Dodaj do ulubionych

Co chce robic Kaczynski

10.11.10, 07:47
Ten czlowiek odmawia regularnie rozmow z najwazniejszymi osobami w panstwie.
Odmawia pracy w najwazniejszych gremiach.
Mowiac krotko sprawy panstwa go w ogole nie interesuja.
To co go interesuje to wladza i nic wiecej.
Po kiego licha potrzebny jest krajowi taki "polityk"?
Jaki sens ma partia ktora prowadzi ?
Przeciez i opozycja powinna pracowac przy rozwoju kraju.
Jak dotad tego nie robi wiec so diabla z taka opozycja.
Obserwuj wątek
    • mariner4 Sam zadręczy się na śmierć. 10.11.10, 08:02
      Im prędzej, tym lepiej.
      M.
      • mr.sajgon Re: Sam zadręczy się na śmierć. 10.11.10, 09:45
        mariner4 napisał:

> Im prędzej, tym lepiej.
        > M.

Czego i tobie zycze.
        • mariner4 Ja się nie zadręczam. 10.11.10, 10:47
          A odejść każdy musi. Ty tez.
          A Kaczor to ciężka choroba kraju.
          M.
    • tanebo Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 08:03
      Tu jest pewne wyjaśnienie - www.wprost.pl/ar/216983/Kaczynskiego-gra-o-wszystko/
      ale są 2 pytania:
      - czy czekają nas wstrząsy tak mocne by wyprowadzić ludzi na ulice? (wątpię)
      - czy ludzie na ulicach pójdą za Kaczyńskim? (dotychczasowa sytuacja pokazuje że w Polsce obskuranctwo i dewocja wychodzi z mody)
      • marta.von.zpalacu Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 09:56
        tanebo napisał:
        > - czy czekają nas wstrząsy tak mocne by wyprowadzić ludzi na ulice? (wątpię)
        > - czy ludzie na ulicach pójdą za Kaczyńskim? (dotychczasowa sytuacja pokazuje ż
        > e w Polsce obskuranctwo i dewocja wychodzi z mody)

Polacy sa glupi, ale nie az tak.
        Dzisiaj wieczorem sam sie przekonasz jaka mala garstka oszolomow chce z Kaczorem robic cyrk. Mam na mysli wieczorne tance z pochodniami.
    • mr.sajgon "Mnie prezydent nie jest do niczego potrzebny" 10.11.10, 09:44
      pis_da_deby napisał:

> Ten czlowiek odmawia regularnie rozmow z najwazniejszymi osobami w panstwie.
      > Odmawia pracy w najwazniejszych gremiach.
      > Mowiac krotko sprawy panstwa go w ogole nie interesuja.
      > To co go interesuje to wladza i nic wiecej.
      > Po kiego licha potrzebny jest krajowi taki "polityk"?
      > Jaki sens ma partia ktora prowadzi ?
      > Przeciez i opozycja powinna pracowac przy rozwoju kraju.
      > Jak dotad tego nie robi wiec so diabla z taka opozycja.

I tak trzymac a jak komus sie nie podoba to niech sobie zalozy partie. Jeden juz probuje - Palikot.
      I przy okazji pisanie ze nic sie nie robi jest wierutnym klamstwem poniewaz od 2 lat systematycznie zadluza sie Polske., a kazdego kto przeciwko temu protestuje nazywa sie oszolomem, idiota etc. Nawet podobno jakis ekonomista krytykant stracil okulary.
      Rozumiem ze ty gotow jestes stracic cos wiecej niz te okulary ..................

"Mnie prezydent nie jest do niczego potrzebny"
      Te slowa nie wypowiedzial jakis soltys w gminie ale premier polskiego rzadu Donald Tusk szef partii rzadzacej !!!
      • hal9000 Re: "Mnie prezydent nie jest do niczego potrzebny 10.11.10, 10:09
        I przy okazji pisanie ze nic sie nie robi jest wierutnym klamstwem poniewaz od 2 lat systematycznie zadluza sie Polske., a kazdego kto przeciwko temu protestu je nazywa sie oszolomem, idiota etc.

Ty świadomie piszesz bzdury. Zadłużenie Polski rosło za rządów KAŻEJ ekipy. Powiedz mi, kiedy ostatnio mieliśmy budżet, który nie zakładał deficytu wydatków państwa? Problem teraz jest taki, że sumaryczne zadłużenie zbliża się do zapisanej w konstytucji granicy 60% PKB.
        • mr.sajgon Re: "Mnie prezydent nie jest do niczego potrzebny 10.11.10, 21:26
          hal9000 napisał:

> Ty świadomie piszesz bzdury. Zadłużenie Polski rosło za rządów KAŻEJ ekipy.

Takie pierdu, pierdu to wciskaj lemingom one lykaja wszystko.
          Tak jak zadluza Polske Tusk, to jest dzialanie bezprecedensowe w naszej historii.

Pow
          > iedz mi, kiedy ostatnio mieliśmy budżet, który nie zakładał deficytu wydatków p
          > aństwa? Problem teraz jest taki, że sumaryczne zadłużenie zbliża się do zapisan
          > ej w konstytucji granicy 60% PKB.

I jeszcze raz pierdu pierdu lemingu

Były wiceszef NBP: Tusk zadłuża Polskę bardziej niż Gierek! Czeka nas potężny kryzys
          • hal9000 Re: "Mnie prezydent nie jest do niczego potrzebny 10.11.10, 23:30
            I jeszcze raz pierdu pierdu lemingu...
            Były wiceszef NBP: Tusk zadłuża Polskę bardziej niż Gierek!

Odpowiem ci w twoim stylu - jak tylko postawimy pomnik przed pałacem prezydenckim problem zniknie jak ręką odjął :(
      • pis_da_deby Re: "Mnie prezydent nie jest do niczego potrzebny 10.11.10, 12:40
        mr.sajgon napisał:

> I tak trzymac a jak komus sie nie podoba to niech sobie zalozy partie.

Jak trzymac ?
        Unikac wszelkiej pracy ?
        Demonstrowac swoj brak zaangazowania w cokolwiek co sie w POlsce dzieje ?
        Zalatwiac wylacznie swoje prywatne sprawy ?

Czy po to ludzie na niego glosowali ?
        Czy za to jemu i innym poslom PISu sie placi ?
        • mr.sajgon Re: "Mnie prezydent nie jest do niczego potrzebny 10.11.10, 21:30
          pis_da_deby napisał:

>
          > Jak trzymac ?
          > Unikac wszelkiej pracy ?

Premier Donald Tusk ma nieusprawiedliwioną tylko jedną nieobecność - w marcu 2009 razem z Grzegorzem Schetyną i kilkoma innymi politykami PO premier grał w piłkę, kiedy w Sejmie trwały głosowania.

A teraz przepros za kit ktory usilowales wcisnac i spadaj.

Platformerskie nieroby !!!
    • cookies9 Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 11:07
      Prawdopodobnie sam jest na rozdrożu. Władzę w PiS przejmują jastrzębie z Ziobro na czele, a
      prezesa traktują,jak relikt ninionej epoki.Żyją katastrofą smoleńską i zbijają na niej kapitał polityczny,10 każdego miesiąca mamy tego dowody pod Pałacem.
    • prawieemeryt Re: Co chce robić Kaczyński? On już robi. Bez 10.11.10, 11:07
      wytchnienia. Gdzie się pokaże tam zostawia po sobie jakąś coopę. Dziś zrobił kolejną pod PAJACEM
      - niech wreszcie Pan Prezydent Komorowski wprowadzi się do PAŁACU to nie będzie przychodził co miesiąc na próżno z tymi kwiatami pod pustostan.
      • de_oakville Re: Co chce robić Kaczyński? 10.11.10, 11:40
        Wglada na to, ze Kaczynski obrazil sie na wszystko i na wszystkich. Jak pieciolatek w przedszkolu. Rowniez na przynaleznosc Polski do Unii Europejskiej. Jemu sie pewnie marzy Polska jak Bialorus, w ktorej on bylby na samej gorze posiadajac wladze jak Lukaszenka. Marzy mu sie wlasnie taka "wolna" Polska. I spiewa "Ojczyzne wolna racz nam wrocic Panie"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        "Ci co mowia o wolnosci maja na mysli SWOJA wolnosc, a nie wolnosc w ogole.
        Ale wolnosc kosztem innych nie jest prawdziwa wolnoscia"
        "Wolnosc jest zawsze ograniczona i to ogranicznie nadaje jej sens"
        "Wolnosc nieograniczona zamienia sie wkrotce w absolutny przymus."

To luzne fragmenty cytowane z pamieci (nie dokladnie) z wiersza szwedzkiego autora Artura Lundqvista pt. "Krotka prelekcja o wolnosci".
      • volupte01 Re: Co chce robić Kaczyński? On już robi. Bez 10.11.10, 11:51
        Bedą darmowe kwiaty do wazonów w pałacu?
    • jot-es49 Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 12:39
      On nie chce nic robić - na bibliotekarza już nie wróci! On chce "waadzy", a pewnie i tronu z gwarancją pochówku na Wawlu - choćby i w korytarzu!
      Nawet byłbym skłonny o to miejsce dla niego walczyć, pod warunkiem jego zniknięcia wraz z całym tym zespołem chorobowym Macierewicza z polskiej sceny politycznej.
      • pis_da_deby Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 13:02
        jot-es49 napisał:

> On nie chce nic robić -

Na to wyglada.
        Latwiej krytykowac innych kiedy sie samemu nic nie robi tylko, ze Polsce potrzebna jest realna opozycja a PIS juz dawno przestal nia byc.
        Nie mozna sie zajmowac wylacznie katastrofa i pomnikami a Jk nic innego nie interesuje.
        Polsak jest najwazniejsza ale nie dla niego.
        Gdyby byla wazna i dla niego zajmowalby sie jej waznymi sprawami.
        Nie robi tego i robic nie chce.
        • wos9 Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 17:18
          pis_da_deby napisał:

> jot-es49 napisał:
          >
          > > On nie chce nic robić -
          >
          > Na to wyglada.
          > Latwiej krytykowac innych kiedy sie samemu nic nie robi tylko, ze Polsce potrzebna jest realna opozycja a PIS juz dawno przestal nia byc.
          > Nie mozna sie zajmowac wylacznie katastrofa i pomnikami a Jk nic innego nie interesuje.
          > Polsak jest najwazniejsza ale nie dla niego.
          > Gdyby byla wazna i dla niego zajmowalby sie jej waznymi sprawami. Nie robi tego i robic nie chce.

Powiem więcej nie zajmowałby się ważnymi sprawami Polski nawet gdyby został prezydentem.
    • mariner4 Chce wziąć szturmem Pałac 10.11.10, 12:45
      Tak jak bolszewicy Pałac Zimowy!
      M.
      • prawieemeryt Re: Chce wziąć szturmem Pałac. Za późno! 10.11.10, 15:11
        „Zimowy“ już wzięty ....... a nawet ponownie odbity! A dla kaczek są sadzawki.
    • wilk_z_wolfow Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 15:57
      Nie wiem co chce robic Kaczynski , wiem co w tej chwili robi i co robil kiedys .
      Wszystko dalej kreci sie wokol Okraglego Stolu , FOZZ , WSI , NIK i Oscylatora .
      Macierewicz rozwalil WSI , nie dlatego zeby tam bylo az tylu "wrogow" , ale dlatego
      ze bylo tam duzo "swoich" , ktorzy wiedzieli o FOZZ , Oscylatorze , powiazan bylej PZPR ,
      powiazan Kaczynskich , Quandt'a , Staraka , Krauze'go , Kleiber'a czy Glapinskiego itd. z KGB ,Mossadem i CIA .
      Te sprawy ciagle zyja , FOZZ ma sie dobrze a GTech ma sie jeszcze lepiej .
      Jaroslaw Kaczynski i jego ugrupowanie PC i obecne PiS a takze dawna PZPR i obecna SLD , maja od 10 kwietnia tego roku coraz mniej ludzi do usuwania sladow afer .
      Moze stad taka nadaktywnosc prezesa w probach stawiania pomnikow ku pamieci
      swojego brata , aby kiedys nikt nie protestowal ze Lech Kaczynski byl takim samym kanciarzem jak Miller , Kwasniewski , Walesa , Gilowska , Chlebowski , Schetyna ,
      Glodz , Dziwisz itd.

P.S. Starak nie kupil Biotonu Krauzego a Bioton robi "wypad" z parkietu WIG .

pis_da_deby napisał:

> Ten czlowiek odmawia regularnie rozmow z najwazniejszymi osobami w panstwie.
      > Odmawia pracy w najwazniejszych gremiach.
      > Mowiac krotko sprawy panstwa go w ogole nie interesuja.
      > To co go interesuje to wladza i nic wiecej.
      > Po kiego licha potrzebny jest krajowi taki "polityk"?
      > Jaki sens ma partia ktora prowadzi ?
      > Przeciez i opozycja powinna pracowac przy rozwoju kraju.
      > Jak dotad tego nie robi wiec so diabla z taka opozycja.
      • fury11 Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 16:43
        Alik, Alik, znów zraszasz dywan,
        Przez sen słyszę złowieszczy plusk;
        Alik, Alik, spiorę cię chyba,
        Zachowujesz się jak ten Tusk!

A tak na marginesie: co robili oba zwei bracia, sypiając przed laty "wespół w zespół" na zapleczu hali sportowej Arki Gdynia? Konkretnie chodzi o siatkarki, hehehe. Ludzie pamiętliwe som, Jarek. Niestety. Zabawki trzeba kiedyś oddać. To akurat se vrati... W swoim czasie, kiedy przestanie obowiązywać prawo litości nad "braćmi mniejszymi". Hehehehehe, jak PISują niektórzy
    • wlodekbar Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 19:41
      Chce urosnac do roli przywodcy narodu.
    • mietowe_loczki Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 20:50
      Z każdym dniem coraz mniej mnie obchodzi, co chce robić Kaczyński. Amen.
    • retronick On chce być cesarzem ale pozostanie prezeskiem ... 10.11.10, 21:09
      ... nędznym prezeskiem swego gnojowiska.
    • dzi1a Re: Co chce robic Kaczynski 10.11.10, 21:59
      J.Kaczyński : "to ja miałem być Komorowskim"
      :)

--
      www.dziennikbaltycki.pl/fakty24/329120,chca-postawic-palikota-przed-sad-za-profanacje-krzyza,id,t.html
      • pincy2 Re: Co chce robic Kaczynski 11.11.10, 00:00
        A co to jest kaczyński? Zero.. Nie to ziopbro jest zero ale może to jest ojciec i syn, brat i sister, on i ona, ona i on. Czy kaczyński i ziober to para? Ktoś to musi wiedzieć.Choćby sprzataczki z hoteli. Czy kasa z partii idzie na zamykanie im ust?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka