Dodaj do ulubionych

Lepper dziękuje Rokicie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 20:44
Proponuje PO jak najszybciej dogadac sie z UW to moze uda powstrzymac Leppera.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bercik Szykuje sie super koalicja PO-Samoobrona IP: 62.181.161.* 07.04.04, 20:51
      W koncu lud tak chce.
      • jacekm22 Re: Szykuje sie super koalicja PO-Samoobrona 07.04.04, 20:56
        Gość portalu: Bercik napisał(a):

> W koncu lud tak chce.
        No to lud tak dostanie w du.. , ze moze w koncu przestanie snic o
        socjalizmie!!!
        • Gość: kr No wlasnie. A po co powstrzymywac. IP: *.arc.ab.ca 07.04.04, 21:15
          Ci sami ludzie co juz dowiedzieli sie, ze gruszki nie rosna na wierzbie teraz
          wierza, ze wystarczy "odebrac" pieniadze Balcerowiczowi i beda zyc w
          dobrobycie. Tlumaczenie tu nic nie da bo ci ludzie nie sa w stanie sie nauczyc.
          Ich mozna tylko tresowac i zobaczymy jak to bedzie robil tredowaty.
          • Gość: scejbaty... Psyjdzie Leppej bedzie leppiej,zlote zeby powybija IP: *.speed.planet.nl 07.04.04, 21:43
            powybija zlodziejom zlote zeby, cala samoobrona bedzie chodzic scejbata i SLd i
            ja tez , bo nie lubie Leppieja i on nie lubi takich tez. Balcejowic bedzie
            chodzil scejbaty, budzet bedzie chodzil scejbaty, Millej bedzie chodzil
            scejbaty, Ojciec Swety i Sierakowska i Polska bedzie scejbata o korytarz do
            Kaliningradu, i mozgi Polakow beda scejbate, i ONZ i sam przewodnicacy Leppiej
            nie bedzie scejbaty, ale bedzie mial zlote zeby i bedzie przemawial na forum
            ONZ do tych nie rozumiejacych scejbatych zlodziei i tych co juz sie najzadzili
            i do tego jankesa Busha i do Putina scejbatego i do calej jesty do ktorych
            dobiejze sie Samoobrona. Do scejbatych emejitow co tak lubia potrawy z bujakow
            i bjukwi bedzie wodz Leppiej wyghlaszal obietnice podwyzki emejitur o 1€ warte
            10000 zl do odebrania w bonach Najodowego Banku Pojskiego. to sie ja pitam
            pocio nam Samoobjona jak mzemy od jazu zalozyc pajtie scejbatych?
            • tow1sekr Psyjdzie Leppej 07.04.04, 21:56
              A defuckto, już jak psyjdzie to chamidło scejbate, to będzie tak jak mówisz! O
              zgrozo, o furto niebieska! Wtencas należałobędzie popakować ulubione filmy na
              DVD, ulubiono muzyke i wypriedalać na zachód w poszukiwaniu wolności,
              normalności i czystego nie skażonego LSD i Samobrono powietrza gdzieś tamoj-
              het! na zachodzie UE.
              Pozdrawiam.
              ps. bądźmy optymistyczni, że tak jak swojego czasu plaga szarańczy ominęła
              jednak Afrykę i wpadła do oceanu (co widać na filmie "Pan i Władca", marynarze
              mieli wtedy szczęście w nieszczęściu co jeść), takowoż plaga samobrony nie
              dotknie Polski. Uff, nie uśmiecha mi się tu, stąd spiriedalać na zachód, tu
              ustatkowany jestem, żony, kochanki, lokum, samochód. Po co mi problemy z
              odnawianiem tego mojego całego dobytku na nowym?!?
              • Gość: Stezn... Sama lapa mi sie jwie na tego Leppeja,chojego na w IP: *.speed.planet.nl 07.04.04, 22:11
                Chojego na wladze. Czy on wie co to jest praca? Jak jest ciezko zwiazac koniec
                z koncem? jeszcze nie widzialem takiego coby dal, okradl to tak , do tego ten
                dran dazy? Po to miesza tym biednym ludziom, aby dzielic i dac sobie najwiecej?
                Mysla , ze tu na nich czekaja banany jak uciekna od grozby satrapy?
                • Gość: Kajetan Alternatywą dla SO jest LPR !! IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 07.04.04, 22:18
                  Kiedyś było 100 milionów Wałęsy. Poźniej gruszki na wierzbie SLD. Teraz ma być
                  po 1000 złotych od Leppera. Oczywiście, wsparcie dla najbiedniejszych warstw
                  społeczeństwa jest konieczne. Tego nie neguję. Trzeba jednak realnie oceniać
                  obietnice polityków. Być może Polacy dostaną po 1000 złotych od Leppera. Tylko
                  trzeba się zapytać, ile będzie można za nie kupić? Czy złotówka nie straci na
                  wartości?

Myślę, że znacznie lepszym rozwiązaniem byłyby "food stamps", bony o określonym
                  nominale, którymi można by było płacić za żywność. Tylko za żywność. W ten
                  sposób nie będzie głodnych, a także rolnicy więcej sprzedadzą. Można by bowiem
                  ograniczyć wykorzystanie tych bonów tylko do produktów krajowych. To można
                  zrobić już teraz !
                  • zen16 Jeśli PO nie pozbędzie się Rokity 07.04.04, 23:12
                    to notowania Platformy bedą spadać. Nie wiem po co przyczepił sie on do PO. Ja
                    w kazdym razie, mimo że program Platformy w zasadzie mi odpowiada, nie będę na
                    nią głosował z powodu Rokity.Odnośnie utworzenia rządu wydaje mi się że
                    najkorzystniej dla Polski byłoby gdyby go utworzyła PO z grupą Borowskiego.
                    Powiązanie sie z PiSem spowoduje że zamiast racjonalnego działania będziemy
                    skazani na działania ideologiczne.
                    • Gość: pepino Re: Jeśli PO nie pozbędzie się Rokity IP: *.waw.pl 08.04.04, 01:29
                      Jak tak każdy będzie fuchy strzelal to bedziesz za rok w bialoczerwonym
                      krawacie maszerowal. Zawsze jest tak ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi
                      co sie ma.
                      • Gość: baby Ale was strach obleciał, że Samoobrona wygrywa. IP: 194.146.248.* 08.04.04, 08:19
                        Śmiechu warte te wszystkie wasze wypociny. A kto ma nami rządzić - inteligentny
                        inaczej - Rokita? Toż ten facet ma rozumek jak Kubuś Puchatek i nie potrafił
                        przewidzieć prostych następstw swoich wyzwań do wojny z Samoobroną. A może
                        dalej SLD? Złodzieje co u nas normalne, ale na dodatek wciągneli w idiotyczną
                        wojnę.
                        • Gość: rodoo187 Re: Ale was strach obleciał, że Samoobrona wygryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 08:23
                          widzisz stary problem polega na tym ze za lepperem stoja ludzie bez
                          doświadczenia a za rokita za którym nie przepadam stoją przedsiębiorcy
                          i fachowcy tak więc wole im zaufać
                          • Gość: zz drugi rok rzadow premiera Leppera IP: *.datacom.com.pl 08.04.04, 14:47
                            Drugi rok rzadów premiera Leppera. Premier przejezdza sluzbowym jaguarem obok
                            wiejskiego sklepu, przed ktorym stoi dluga kolejka ludzi czekajacych na dostawe
                            chleba. Poleca kierowcy, aby sie zatrzymal. Wysiada z samochodu i podchodzi do
                            ludzi.
                            "No, powiedzcie chlopi, jak Wam sie powodzi za mojej wladzy." - zazartowal
                            Lepper,
                            "Oj, dobrze, panie, dobrze" zazartowali chlopi.

• Gość: czlonek_z_kc_em WOJENNA PLATFORMA UZBROJONA HAUSNEREM - W POLSKE ! IP: 68.152.174.* 08.04.04, 18:50
                          Gość portalu: baby napisał(a):

> Śmiechu warte te wszystkie wasze wypociny. A kto ma nami rządzić -
                          inteligentny
                          >
                          > inaczej - Rokita? Toż ten facet ma rozumek jak Kubuś Puchatek i nie potrafił
                          > przewidzieć prostych następstw swoich wyzwań do wojny z Samoobroną. A może
                          > dalej SLD? Złodzieje co u nas normalne, ale na dodatek wciągneli w idiotyczną
                          > wojnę.

masz racje PO to nic innego
                          jak SLDbis, te same afery
                          no i wystarczy posluchac co mowia:

Tusk zapowiedział ..... Od 3 maja politycy
                          PO ruszają w Polskę (podobne deklaracje składali
                          na początku marca bezpośrednio po ogłoszeniu
                          wojny z Samoobroną). Tusk podkreślił, że w tej
                          sytuacji wybory europejskie będą miały ogromne znaczenie.

deklaracje na miare gierka i pzpr !!
              • Gość: pkin Re: Psyjdzie Leppej IP: *.acn.waw.pl 08.04.04, 09:49
                A zauważyliści, że on zawsze chodzi z taką obstawą, jak O'shi Ren z Kill Bill'a
            • Gość: anty-scejbaty Re: Psyjdzie Leppej bedzie leppiej,zlote zeby pow IP: *.posc.mu.edu 07.04.04, 22:10
              Scejbaty pyta: "Pocio nam Samoobjona jak mozemy od jazu zalozyc pajtie scejbatych?

"Pajtia scejbatych" juz jest - nazywa sie PO. W PO co drugi nie wymawia litery "r",
              wlacznie z liderami - Tuskiem i Rokita i z autorem cytowanego listu, czyli scejbatym!!!
              • Gość: w tyl zwrot i won. sama lapa mi sie na ciebie rwie, jakies taki mocny IP: *.speed.planet.nl 07.04.04, 22:14
                to sie bedziemy mocowac , az do krwi ostatniej , po moim trupie , aby
                Samoobrona miala wladze!
                • tow1sekr sama lapa mi sie na ciebie rwie 07.04.04, 22:38
                  Gość portalu: w tyl zwrot i won. napisał(a):

> to sie bedziemy mocowac , az do krwi ostatniej , po moim trupie , aby
                  > Samoobrona miala wladze!
                  x
                  No to kurde ja tu akcentuje z cało moco, tako dziwno moco, co to chłopy majo na
                  wiosne szczególnie. Moc niesamowita, że jak się napne, to sam sie sobie dziwie,
                  ze tyle, aż tyle! wytrzymuje, że sie bedziemy mocować wspólnie, aż do krwi
                  ostatniej, po moim trupie aby samobrona miała władzę:-) Żeb w końcu rządził
                  chłop z chłopa, dziad z dziada, tak uczciwie, że aż stodoła trzeszczy!!!
                  Nie pozwolim!!! Nie tam qrwa to tamto!!! Nie będzie nam biourokrata z Unii
                  Europejskiej wyjadał skfarków z talerza!!! Nichuja, nigdyn nawet, jak Unia
                  Europejska zdecyduje się przystąpić do Polski. Na naszych warunkach!!! My tam
                  będziemy wtedy grali melodyjke oberka wrytm której oni będą wstępowali!!!
                  To jest świętsze złoto interesu narodowego niż święte złoto (takie normalne).
                  Andrzej Lepper (xywa Pan Frodo Lepper).
                  • Gość: Scyzorro Re: sama lapa mi sie na ciebie rwie IP: *.acn.pl 07.04.04, 23:50
                    Najgorsze q..wa że ty sobie robisz "szutki" a "one milion"
                    debili tego nie rozumie. Jestem za stary żeby zrobić to co młodzi, spierdolić
                    jaaak naaaj daaalej.
                    • tow1sekr Scyzorro masz rację! 08.04.04, 00:23
                      No więc moja recepta na temat tego burdelu tu obecnie i wszędzie panującego
                      jest naspująca:
                      Byłem szczwany jak indianiec winetu i nastawiłem dzisiaj na lotto za pięc dych!
                      I teraz scenariusz jest następujący: nie wygram, to mam przejebanane. Qźwa mało
                      zarabiam, spriedalalać z tego kraju tak do końca się nie chce (znajomi,
                      rodzina, te rzeczy). Bendem się męczył pod rządami premiera lepera za qźwa 25
                      euro miesięcznie.
                      A teraz scenariusz optymistyczny nr 2:
                      Nie wygrywam w lotto, lepper nie dochodzi do władzy, zarabiam dalej 500 euro
                      miesięcznie i nie narzekam, i oto chodzi, i o to chodzi.
                      A teraz scenariusz optymistyczny nr 3:
                      Wygrywam nastawione kupony z pkt nr 1 w lotto na 4 duże banie i jadę do
                      szwajcarii, nawet nie zachodząc na wybory po drodze. to jest najlepsze
                      rozwiązanie.
                      Znając życie los przyniesie nam rozwiązanie nr1, o rozwiązaniu nr 2 będę tylko
                      śnił, a rozwiązania nr 3 nie będzie, bo budżet lotto lepper rozda swoim
                      wyborcom czyli bezrobotnym i byłym pracownikom PGRów na Mazurach.
                      ufffffffffff.
                      Scyzorro, ty nawet nie wiesz jak ja bym chciał żyć w normalnym kraju.
                      Pozdrawiam.
                      A.
                      • Gość: Spil-sport Re: Scyzorro masz rację! IP: 213.199.33.* 08.04.04, 16:05
                        Normaly kraj istnieje tylko w naszych imaginacjach tak jak ta loteria i duza
                        wygrana.
              • tow1sekr Psyjdzie Leppej bedzie leppej 07.04.04, 22:15
                Polska 2006.
                Lepper być nie może
                Kochana Mamusiu! Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomość! Właśnie przed chwilą
                dowiedziałem się że nasz Pan Prezydent Roman Giertych podpisał umowę o
                wymianie turystycznej z Białorusią, Mongolią i Kubą! Tak że już niedługo
                będziesz mogła z tej Białorusi do nas przyjechać bez specjalnej przepustki i
                wizy! Kiedy do nas przyjedziesz bardzo się zdziwisz jakie zmiany u nas
                zaszły! Nasza córka Kasia pracuje i już dostała pierwszą wypłatę! Na
                początek niewiele ok. 5.000.000.000 zł. Tak! Nie przewidziało ci się! Nasz
                wspaniały Pan Premier Andrzej Lepper wraz z Panią Minister Finansów Renatą
                Beger odkryli że pieniądze leżą w bankach i należy je rozdać ludziom którzy
                są w potrzebie. Od tego czasu pieniędzy nam nie brakuje bo jak tylko sejf
                jest pusty to natychmiast pieniądze są dodrukowane. Balcerka i tą całą
                resztę z tej rady pognali i teraz każdy se może wziąć kredytu ile chce.
                Kasia pracuje w fabryce i wyplata koszyki z trzciny. Kiedyś miała tam być
                fabryka jakichś samochodów czy cóś ale po wyborach z 14 czerwca 2004 roku
                właściciel uciekł. To był jakiś Anglik czy Żyd, nie wiem dokładnie. Całe
                szczęście bo gdzie by teraz nasza Kaśka pracowała przecież na samochodach
                się nie zna, a matury nie zdała. Pieniądze nie są nam prawie potrzebne bo i
                tak nie można nic w sklepie kupić poza chlebem, cukrem, olejami no i tymi
                koszykami co Kaśka wyrabia ale to nam nie przeszkadza. W sąsiedniej wsi
                produkują bimber a u nas w pegeerze hodujemy świńki i krowy. Raz na miesiąc
                na jarmarku robimy wymianę i każdy jest zadowolony. Nasz Pietrek w fabryce
                pracuje w Polskim Cukrze zarabia aż 8.000.000.000 zł więcej co jego szef z
                mgr i inż. przed nazwiskiem, a więc tera jest sprawiedliwie nie będzie
                przecież jakiś obibok, który tylko przerzuca papierki zarabiał więcej od
                naszego Pietrka, który ciężko pracuje cały dzień nosząc worki z cukrem.
                Fabryki też mamy teraz wszystkie państwowe, a pan Zygmunt Wrzodak Minister
                Pracy dba, aby wszyscy pracowali. Mówi też, że Polska jest teraz trzecią
                potęgą gospodarczą Europy zaraz za tą Unią z której wyszliśmy i Rosją, a w
                produkcji cukru i koszyków to nawet ich wyprzedzamy. Prąd u nas we wsi
                wyłączyli bo to przez tych ze Śląska. Powiedzieli że huta ma im dać stal a
                elektrownia prąd. No to elektrownia powiedziała że da prąd jak dadzą węgiel.
                A huta powiedziała że chce i prąd i węgiel. No a potem się okazało że żeby
                wydobyć tonę węgla z kopalni to trzeba dać tonę dla elektrowni i dwie tony
                dla huty. No i się wszyscy pokłócili i prądu we wsi ni ma. Ale to nic! Mamy
                NAFTE!!! Bo jak tego węgla brakło to Pan Prezydent Giertych powiedział że
                Polska ma NAFTE i nikogo prosić się nie musi. No i teraz mamy w domu lampki
                naftowe. A jak my od razu mówili że trza do NAFTY to nas żaden nie słuchał.
                Są też smutne wieści: umarła ciotka Stefka. Bo jak to te wszystkie lekarze
                pouciekali w tym 2004 roku do Unii to został nom się ino weterynarz Józek no
                i mu się dawki zastrzyku z koniem pomyliły... A!!! I umarł też ten Heniek z
                sąsiedztwa i to na AIDS-a!!! Bo to chodził do tych panienek z Tajlandii i
                Bangladeszu co to u nas we wsi mieszkają no i się zaraził! A Pan Minister
                Zdrowia Gabriel Janowski ostrzegał że połowa ich mo AIDSA a połowa gruźlice
                i żeby się zadawać ino z tymi co kaszlą... Natomiast tych panienek z Rosji
                przy drogach już nie ma pojechały do Czech, na Węgry i na Słowację, w
                głowach im się poprzewracało kiedyś to można u nich było za 50 zł, a potem
                nawet za 5000000 zł nie chciały o jakiś ojro tylko mówiły. W zeszłym tygodni
                pisali w gazecie że złapali na granicy z tą uniom kilku takich co to chcieli
                uciec na Litwę niby to za robotom. Ale ja se myślę że to jakieś szpiegi
                musieli być bo to przecież Pan Minister Propagandy Czarnecki mówił że w tej
                unii to roboty ni ma a bieda aż piszczy. Zresztą Minister Sądownictwa i
                Więziennictwa Danuta Hojarska powiedziała, że pracę da im u nas w
                kamieniołomach. Mamo, spróbuj też przemycić prezerwatywy bo ich się w Polsce
                już nie produkuje odkąd prezydent Giertych uznał je jako narzędzie zbrodni
                dzieci nienarodzonych. Słyszałem, że Białoruś to bogaty kraj w sklepach mają
                nawet czekoladę i banany mogłabyś z tej Białorusi przywieźć tego trochę
                dzieciaki się ucieszą a może i co wyhandlujemy za to. Tylko uważaj na
                granicy bo ci celnicy od Ministra Spraw Wewnętrznych Antoniego Macierewicza
                mogą chcieć łapówki albo wszystko zabiorą. Muszę kończyć bo zaraz idę na
                zebranie Koła Ligi Samoobrony Polskich Rodzin a jak sie spóźnię to zaś mi
                zabiorą talon na nafte. Po zebraniu koła idziemy wszyscy razem, żeby nikt po
                drodze się w knajpie nie zapodział do kościoła. Jak ksiądz doniesie
                przewodniczącemu koła, zę kogoś nie było w kościele to też mogą zabrać ten
                talon na nafte. Wiem, że polityką się nie interesujesz, ale musisz wiedzieć,
                że teraz mamy tylko jedną partie Ligę Samoobrony Polskich Rodzin te z Unii
                coś gadają o braku demokracji i chcą przyjechać obaczyć nasze wolne wybory,
                ale my przecież już dawno postanowili na zebraniu Koła Ligi Samoobrony
                Polskich Rodzin, że w następnych wyborach będziemy mieli jednego kandydata,
                którego nam polecił sam ukochany przywódca Lepper. A te wszystkie z
                solidarności i komuniści to podobno są w Londynie i jakiś rząd tam sobie
                wymyślili. Rozrywek u nas mało jak mamy prąd to oglądamy albo Telewizję
                Publiczną albo Telewizję Trwam naszego kochanego ojca Rydzyka pozostałe
                zbankrutowały bo wszyscy mieli dość tych ich reklam. Daj znać kiedy
                przyjedziesz to wyślemy furmana na stację.
                Pozdrawiam Twój Syn Edek
                • Gość: demokrata Wspaniale! Tow1sekr, jestem pod wrażeniem! IP: *.gorzow.mm.pl 07.04.04, 23:06
                  • tow1sekr Wspaniale! Tow1sekr 07.04.04, 23:17
                    Dziękuję, przyznaję się jednak bez bicia, że to nie mój txt. (Żałuję). Jest to
                    txt, który pojawił się swojego czasu na onecie i chodzi teraz majlami po
                    interku.
                    Jednakowoż, tak sobię myślę, że autor tego txtu ma wiele wspólnych ze mną
                    przemyśleń.
                    Pozdrawiam.
                • Gość: Acura Re: Psyjdzie Leppej bedzie leppej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:17
                  Napisz jeszcze cos smiesznego
            • Gość: Jurek.K scejbaty napisal... IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.04, 22:19
              Gość portalu: scejbaty... napisał(a):

... i ja mu sa to cjenkuje :-)
      • Gość: obserwator Re: Szykuje sie super koalicja PO-Samoobrona IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.04.04, 23:01
        To nie lud tak chce. To Rokita zbiera żniwa swojej arogancji i nonszalancji.
        Kpił sobie ze wszystkich, chciał imponować swoim intelektem pomiatając innymi.
        Błochowiak traktował jak "blondynkę" a ta "wydudkała" go jak jakiegoś chłystka.
        Wygląda na to, że jej do pięt nie dorasta z cwaniactwem. Jak można było nie
        przewidzieć skutków takiego regulaminu. Chyba, że nam mydli oczy mówiąc, że nie
        zgadza się z ustaleniem Komisji. Przecież to on robił wszystko aby grać tam
        pierwsze skrzypce
        • Gość: Waśka Murawiej Intelekt Rokity?Gdzie go widzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 09:17
          Intelekt Rokity?Gdzie go widzisz? Wiesz jakie IQ mu wyszło w czasie konkursu w
          TV? Zarozumiały człowiek z kompleksem wyższości bez pokrycia w faktach.
          Krakówek w najgorszym stylu.
      • Gość: Janek Szykuje sie niezle lanie, voodoo czarownicy. IP: *.sympatico.ca 08.04.04, 00:11
      • Gość: Janosik Re: Szykuje sie super koalicja PO-Samoobrona IP: *.ed.shawcable.net 08.04.04, 04:12
        Czy w tym kraju zostaly juz same przyglupy?
        Wypieprza was z tej Unii szybciej niz do niej wejdziecie. Hej!
      • Gość: reporter NOWE IDZIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 11:29
        cards.mail.ru/card.html?id=9868880257316&user_id=21910168
      • Gość: Reinhard Re: Szykuje sie super koalicja PO-Samoobrona IP: 195.117.103.* 08.04.04, 11:52
        Jednego można pozazdrościć Panu Andrzejowi Lepperowi - jego czysto
        aryjskiego wyglądu. To bardzo dużo, gdy patrzy się na żydowskie gęby
        Panów Rokity (pardon - Łokity) lub Tuska.
    • Gość: Tadeusz Luzny RECE I NOGI SIE UGINAJA! IP: 67.70.228.* 07.04.04, 20:54
      Szok ze w Polsce jest tylu wyborcow pozbawionych mozgu lub chocby instynktu
      samozachowawczego. Zeby glosowac na takiego prymitywnego bydlaka bez zadnego
      wyksztalcenia czy chocby szczypty inteligencji, bez manier, obdarowujacego
      wszystkich przeciwnikow wyzwiskami? I pomyslec ze takie cos ma kierowac 40-
      milionowy narodem... eh szkoda gadac!
      • Gość: SABAŁA Re: RECE I NOGI SIE UGINAJA! IP: 68.147.111.* 07.04.04, 21:49
        ALE KINO!! ŻYCZĘ LEPPEROWI SUKCESU! POLACTWO DOSTANIE W DUPĘ, AŻ SERCE
        ROŚNIE! RÓWNIEŻ ZA PUŁKOWNIKA KUKLIŃSKIEGO. NAJLEPSZY NUMER POLEGA NA TYM, ŻE
        WYMIERZĄ SOBIE KARE WŁASNYMI RĘKAMI. NIE ZABRANIAĆ IM TEGO. NIECH BĘDZIE KINO.
        HU! HU!! SAM BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA LEPPERA.
      • Gość: Habilitowany Re: RECE I NOGI SIE UGINAJA! IP: *.posc.mu.edu 07.04.04, 23:48
        Gość portalu: Tadeusz Luzny napisał(a):
        Szok ze w Polsce jest tylu wyborcow pozbawionych mozgu lub chocby instynktu samozachowawczego.
        Zeby glosowac na takiego prymitywnego bydlaka bez zadnego wyksztalcenia czy chocby szczypty inteligencji,
        bez manier, obdarowujacego wszystkich przeciwnikow wyzwiskami?

Szanowny Panie Tadeuszu Luzny,
        A co, poza niewatpliwa arogancja, daje Panu pewnosc, ze to Pan ma racje a inni sie myla?
        Co upowaznia Pana do obrazania okolo 30% wyborcow i implikowania, ze to oni sa "pozbawieni
        mozgu, lub chocby instynktu samozachowawczego". Zapewniam Pana, ze wsrod zwolennikow
        Leppera sa rowniez ludzie doskonale wyksztalceni, ktorzy swietnie orientuja sie w sytuacji politycznej
        w jakiej znalazla sie Polska.
        Jezeli uwaza sie Pan za przeciwienstwo Leppera, i nie jest Pan "prymitywnym bydlakiem bez
        zadnego wyksztalcenia czy chocby szczypty inteligencji, bez manier, obdarowujacego wszystkich
        przeciwnikow wyzwiskami" (w co watpie), to prosze zalozyc ANTY-SAMOOBRONE i zdobyc
        wieksze uznanie wyborcow niz Lepper.
        Wybaczy Pan, ale Lepper, w moim przekonaniu, ma wiecej rozumu niz Pan. Wykazal tego przykladowo
        stawiajac czola Rokicie w starciu radiowym, z ktorego wyszedl zwyciesko, o czym swiadcza sondaze.

• Gość: Traktorzysta Re: RECE I NOGI SIE UGINAJA! IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 08:58
          Populizm to nie wszystko. Trzeba jeszcze umiec prowadzic kraj. Prawo jazdy na
          traktor do tego nie wystarczy.
          • Gość: Nostradamus Re: RECE I NOGI SIE UGINAJA! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.04, 07:30
            A jakie wyksztalcenie ma obecny prezydent? Papuge tez mozna nauczyc mowic.Wedle
            moich przewidywan Lepper bedzie zdobywal coraz wieksze poparcie, wbrew woli
            szanownego komisarza G.V., ktory stwierdzil, ze nie mozna dopuscic do rzadow
            prawicy w Polsce, bo ta jest wyraznie nie na reke brukselskim wlodarzom.
        • Gość: HaHa Re: RECE I NOGI SIE UGINAJA! p.Habilitowany IP: *.proxy.aol.com 08.04.04, 18:46
          ma Pan racje p.Habilitowany,-
          Zawsze sie znajda "inteligentni karierowicze" nawet z akademickim cenzusem
          ktorzy za duza kase urzadza dla "wodza" (nawet najglupszego i najwiekszego
          szkodnika), a przede wszystkim dla SIEBIE wygodne karierowiczowskie gniazdko!.
          W spoleczenstwie normalnych Obywateli - sa bez szans, do takiej partii jak
          Samoobrona - przyjma ich z otwartymi ramionami bo samym chamstwem,
          szkodnictwem, blokadami i "protestami" - rzadzic nie mozna!.

Balcerowicz "musi odejsc" - tylko, ze trzon kadrowy Samoobrony - zaprawiony w
          wysypywaniu zboza na tory i kladzeniu bron na jezdnie o panstwowych finansach
          ma tyle pojecia co "swinia w chlewie" - rozdrapac umie kazdy glupi - trzeba
          jeszcze takiego (z cenzusem akademickim) co podpowie wodzowi co do
          rozkradzionej (czy rozdanej) kasy panstwowej - "wsadzic"!.
          Ze znajda sie "fachowcy" - nie ma obawy! - nie bedzie chleba - da sie
          motlochowi igrzyska! - pogoni sie "Zydow, masonow, cyklistow itd".
          Madrzejsi - sami wyjada lub uciekna bo.... kto "Zyd, mason i cyklista" - bedzie
          decydowal - kierujac sie podpowiedziami karierowiczow "z dyplomem" - Wodz
          i swita: Lepper, Wrzodak czy "rozkoszna" Renatka B.
          Rece opadaja.
        • Gość: ten co ma dosyc ye Re: RECE I NOGI SIE UGINAJA! IP: *.dyn.optonline.net 09.04.04, 01:19
          To nie Lepper wygral - to....narod (???) wykazal "mundrosc" - .....
    • Gość: lekka zadyszka Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 20:54
      Kamela. Religa. Płażyński.
      • Gość: M Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 20:59
        A co to za "trójca"...
    • Gość: tad kariera Nikodema Dyzmy.narod zglupial zupelnie. IP: *.westk01.tn.comcast.net 07.04.04, 21:07
    • Gość: Matylda Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.04, 21:08
      "...a nie jakieś inwektywy - oznajmił Lepper..."
      To on wie, co słowo "inwektywy" znaczy? No, no, proszę, proszę...
      Jeżeli PO w ogóle chce walczyć, to nie przeciw komuś/czemuś, tylko o coś, w tym
      wypadku Polskę i dobro jej społeczności. Ale najlepiej gdyby z tego
      wojowniczego języka zrezygnowała, bo wyborcę należy pozyskać sensowną
      argumentacją, a nie pohukiwaniem na politycznego konkurenta. Jego
      nieprzygotowanie do objęcia rządów oraz nieznajomość zagadnien gospodarczo-
      finansowych trzeba obnażyć w dyskusji publicznej takim językiem i w taki
      sposób, aby Jan Kowalski, który już nie może doczekać się tych 900 zł
      miesięcznie, mieszkania socjalnego za pół darmo oraz kaszy manny z nieba zaczął
      się zastanawiać, czy aby SamiSwooi nie chcą go wystawić do wiatru, po tym jak
      postawił przy nich krzyżyk w czasie wyborów.
      • jacekm22 Re: Lepper dziękuje Rokicie 07.04.04, 21:40
        Matyldo !! Problem polega na tym ze przyslowiowy J.Kowalski wyborca nie
        rozumie PODSTAWOWYCH praw ekonomii ! I bedzie glosowal na tego co mu obieca
        wiecej ! Nie wiem dokad bedzie trwala ta tresura Kowalskich !! Moze kiedys
        zrozumieja ze mozna wydawac tylko tyle pieniedzy ile sie ich ma!!! Jak na razie
        fuhrer Lepper przebija wszystkich w obietnicach..............
        • Gość: Matylda Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 10:55
          Rzeczywiście, masz rację. Skąd Jan Kowalski, który nie czyta gazet, nie
          zastanawia nad mechanizmami gospodarki wolnorynkowej, tylko wpatrzony jest w
          ekran telewizji "publicznej" jako jedyne źródło informacji o kraju i świecie. A
          tam ujrzy co wieczór polityków biegających po sejmie, niosących w teczkach
          tylko afery i skandale. Potem ujrzy wielkich ekspertów, którzy wyjaśnią w dwóch
          słowach, co on o tym wszystkim ma sądzić. Po tym uwidzi Leppera-kowboja w
          asyście innych "dymiących koltów" kroczących sejmowym korytarzem, którzy w tych
          teczkach zrobią porządek, jak tylko się do nich dorwą. A na sam koniec - jak
          tradycja każe - rzuci okiem na jakieś łóżko szpitalne i dowie się, że leków
          brak. Polityczne gadające głowy i służba zdrowiu (a nie zdrowia, służy przecież
          komuś lub czemuś) to główne tematy wiadomości telewizyjnych. Gospodarka
          wolnorynkowa, która jest podporą demokracji zupełnie nie istnieje. Tak liczne
          grono osób płacących podatki w Polsce w serwisach informacynych praktycznie nie
          istnieje, natomiast wyciągający ręce po pomoc socjalną są wszechobecni.
    • Gość: x nieeeee!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 21:21
    • Gość: PPP Polska Partia Podatnikow IP: *.chello.pl 07.04.04, 21:36
      Platformo. Nie zabiegaj o poparcie proletariatu. Zadbaj o to, zeby za swojego
      reprezentanta uznali wszyscy ci, ktorzy ciezko pracuja i chcieliby zeby mieli
      wiekszy wplyw na to, co sie dzieje z wynikami ich pracy (podatki). Zadabaj o
      to, zeby za swojego reprezenetanta uznaly cie nie tylko biale kolnierzyki ale
      tez rzemieslnicy, drobni przedsiebiorcy, wreszczie pracownicy najemni, ktorzy w
      swojej pracy widza wartosc i sposob na realizacje swoich marzen i zapewnienia
      przyszlosci swoim dzieciom. Zadbaj o to, zeby ich podatki mogly pomoc, tym,
      ktorzy tej pomocy wymagaja ale nie tym, ktorzy zeruja na socjalnym rozbuchaniu
      dotychczasowych wlodarzy. Zadbaj o edukacje. Pokaz PROGRAM, ktory umozliwi, po
      kilku latach ciezkiej pracy, zaczac korzystac z jej efektow.
    • Gość: Pablito Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 21:40
      A jam jako 26-letni stary UW-ol po Wydziale Dziennikarstwa i nauk Politycznych
      mówię Wam moi drodzy, strapieni rodacy, że obecny wynik, który daje
      kilkuprocentową przewagę SO w wyborach jest najlepszym scenariuszem, który
      pozwoli pozbyć się tego politycznego zbuka na długo. Chcecie się ich pozbyć -
      dajcie im włądzę jak mawiał Kiszczak o Solidarności :)) Czeka nas polityczne
      katharsis, a więc zapnijmy pasy i spróbujmy chuja po prostu przeżyć!
      • jacekm22 Re: Lepper dziękuje Rokicie 07.04.04, 21:42
        Gość portalu: Pablito napisał(a):

> A jam jako 26-letni stary UW-ol po Wydziale Dziennikarstwa i nauk
        Politycznych
        > mówię Wam moi drodzy, strapieni rodacy, że obecny wynik, który daje
        > kilkuprocentową przewagę SO w wyborach jest najlepszym scenariuszem, który
        > pozwoli pozbyć się tego politycznego zbuka na długo. Chcecie się ich pozbyć -
        > dajcie im włądzę jak mawiał Kiszczak o Solidarności :)) Czeka nas polityczne
        > katharsis, a więc zapnijmy pasy i spróbujmy chuja po prostu przeżyć!
        Moze masz racje ! Tylko cena za to przezycie moze byc bardzo wysoka!!!!!!!!!!
        • Gość: Januszon Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: 67.71.49.* 07.04.04, 21:50
          Znam na razie dwa punkty programu przyszlego rzadu Lepera: 1) Balcerowicz musi
          odesc, 2) Polska bedzie pierwszy krajem ktory wyjdzie z Uni.
          Pytanie: czy bedziemy wtedy placic za Euro mnije niz 10 zlotych czy wiecej ?
      • Gość: KASSANDRA OBYWATELE DO CZYNU: Niech kazdy sprobuje IP: *.math.buffalo.edu 08.04.04, 00:48

porozmawiac ze zwolennikami Leppera w swoim otoczeniu.

>mówię Wam moi drodzy, strapieni rodacy, że obecny wynik, który daje
        >kilkuprocentową przewagę SO w wyborach jest najlepszym scenariuszem, który
        >pozwoli pozbyć się tego politycznego zbuka na długo. Chcecie się ich pozbyć -
        >dajcie im włądzę jak mawiał Kiszczak o Solidarności :))

Niektorzy nie ucza sie na swoich bledach i po wybraniu Leppera, frustracja
        spoleczna wzrosnie jeszcze bardziej, a to oznacza ze kolejne wybory wygraja
        jacys jeszcze gorsi lunatycy.
        • Gość: Janek Wiesz co sie stalo z Kassandra,co? Przypomniec? IP: 69.156.11.* 08.04.04, 01:44
    • Gość: Marcin To my Polacy IP: *.gdynia.mm.pl 07.04.04, 21:51
      O co chodzi, przecież tacy jesteśmy na co dzień. Będziemy mieli taki rząd na
      jaki zasługujemy, choćby w wydaniu Samoobrony.
      • jacekm22 Re: To my Polacy 07.04.04, 22:02
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> O co chodzi, przecież tacy jesteśmy na co dzień. Będziemy mieli taki rząd na
        > jaki zasługujemy, choćby w wydaniu Samoobrony.
        Czyli polacy zasluguja na rzady tego osobnika ?? Przerazajaca perspektywa!
        • Gość: glodnanadzieja Niech zyje lepper i samoobrona.... IP: *.sympatico.ca 08.04.04, 20:48
          Moze nareszcie spadna te gruszki. Co mi po obietnicach oszustow?
    • Gość: hombre Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 21:57
      Jeśli Lepper dojdzie do władzy, ja stąd wyjeżdżam i nigdy nie wracam. Nie chcę
      żyć w kraju, którym rządzą takie śmieci
      • Gość: dwa miśki Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: 213.199.197.* 07.04.04, 22:04

> Jeśli Lepper dojdzie do władzy, ja stąd wyjeżdżam i nigdy nie wracam. Nie chcę
        > żyć w kraju, którym rządzą takie śmieci
        my też wyjedziemy!!! Problemem będzie jednak obserwacja tego pandemonium jakie
        się tutaj rozpęta po przejęciu władzy przez TRĘDOWATYCH.
        • Gość: http://pamietamy.t Re:jak to mowia krzyz na droge :-))))) jednego z IP: *.ok.shawcable.net 08.04.04, 10:07
          z Po-Lsd mniej
          a lepperem czy giertychem czy innym politykiem
          rozliczymy sie za dwa lata kopem w dupe jesli zawiedzie
          tak jak to trzeba bylo zrobic z balcerowiczem i jego halastra
          po 91r
          nie trzyma sie starych wieprzow bo wiecej zjedza i zniszcza
          niz z nich pozytku
          pamietamy.tripod.com
      • Gość: bezdomny Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.sympatico.ca 08.04.04, 20:51
        lepsze swoje smieci jak cudze.
    • Gość: Jóźwa ze wsi Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:02
      Sukcesy Andrzeja Leppera to tryumf prostych ludzi. Panie i panowie
      inteligencjia a wy gardzicie ludem chociaż większości z was słoma z butów
      wystaje. Dlatego macie z tego powodu kompleksy i z obrzydzeniem odcinacie się
      od prostych ludzi, tak jak wymazaliście z pamięci dziadków na wsi i drewnianą
      wygódkę za stodołą. A zwykli ludzie w Polsce są własnie tacy jak Andrzej Lepper
      i jego partia. Prości, przaśni, ziemiaczono-buraczani. I chwała im za to,
      panowie inteligencja. W Niemczech, Czechach czy na Słowacji elity są dumne ze
      swoich chłopskich korzeni a wy leczycie pogardą dla Leppera i Samoobrony
      kompleksy i ukrytą prawdę o was samych. Nauczyliście się gładko mówić, udawać
      kogoś innego a jesteście w sumie tacy sami jak Lepper. Tylko ON nie wstydzi się
      być SOBĄ. Teraz nareszcie lud ma swoją partię i pójdzie z jej zwycięstwem na
      salony władzy. I rozliczy was za ostantnie 14 lat. Co do grosza.
      • Gość: Bodzio Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:13
        Gość portalu: Jóźwa ze wsi napisał(a):
        > Teraz nareszcie lud ma swoją partię i pójdzie z jej zwycięstwem na
        > salony władzy. I rozliczy was za ostantnie 14 lat. Co do grosza.

Chciał bym bardzo ale tak łatwo to się nie da :-(.
        Wezmą przykład z Litwy gdzie usunięto prezydenta.
        Wymiksują z sejmu posłów Samoobrony choć by byli
        wybrani największą ilością głosów.
        Tusk już coś sepleni o zmianie ordynacji,
        Balcerowicz przestraszony da pieniądze na
        akcję propagandową w kraju i UE.
        Niestetyl ludziom zostanie kryterium uliczne.
        • Gość: zdziwiony Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 22:24
          Jesteś dość przytomny, jak to się dzieje że popierasz aż takiego buraka?
          • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 00:23
            Ja go nie popieram. Piszę tylko dlaczego może wygrać wybory i za jego fana mnie
            biorą :-)
        • Gość: B Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: 80.53.160.* 07.04.04, 22:55
          Najpierw się naucz pisać, później krytykuj....
        • Gość: Janek Tym gorzej dla WOODOO CZAROWNIKOW :-) IP: *.sympatico.ca 08.04.04, 01:02
      • Gość: inteligencja Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:17
        A jak już rozliczycie co do grosza, to co dalej, Jóźwa ?
        • Gość: kopalniak Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.sympatico.ca 08.04.04, 21:02
          ....do kamieniolomow na dorzywocie
      • Gość: dwa miśki Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: 213.199.197.* 07.04.04, 22:21
        Joospho, twoje sympatie nie będą warte ani złamanego szeląga, kiedy załamią się
        finanse państwa po rewelacyjnych zabiegach pana Leppera, więc nie potrząsaj
        szabelką... ups, sorry kłonicą.
        • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:26
          Może załamią się finanse państwa ale nie będą ich już rozkradać złotuści
          demokraci z nadania Pana Kulczyka i innych. A to już jest coś.
          • Gość: dwa miśki Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: 213.199.197.* 07.04.04, 22:44
            A co z socjalem, edukacją, opieką zdrowotną dla tych najuboższych po załamaniu
            finansów? Józiu, nie stosuj demagogii i taniej agitacji. Mnie stan posiadania
            Kulczyków nie interesuje. Zastanów się ilu polskich "milionerów" jest u Leppera.
            Może to oni chcieliby zająć miejsca obecnych potentatów? A ciemnej, biednej
            masie wyborców mydlą oczy, że wszystko się zmieni. Taaak... Będzie Maroko w
            Najjaśniejszej Rzeczpospolitej.
            • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:05
              Nie załamią się finanse państwa. Spokojnie. Takie krakanie to jest właśnie
              tania propaganda. Straszycie ludzi co to dopiero będzie jak Lepper wygra
              wybory. Nie strasz nie strasz bo się... - na wsi się mówi w takim przypadku.
              Mnie straszyli już kiedyś Michnikiem i Kuroniem, Hupką i Czają, Wałęsą i
              Solidarnością. No i wszystko jakoś przeżyłem. A gorzej jak teraz to ludziom na
              zabitej prowincji to już na pewno nie będzie. Nawet za Leppera.
      • Gość: elka Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:32
        O kuźwa Jóźwa, co ty wygadujesz!!!Lepper to piąta kolumna szkolona za rosyjską
        kasę zeby rozwalić ten kraj.To zwykły złodziej otoczony takimi samymi jak on
        złodziejami. Jak można być dumnym z kogoś takiego. Przecież to wstyd i
        kompromitacja.Będzie rządził jak Lukaszenko albo bedzie jeszcze bardziej
        nieobliczalny.No i zapomnij o internecie pod jego rządami i wymianie poglądów
        na forum tak jak teraz.Będzie totalny zamordyzm i cenzura. Nie można w żadnym
        wypadku pozwolic na eksperyment jego rządów.
        • Gość: Jóźwa ze wsi Elka - spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:43
          Elka - spokojnie. A Tusk da takie ceny netu że i tak nie stać cię będzie. A
          skąd ty wiesz jak naprawdę rządzi na Białorusi Łukaszenka? Byłaś tam? Spytaj
          Białorusinów jak go oceniają a nie jak o nim pisze UWOLSKA prasa robiąca ci i
          nam wszytskim wodę w mózgach. Patrz i oceniaj sama. nie ufaj miediom bo za nimi
          stoją ci co je finansują i urabiają opinię publiczną tak jak im wygodnie często
          nie licząc się z faktami.
          • Gość: elka Re: Elka - spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:57
            Na Białorusi, rzeczywiście, nie byłam, ale może Ty byłeś to mi opowiedz jak tam
            szczęśliwie i dostatnio się żyje oraz jaka wolność słowa panuje.A bandziorom
            szkolonym w Rosji nie ufam i basta. Jeszcze nigdy ze wschodu nic dobrego do nas
            nie przyszło.Ale jak chcecie trędowatego to go sobie wybierajcie.'Ja se ne
            boim, ja mam rakowinu'
            • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Elka - spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:09
              Elka - jesteś ofiarą naiwnej wiary, w to że media mówią Ci prawdę. Ściskam Cię
              mocno.
              Spytaj Białorusinów co myślą o Łukaszence. Pełno ich na targowiskach.
              Ludzie wybiorą sobię posłów w demokratycznych wyborach. Macie możliwość
              pokonania Leppera. Pokażcie ludziom program, wiarygodnych liderów i wygrajcie z
              nim.
              A jak wam naród nie odpowiada bo ciemny to wybierzcie sobie nowy.
              • Gość: Anna Kozlowska Media to czwarta wladza IP: *.sympatico.ca 08.04.04, 03:16
                Moja babcia miala na imie Jozia i mowila zawsze prawde. Byla uczciwa i
                pracowita. Harowala od switu do nocy i chodzila w niedziele do kosciola z
                czarna torebka - kilka dziesiatkowa lat ta sama. Opowiadala niesamowite
                historie o duchach i mowila, ze gazety pisza bzdury. Babcia miala racje. Jej
                dzieci i wnuki (i wnuczki tez) zarazily sie ta niewiara plynaca z doswiadczenia.
                Zlych duchow boje sie do dzisiaj - szczegolnie tych zakazonych czerwonka
                pokutujacych w naszych wladzach, urzedach, uczelniach i na plazach. Oczywiscie
                w mediach tez.

Jesli Lepper sie nie zbrata z czerwonymi duchami - bede mu kibicowac kiedy
                bedzie gral klonica w bejsbol albo inna smieszna gre. Ale on sie bratal juz
                nie raz. Wszyscy oszusci maja to do siebie, ze co innego mowia a co innego
                robia. Mnie sie marzy ktos taki jak moja babcia Jozia - prawdomowny,
                pracowity, dobry i uczciwy. Przy tym madry i samodzielnie myslacy. Stawiajacy
                interes innych na pierwszym miejscu. Taki ktos solidny kto nie zwodzi i nie
                zawodzi. Znacie takiego? Jesli znacie - zrobcie mu kampanie przedwyborcza.
                Ja znam wiele takich osob - sek w tym, ze one nie maja sily przebicia bo nie
                maja dostepu do zmonopolizowanych mediow.

Po co wybierac lachudry, mafiozow, zlodziei i dwulicowcow? Czy nie lepiej
                wybrac dobrze zamiast potem zalamywac rece? Przeciez wiadomo, ze czym
                skorupka...
              • Gość: element Lepper + Polska = Bialorus IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 08.04.04, 05:36
                > Spytaj Białorusinów co myślą o Łukaszence. Pełno ich na targowiskach.

Pytania zbedne. O tym, jak jest na Bialorusi, najlepiej swiadczy fakt, ze pelno
                ich na targowiskach.
          • Gość: dwa miśki Re: Elka - spokojnie IP: 213.199.197.* 07.04.04, 23:07
            > A Tusk da takie ceny netu że i tak nie stać cię będzie. A

Czyżby Tusk miał zamiar ręcznie sterować cenami netu???? ROTFL!!!

> skąd ty wiesz jak naprawdę rządzi na Białorusi Łukaszenka? Byłaś tam? Spytaj
            > Białorusinów jak go oceniają a nie jak o nim pisze UWOLSKA prasa robiąca ci i

Jedno z nas ma w pracy kolegę Polaka z Białorusi (jego żona teź jest stamtąd).
            Tak się "przypadkiem" składa, że żadne z nich nie chce tam wracać choć mają tam
            przecież rodziny. Mało tego, ten kolega myśli o zdobyciu polskiego obywatelstwa,
            a o swoim prezydencie powiedział (cytuję): "Przez niego Białoruś to wrzód na
            dupie Europy". A co wynalazków takich jak net, to o ile mi wiadomo, taki luksus
            jak neostrada, dzięki której mości Jóźwo ogłaszasz światu swoje mądrości, jest
            na Białorusi zupełnie nieznany. Białoruś też jako ostatni kraj w Europie
            wprowadziła komórki GSM i do tej pory ma koszmarne dziury w zasięgu, i to
            pomimo tego, że nie jest to ani kraj górzysty ani bardzo rozległy.

> nam wszytskim wodę w mózgach. Patrz i oceniaj sama. nie ufaj miediom bo za
            > nimi stoją ci co je finansują i urabiają opinię publiczną tak jak im wygodnie
            > często nie licząc się z faktami.

Media mogą sobie iść na pasku wiadomych sił i pisać to co im każą ;-) ale nie
            zmienia to faktu, że jakoś jest oględnie mówiąc mniej chętnych do emigrowania na
            Białoruś niż do Polski. Akurat wygrana Andrew może to zmienić, ale to by była
            jedyna korzyść z jego zwycięstwa....

A w ogóle Jóźwo widzi mi się, że jesteś zwykłym trollem....Na newsach dostałbyś
            "pląka", a tutaj jesteś niefiltrowalny :-(
            • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Elka - spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:12
              Białorusini w Polsce robią za politycznych i nie chcą wracać na Białoruś bo w
              Polsce maj wyższe zarobki. Tylko, że na Białorusi nie ma bezrobocia i ludzie
              popierają Łukaszenkę. I to ich problem. W tym rzecz. On im się podoba i dalej
              to już nie nasza sprawa. No... można tak jak Bush w Iraku tylko jakie są tego
              skutki?
              • Gość: polishcanadian Panie, co to za glupi argument: IP: 63.68.196.* 07.04.04, 23:20
                "Na Bialorusi nie ma bezrobocia"? Tam gdzie ludzie pracuja za 20 dol.
                miesiecznie a w sklepach nie ma nic do kupienia, to nigdy nie ma bezrobocia.
                Pamietasz pan PRL, czy jestes pan na to za mlody?
                • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Panie, co to za glupi argument: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 00:16
                  A skad Pan wie jak jest na Białorusi? Z prasy? Bo z TV na pewno nie. Nie
                  pokazują nic bo musieli by zmanipulwać obraz. Zarobki na Białorusi przeliczane
                  na dolary wyglądają mizernie ale jak pan weźmie to co można za nie tam kupić
                  wygląda to inaczej. Wewnętrzna siła nabywacza białoruskich pieniędzy jest
                  wyższa. Oni płacą nimi czynsz itd. oraz spokojnie się utrzymują przez miesiąc.
                  Ale ja nie o tym pisałem. Twierdzę, że skoro Białorusini wybrali w wyborach
                  Łukaszenkę to kto i jak nimi rządzi to ich wewnętrzny problem. Nie martwmy się
                  więc o nich tylko o siebie. Amen.
                  • Gość: korupcja w polsce Re:dzisiaj nie trzeba na bialorusi byc by wiedziec IP: *.ok.shawcable.net 08.04.04, 10:34
                    ze korupcja mniejsza na bialorusi www.wprost.pl/ar/?O=57006
                    a tempo degradacji polski oszalamiajace
                    pod rzadami judenratu
                    kft.umcs.lublin.pl/stona/zaglada/judenrat.html

pamietamy.tripod.com
            • Gość: Jóźwa ze wsi Dwa miśki grożą - brak argumentów więc epitety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:25
              Brak wam argumetów więc sięgacie bo obelgi. Z takimi to ja nie dyskutuję. Amen.
              • Gość: dwa miśki Re: Dwa miśki grożą - brak argumentów więc epitet IP: 213.199.197.* 08.04.04, 00:16
                In saecula saeculorum. Sorry, Jóźwa za naszą nieobeność, ale odeszliśmy na
                chwilę od kompa. Fajnie Ci się trolluje. Dzięki Tobie wiemy, że zostało trochę
                mądrych ludzi w Polsce! :))) Eee, chyba pójdziemy spać. Różowych snów Józinko
                miła i nich Ci się przyśni Lepperków mogiła.
          • Gość: lanpretender Re: Elka - spokojnie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 19:13
            > Elka - spokojnie. A Tusk da takie ceny netu że i tak nie stać cię będzie.
            Ano właśnie.
            Zamiast płakac zakładac sieci LAN po osiedlach,domach,gdzie kto mieszka.
            Jak sam nie zadbasz o sibie,to ..itd.

PS: Mój IP jest z dynamiczny,bo jeszcze z TPSA przez modem,ale już niedługo.
            Łączyc się w Sieci,jedyna szansa na Leppera;-)
      • Gość: wb Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: 80.249.1.* 07.04.04, 23:05
        pozdrawiam Pana serdecznie !!!
        życzę dużo sukcesów.
        mam nadzieję, że pana dzieci nie są durne i do szkoły nie chodzą. Przecież tylko głupi musi się uczyć. dzieci mądrego taty uczyć sie nie muszą.
        ps. prostak i prosty człowiek to dwa różne pojęcia !!1
        • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:15
          Prosty człowiek to przeważnie prostak ale prostakiem też nie należy gardzić.
          Moje dzieci skończyły Uniwersytety i są teraz bezrobotne jak większość
          aktualnych absolwentów polskich uczelni.
          • Gość: mikez Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.04.04, 23:57
            > Moje dzieci skończyły Uniwersytety i są teraz bezrobotne jak większość
            > aktualnych absolwentów polskich uczelni.

taaa, a jak lepper dojdzie do wladzy to pracy bedzie w brod
            inwestorzy sie odwroca od polski calkowicie i bedzie nieporownywalnie wieksza
            chujnia (sam jestem niedawno skonczylem studia i szukam pracy)
            chyba ze liczysz ze twoje pociechy dostana zapowiadane 900 zl.jesli tak to
            bardzo lekam sie o twoje zdrowie psychiczne (bez urazy!)
            • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 00:07
              Ja się o twoje zdrowie nie psychiczne martwię. Nie wiem czy pod rządami Leppera
              będzie ludziom lepiej. Pisałem dlaczrgo ludzie go popierają a nie złotoustych z
              PO. PiS czy SLD. Znajdź w tym co pisałem tu na forum jedno zdanie gdzie
              napisałem aby głosować na Leppera. Ponadto radzę Ci nauczyć się kultury
              dyskutowania z ludźmi. Gdy brak Ci argumentów nie ubliżaj innym bo wtedy widać
              iż słusznie napisałem, że niczym w sumie nie różnicie się od Leppera.
              • Gość: mikez Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.04.04, 00:23
                >Nie wiem czy pod rządami Leppera
                > będzie ludziom lepiej. Pisałem dlaczrgo ludzie go popierają a nie złotoustych
                z
                > PO. PiS czy SLD. Znajdź w tym co pisałem tu na forum jedno zdanie gdzie
                > napisałem aby głosować na Leppera.

Znajdź w tym co pisałem tu na forum jedno zdanie gdzie
                napisałem ze pisales aby glosowac na leppera
      • Gość: jws Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:23
        ciebie też rozliczy, tylko jeszcze o tym nie wiesz
      • Gość: pg Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:30
        Jam nie uwol, ale widze,ze Lepper to bandyta otoczony podejrzanymi indywiduami,
        a zaden tam czlowiek ludu. I znowu nie taki prosty. A Platformie odebralo SDPl -
        przeciez malo ludzi bedzie sie przerzucac w tydzien z samoobrony na PO i z
        powrotem. A jak tacy sa, to nie powinni glosowac tylko isc do czubkow albo
        przedszkola.
      • Gość: Nath Bzdura!! Ja tez jestem ze wsi... IP: *.124-203-24.mc.videotron.ca 08.04.04, 00:50
        I sie tego nie wstydze, ale Leppera uwazam za buraka. Nie mow o ludziach na wsi
        bo im tylko wstyd przynosisz. Ja mam rodzine na wsi ale to porzadni,
        inteligentni ludzie (chociaz "prosci") i nigdy na Leppera nie zaglosuja. Na
        Leppera to moga glosowac niedobitki z PGRow (tam zawsze osiadala ostatnia holota
        bo porzadni gospodarze nie chcieli miec z tym nic wspolnego) i tacy u ktorych
        byla tylko wodka, brud, smrod i ubostwo...
      • Gość: Jacek, Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.thoms1.vic.optusnet.com.au 08.04.04, 02:55
        Sluchaj Juzwa,
        Wiesz kto najwiecej wtedy dostanie w dupe? Prosci ludzie. I od kogo ?
        Od tych prostych ludzi ktorzu im obiecuja cuda.
        Ale moze tak trzeba, bo wielu prostych ludzi uczy sie jak im sie da w dupe. Nie
        glowa stanowia dla nich pas transmisji informacji do mozgu a dupa.
      • Gość: Maryska - tez ze w Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 09:10
        Sukcesy Andrzeja Leppera to tryumf prostych ludzi. Panie i panowie
        inteligencjia a wy gardzicie ludem chociaż większości z was słoma z butów
        wystaje. Dlatego macie z tego powodu kompleksy i z obrzydzeniem odcinacie się
        od prostych ludzi, tak jak wymazaliście z pamięci dziadków na wsi i drewnianą
        wygódkę za stodołą. A zwykli ludzie w Polsce są własnie tacy jak Andrzej Lepper
        i jego partia. Prości, przaśni, ziemiaczono-buraczani. I chwała im za to,
        panowie inteligencja. W Niemczech, Czechach czy na Słowacji elity są dumne ze
        swoich chłopskich korzeni a wy leczycie pogardą dla Leppera i Samoobrony
        kompleksy i ukrytą prawdę o was samych. Nauczyliście się gładko mówić, udawać
        kogoś innego a jesteście w sumie tacy sami jak Lepper. Tylko ON nie wstydzi się
        być SOBĄ. Teraz nareszcie lud ma swoją partię i pójdzie z jej zwycięstwem na
        salony władzy. I rozliczy was za ostantnie 14 lat. Co do grosza.

Idiota! Zacznij wreszcie rozsadnie myslec. Polska juz zbyt dlugo sie
        rozliczala, teraz trzeba sie zabrac do roboty, a nie do mydlenia oczu.
      • kraand Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE 08.04.04, 10:39
        Ty Jozwa to jestes glupi ch...j, chcesz wierzyc w to ze na wierzbie gruszki
        wyrosna. Straszne ze tak duza czesc spoleczenstwa jest tak slepa i naiwna.Coz
        za glupote i tak trzeba bedzie zaplacic, a najwiecej zaplaca "prosci ludzie" -
        po epoce "barbarzyncow" przyjdzie byc moze opamietanie.
      • Gość: Matylda Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 11:17
        O sukcesie Leppera za wcześnie mówić. Jego dotychczasowy "tryumf" należy do
        ludzi prostackich a nie prostolinijnych. To wielka różnica. Tym wszystkim
        ludziom żyjącym dzisiaj na wsi, żyje się źle, ponieważ dźwigają na swoich
        barkach brzemię ponad 50-letniej "władzy ludowej". Spuścizna tejże władzy nie
        pozwoliła im do dzisiaj otrząsnąć się z tej wielkiej blagi 20. wieku. I gdyby
        rzeczywiście zaraz po wojnie jeszcze te resztki inteligencji polskiej, której
        nie zdążył wymordować Stalin i Hitler rządziły krajem, to rolnik polski
        siedziałby dzisiaj przed komputerem i dyskutował razem z nami na tym forum
        podczas gdy automatyczne dojarki doiłby jego krowy. Na koniec cytat: "Tylko on
        (czyt. A. Lepper) nie wstydzi się być sobą." Jeżeli nie wstydzi się być
        rolnikiem z polskiej wsi, to dlaczego podaje się w Brazylii za doktora???
      • Gość: Matylda Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 11:22
        O sukcesie Leppera za wcześnie mówić. Jego dotychczasowy "tryumf" należy do
        ludzi prostackich a nie prostolinijnych. To wielka różnica. Tym wszystkim
        ludziom żyjącym dzisiaj na wsi, żyje się źle, ponieważ dźwigają na swoich
        barkach brzemię ponad 50-letniej "władzy ludowej". Spuścizna tejże władzy nie
        pozwoliła im do dzisiaj otrząsnąć się z tej wielkiej blagi 20. wieku. I gdyby
        rzeczywiście zaraz po wojnie jeszcze te resztki inteligencji polskiej, której
        nie zdążył wymordować Stalin i Hitler rządziły krajem, to rolnik polski
        siedziałby dzisiaj przed komputerem i dyskutował razem z nami na tym forum
        podczas gdy automatyczne dojarki doiłby jego krowy. Na koniec cytat: "Tylko on
        (czyt. A. Lepper) nie wstydzi się być sobą." Jeżeli nie wstydzi się być
        rolnikiem z polskiej wsi, to dlaczego podaje się w Brazylii za doktora???
        • Gość: p28 Re: Tryumf prostych ludzi a wam nie w smakUWOLE IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 08.04.04, 14:33
          brawo, tylko że niestety nasi rolnicy nie siedzą za kompem tylko .... gdzieś
          indziej. Mam jeszcze jedno pytanie? Na kim oni przeprowadzją te sondaże?? Z
          większości audycji radiowych i z dyskusji na forum wynika że nikt nie chce
          Leppera!!! Wczoraj słyszałem deklaracje o wyrzeczeniu się polskiego
          obywatelstwa po ewentualnym zwycięstwie SO. No więc skąd to poparcie????????
    • Gość: robol Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:17
      Ułaskawienie bandyty przez prezydenta to także więcej głosów na Leppera.
    • Gość: zawisza Na odwrot IP: *.marketscore.com / *.ia3.marketscore.com 07.04.04, 22:23
      Odwrotnie- to UW powinna pojsc po rozum do glowy i, nawet jesli nie chca sie
      rozwiazywac jako partia to niech nie startuja w wyborach. Wydaje mi sie, ze ich
      glosy powinne przejsc na PO. Na koalicje sie nie zgadzam bo po dobraniu sie do
      wladzy pokluca sie jak zwykle.
      • Gość: Jóźwa ze wsi Kłótnia pisze się przez ó inteligencie Zawiszo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:28
        Kłótnia pisze się przez ó inteligencie Zawiszo. Na wsi wiedzą jak się poprawnie
        pisze a w mieście już nie.
        • Gość: miastowy Re: główny ortograf kraju IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 22:36
          Proszę uprzejmie o wyjaśnienie eytymologii imienia (?) "JÓŹWA". Dla mnie,
          kuźwa, powinno być JÓZWA. Chyba że to jest nazwa wymyślona przez Ciebie
          osobiście. Moja diagnoza: wielkim błędem było wręczenie kmiotkom dowodów
          osobistych. Pociągnięcie światłowodów przez wieś to już jednak klęska.
          • Gość: Jóźwa ze wsi Re: główny ortograf kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:47
            Jóźwa się wymawia :-) W tym sęk i pies. Józwa to już nie to.
          • Gość: Jóźwa ze wsi główny ortograf kraju - pogarda dla robololi to ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:54
            Gardzisz i tacy jak ty gardzą ludem. Wynika to nawet z tych kilku zdań, ktore
            napisałeś na forum.
            I to jest właśnie jedna z przyczyn poparcia prostych ludzi dla A. Leppera.
            On jest jednym z nich a wy jesteście obcy, wrodzy.
            Pełno w was w urzedach. Pogardzacie, poniżacie. W punktach skupu, w gminie, w
            mediach.
            Są też wśród was tacy co kradną i bogacą się kosztem prostych ludzi.
            I prości ludzie ze wsi małych miasteczek, z blokowisk, chcą wam teraz odpłacić.
            Tak właśnie wybuchają rewolucje.
            • Gość: miastowy Re: główny ortograf kraju - pogarda dla ćwoków IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 23:13
              Ale się wściekłeś! Niewiele trzeba, żeby Cię sprowokować. A teraz trochę
              skupienia i małe ćwiczenie do przeprowadzenia " w rozumie":
              -Jaka jest różnica między człowiekiem prostym a prostakiem?
              -Czy łatwiej jest a)próbować zrozumieć czy też b)szukać winnych?
              Proponuję również powtórkę z historii i sprawdzenie następujących tez:
              -rewolucja najpierw zżera własne dzieci,
              -wódz rewolucji obaliwszy monarchę zaczyna od odbudowy monarchii.
              Rozumiem, że jesteś wkurzony. Kup kałacha i pruj po wszystkim. Na pewno Cię
              ktoś wyleczy.
              • Gość: Jóźwa ze wsi Re: główny ortograf kraju - pogarda dla ćwoków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:19
                O kim ty piszesz? Kogo czytasz? Mnie? Brednie pizesz. Bez sensu.
                • Gość: miastowy Re: główny ortograf kraju - pogarda dla ćwoków IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 23:33
                  Ciebie czytam a piszę o Tobie i Twoim Przewodniczącym. Nie rozumiesz i dlatego
                  piszę bez sensu? No to jednak jesteś ćwokiem. Pozdro
            • Gość: kuźwa Re: główny ortograf kraju - pogarda dla robololi IP: *.chello.pl 07.04.04, 23:20
              Pieprzycie Juzwo o tym "ludzie". Oprocz tych, co pogrdzaja w skupie sa tysiace
              takich, co uczciwie zasuwaja bez wyciagania reki po kase 'bo im sie nalezy jako
              ludowi'. I tych twoj wodz chce oskubac zeby miec, co rozdawac. Zabrac im
              emerytury, bo jak przyjdzie czas je placic, to juz nie bedize jego problem.
              Dlatego nam nie po drodze.
              Swoja droga dziwi mnie, jak moga popierac Leppera ludzi, ktorzy ciezko i
              uczciwie pracuja i sa goleni podatkami przez komunistow? Przeciez Lepper chce
              ich jeszcze bardziej ogolic.
              • Gość: Jóźwa ze wsi Re: główny ortograf kraju - pogarda dla roboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 00:01
                Skąd wiesz, że Lepper chce ludzi ogolić podatkami?
                Skąd wiesz, że będzie gorzej rządził od obecnych nieudolnych polityków?
                • Gość: rodoo187 Re: główny ortograf kraju - pogarda dla roboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 08:19
                  sluchaj machanizmy gospodarki to troche za skomplikowana sprawa na takiego
                  szczekacza jak lepper a nowe miejsca pracy nie powstana znikąd tylko musza być
                  wynikiem polityki gospodarczej państwa czyli popierania prywatnej incjatywy
                  bo to ona nakręca innych ludzi do takich i akcji i daje miejsca pracy
                  a plan samoobrony to tylko pomysł na zadyme a nie na konkretne rozwiązania
                • Gość: maxik Re: główny ortograf kraju - pogarda dla roboli IP: *.man.poznan.pl 08.04.04, 11:42
                  bo nie jestem sfrustrowanym polakiem i nie mam siana w butach. nie jestem tez
                  bambrem tylko europejczykiem i nie wierze w populistyczne brednie polityka ze
                  wsi
      • Gość: B Re: Na odwrot IP: 80.55.196.* 07.04.04, 23:00
        Slusznie piszesz!
    • Gość: opinio! JAK ĆMY NA LEP_PERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:25
      LEPPER WAS ZBAWI (TE 29%) a reszta bedzie musiala odbudowywac Polske przez 30 lat po lep-perze
      • Gość: seplun Re: JAK ĆMY NA SEPLENIĄCEGO TUSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:30
        JAK ĆMY NA SEPLENIĄCEGO TUSKA I ROKITĘ CO NIE WYMAWIA R :-))))
      • Gość: killer odwazny patryjota pilnie poszukiwany do czynnu IP: *.petrus.com.pl 07.04.04, 22:41
        nic dodac nic ujac w nagrode pomnik dla bohatera, zasluzone miejsce w historii,
        dozgonna wdziecznosc rodakow.

innego rozwiazania na TRAD nie widze
    • Gość: MIeszaniec Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: 217.197.72.* 07.04.04, 22:32
      Tusk jest beznadziejny. Nie dość, że nie poczuwa się do odpowiedzielaności za
      przysporzenie Lepperowi głosów dzięki działalności elit politycznych jakie sam
      tworzył, to jeszcze bezczelnie nie chce się przyznać, że popełnił sztubacki
      socjotechniczny błąd, ogłaszjaąc świętą wojnę z Samoobroną.
      Zruca wszytsko na LSD.

Więcej takich bufonów w polskiej polityce, a duce Lepper zwycięstwo ogłosi w
      przedbiegach. A pan Donald umyje rączki od odpowiedzialności.

"Oj durny, ty durny, miał w sąsieku siedzieć, zanim przywitanie skończym, a tak
      zagrzęźlim i czort karty rozdaje".
      • Gość: Jóźwa ze wsi Intelektualna płycizna liderów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:39
        Bo to pokazuje intelektualną płyciznę i miałkość liderów PO. Oni nawet z
        Lepperem nie mają szans. Co będzie jak ktoś wystawi przeciwko nim polityków
        wysokiej klasy? Słuchając tego co wygadują serce pęka. To oni właśnie nakręcają
        wyborców Samoobronie. Taka jest naga prawda. Żeby wicemarszałek Sejmu i lider
        dużej partii seplenił i nawet nie starał się z tym czegoś zrobić. Gdzie my
        jesteśmy? W Bangladesz?
        • Gość: wieśniak z miasta Re: Intelektualna płycizna liderów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 09:08
          Ha ha, Lepper myślicielem - człowieku napij się zimnej wody. Takiego steku
          bzdur i umysłowej zapaści dawno nie widziałem. Tobie już nic nie pomoże, nawet
          okład z młodego cyca. Zaraz, coś tu grzechocze na forum-czyżby twoja szara
          komóreczka-jedynaczka??? Nie dziwota, że takim bystrzachą będąc, dostrzegasz w
          buraczanym PGRowskim chamie opatrznościowego męża. I przyznaj się w końcu, że i
          tak będziesz głosował na SAmanów. Nie zamierzam cię redukować, bo to czysta
          strata czasu. Tak samo łatwo wychować wiadro pętające się w kącie. Może
          dzieciaczki po Uniwerkach spróbują? Ciężka przed nimi robota, współczuję
    • Gość: ZEUS Oni sa jak baranki na rzeź.. jak juz dojdą, to IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:36
      Lepper osobiscie ich ogłuszy.. ;)
    • Gość: Bart Sami sie brońmy przed Samoobroną IP: 80.55.196.* 07.04.04, 22:50
      To niewiarygodne jak kłamca, złodziej, demagog, wręcz populista okręzną drogą w
      świetle reflektorów pnie się do władzy...Obiecuje ludziom niewykonalne bzdury.
      Trabi o biedzie a sam przejmuje...a propo po Rokicie - sluzbowa
      lancie...Giertych z reszta tez...To bylby paradoks wchodzic do Unii z wladzą
      calkowicie przeciwna integracji...
    • Gość: Zuzia Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:50
      > Proponuje PO jak najszybciej dogadac sie z UW to moze uda powstrzymac Leppera

Unia Wolności to już trup polityczny. Frasyniuk szef Unii nawet nie wszedł do
      senatu w wyborach uzupełniających w rodzinnym Wrocławiu. Szef partii
      ogólopolskiej w rodzinnym mieście !!!
      • Gość: Jedrek Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 09:24
        Zelazny kanclerz niemiecki Bismarck, niechetny polskiemu charakterowi,
        twierdzil, ze z Polakami nie ma sensu prowadzic utarczek, wojen, bron Boze.
        Jesli juz koniecznie ma sie jakis wrogi wobec Polski cel, nalezy Polakom
        pozwolic sie samodzielnie rzadzic, wczesniej zrujnuja kraj i taniej wychodzi.
        To cyniczne stwierdzenie potwierdza sie, ten polityczny dom wariatow,
        skorumpowanie do szpiku kosci, rozszarpywanie jadla na sztuki przez hieny,
        szakale i sepy. Nasuwa mi sie wniosek smutny: Polacy dobrze sie czuja jesli
        musza z kims walczyc, z okupantem, komunistycznym zamordyzmem. Polacy sa
        fenomenalnymi dywersantami, potrafia zniszczyc wszystko, wypuszczeni na wolnosc
        niszczy wlasny kraj. Polacy potrzebuja DYKTATURY, od zaraz. Wtedy odetchna z
        ulga.
        Pozdrowienia dla Zuzi, juz sie martwilem, szukac mnie nie nalezy na "forach"
        tylko w Monachium. Wesolych Swiat!
      • Gość: marley Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.proxy.aol.com 08.04.04, 10:22

Smutna jest przyszlosc samego Leppera. Z takim procentem
        spoleczenstwa jemu przeciwnym, nie mozna rozsadnie myslec
        o sprawowaniu wladzy. 30, 40, a moze i 50 procentami z jednej,
        czy drugiej strony nic z tego nie bedzie. Moze powinnismy uszanowac
        nasze wlasne glosy. Polacy chcieli, by Polska byla jednym
        z krajow UE. Postawilismy na prawo pisane przez Europe.
        Polska ma duze szanse w przyszlosci i moze je wykorzystac.
        Pan Lepper byc moze jest oburzony, wedle swojego regulaminu.
        Tylko co ten regulamin ma, do wiekszosci Polakow. Pan Lepper
        niech jezdzi po kraju i niech oglasza swoj gospel. Polska
        potrzebuje dobrego gospodarza, a nie jakiegos si-fi programu.
        Warto sie zastanowic Panie Lepper, co ma Pan do zaoferowania
        swoim ludziom. Jak do tej pory, to smutna jest Pana przyszlosc.
    • Gość: STALY CZYTELNIK! NIKODEM DYZMA.... IP: 12.47.64.* 07.04.04, 22:57
      CIEKAWE CZY PAN LEPPER CZYTAL TAKA KSIAZKE JAK "KARIERA NIKODEMA DYZMY"?,O
      PEWNIE NIE BO NIE MIAL CZASU,BO TYLE PRACY W POLU!A MOZE CHOCIAZ OGLADAL FILM!
      A MOZE CALA POLSKA NIE WIE O CZYM JA TU PISZE?!
    • Gość: wb Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: 80.249.1.* 07.04.04, 22:58
      durny ludek nie rozumie. Posrednio, a może nawet bezposrednio jest odpowiedzzialny za to co robi SLD. Przecież ostatni9e wybory do sejmu nie byly sfałszowane. ludzie mają to na co głosowali. Teraz chcą głosować za Lepperem, niech głosuja, tylko niech potem nie mają pretensji do Pana Boga, tylko do siebie !!!!
      Moje dzieci na wszelki wypadek szykują się do wyjazdu za granicę (EUROPY)
      Pozdrowienia dla zwolenników Leppera !!!
      Bądzcie zdrowi !!!
      Powodzenia !!!!
      Tylko nie szukajcie za dwa trzy lata winnych poza sobą i w poprzednich rządach !!, podziwiam Waszą łatwowierność, mam nadzieję, że to nie głupota !!
    • Gość: opinio! Powstaje nowa partia:"Obrona przed Samoobrona" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:58
      Jest ktos chetny? Antidotum na rzady buraczanych karaczanow.
      • yggdrasill Czas zacząć pakować walizki? 07.04.04, 23:17
        Może to zabrzmi zbyt patetycznie na tle w większości ironicznych postów, ale
        boję się. Naprawdę boję się tego, na co właśnie patrzę i co jeszcze zobaczę. I
        narasta we mnie nie do końca ukierunkowana wściekłość. Wściekać się na Leppera?
        Ten człowiek chyba naprawdę wierzy w to, co mówi, więc jak...? Wściekać się na
        zdesperowanych ludzi, że mu uwierzyli? Przecież nie można. Pozostaje tylko
        uczucie rezygnacji. I lęk. I, na szczęście, ważny paszport.
        • Gość: mikez Re: Czas zacząć pakować walizki? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.04.04, 00:05
          > narasta we mnie nie do końca ukierunkowana wściekłość. Wściekać się na
          Leppera?
          >
          > Ten człowiek chyba naprawdę wierzy w to, co mówi, więc jak...?

jesli uwazasz ze lepper wierzy w to co mowi to mysle ze najlepiej zrobisz jak
          sie zaczniesz wsciekac na siebie
          • yggdrasill Re: Czas zacząć pakować walizki? 08.04.04, 09:34
            Gość portalu: mikez napisał(a):

> jesli uwazasz ze lepper wierzy w to co mowi to mysle ze najlepiej zrobisz jak
            > sie zaczniesz wsciekac na siebie.

Nie uważam. Obawiam się tego. Mniej niebezpieczny byłby, gdyby poprzez tanie
            zagrywki na emocjach najbiedniejszych i pokrzywdzonych chciał dorwać się do
            władzy. Ot, kolejny pazerny polityk jakich wielu. A tak? Mamy rodzimego
            fanatyka.
    • Gość: jws Worki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:15
      Spójrzcie na te ryje. Kto głosuje na tych "worków"? Trzeba ludziom wbić do łbów
      że głosując na leperków cofamy się w ewolucji o kilkadziesiąt lat. To oni
      mówili że za komuny mieli lepiej. Trzeba ich wysłać do Iraku niechaj tam głoszą
      swoje poglądy.
      • Gość: Jóźwa ze wsi Re: Worki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:16
        Spójrz na swój ryj. Masz taki sam jak oni.
        • Gość: jws Re: Worki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:18
          wracaj do pługa buraku
          • Gość: mikez Re: Worki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.04.04, 00:13
            > wracaj do pługa buraku

to w koncu nie lubisz leppera czy rolnikow?
            co jest zlego w korystaniu z pluga kretynie? chyba tylko tyle za jak ktos musi
            z nigo korzystac to mu sie baaardzo nie przelewa
    • Gość: z A nie mówiłem, że Rokita to kabotyn i dupek? IP: *.magma / *.magma-net.pl 07.04.04, 23:24
    • Gość: METEO NARÓD MA WAS PO PROSTU DOSYĆ I 14 LAT KŁAMSTW IP: *.dywity.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 23:40
      ILE MOŻNA OSZUKIWAĆ MAMIĆ OBRZUCAĆ BŁOTEM
      BIEDNYCH LUDZI
      • Gość: zly student Re: NARÓD MA WAS PO PROSTU DOSYĆ I 14 LAT KŁAMSTW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 23:59
        A ILE MOŻNA OSZUKIWAĆ MAMIĆ OBRZUCAĆ BŁOTEM
        BOGATYCH LUDZI?

a to dla was z przyszłości biedni ludzie:

1.05.2008 r.

Kochana Mamusiu!

Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomość! Właśnie przed chwilą dowiedziałem się że
        nasz Pan Prezydent Roman Giertych podpisał umowę o wymianie turystycznej z
        Białorusią, Mongolią i Kubą! Tak że już niedługo będziesz mogła z tej Białorusi
        do nas przyjechać bez specjalnej przepustki i wizy! Kiedy do nas przyjedziesz
        bardzo się zdziwisz jakie zmiany u nas zaszły! Nasza córka Kasia pracuje i już
        dostała pierwszą wypłatę! Na początek niewiele ok. 5.000.000.000 zł. Tak! Nie
        przewidziało ci się! Nasz wspaniały Pan Premier Andrzej Lepper wraz z Panią
        Minister Finansów Renatą Beger odkryli że pieniądze leżą w bankach i należy je
        rozdać ludziom którzy są w potrzebie. Od tego czasu pieniędzy nam nie brakuje
        bo jak tylko sejf jest pusty to natychmiast pieniądze są dodrukowane. Balcerka
        i tą całą resztę z tej rady pognali i teraz każdy se może wziąć kredytu ile
        chce. Kasia pracuje w fabryce i wyplata koszyki z trzciny. Kiedyś miała tam być
        fabryka jakichś samochodów czy cóś ale po wyborach z 14 czerwca 2004 roku
        właściciel uciekł. To był jakiś Anglik czy Żyd, nie wiem dokładnie. Całe
        szczęście bo gdzie by teraz nasza Kaśka pracowała przecież na samochodach się
        nie zna, a matury nie zdała. Pieniądze nie są nam prawie potrzebne bo i tak
        nie można nic w sklepie kupić poza chlebem, cukrem, olejami no i tymi koszykami
        co Kaśka wyrabia ale to nam nie przeszkadza. W sąsiedniej wsi produkują bimber
        a u nas w pegeerze hodujemy świńki i krowy. Raz na miesiąc na jarmarku robimy
        wymianę i każdy jest zadowolony. Nasz Pietrek w fabryce pracuje w Polskim
        Cukrze zarabia aż 8.000.000.000 zł więcej co jego szef z mgr i inż. przed
        nazwiskiem, a więc tera jest sprawiedliwie nie będzie przecież jakiś obibok,
        który tylko przerzuca papierki zarabiał więcej od naszego Pietrka, który ciężko
        pracuje cały dzień nosząc worki z cukrem. Fabryki też mamy teraz wszystkie
        państwowe, a pan Zygmunt Wrzodak Minister Pracy dba, aby wszyscy pracowali.
        Mówi też, że Polska jest teraz trzecią potęgą gospodarczą Europy zaraz za tą
        Unią z której wyszliśmy i Rosją, a w produkcji cukru i koszyków to nawet ich
        wyprzedzamy. Prąd u nas we wsi wyłączyli bo to przez tych ze Śląska.
        Powiedzieli że huta ma im dać stal a elektrownia prąd. No to elektrownia
        powiedziała że da prąd jak dadzą węgiel. A huta powiedziała że chce i prąd i
        węgiel. No a potem się okazało że żeby wydobyć tonę węgla z kopalni to trzeba
        dać tonę dla elektrowni i dwie tony dla huty. No i się wszyscy pokłócili i
        prądu we wsi ni ma. Ale to nic! Mamy NAFTE!!! Bo jak tego węgla brakło to Pan
        Prezydent Giertych powiedział że Polska ma NAFTE i nikogo prosić się nie musi.
        No i teraz mamy w domu lampki naftowe. A jak my od razu mówili że trza do NAFTY
        to nas żaden nie słuchał. Są też smutne wieści: umarła ciotka Stefka. Bo jak to
        te wszystkie lekarze pouciekali w tym 2004 roku do Unii to został nom się ino
        weterynarz Józek no i mu się dawki zastrzyku z koniem pomyliły... A!!! I umarł
        też ten Heniek z sąsiedztwa i to na AIDS-a!!! Bo to chodził do tych panienek z
        Tajlandii i Bangladeszu co to u nas we wsi mieszkają no i się zaraził! A Pan
        Minister Zdrowia Gabriel Janowski ostrzegał że połowa ich mo AIDSA a połowa
        gruźlice i żeby się zadawać ino z tymi co kaszlą... Natomiast tych panienek z
        Rosji przy drogach już nie ma pojechały do Czech, na Węgry i na Słowację, w
        głowach im się poprzewracało kiedyś to można u nich było za 50 zł, a potem
        nawet za 5000000 zł nie chciały o jakiś ojro tylko mówiły. W zeszłym tygodni
        pisali w gazecie że złapali na granicy z tą uniom kilku takich co to chcieli
        uciec na Litwę niby to za robotom. Ale ja se myślę że to jakieś szpiegi musieli
        być bo to przecież Pan Minister Propagandy Czarnecki mówił że w tej unii to
        roboty ni ma a bieda aż piszczy. Zresztą Minister Sądownictwa i Więziennictwa
        Danuta Hojarska powiedziała, że pracę da im u nas w kamieniołomach. Mamo,
        spróbuj też przemycić prezerwatywy bo ich się w Polsce już nie produkuje odkąd
        prezydent Giertych uznał je jako narzędzie zbrodni dzieci nienarodzonych.
        Słyszałem, że Białoruś to bogaty kraj w sklepach mają nawet czekoladę i banany
        mogłabyś z tej Białorusi przywieźć tego trochę dzieciaki się ucieszą a może i
        co wyhandlujemy za to. Tylko uważaj na granicy bo ci celnicy od Ministra Spraw
        Wewnętrznych Antoniego Macierewicza mogą chcieć łapówki albo wszystko zabiorą.
        Muszę kończyć bo zaraz idę na zebranie Koła Ligi Samoobrony Polskich Rodzin a
        jak sie spóźnię to zaś mi zabiorą talon na nafte. Po zebraniu koła idziemy
        wszyscy razem, żeby nikt po drodze się w knajpie nie zapodział do kościoła. Jak
        ksiądz doniesie przewodniczącemu koła, zę kogoś nie było w kościele to też mogą
        zabrać ten talon na nafte. Wiem, że polityką się nie interesujesz, ale musisz
        wiedzieć, że teraz mamy tylko jedną partie Ligę Samoobrony Polskich Rodzin te z
        Unii coś gadają o braku demokracji i chcą przyjechać obaczyć nasze wolne
        wybory, ale my przecież już dawno postanowili na zebraniu Koła Ligi Samoobrony
        Polskich Rodzin, że w następnych wyborach będziemy mieli jednego kandydata,
        którego nam polecił sam ukochany przywódca Lepper. A te wszystkie z
        solidarności i komuniści to podobno są w Londynie i jakiś rząd tam sobie
        wymyślili. Rozrywek u nas mało jak mamy prąd to oglądamy albo Telewizję
        Publiczną albo Telewizję Trwam naszego kochanego ojca Rydzyka pozostałe
        zbankrutowały bo wszyscy mieli dość tych ich reklam. Daj znać kiedy
        przyjedziesz to wyślemy furmana na stację.
        Pozdrawiam Twój Syn Edek
        • Gość: koko Re: Do leppera IP: *.burkert.com 08.04.04, 08:30
          Jeszcze cie wykapie w autentycznej gnojowce ty skonczony pomorski buraku.Juz
          wkrotce przekonasz sie ,ze nie wejdziesz nawet do parlamentu ty czerwona pzpr-
          owska swinio!Juz wkrotce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka