Gość: sofi IP: 195.205.193.* 20.10.10, 10:21 www.bibula.com/?p=27603 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: bez kom. 20.10.10, 17:30 Wg mnie, nie do przyjęcia są wypowiedzi Palikota i Bartoszewskiego. Pozostałe ....są opisem (w ostrych słowach) poczynań PiS. Ja mógł bym sporządzić znacznie dłuższą w listę niedopuszczalnych i bardziej obraźliwych wypowiedzi prezesa PiS i jego najbliższych. Ale o tym BIBUŁA nie wspomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: bez kom. IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 18:07 śmiało, do dzieła czuk... a jesli chodzi o bibułę to drukowane są różne artykuły tyle że to polityków PIS a nie PO zaatakował morderca "PO-fan"... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: bez kom. 21.10.10, 15:46 I to co piszesz jest typowe dla fanów PiS. Nie ma jeszcze ustaleń dokładnych nt. inspiracji i celów jakie przyświecały mordercy a Ty już wydajesz wyrok. I to w sytuacji kiedy (jak piszą media) ; Miller opowiadał, że Ryszard C. przyjechał do Warszawy, do siedziby SLD. Ale nie rozpoznał polityka. I nikogo nie zabił. - Postanowił przygotować się do kolejnej próby, spowodował kolizję, dostał mandat, próby nie ponowił. Następnego dnia przyszedł w rejon pałacu prezydenckiego, gdzie miał zamiar pozbawić życia innego polityka strzałem z pistoletu, do zamachu nie doszło, ze względu na ochronę tego polityka - opowiadał Miller. Dodał, że Ryszard C. swoją motywację określa jako swoje prywatne rozczarowanie prowadzonej polityki w ostatnim czasie. - Wyraził żal, że miał 49 pocisków, a zdołał użył tylko osiem. Mówił, że jest chory onkologicznie, i że lekarze mówią, że zostało mu sześć miesięcy życia - dodał Miller. Więcej... wyborcza.pl/1,75248,8545957,Ryszard_C__planowal_zabojstwo_od_roku__Byl_tez_w_SLD.html#ixzz1305CfjIb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: bez kom. IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 17:09 po pierwsze NIE!!! jestem sympatykiem ani PIS ani PO więc stanowczo proszę mnie więcej nie wpisywać w te klimaty, po drugie nie wydaję żadnych wyroków - wydają je przede wszystkim środowiska związane z PO a tym samym z razwiedką (chyba wiemy o co chodzi?), którzy są w tej chwili w panice i zastanawiają się jak przekuć to straszne wydarzenie na swoją korzyść i jak wmówić ludziom, że to co się stało to wyłączna wina Kaczyńskiego (co jest oczywistym absurdem mając w pamięci wypowiedzi np. Palikota ale nie tylko) - jesli ktoś tego nie dostrzego to jest ślepy albo ślepo zakochany w PO i jej liderze Tusku zadłużycielu wielkim... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: bez kom. 21.10.10, 21:45 Zapamiętam sobie , że nie jesteś w klimatach PiS lub PO. Piszesz: ".. środowiska związane z PO....chcą wmówić ludziom, że to co się stało to wyłączną wina Kaczyńskiego (co jest oczywistym absurdem mając w pamięć i wypowiedzi np. Palikota ale nie tylko) - jeśli ktoś tego nie dostrzega to jest ślepy albo ślepo zakochany w PO i jej liderze Tusku zadłużycielu wielkim..." Im dłużej siedzi w ciupie ten morderca tym więcej jest informacji o motywach jego zbrodni. I upada (coraz bardziej) motyw ataku zbrodniczego na PiS , a tym bardziej imiennie na Prezesa PiS. 1. Wiemy już , zamierzał zabić kogoś bardzo ważnego z Krakowskiego Przedmiescia. Czy tam ulokowani sa ważni ludzie z PiS ? 2. Wiemy , że zaczął od penetrowania siedziby SLD. 3. Wiemy, że nie czekał na (nie czyhał na Prezesa PiS) lecz chciał zabić w siedzibie PiS osoby ktore tam spotka. I usiłował to zrobić. 4. Wiemy, że to człowiek całkowicie niezrównoważony, załamany psychicznie zaawansowana mocno choroba nowotworową i osamotnieniem. 5. Nie wiemy jaki ten czyn , polegający na zamiarze zabicia polityka (polityków) obojetnie jakiej opcji - ma związek z tym co dzieje się na scenie politycznej, z tą wojną polsko-polską. a tym bardziej z zamachem na Kaczyńskiego i czy też atakiem wzajemnym pojedynczych polityków PiS i PO. Uważam, że wyciągasz zbyt szybko i za daleko idące wnioski . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: bez kom. IP: 195.205.193.* 22.10.10, 09:51 wystarczą mi jega słowa: chciałem zabić Kaczyńskiego......... co tu jeszcze można dodać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: bez kom. IP: 195.205.193.* 22.10.10, 10:15 www.bibula.com/?p=27708 Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: bez kom. 23.10.10, 08:14 A nie wystarcza, że czatować na Krakowskim Przedmieściu, że penetrował siedzibę SLD, a wreszcie - miał wykaz polityków WSZYSTKICH GŁÓWNYCH PARTII DO "ODSTRZAŁU". TO CI NIE WYSTARCZA ? GDYBY CHCIAŁ ZABIĆ jk TO BYŁ BYŁ W JEGO POBLIZU. NIE CIĘŻKO CI ŻYĆ Z TYM "OSZOŁOMSTWEM". ? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: bez kom. 23.10.10, 08:24 Sofi albo Jolko. A nie wystarcza Ci, że potencjalny morderca polityków czatował na Krakowskim Przedmieściu, że penetrował siedzibę SLD, a wreszcie - [b]miał na kartce wykaz imiennych ważnych polityków "do odstrzału" z trzech partii politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: bez kom. IP: 195.205.193.* 23.10.10, 08:25 www.bibula.com/?p=27745 Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: bez kom. 23.10.10, 15:27 Dlaczego wynotowane są tylko wypowiedzi przedstawicieli PO ? Gdzie obiektywność dziennikarza ? To ja sam mam zbierać te wypowiedzi przedst. PiS, by podjąć z Tobą dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
takataka_ta Re: bez kom. 23.10.10, 21:25 pl.wikiquote.org/wiki/Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski pl.wikiquote.org/wiki/Lech_Kaczy%C5%84ski i jeszcze :) ludzie.wprost.pl/cytaty/Jaroslaw-Kaczynski/0/2/ nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Lech_Kaczy%C5%84ski Miłej lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: bez kom. IP: 195.205.193.* 25.10.10, 09:38 www.bibula.com/?p=27790 i tak w kółko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takataka Re: bez kom. IP: *.chello.pl 26.10.10, 08:27 Mylisz się ...baj baj. Mam wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia niż czytanie głupot. A ty możesz tak w kółko "dyskutować" sama ze sobą. Aaaa masz jeszcze Jolkę ( no chyba, że już w CSI bada na zdjęciach ślady po kulach ;D ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: bez kom. IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 08:39 www.bibula.com/?p=27867 Odpowiedz Link Zgłoś