IP: 195.205.193.* 20.10.10, 10:21
www.bibula.com/?p=27603
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: bez kom. 20.10.10, 17:30
      Wg mnie, nie do przyjęcia są wypowiedzi Palikota i Bartoszewskiego.
      Pozostałe ....są opisem (w ostrych słowach) poczynań PiS.
      Ja mógł bym sporządzić znacznie dłuższą w listę niedopuszczalnych i bardziej obraźliwych wypowiedzi prezesa PiS i jego najbliższych. Ale o tym BIBUŁA nie wspomina.
      • Gość: Sofi Re: bez kom. IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 18:07
        śmiało, do dzieła czuk...
        a jesli chodzi o bibułę to drukowane są różne artykuły tyle że to polityków PIS a nie PO zaatakował morderca "PO-fan"...
        • czuk1 Re: bez kom. 21.10.10, 15:46
          I to co piszesz jest typowe dla fanów PiS.
          Nie ma jeszcze ustaleń dokładnych nt. inspiracji i celów jakie przyświecały mordercy a Ty już wydajesz wyrok.
          I to w sytuacji kiedy (jak piszą media) ;
          Miller opowiadał, że Ryszard C. przyjechał do Warszawy, do siedziby SLD. Ale nie rozpoznał polityka. I nikogo nie zabił. - Postanowił przygotować się do kolejnej próby, spowodował kolizję, dostał mandat, próby nie ponowił. Następnego dnia przyszedł w rejon pałacu prezydenckiego, gdzie miał zamiar pozbawić życia innego polityka strzałem z pistoletu, do zamachu nie doszło, ze względu na ochronę tego polityka - opowiadał Miller. Dodał, że Ryszard C. swoją motywację określa jako swoje prywatne rozczarowanie prowadzonej polityki w ostatnim czasie. - Wyraził żal, że miał 49 pocisków, a zdołał użył tylko osiem. Mówił, że jest chory onkologicznie, i że lekarze mówią, że zostało mu sześć miesięcy życia - dodał Miller.

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,8545957,Ryszard_C__planowal_zabojstwo_od_roku__Byl_tez_w_SLD.html#ixzz1305CfjIb
          • Gość: Sofi Re: bez kom. IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 17:09
            po pierwsze NIE!!! jestem sympatykiem ani PIS ani PO więc stanowczo proszę mnie więcej nie wpisywać w te klimaty, po drugie nie wydaję żadnych wyroków - wydają je przede wszystkim środowiska związane z PO a tym samym z razwiedką (chyba wiemy o co chodzi?), którzy są w tej chwili w panice i zastanawiają się jak przekuć to straszne wydarzenie na swoją korzyść i jak wmówić ludziom, że to co się stało to wyłączna wina Kaczyńskiego (co jest oczywistym absurdem mając w pamięci wypowiedzi np. Palikota ale nie tylko) - jesli ktoś tego nie dostrzego to jest ślepy albo ślepo zakochany w PO i jej liderze Tusku zadłużycielu wielkim...
            • czuk1 Re: bez kom. 21.10.10, 21:45
              Zapamiętam sobie , że nie jesteś w klimatach PiS lub PO.
              Piszesz:
              ".. środowiska związane z PO....chcą wmówić ludziom, że to co się
              stało to wyłączną wina Kaczyńskiego (co jest oczywistym absurdem mając w pamięć
              i wypowiedzi np. Palikota ale nie tylko) - jeśli ktoś tego nie dostrzega to jest ślepy albo ślepo zakochany w PO i jej liderze Tusku zadłużycielu wielkim..."

