Dodaj do ulubionych

Ania Hardcore

17.11.10, 19:16
"Rozpoczynamy od spotkania z kongresmanem Rayburnem, członkiem komisji spraw zagranicznych – zapowiedziała.

Problem w tym, że z kongresmanem Samem Rayburnem politycy PiS raczej się nie spotkają, bowiem legendarny demokrata z Teksasu i długoletni spiker Izby Reprezentantów… od pół wieku nie żyje.

Antek jest jeszcze umówiony z Elvisem
Obserwuj wątek
    • graf-speer Re: Ania Hardcore 17.11.10, 19:26
      zoro_wieczorowo_poro napisał:

> "Rozpoczynamy od spotkania z kongresmanem Rayburnem, członkiem komisji spraw za
      > granicznych – zapowiedziała.
      >
      > Problem w tym, że z kongresmanem Samem Rayburnem politycy PiS raczej się nie sp
      > otkają, bowiem legendarny demokrata z Teksasu i długoletni spiker Izby Reprezen
      > tantów… od pół wieku nie żyje.
      >
      > Antek jest jeszcze umówiony z Elvisem

Oszczędnie gospodarujesz prawdą.

Fotyga mówiła o planach polityków PiS. - Dzisiejszy dzień będzie poświęcony Kongresowi, spotkaniu z politykami i ekspertami w Izbie Reprezentantów. Będziemy mieli również kontakty z politykami i ekspertami Senatu. Rozpoczynamy od spotkania z kongresmanem Rayburnem, członkiem komisji spraw zagranicznych – zapowiedziała.

Problem w tym, że z kongresmanem Samem Rayburnem politycy PiS raczej się nie spotkają, bowiem legendarny demokrata z Teksasu i długoletni spiker Izby Reprezentantów… od pół wieku nie żyje. Fotyga sama zauważyła pomyłkę i się zreflektowała: - Jedno zdanie sprostowania mojej pomyłki związanej z przesunięciem pory w Waszyngtonie. Oczywiście chodzi o kongresmana Rohrabachera, podałam państwu omyłkowo nazwę budynku kongresowego – wyjaśniła.

www.tvn24.pl/0,1682840,0,1,zespol-ekspercki-z-usa-wesprze-zespol-macierewicza,wiadomosc.html
      Może jakieś słowo komentarza na temat,że prawdopodobnie nie jest tak, jak wieszczyli forumowe "spece" i "niezależne mendia" szczególnie te służalcze wobec Tuska i platfusów,które przekazywały relacje z tej wizyty poklepując się znacząco po czole jak nijaki pan Wrona korespondent TVN.

• zoro_wieczorowo_poro Re: Ania Hardcore 17.11.10, 19:33
        zalinkuj mi jakąkolwiek informację o spotkaniu np. z kongresmenem Rohrbacherem (oprócz linków z portali pl) bo chyba mi się google zepsuły
    • off_nick Re: Ania Hardcore 17.11.10, 19:30

Jasne, dla wsi24 Rayburn i Rohrabacher to jest ta sama osoba

zoro_wieczorowo_poro napisał:
      • aniechto.only Re: Ania Hardcore 17.11.10, 19:44
        off_nick napisała:

Jasne, dla wsi24 Rayburn i Rohrabacher to jest
        > ta sama osoba[/url]

Że dla wsi -to betka. Ale to Fotyga uważa , że to ta sama osoba. No ale muszę zwrócic jej dyplomatolkowy honor. Szczerze przyznała , że pomyliła człowieka z budynkiem
        • zoro_wieczorowo_poro Re: Ania Hardcore 17.11.10, 19:50
          w ramach rewizyty, Ania umówi kongresmena ze znanym polskim politykiem Pałacem Kultury
    • zoil44elwer [...] 17.11.10, 19:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zwid No proszę ciągle liczą tylko na umarlaków. 17.11.10, 19:37
      Dawno już to zauważyłem:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,117870233,117870233,Znow_trupi_zart_PiSu_.html

Ta para już wygląda na zombi, więc może im się udać.
    • szmul.bender ludzie opamietajcie sie 17.11.10, 20:22
      Przejezyczenie kazdemu sie zdarzyc moze.
      W koncu nie to swiadczy o tym czy ktos jest idiota czy nie tylko caloksztalt dzialania
      • szwampuch58 Re: ludzie opamietajcie sie 17.11.10, 20:38
        szmul.bender napisał:

> W koncu nie to swiadczy o tym czy ktos jest idiota czy nie tylko caloksztalt dz
        > ialania

No wlasnie za calosc to chyba Tworki sie naleza,obum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka