Gość: Skrzych Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 06:28 Nie rozumiem, dlaczego się tak unosicie? Przecież równie dobrze mogą sobie przegłosować, że to Słońce krąży wokół Ziemi, a Księżyc wokół Słońca... MY WIEMY SWOJE! i żadne głosowanie tego nie zmieni. A ponieważ dwożanie nie potrafią nazwać tego co widzą, to więc ja, biedne szare pachlę krzyczę na cały głos: K R Ó L J E S T N A G I ! ! ! Pozdrawiam wszystkich myślących Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupaszko Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: 81.210.33.* 06.04.04, 06:55 Ale jaja. Lubie patrzec jak Rokita i Ziobro tocza piane jak im nie wychodzi.Ze osmieszony parlament? To nasze elyty nie zauwazyli,ze smieszni sa od samego poczatku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.04.04, 07:02 A czego sie spodziewaliście Moi Drodzy? Czy można jeszce wierzyć w cokolwiek w kraju, w którym prywatne, małe interesiki górują nad dobrem ogólnym?Buta i bezczelność, utrzymanie stołków za wszelką cenę i absolutna bezkarność. Ot czego sie dorobiliśmy po 23 latach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorszony :-/ PANI B., KTO PANIĄ K RYJE ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 07:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Re: PANI B., KTO PANIĄ K RYJE ?? IP: *.sympatico.ca 07.04.04, 18:52 mnie kryje knur czerwony, zapladnia mnie sowieckom hoojowiznom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: 153.19.178.* 06.04.04, 07:16 I cóż Panie Adamie ? Czy właśnie o to Panu chodziło ? Warto było kryć prezydenta i premiera, warto było obrażać się na Rokitę i Nałęcza, gdy próbowali dociec prawdy ? Może odrobina szczerości a nie zacietrzewienia w trakcie zeznań przed komisją wykluczyłaby możliwość tej skandalicznej decyzji ?! Może gdyby pomógł im Pan nieco, ujawniając fakty, które zatrzymał Pan dla siebie byłoby im po prostu wstyd i nie śmieliby przeczyć oczywistościom ?! ... A tak ? ... cóż, nie ma powodu, by dramatyzować, ludzie i tak widzą co się dzieje i SLD za to niebawem zapłaci ... a Panu ? ... życzę dobrego apetytu na obiedzie z Panią Jakubowską ... a może to Czarzasty was podejmie biesiadą ? .. chyba jest wam to winien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: 217.97.150.* 06.04.04, 07:40 tylko, że Błochowiak Anita jest na tyle głupia, że myśląc iż ratuje SLD tak naprawdę przybija ostatni gwóźdź do trumny. Jedynym bowiem, ale i już tylko iluzorycznym ratunkiem dla SLD miała być szczera pokora i rachunek sumienia. No ale fałszywa duma i kolesiostwo zwyciężyło. By by sld ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł [...] IP: *.phutomar.pl / 195.94.214.* 06.04.04, 07:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIELCZANIN POSEŁ SZCZEPAŃCZYK TO ŚWINIA IP: *.fkm.pl 06.04.04, 07:56 POSEŁ SZCZEPAŃCZYK NIE ROBIŁ NIC W KOMISJI ŚLEDCZEJ A TERAZ NA DODATEK NIE RACZYŁ BYĆ OBECNY NA NAJWAŻNIEJSZYM POSIEDZENIU. SZOK SZOK SZOK. MA PAN GDZIEŚ PANIE POŚLE "KIELECKI LUD" A TERAZ NIBY ZATĘSKNIŁ SIĘ PAN ZA NIMI ???? KPINY. TEN FACET BYŁ TYPOWANY NA SZEFA TEJŻE KOMISJI !!!! PARANOJA POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIELCZAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia Semper Fid Komunisci Precz z parlamentu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.04.04, 08:14 Kategorycznie protestuje przeciwko udzialowi bylych czlonkow PZPR(po sierpniu 1980)w zyciu politycznym i publicznym panstwa polskiego.Sa to osobnicy zdegenerowani i jako tacy nienadajacy sie na obywateli RP. Nalezy ten caly czerwony kram sprzedac jako niewolnikow do Korei Pln. albo na Kube. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz-ek1 Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow 06.04.04, 08:04 Raport błochowiak miał przywrócić dobre imię SLD?, czy też zaszkodzić. Wydaje mi się, że to drugie. A może cała afera miała mieć tytuł "Przychodzi SLD na czele z B. po kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: 80.51.253.* 06.04.04, 08:08 BRAWO ANITA NIE DAŁAŚ ZMANIPULOWAĆ SIĘ PRZEZ WYBORCZĄ I INNE SZMATŁAWCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darius vanx Szwecj Jaki kraj taka komisja IP: 5.3.1R4D* / 136.8.159.* 06.04.04, 08:20 Po tym glosowaniu latwiej mi jest wyobrazic sobie koniec XVIII-ego wieku i postawe Targowiczan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guma Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: 212.160.138.* 06.04.04, 08:27 Jak widze jej .yj to ..ygać mi się chce. Wredna baba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:38 Przesadzasz.Niezła laska.I ma ,,kurwiki''w oczach jak Renatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagana z do akt Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.am.poznan.pl 06.04.04, 08:37 Towarzyszko Anito w imieniu partii udzielam towarzysce nagany z wpisaniem do akt osobowych !!! Kara może uleć zatarciu po 25 latach. Uzasadnienie : Wykazaliście się brakiem czekistowskiej czujności sporządzając raport, w którym to uznaliście , iż Rywin to tylko oszust i że nie było "grupy trzymającej" władzę ! My, aktyw partii nie może przejść obojętnie do porządku dziennego nad tym faktem. Przecież Rywin oświadczył , że do Michnika wysłała go Rapaczyńska vice prezes Agory , fakty te potwierdziła osobiście w sądzie towarzyszka Jakubowska i sam towarzysz Czarzasty o Kwiatkowskim nie wspominając Mało wam było tej grupy trzymającej władzę ???.Towarzyszko Anito , wykazaliście się móźdzkiem jak nie przymierzajc jakaś blondynka . A miała towarzyszka taki wspaniały początek odkrywając ukrywane przez Agorę pionowe korytarze , nieszczęsne toalety o pedałach nie wspopminając. Towarzyszko trzeba mieć klapki na oczach, aby nie widzieć grupy trzymającej władzę czyli Agory. Ten błąd będzie się za wami wlókł do końca życia. złośliwi nadal będą mogli mówić z przekąsem, że w LSD są tylko, mierni, bierni ale wierni !!! A nam nie zależy na takich, nam zależy na prawdziwych "twórcach " Z bolszewickim pozdrowieniem Towarzysz sekretarz generalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menuet kwik !!! IP: *.pl / *.pl 06.04.04, 08:42 Skąd ten kwik ? Skąd tyle skłonności do samosądów? Skąd te niedemokratyczne opinie ? Myślę,że jest to wyraz rozpaczy ,że tyle miesiecy 'urabiania' poszło na marne . A co to będzie jak sędziowie wydadzą wyrok ? Wyjdzie na jaw ich komusze pochodzenie i wyciągnieci beda ich dziadkowie z PZPR-u.... polskie piekło...do kłotni pierwsi , do walki pierwsi , do pracy w spokoju ....ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: 193.41.113.* 06.04.04, 08:57 Szok, hańba, spoliczkowana uczciwość, kompromitacja w przeddzień wejścia do UE. Koniec złudzeń - ostateczny rozkład kraju. Kogo chroni p. Błochowiak i spółka? Teraz konieczne śledztwo w sprawie śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rety Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.bredband.comhem.se 06.04.04, 08:57 Zgroza!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 09:07 Teraz widzicie, jak Samoobrona tropi aferzystów. Panie Boże uchroń nas przed rządzeniem tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chce mi się wyć Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 06.04.04, 09:10 raport kom. spec. -"grupa trzymająca władzę kazała powiedzieć, że ich niema" min Kaczmarek -"nie miałem do kogo się odwołać" przechwycenie 12 dysków z MSZ na pewno nie odbyło się przypadkiem przez giełdę komputerową (nikt nie będzie się chwalił, że wyniósł 12, a który klient będzie miał tyle szczęścia, że będzie potrzebował i trafi na te "właściwe" 12) RZECZY w polityce rzadko kiedy dzieją się same z siebie. Zbieżność wydarzeń jest dziwna i niepokojąca. Ciekawy jest skutek art. "Nie" 1 bałagan w MSZ 2 Minister "fajny chłop" poczuwa się do odpowiedzialności 3 Kraj go potrzebuje, więc zostaje 4 w przyszłości do wykorzystania bo to "odpowiedzialny" ___________ zbieżność zdażeń może realizować różne cele 1 odwrócenie uwagi 2 odskocznie do dalszej kariery 3 tzw. "nu, nu, nu" na czyimś nosku dla przypomnienia "wielkie rzeczy z naszego świata" wejście do unii obecność w Iraku zmiana Rządu prywatyzacja Orlenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1914 Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 06.04.04, 10:01 PSL tajna broń "czyja" dyscyplina partyjna PSL czy samodzielna inicjatywa posła, czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pg Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 09:13 To podpis na sojuszu Leppera z Millerem/Janikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miguel Baranina sie powiesil... IP: *.echo.com.pl 06.04.04, 09:19 ...bo sie zalamal:))) jego kumpel zrobil to samo, bo tez sie zalamal:)) mozna sie cieszyc, ze tu obeszlo sie bez ofiar. ale moze jeszcze wroci inna wersja raportu, to wtedy swiadkowie nagle zaczna chorowac? w koncu wypadki chodza po ludziach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloalo Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.staszica.com / *.technika.net.pl 06.04.04, 09:20 Oni mi się śmieją w twarz, a ja mam przestrzegać prawa?! Ja mam płacić podatki, bo inaczej mogę trafić do pudła, tak? Ja mam szanować tę władzę?! Chyba żeście pogłupieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p28 Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 06.04.04, 09:23 co się jeszcze musi stać żeby całe to dziadostwo wygnać z parlamentu. Może w konstytucji powinien być zapis - precz z komuchami!!!!!!!!! przecież te gnoje śmieją się nam w twarz!! W cywilizowanym kraju nie ma miejsca dla tak skompromitowanych ludzi jak sld i miller!! a u nas? czym większy gnój wokół nich - tym lepiej, i po co była cała ta afera? Komu to było potrzebne i co przez to osiągnęliśmy? HAŃBA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD_do_piachu Czy Błochowiak uprawia nierząd za pieniądze? IP: 212.160.138.* 06.04.04, 09:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan Red Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 09:24 A któż to jak nie Gazeta Wyborcza wspierała SLD w trudnych czasach rządów AWS? Jak sobie pościelesz .... Odpowiedz Link Zgłoś