Im dłużej siedzi w ciupie ten morderca tym więcej jest informacji o motywach jego zbrodni.
              I upada (coraz bardziej) motyw ataku zbrodniczego na PiS , a tym bardziej imiennie na Prezesa PiS.
              1. Wiemy już , zamierzał zabić kogoś bardzo ważnego z Krakowskiego Przedmiescia.
              Czy tam ulokowani sa ważni ludzie z PiS ?
              2. Wiemy , że zaczął od penetrowania siedziby SLD.
              3. Wiemy, że nie czekał na (nie czyhał na Prezesa PiS) lecz chciał zabić w siedzibie PiS
              osoby ktore tam spotka. I usiłował to zrobić.
              4. Wiemy, że to człowiek całkowicie niezrównoważony, załamany psychicznie
              zaawansowana mocno choroba nowotworową i osamotnieniem.
              5. Nie wiemy jaki ten czyn , polegający na zamiarze zabicia polityka (polityków) obojetnie
              jakiej opcji - ma związek z tym co dzieje się na scenie politycznej, z tą wojną polsko-polską.
              a tym bardziej z zamachem na Kaczyńskiego i czy też atakiem wzajemnym pojedynczych
              polityków PiS i PO.
              Uważam, że wyciągasz zbyt szybko i za daleko idące wnioski .

• Gość: sofi Re: bez kom. IP: 195.205.193.* 22.10.10, 09:51
                wystarczą mi jega słowa:
                chciałem zabić Kaczyńskiego.........
                co tu jeszcze można dodać???
              • Gość: sofi Re: bez kom. IP: 195.205.193.* 22.10.10, 10:15
                www.bibula.com/?p=27708
                • czuk1 Re: bez kom. 23.10.10, 08:14
                  A nie wystarcza, że czatować na Krakowskim Przedmieściu, że penetrował siedzibę SLD, a wreszcie - miał wykaz polityków WSZYSTKICH GŁÓWNYCH PARTII DO "ODSTRZAŁU".
                  TO CI NIE WYSTARCZA ?

GDYBY CHCIAŁ ZABIĆ jk TO BYŁ BYŁ W JEGO POBLIZU.

NIE CIĘŻKO CI ŻYĆ Z TYM "OSZOŁOMSTWEM". ?
                • czuk1 Re: bez kom. 23.10.10, 08:24
                  Sofi albo Jolko.
                  A nie wystarcza Ci, że potencjalny morderca polityków czatował na Krakowskim Przedmieściu, że penetrował siedzibę SLD, a wreszcie - [b]miał na kartce wykaz imiennych ważnych polityków "do odstrzału" z trzech partii politycznych.
    • Gość: sofi Re: bez kom. IP: 195.205.193.* 23.10.10, 08:25
      www.bibula.com/?p=27745
      • czuk1 Re: bez kom. 23.10.10, 15:27

Dlaczego wynotowane są tylko wypowiedzi przedstawicieli PO ?
        Gdzie obiektywność dziennikarza ?

To ja sam mam zbierać te wypowiedzi przedst. PiS, by podjąć z Tobą dyskusję
        • takataka_ta Re: bez kom. 23.10.10, 21:25
          pl.wikiquote.org/wiki/Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski
          pl.wikiquote.org/wiki/Lech_Kaczy%C5%84ski i jeszcze :)
          ludzie.wprost.pl/cytaty/Jaroslaw-Kaczynski/0/2/
          nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski
          nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Lech_Kaczy%C5%84ski
          Miłej lektury :)
    • Gość: sofi Re: bez kom. IP: 195.205.193.* 25.10.10, 09:38
      www.bibula.com/?p=27790
      i tak w kółko...
      • Gość: takataka Re: bez kom. IP: *.chello.pl 26.10.10, 08:27
        Mylisz się ...baj baj. Mam wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia niż czytanie głupot.
        A ty możesz tak w kółko "dyskutować" sama ze sobą. Aaaa masz jeszcze Jolkę ( no chyba, że już w CSI bada na zdjęciach ślady po kulach ;D )
    • Gość: Sofi Re: bez kom. IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 08:39
      www.bibula.com/?p=27867
      • czuk1 Re: bez kom. 27.10.10, 19:19
        Też przestaje czytać te pie..oły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka