Dodaj do ulubionych

PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową

16.10.10, 20:48
żeby jej kandydaci nie kojarzyli się z PiSem, tym samym z prezesem. Wszystkie pisie emblematy zostawiamy w szatni.

Jakieś pytania, na temat tego co PiS mysli sam o sobie?

Jojo próbował tłumaczyć, ze dziura w jezdni nie ma barw partyjnych, ale przecież wiadomo o co chodzi. im mniej pisu w pisie tym większy sukces.
Obserwuj wątek
    • hal9000 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 20:52
      Więc trzeba ich przepytywać, czy zamierzają postawić pomnik Lecha Kaczyńskiego albo zmieniać nazwy ulic albo patronów szkół.
      • vuvuzetka Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 21:22
        hal9000 napisał:

> Więc trzeba ich przepytywać, czy zamierzają postawić pomnik Lecha Kaczyńskiego
        > albo zmieniać nazwy ulic albo patronów szkół.

Odpowiedzą ci na to,że Kaczyński Lech był prezydentem niezależnym od swojego brata, że był prezyentem wszystkich Polaków, a nie tylko tutumfackich prezesich. I że nie raz jego limuzyna, czy inna Tutka wpadła w dziurę, bądź na sosnę, i nigdy nie pomyslał, że ten asfalt bądź brzoza sa partyjne. I to go wyróznia z pisiej tłuszczy.
        • cymber.gaj Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 21:44
          vuvuzetka napisała:

> I że nie raz jego limuzyna, czy inna Tutka wpadła w dziurę, bądź na sosnę, i ni
          > gdy nie pomyslał, że ten asfalt bądź brzoza sa partyjne.

Po pierwsze ta brzoza była partyjna, ponieważ została specjalnie zasadzona 20 lat temu przez Tuska i Putina, żeby ten samolot spadł.
          Po drugie brzoza owa okazała się bez znaczenia, ponieważ Tu154, jako samolot przerobiony z bombowca, mógł swobodnie lecieć kosząc całe łany takich brzóz o grubości zaledwie 30 cm.
          Stąd oczywisty wniosek – zamach był, ale się nie udał. Wszystkiemu winni są Tusk i Komorowski.
          • vuvuzetka Brzoza brzozą 16.10.10, 21:57
            ale ja juz opadam z sił.

Norma norma, ale zazwyczaj wygląda to tak - ja piszę co myślę, rozwijam, a w zamian dostaję same pytania dlaczego i dlaczego.

Pojęci nie mam dlaczego.

Idę poczytać Fowlesa.
            • cymber.gaj Re: Brzoza brzozą 16.10.10, 22:11
              Ty sobie poszłaś czytać Fowlesa, a tam wróg kościoła spotyka się z papieżem.
              Czy po czymś takim Jarosław Kaczyński poda papieżowi rękę? Wątpię.
              • wos9 Re: Brzoza brzozą 16.10.10, 22:14
                cymber.gaj napisał:

> Ty sobie poszłaś czytać Fowlesa, a tam wróg kościoła spotyka się z papieżem.
                > Czy po czymś takim Jarosław Kaczyński poda papieżowi rękę? Wątpię.
                >
                A ja myślę, że nawet z czcią ucałuje.
              • vuvuzetka Re: Brzoza brzozą 16.10.10, 22:19
                cymber.gaj napisał:

> Ty sobie poszłaś czytać Fowlesa, a tam wróg kościoła spotyka się z papieżem.
                > Czy po czymś takim Jarosław Kaczyński poda papieżowi rękę? Wątpię.
                >

Oczywiście, ze nie poszłam. Fowles odłożony na półkę dopóki widzę prezesa w "zębiastym - brr" uśmiechu.

Tak się cieszył na widok Bieleckiego, którego jeszcze kilka miesięcy temu nienawidzi zębiaście.

Zapobiegnijcie temu nieszczęściu Warszawiacy. Nie dajcie nabrać sie na M jak Miłość.
                • wos9 Nawet gdybym nie wiedziała Z KIM był związany Cze- 17.10.10, 10:23
                  vuvuzetka napisała:

> cymber.gaj napisał:
                  >
                  > > Ty sobie poszłaś czytać Fowlesa, a tam wróg kościoła spotyka się z papież
                  > em.
                  > > Czy po czymś takim Jarosław Kaczyński poda papieżowi rękę? Wątpię.
                  > >
                  >
                  > Oczywiście, ze nie poszłam. Fowles odłożony na półkę dopóki widzę prezesa w "zę
                  > biastym - brr" uśmiechu.
                  >
                  > Tak się cieszył na widok Bieleckiego, którego jeszcze kilka miesięcy temu niena
                  > widzi zębiaście.
                  >
                  > Zapobiegnijcie temu nieszczęściu Warszawiacy. Nie dajcie nabrać sie na M jak
                  > Miłość.

sio i tak by mi nie przyszło do głowy głosowanie na niego. Choćby za jego "arcydzieło", jakim jest nowy budynek TVP przy Woronicza, który widzę z własnych okien.
          • henry.rollins Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 17.10.10, 08:25
            Już on dęby próbował sadzić
            • wos9 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 17.10.10, 10:28
              henry.rollins napisał:

> Już on dęby próbował sadzić

SiEM nie przyjęły.
    • wanda43 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 21:00
      Wiesz co? Gwoli sprawiedliwosci trzeba powiedziec, ze nie tylko PiSlamisci zostawiaja kapoty w szatni. Dzis sie dowiedzialam, ze moja kumpela startuje do rady powiatu. Gdy zapytalam podala nazwe jakąstam. Po dopytaniu okazalo sie, ze to komitet PSLowski, tylko pod pokrywką.
      • vuvuzetka Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 21:25
        wanda43 napisała:

> Wiesz co? Gwoli sprawiedliwosci trzeba powiedziec, ze nie tylko PiSlamisci zost
        > awiaja kapoty w szatni. Dzis sie dowiedzialam, ze moja kumpela startuje do rady
        > powiatu. Gdy zapytalam podala nazwe jakąstam. Po dopytaniu okazalo sie, ze to
        > komitet PSLowski, tylko pod pokrywką.

Wierzę na słowo.

I też pierdykam.

Co nie zmienia faktu, że wybory coraz bliżej, i wszystkie ręce na pokład, byleby Jojowi i OPrezesowi przeflancowac te łagodne obłudne oblicza.
    • fagay Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 21:11
      Przypomina mi to czasy komuny: ludzi ktorzy chcieli sie od odciac od wspolpracy, SB szantazowala, ze opublikuje sie ich wspolprace z SBecja.
      Jak widac zawsze sa jakies organizacje gdzie czlonkowie wstydza sie przynaleznosci.
      • vuvuzetka Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 21:26
        fagay napisał:

> Przypomina mi to czasy komuny: ludzi ktorzy chcieli sie od odciac od wspolpracy
        > , SB szantazowala, ze opublikuje sie ich wspolprace z SBecja.
        > Jak widac zawsze sa jakies organizacje gdzie czlonkowie wstydza sie przynalezno
        > sci.

Czyli Michnik ma rację.

nie zawsze ma - kiedyś opublikował tekst, że podoba mu się polityka Lecha kaczyńskiego wobec Gruzji/Rosji.
      • wanda43 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 21:45
        Ty sobie zakonotuj, ze takie szantaze to dzialaly, ale ze 20 lat temu. Od tamtego czasu wiele sie zmienilo. Glownie to, ze dawni rozgrywajacy poszli na emeryturki i teraz maja wszystko w d00pie.
        Dzis co najwyzej moga probowac poustawiac wlasne bachory. Ale to dotyczy rowniez potomkow Putrow i innych.
        • vuvuzetka Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 22:08

> Dzis co najwyzej moga probowac poustawiac wlasne bachory. Ale to dotyczy rownie
          > z potomkow Putrow i innych.

Putry bym sie nie czepiała, z tego prostego powodu, ze jego małzonka okazała się wspaniała towarzyszką podrozy do Smoleńska.

