Dodaj do ulubionych

KUL już nie chce prezesa??

07.11.10, 14:06
Dzisiaj ponoć prezes w Lublinie, ale na peryferiach.

Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy.
-Tusk
Obserwuj wątek
    • elena4.2 Re: KUL już nie chce prezesa?? 07.11.10, 14:12
      A kto chce KUL z jego szefem?
      • jola.iza1 Re: KUL już nie chce prezesa?? 07.11.10, 14:14
        Płacisz składki w kościele, zatem nie PiSkłam??
        Chcesz, chcesz, jeno Jarka nie chcoM na KULu:)
        Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy.
        -Tusk
        • elena4.2 Re: KUL już nie chce prezesa?? 07.11.10, 14:17
          Nie chcę \kulu od kiedy zobaczylam jaki rodzaj absolwentów wypuszcza.
          No a wiadomy biskup też chluby katolicyzmowi nie przynosi.
          • jola.iza1 Re: KUL już nie chce prezesa?? 07.11.10, 14:22
            Widzisz Elenko, a Lecha chciał KUL, więcej powiem, RM tyż chce.
            Ma problem prezes następny, polonia tyż lubi KUL, a tu taki afront, na dawnym śmietnisku Jarosława ugoszczoM, znaki jakieś, czy cóś??

-Tusk
            • ave.duce Prezes lubi śmietniki ;) 07.11.10, 14:31
              www.se.pl/media/pics/2010/08/22/K6_KACZYNSKI_B_MAG_580x467.jpg
              Niebawem wyląduje histErycznie na śmietniku historii.
              • daktylek Re: Prezes lubi śmietniki ;) 07.11.10, 14:45
                Ave, toż on z pewnością segreguje śmieci -jednego w niebieski woreczek, innego w czarny :P
                • ave.duce Re: Prezes lubi śmietniki ;) 07.11.10, 14:59
                  Znając historię PC i PiS, wysnułabym prędzej wniosek, że ukradł i teraz chowa ;)
            • elena4.2 Re: KUL już nie chce prezesa?? 07.11.10, 14:37
              A za co ma lubic? Za Palikotów, Urbaniaków, tego nadwornego etyka GW, zapomniałam jak się nazywa?

Za moich czasów w moim srodowisku mówiło się, że aby na KUL sie dostac trzeba miec niezłe poparcie od księzy, wręcz referencje. No ja nie miałam z czym startowac, bo miałam matke szeregowego członka partii. Teraz widac kogo referencjowali. Wygląda na to, że cala sbecka górka się na KULu ksztrałcila..
              • jola.iza1 Re: Cóś masz do Bendera, senatora ?? 07.11.10, 14:53
                Opowiadaj.
                • elena4.2 Re: Cóś masz do Bendera, senatora ?? 07.11.10, 14:55
                  Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
                  • jola.iza1 Re: Cóś masz do Bendera, senatora ?? 07.11.10, 15:03
                    Isakiewicz tyż pewnie esbek?? Elenka , myśl troszku??
                    Kul wie , kto jeść daje, umysłowi inaczej nie dadzoM.

-Tusk
                    • elena4.2 Re: Cóś masz do Bendera, senatora ?? 07.11.10, 15:16
                      W każdym razie za wiele dziwnych, mrocznych postaci z tego KUlu wyszło. A to juz nieladnie pachnie.
                      • pit_44a Re: Cóś masz do Bendera, senatora ?? 07.11.10, 20:03
                        elena4.2 napisała:
                        > W każdym razie za wiele dziwnych, mrocznych postaci z tego KUlu wyszło. A to ju
                        > z nieladnie pachnie.

Oj tak. Mroczne, dziwne i brzydko pachnące.
                        Zwłaszcza Handzlik, Kruk, Piłka, Semka czy Zawisza.
                    • elena4.2 Re: Cóś masz do Bendera, senatora ?? 07.11.10, 15:17
                      Dla chleba biskup to robi?
                      To jaki ten chleb musi miec smak?
                      • remez2 Re: Cóś masz do Bendera, senatora ?? 07.11.10, 15:54
                        elena4.2 napisała:

> Dla chleba biskup to robi?
                        > To jaki ten chleb musi miec smak?
                        Smak chleba powszedniego, córko.
                        • elena4.2 Re: Cóś masz do Bendera, senatora ?? 07.11.10, 19:44
                          No, ja myślałam, ze conajmniej za smak kawioru to robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka