jego miejsce u boku klauna za pięc groszy Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Prosiak jest związany z prawicą Palikota 08.10.10, 22:42 Sam się odstrzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 22:43 bodo.2 napisał: > teraz tego prosiaka Kalisza powinni odstrzelić,niech do Januszka spir..a,tam sa > me szumowiny to i jego miejsce u boku klauna za pięc groszy Spokojnie. Nie należy produkować męczenników. First things first. Odpowiedz Link Zgłoś
razara A PiS ma 25% poparcie 08.10.10, 22:49 chociaż pozostałe 75% wie,że jego szef jest psychopatą. Pięciu wyznawców Napieralskiego w komplecie. He he Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A PiS ma 25% poparcie 09.10.10, 09:47 razara napisała: > chociaż pozostałe 75% wie,że jego szef jest psychopatą. > > Pięciu wyznawców Napieralskiego w komplecie. > > He he + fanka Nałęcza..... Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: A PiS ma 25% poparcie 09.10.10, 09:51 > > + fanka Nałęcza..... Może i fanka, ale w przeciwieństwie do was -napieralszczyków, nie zakładam o nim wiernopoddańczych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: A PiS ma 25% poparcie 09.10.10, 20:37 forum.gazeta.pl/forum/w,89824,104654555,104654555,Orlinski_ma_podobne_odczucia.html nie wspomnę o innych ,choćby z MŚ-krótką masz pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A PiS ma 25% poparcie 09.10.10, 21:15 razara napisała: > > > > > + fanka Nałęcza..... > > > Może i fanka, ale w przeciwieństwie do was -napieralszczyków, nie zakładam o n > im wiernopoddańczych wątków. Nałęczowianka!Mocno nasycona CO2.Ciebie nikt nie pokona w ilości zakładanych wątków.W ilości nicków też. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 08.10.10, 22:51 ma jakies lepsze metody na kryzys? Przytnie wydatki budżetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 08.10.10, 22:54 wujaszek_joe napisał: > ma jakies lepsze metody na kryzys? Przytnie wydatki budżetowe? Nie wiem co oferuje Tobie,ale mnie tylko i wyłacznie tanią rozrywkę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 08.10.10, 23:00 Nie wiem co oferuje Tobie,ale mnie tylko i wyłacznie tanią rozrywkę:-) Każdemu według jego potrzeb i możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 08.10.10, 23:17 remez2 napisał: > Nie wiem co oferuje Tobie,ale mnie tylko i wyłacznie tanią rozrywkę:-) > Każdemu według jego potrzeb i możliwości. Jakie to szczęście że nie mam z tobą kompatybilnych ani potrzeb ani możliwości. Czyli obopólne szczęście - twoje i moje. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 08.10.10, 22:54 wujaszek_joe napisał: > ma jakies lepsze metody na kryzys? Przytnie wydatki budżetowe? Może kościelne? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer 10 mld rocznie wobec KrK 08.10.10, 22:55 wujaszek_joe napisał: > ma jakies lepsze metody na kryzys? Przytnie wydatki budżetowe? Uważasz, że nie ma w czym ciąć? A nie tylko dodawać. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Kwaśniewski podpisał im konkordat 08.10.10, 23:14 Miller lepszy nie był. Są równie klerykalni jak PO. Chociaż teraz słuzby dobrały się jednak do komisji majątkowej Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Kwaśniewski podpisał im konkordat 08.10.10, 23:19 Są równie klerykalni jak PO. Chodzi Ci o A. Kwaśniewskiego i L. Millera czy o SLD? Bo dwaj pierwsi tak, obecny SLD już nie tak, jak za rządów tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Kwaśniewski podpisał im konkordat 08.10.10, 23:32 pięć lat temu na nich głosowałem. W życiu nie zrobiłem nic głupszego w wyborach. nie znam ich recepty na kryzys. i pewnie nie poznam, bo nie widzę tam nikogo odwazniejszego niż Rostowski. Borowskiego szanowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
picmaker Re: Kwaśniewski podpisał im konkordat 08.10.10, 23:41 > pięć lat temu na nich głosowałem. Słabo jesteś przekonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Kwaśniewski podpisał im konkordat 08.10.10, 23:45 wujaszek_joe napisał: > pięć lat temu na nich głosowałem. I ja. > W życiu nie zrobiłem nic głupszego w wyborach. Masz szansę to nadrobić i zagłosować na J.Palikota. > nie znam ich recepty na kryzys. i pewnie nie poznam, bo nie widzę tam nikogo od > wazniejszego niż Rostowski. Czy gość, który skacze na bungee nie sprawdziwszy długości liny jest odważny? > Borowskiego szanowałem. Ja też. Do pewnego momentu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Kwaśniewski podpisał im konkordat 08.10.10, 23:47 nie rozumiem przenośni z tym bungee Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Kwaśniewski podpisał im konkordat 08.10.10, 23:52 wujaszek_joe napisał: > nie rozumiem przenośni z tym bungee Kreatywna księgowość. ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Nie miał wyjścia 08.10.10, 23:24 Suchocka podrzuciła mu tego kartofla. Gdyby nie podpisał wyszedłby na Kaczora, który nie chciał podpisać traktatu. A przy TVP rządzonej przez pampersów zostałby zaszczuty, jak Narutowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Nie miał wyjścia 08.10.10, 23:51 I przystał na warunki czarnych. A komisja majątkowa rozkręcała się wtedy w najlepsze. Mimo tego głosu na Kwaśniewskiego nie żałuję, jego następca pokazał o ile gorzej można sprawowac ten urząd Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly 10 miliardów? Znowu z palucha wyssane? 09.10.10, 08:25 Podaj linka do tych propagandowych rewelacji, z konkretnymi wyliczeniami. Byle nie do pisku bez pokrycia Senyszyn. 700 mln zł katecheci (niech będzie 1 miliard), 100 mln fundusz kościelny, 100 milionów różnego rodzaju czarni w urzędach celnych, wojsku, straży pożarnej itp, ok. 50 mln finansowanie wyższych szkół katolickich (co chyba nie jest naganne), klikadziesiąt milionów na rewitalizację zabytków - co chwalebne. Owszem - nie wolno dawać na budowę kościołów, jak miało to miejsce w ub. roku. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 08.10.10, 22:58 Napewno nie 4 bańki dla czarnych pijawek. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Póki co tanią podnietkę. 08.10.10, 23:07 dla sfrustrowanych entuzjastów, ale niebawem zaproponuje wszystkim wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 09.10.10, 19:39 jabłka i grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 09.10.10, 20:31 damakier1 napisała: > jabłka i grzyby. popatrz pan,jacy ci ludzi są głupi i to spory procent. .Napieralski przędzie też wełnę i wyrabia ser owczy...ale o tym sza. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 09.10.10, 20:39 bikej5 napisała: > damakier1 napisała: > > > jabłka i grzyby. > > popatrz pan,jacy ci ludzi są głupi i to spory procent. > .Napieralski przędzie też wełnę i wyrabia ser owczy...ale o tym sza. A nawet dzieci (wprawdzie własne) potrafi przewinąć. Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 09.10.10, 20:44 obawiam się,że umie też jeść nożem i widelcem-czy Dama to zniesie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
shir-ker Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 09.10.10, 20:45 Niemożliwe! Taki nie wiadomo kto??? bikej5 napisała: > obawiam się,że umie też jeść nożem i widelcem Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 09.10.10, 20:51 shir-ker napisała: > Niemożliwe! > > Taki nie wiadomo kto??? > > ano właśnie. czekam na stosowny protest-może z grzybami i jabłkami na Rozbrat?;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 09.10.10, 20:47 bikej5 napisała: > obawiam się,że umie też jeść nożem i widelcem-czy Dama to zniesie?;) W pewnej rodzinie urodził się generał. Na "raz, dwa" bawił się granatem. Na trzy oddawał niani. Pytanie: czy ona to zniosła? Nie, była za bardzo wybuchowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Tuska nie widziałem nigdy 09.10.10, 21:09 bikej5 napisała: > obawiam się,że umie też jeść nożem i widelcem;) jedzącego sztućcami. Ale też i go nie podejrzewałem nigdy o tę umiejętność :) Za to 4 winka to pewnie obala z gwinta :) Biedak będzie musiał teraz pić w samotności. Stracił kumpla. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A co ten SLD nam dzisiaj oferuje? 09.10.10, 21:25 bikej5 napisała: > obawiam się,że umie też jeść nożem i widelcem-czy Dama to zniesie?;) Nie zniesie bo sama je łyżką wystruganą z lipowego drzewa kozikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 23:10 Mocno, mocno i dobrze :) Zaraz lemingi zaczną miauczeć, że to chwilowe albo że sondaż telefoniczny itp. Coś wymyślą. Natomiast bezsprzecznie widać, że jedyną alternatywą dla wirującego katotalibanu PISowskiego jest SLD. Żadna lalka Palikot. Aczkolwiek spełnia on swoją rolę. Doprowadził do rozłamu w PO. Kutz to tylko początek, po nim będą inni. Przy rozsypującej się Platfusji i zdychającym PISie do gry wejdzie stare sprawdzone SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 23:13 antyprawak napisał: > Mocno, mocno i dobrze :) > > Zaraz lemingi zaczną miauczeć, że to chwilowe albo że sondaż telefoniczny itp. > Coś wymyślą. > > Natomiast bezsprzecznie widać, że jedyną alternatywą dla wirującego katotaliban > u PISowskiego jest SLD. Żadna lalka Palikot. Oczywiście, tylko charyzmatyczny przywódca z krwi i kości złożony jakim bez wątpienia jest Grzegorz Napieralski. Odpowiedz Link Zgłoś
razara chociaż się nienawidzimy 08.10.10, 23:25 to jeśli chodzi o Napieralskiego mamy bliźniacze odczucia. To tyle co chciałam powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: chociaż się nienawidzimy 08.10.10, 23:30 Re: chociaż się nienawidzimy Zbytnio sobie jednak schlebiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: chociaż się nienawidzimy 08.10.10, 23:33 boblebowsky napisał: > Re: chociaż się nienawidzimy > > Zbytnio sobie jednak schlebiasz. > Faktycznie popłynęłam. Nawet na liście szumowin nie chcesz mnie umieścić. Źle się z tym czuję. Przyznaję. > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie chcę powiedzieć, że nie jesteście Polakami 09.10.10, 09:43 razara napisała: > to jeśli chodzi o Napieralskiego mamy bliźniacze odczucia. > > To tyle co chciałam powiedzieć. Gdyż Napieralski ma wysokie zaufanie społeczne. Facet nie kłamie, nie bajerzy - robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nie chcę powiedzieć, że nie jesteście Polakam 09.10.10, 10:28 hummer napisał: > Gdyż Napieralski ma wysokie zaufanie społeczne. Facet nie kłamie, nie bajerzy - > robi swoje. Co robi poza oczekiwaniem na wiatr? Jakie realne propozycje ma dla mnie, bo tani antyklerykalny populizm do mnie nie przemawia. No i jakież to w końcu osobistości są zapleczem intelektualnym tego wielkiego lidera, Wikliński??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nie chcę powiedzieć, że nie jesteście Polakam 09.10.10, 12:36 boblebowsky napisał: > hummer napisał: > > > Gdyż Napieralski ma wysokie zaufanie społeczne. Facet nie kłamie, nie baj > erzy - > > robi swoje. > > Co robi poza oczekiwaniem na wiatr? Jakie realne propozycje ma dla mnie, bo tan > i antyklerykalny populizm do mnie nie przemawia. No i jakież to w końcu osobist > ości są zapleczem intelektualnym tego wielkiego lidera, Wikliński??:)))) A co ma robić? Nie popełnia błędów czego nie można powiedzieć o PO czy PiS. Troszczy się o Polskę, a nie o urzędników obcego państwa. A dalsza cześć to już akademickie dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nie chcę powiedzieć, że nie jesteście Polakam 09.10.10, 22:21 > A co ma robić? Nie popełnia błędów czego nie można powiedzieć o PO czy PiS. Tro > szczy się o Polskę, a nie o urzędników obcego państwa. A dalsza cześć to już ak > ademickie dyskusje. To ci argument:)))) Nie popełnia błędów ten kto nic nie robi, powinieneś chyba znać tą zasadę. I nie rozśmieszaj mnie z tą "troską o Polskę", bo to zwykły komunał i słowa którymi wyciera sobie gębę co drugi polityk, zgodnie z zasadą, im mniej ma do zaproponowania tym się bardziej troszczy o Polskę. Pytałem o zaplecze intelektualne jego i jego partii. Ma jakieś czy pominąłeś ten temat nie bez powodu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Rozumiem, że to w kwestii tego zaplecza intelektu 09.10.10, 23:36 intelektualnego partii i Grzesia? Pisiorki na tym forum używają podobnych argumentów. Siebie warci jesteście ekstremiści:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Rozumiem, że to w kwestii tego zaplecza intel 09.10.10, 23:44 boblebowsky napisał: > intelektualnego partii i Grzesia? Pisiorki na tym forum używają podobnych argum > entów. > Siebie warci jesteście ekstremiści:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Poczucie humoru jeszcze nie zaniknęło. 09.10.10, 23:52 boblebowsky napisał: A to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 23:38 Tu nie chodzi o charyzmę, tylko o konsekwencję. Ktoś kto głosował za powołaniem CBA albo bronił komisji majątkowej nie może być alternatywą dla PISdzniętych. To po prostu oksymoron. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 23:55 Co do CBA, to tusk do mnie dotarł takim tekstem, że Polska jest skorumpowana i takie pogotowie antykorupcyjne jest potrzebne. Kamiński zbłaźnił tą służbę Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 00:07 wujaszek_joe napisał: > Co do CBA, to tusk do mnie dotarł takim tekstem, że Polska jest skorumpowana i > takie pogotowie antykorupcyjne jest potrzebne. Kamiński zbłaźnił tą służbę Nie, twórcy czyli POPiS przejechali się na własnej świni, którą chcieli podłożyć Lewicy. ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 06:17 IPN i CBA w zamiarze POPiSu miały być biczem bożym na czerwonych.A największe szkody te instytucje narobiły lebrom z POPiSu.Pełowcy cieszyli się że Palikot zmiażdzy SLD,tymczasem Palikot zaczął kruszyć PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Amen :) 09.10.10, 09:46 zoil44elwer napisał: > IPN i CBA w zamiarze POPiSu miały być biczem bożym na czerwonych.A największe s > zkody te instytucje narobiły lebrom z POPiSu.Pełowcy cieszyli się że Palikot zm > iażdzy SLD,tymczasem Palikot zaczął kruszyć PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie dobierajmy sukcesów CBA 09.10.10, 09:45 wujaszek_joe napisał: > Co do CBA, to tusk do mnie dotarł takim tekstem, że Polska jest skorumpowana i > takie pogotowie antykorupcyjne jest potrzebne. Kamiński zbłaźnił tą służbę CBA nie znalazło żadnych przekrętów w SLD, ale znalazła je w Kościele na styku z państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 23:30 I co tu porównywać OBOP do jakiś sondaży na zamówienie a'la smg/krc. Jedyna wiarygodna sondażownia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 23:37 Narod idzie na lewo, taki jest fakt. Palikot za slaby i zbyt blazenski. Dlatego rosnie poparcie dla SLD. JaK na listach nie bedzie Millera, Kwasniewskiego i Oleksego - zdrajcow lewicy, maja glos agnostykow. Odpowiedz Link Zgłoś
razara Bez jaj 08.10.10, 23:45 ja też jestem agnostyczką i lewaczką i nigdy w życiu nie zagłosuję na partię, której szefem jest Jaś Fasola,z aparatyczykowsmim odchyleniem. Stary komuszy beton się obudził/[postał w z grobu. stąd ten wynik. Gimnazjalista/licealista na widok Napieralskiego chodzącego po lesie w żółtej szturmówce skręca się ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
gcc1 Re: Bez jaj 09.10.10, 13:41 Właśnie tacy jak ty głosują na POpaprańców,teraz juz wiem skad PO ma tak wysokie poparcie,Napieralski wam nie pasuje,wolelibyscie zaprzanca i dewota Olejniczaka.Otoz SLD wygra wybory parlamentarne a Napieralski bedzie premierem a twoj ulubiony Donek ze swoja skompromitowana partia odejdzie w niebyt. Olejniczak zeslany,jeszcze tylko platfusowego lizusa Kalisza odstrzelic gdzies do Bogatyni czy innej Koziej Wólki. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A za wszystko, prędzej czy później zapłacimy my. 09.10.10, 14:09 gcc1 napisał: > Właśnie tacy jak ty głosują na POpaprańców,teraz juz wiem skad PO ma tak wysoki > e poparcie,Napieralski wam nie pasuje,wolelibyscie zaprzanca i dewota Olejnicza > ka.Otoz SLD wygra wybory parlamentarne a Napieralski bedzie premierem a twoj ul > ubiony Donek ze swoja skompromitowana partia odejdzie w niebyt. Olejniczak zesl > any,jeszcze tylko platfusowego lizusa Kalisza odstrzelic gdzies do Bogatyni czy > innej Koziej Wólki. Królestwo z tego świata Po aresztowaniu pełnomocnika zakonów Marka P. pojawiły się przypuszczenia, że może teraz dojść do operacji przeciwnej: odzyskiwania majątku przez państwo od Kościoła, a samorządy wystąpią o odszkodowania. Ale Kościół nie musi niczego się obawiać. Nawet jeśli okaże się, że decyzje podejmowali skorumpowani urzędnicy na podstawie fałszywych wycen gruntów, nie ma możliwości odebrania mu ziemi. Taką gwarancję Kościół otrzymał w ustawie z 1989 r., zawierającej paragraf o ostateczności orzeczeń Komisji Majątkowej. Zasadę tę kwestionuje wniosek SLD, oczekujący od dwóch lat na rozpatrzenie w Trybunale Konstytucyjnym. Jeśli Trybunał przyzna lewicy rację, to nie zmieni reguły, że prawo nie działa wstecz. A ewentualne odszkodowania samorządom, poszkodowanym przez Marka P., wypłaci Skarb Państwa. Polski Kościół pozostanie potężnym królestwem całkiem z tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Zegnajcie sny o SLD 08.10.10, 23:48 > Palikot za slaby i zbyt blazenski. Otóż to. Społeczeństwo ma jednak dosyć Lepperiady. Chętnie popatrzy, ale na poparcie nie ma co liczyć. To już jest poważna polityka i liczyć się będzie autentyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 06:40 Mały Lesiu,stary cynik przyda się Grzesiowi.Większe szkody lewicy zrobił Dwór Kwacha i Józin Brzytwa-Oleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Miarodajne sondaże na wybory 2011. 09.10.10, 05:54 Będą dopiero wiosną 2011. Zadziałają podwyżki cen, partia Palikota zbuduje ogólnokrajaową strukturę. Ujawni się prawda o Smoleńsku, będzie więcej wiadomo o megaprzekręcie mafii watykańskiej. Sondaż bez Palikota za sześć tygodni, w wyborach do sejmików. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jak tam zawiadomienie SLD do prokuratury 09.10.10, 08:49 haen2010 napisał: > Będą dopiero wiosną 2011. Zadziałają podwyżki cen, partia Palikota zbuduje ogól > nokrajaową strukturę. Ujawni się prawda o Smoleńsku, będzie więcej wiadomo o me > gaprzekręcie mafii watykańskiej. Odnośnie mafii watykańskiej. Palikot pism pisać nie umie i muszą to za niego robić ludzie z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Klasyczne - łapać złodzieja! 09.10.10, 09:52 Większość tego megaprzekrętu obciąża SLD. Sam Miller o tym mówi, że za miliardy kupował sobie życzliwość czarnej mafii. Prokuratury takie tłumaczenia nie zadowolą. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Prokuratura wyjaśni. 09.10.10, 11:01 haen2010 napisał: > Większość tego megaprzekrętu obciąża SLD. Sam Miller o tym mówi, że za miliardy > kupował sobie życzliwość czarnej mafii. Prokuratury takie tłumaczenia nie zado > wolą. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Prokuratura wyjaśni. 09.10.10, 11:11 Faktycznie, jest małe prawdopodobieństwo zamiecenia gigaafery pod dywan. Wszystkie formacje i elity umoczone po uszy. Trochę dziwi mnie ten Kopyciński. Jakby bat na dupsko SLD skręcał. W pierwszej kolejności Palikot powinien go wyjąć z SLD, żadnego Kalisza, typa zdegenerowanego chorobą łajdactwa wszystkich kauzyperdów. Gotówka uber alles. Wojtek też pasuje, porządny chłopak jest. I finished, gdzieś tam młodzi lokalnie wspólnie z platfusami. Odpowiedz Link Zgłoś
pulkownik.mietkowski KC SLD gotowe do przejecia wladzy w polszej respub 09.10.10, 10:15 lice. Na ostatnim plenum KC SLD Pierwszy Sekretarz towarzysz Napieralski potwierdzil ze aktyw partyjny i Biuro Polityczne KC SLD jest gotowe do przejecia wladzy odebranej nieslusznie przez burzuazyjna reakcje. Towarzysze rosyjscy rowniez popieraja SLD jako jedyna zdrowa reprezentacje lewicy w polszej respublice. Towarzysz Napieralski ma pelne zaufanie tow Putina oraz rosyjskiego Aparatu i Bezpieczenstwa. U nas na kole SLD widac jak mlodzi towarzysze sa pelni zapalu zeby brac wladze. Sytacja przypomina mi ta z roku 44 i 45 kiedy to razem z Armia Czerwona oraz organami bratniego NKWD zgnietlismy reakcje w polszy i nasza Partia wziela wladze w imieniu robotnikow, chlopow oraz inteligencji pracujacej. Tak bedzie rowniez teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
lubliludek Re: KC SLD gotowe do przejecia wladzy w polszej r 09.10.10, 20:02 pulkownik.mietkowski napisała: ................>pierdzenie<.......... ======== To nie te czasy. Idź się wysmarkać, zanim jakiś bzdet na forum znów wysmrodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 11:12 i to zdaje się są wyniki badań tej pracowni, która ostatnio była najbliżej prawdziwych rozstrzygnięć w wyb.prezydenckich. SLd-Palikot 19 :2. Nieźle jest. wygląda na to, ze prędzej Palikota zmiażdzy jego własna miażdżyca niż on kogokolwiek w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 11:20 SLd-Palikot 19 :2. Nieźle jest. wygląda na to, ze prędzej Palikota zmiażdzy jego własna miażdżyca niż on kogokolwiek w polityce. Czyżby była to ilustracja do odpowiedzi na pytanie: kto "wynalazł" jodłowanie? ---------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 12:39 grek.grek napisał: > SLd-Palikot 19 :2. Nieźle jest. wygląda na to, ze prędzej Palikota zmiażdzy jeg > o własna miażdżyca niż on kogokolwiek w polityce. Zadaniem Palikota było przewietrzenie polskiej prawicy i czynił to bardzo skrupulatnie. Ale lewaka z niego nie będzie. To tak jakby kazać krowie latać :) Odpowiedz Link Zgłoś
absolutely1 Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 20:44 SLD do roboty! pora znacjonalizowac wszystkie banki i wieksze firmy,. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 20:49 absolutely1 napisał: > SLD do roboty! pora znacjonalizowac wszystkie banki i wieksze firmy,. I ziemię kościelną oddać chłopom. Odpowiedz Link Zgłoś
absolutely2 Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 23:40 chlopom mozna oddac ziemie, byle ja uprawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Zegnajcie sny o SLD 09.10.10, 23:53 absolutely2 napisał: > chlopom mozna oddac ziemie, byle ja uprawiali. Myślisz, że będą w tym gorsi od mnichów? :) Odpowiedz Link Zgłoś