Czepiłabym się Dubienieckich, którzy na smierci rodziców zarobili grube miliony.
          • wanda43 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 17.10.10, 09:08
            Zony sie nie czepiam. Staruje jego syn i bratanek.
            • wos9 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 17.10.10, 10:33
              wanda43 napisała:

> Zony sie nie czepiam. Staruje jego syn i bratanek.

Nazwisko na pewno im pomoże. Bez względu na to, jacy są.
    • etwas-geheimnis Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 21:48
      Świetnie , pissie glosy rozprosza sie po tych niezrzeszonych i niezaleznych kandydatach:-)
      • wos9 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 22:09
        etwas-geheimnis napisał:

> Świetnie , pissie glosy rozprosza sie po tych niezrzeszonych i niezaleznych kan
        > dydatach:-)

Ale prezes liczy, że ci jego zamaskowani ludzie będą realizować pomysły wodza.
      • vuvuzetka Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 16.10.10, 22:10
        etwas-geheimnis napisał:

> Świetnie , pissie glosy rozprosza sie po tych niezrzeszonych i niezaleznych kan
        > dydatach:-)

Oby, oby.

Mogę szczerze?

Mam qrva dosyć prezesa i tej jego politycznej jaczejki.

Znosze go od kilku lat i wystarczy.

Dlatego wystosuję apel do apana Czesława bielieckiego i jegoi apologetów

Wypie...j pan
    • zapijaczony_ryj W parafiach!!! Joko rzekł wóC 16.10.10, 21:50
      vuvuzetka napisała:

> żeby jej kandydaci nie kojarzyli się z PiSem, tym samym z prezesem. Wszystkie p
      > isie emblematy zostawiamy w szatni.
      >
      > Jakieś pytania, na temat tego co PiS mysli sam o sobie?
      >
      > Jojo próbował tłumaczyć, ze dziura w jezdni nie ma barw partyjnych, ale przecie
      > ż wiadomo o co chodzi. im mniej pisu w pisie tym większy sukces.
      • vuvuzetka tak powiedział 16.10.10, 22:06
        niezależni pisowscy pretorianie powinni dotrzeć do każdej parafii.
        • wos9 Re: tak powiedział 16.10.10, 22:14
          vuvuzetka napisała:

> niezależni pisowscy pretorianie powinni dotrzeć do każdej parafii.

Powiedział! Zagonił biedaków do strasznej orki. Ale czy podział kościelny jest podziałem administracyjnym?
          • vuvuzetka Re: tak powiedział 16.10.10, 23:07
            wos9 napisała:

> vuvuzetka napisała:
            >
            > > niezależni pisowscy pretorianie powinni dotrzeć do każdej parafii.
            >
            > Powiedział! Zagonił biedaków do strasznej orki. Ale czy podział kościelny jest
            > podziałem administracyjnym?

Nie estem biegła w tym temacie ale idę o zakład, ze podział kościelny w 90% pokrywa się z aministracyjnym.
        • klara551 Re: tak powiedział 17.10.10, 01:13
          No i mamy wreszcie wspólny mianownik. I prezes i proboszczowie nie mają żon, oficjalnych potomków i wszyscy kochają władzę,a rząd dusz jest głównym celem.
          • wos9 Re: tak powiedział 17.10.10, 10:43
            klara551 napisała:

> No i mamy wreszcie wspólny mianownik. I prezes i proboszczowie nie mają żon, oficjalnych potomków i wszyscy kochają władzę,a rząd dusz jest głównym celem.

Jest jednak jedna maleńka różnica...
    • cookies9 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 17.10.10, 09:02
      Do czego to doszło:-) Wstydzą się własnej partii i własnego prezesa.
      • wos9 Re: PiS będzie tak prowadził kampanię samorządową 17.10.10, 10:45
        cookies9 napisała:

> Do czego to doszło:-) Wstydzą się własnej partii i własnego prezesa.

To raczej on przyjął taką strategię. Że błędną, przekona się po wyborach, kiedy "jego" ludzie pokażą mu gest Kozakiewicza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka