Dodaj do ulubionych

Anihilacja Palikota.

27.10.10, 11:39
Kolesie się śpieszą. Bez zbytnich ceregieli wywalili Janusza P. z "Przyjaznego państwa". Najchętniej zamienili by go w antymaterię, tak ich uwiera jego opinia o naszych "elitach politycznych".

A ja ciekaw jestem jutrzejszych demonstracji. Bo na Palikota walą bezinteresownie tłumy, reszta musi ratować się dietami i autobusami.
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Anihilacja Palikota. 27.10.10, 15:37
      Zaraz anihilacja:-) Palikot pracuje już nad nową partię,przygotowuje akcje przeciwko
      biskupom,rozsyła zaproszenia. To widać i słychać,że Palikot pracuje już na własny rachunek.
      I zdaniem sejmowych kolegów nie przejmuje się. I dobrze,bo nie mozna siedzieć na dwóch
      krzesłach:-)
    • 4_oddech_kaczuchy Re: Anihilacja Palikota. 27.10.10, 15:55
      To, że go wywalają z Przyjaznego Państwa nie wywołuje u mnie sprzeciwu.
      Powiem więcej, postronnego obserwatora g... obchodzą wewnętrzne roszady w jakiejś organizacji.
      Jedyny sprzeciw, jaki wywołuje u mnie ta sytuacja spowodowany jest faktem, że taki Palikot niczego nie zrobił, nic nie zreformował, w ogóle go w tej komisji nie było, cały czas sie opierdzielał i robił zadymy, a Platforma go za nieróbstwo nie wywaliła.
      Nie mieli odwagi, czy gość był pod permanentnyą ochroną?
      Teraz, gdy sam odchodzi, to są cholernie odważni.
      I to jest jedyna rzecz, która mnie interesuje.
    • jola.iza1 Re: Szejnfelda nie słuchałeś?? 27.10.10, 16:08
      Czy mu nie wierzysz??
    • lusitania2 Re: Anihilacja Palikota. 27.10.10, 16:16
      Palikot wreszcie pracuje?
      Good. Niech pokaże, co potrafi.
      A z "Przyjaznego państwa" powinien był wylecieć dawno temu, za brak efektów.
    • haen2010 Re: Anihilacja Palikota. 27.10.10, 16:30
      Żeby sobie rzecz wyobrazić, to trzeba więcej pamięci w procesorze. Palikota dawno temu pozbawiono komisji, gdy pewną polityczną prostytutkę nazwał po imieniu. Schetyna nasłał prokuratorów na jego umorzone śledztwa, Kaczuś wetował np pozwolenia i odrolnianie gruntów miejskich, komisji różne świnie typu Gowin zaczęły dorabiać gębę. Teraz załgane elity i ambony wrzeszczą jednym głosem - powiesić go na gałęzi.

Tylko co to będzie, kiedy okaże się, że Kaczory spuściły ten samolot pod Smoleńskiem, a watykańska mafia obrobiła Polskę na skalę nieznaną w historii.
      • etta2 Re: Anihilacja Palikota. 27.10.10, 17:10
        Heniuś, nie bądź dzieckiem. Komisja "Przyjazne państwo" jest bytem platfusim, a nie palikotowym. Od dawna Januszek olewał szefowanie tej komisji, w końcu wypiął się na swoją partię (PO), więc....o co ci idzie. Nie przesadzaj w lizaniu kupra Palikotowi, bo to wstyd dla dorosłego i myślącego mężczyzny. Ja dobrze życzę Januszkowi, lubię go, ale...nie wydaje mi się, by postąpił roztropnie. Już to widać, walą tłumy, a w sondażach...2%. To nie takie proste dzisiaj zbudować partię, która wygrywa wybory, zauważ, ile kopniaków oberwał Tusk, zanim wygrał. Tę lekcję należy odrobić, na skróty ni chu.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka