henry.rollins 22.11.10, 06:45 I życzę kolejnych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Dołanczam siem :D 22.11.10, 08:42 życząc następnych sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Dołanczam siem :D 22.11.10, 08:50 Taki strateg myśli w kategoriach globalnych, wynik wyborczy oznacza miliardy zwolenników na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dołanczam siem :D Tyż. 22.11.10, 09:43 Oby tak dalej, Panie Prezesie K.! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dołanczam siem :D 22.11.10, 09:46 zoro_wieczorowo_poro napisał: > życząc następnych sukcesów Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 08:48 A prezes i tak ma swoje zdanie na sprawę:-) "Gdyby nie zaplanowana, perfidna akcja, to my byśmy te wybory wygrali--"Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:09 cookies9 napisała: > A prezes i tak ma swoje zdanie na sprawę:-) > > "Gdyby nie zaplanowana, perfidna akcja, to my byśmy te wybory wygrali--"Jarosła > w Kaczyński Jak zawsze. Poprzednio obwiniał media, które siEM zmówiły. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins powinien pogratulować Kluzik 22.11.10, 10:21 Wczoraj w stolicy Wolski Radomiu ogłosił zwycięstwo i zmierzch "Pratformy" Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: powinien pogratulować Kluzik 22.11.10, 11:19 A co na to radomskie ZOMO? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 14:43 To oczywista oczywistość, że prezes ratował co się da wyrzucając inicjatorki perfidnej akcji na parę tygodni przed wyborami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 08:51 Gdyby nie ta zaplanowana, perfidna, przeprowadzona z pełną premedytacją akcja, my byśmy te wybory wygrali. Innymi słowy - dwie panie i kilku panów w kilka dni pozbawiły PiS-u kilkunastu procent poparcia w skali kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 09:00 Do deski deska - CZARNA GROTESKA Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:02 Gdyby nie ta zaplanowana, perfidna, przeprowadzona z pełną premedytacją akcja, my byśmy te wybory wygrali. Kilka procent ta zawierucha wzięła, ale nie więcej. Poparcie musiało spadać niezależnie od zaplanowanego przez prezesa wyrzucenia JKR i Jakubiak. Ale odpływ z PiS-u był słaby, dlatego zapowiadanego tu tąpnięcia nie było. Tyle że tendencję widać, to najważniejszy wniosek przed wyborami do Sejmu. Jeśli JKR skrzyknie większą grupę poparcia, zniechęceni do PiS przyjdą do niej. Może nawet ci, którzy się zastanawiają - PiS czy SLD obieca/da im więcej (elektorat tzw. solidarnościowy=komunistyczny). Odpowiedz Link Zgłoś
trevik JKR nie miała większego znaczenia 22.11.10, 10:31 może 1-2% elektoratu zmieniło zdanie, ale to i tak z góra. JKR w kampanii samorządowej popierała ludzi startujących z list PiSu i nie jestem przekonany, czy jej działania spowodowały zmniejszenie poparcia dla tej partii, bo mogły wynik PiSu poprawić, T. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Nawet tow.Kurski uważa, że trend jest dobry:D 22.11.10, 10:19 wybory.gazeta.pl/wyborysamorzadowe2010/1,110302,8698563,Kurski_o_przegranych_wyborach___Trend_jest_dobry_.html Tak więc liczę, że trend siem utrzyma :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:34 Cieszycie się, że PiS przegrało to dobrze. Powiem wam, że przegra też za rok ale to tak ma być. Platforma przejmie władzę w samorządzie, sejmiku i wygra wybory parlamentarne, następnie mając pełnie władzy sprzeda wszystko co jeszcze nie jest sprzedane, sprywatyzuje co jeszcze państwowe i wtedy zobaczycie co się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Precz z komuną 22.11.10, 10:36 Niech sprzedadzą wszystko, żeby miernoty polityczne nie mogły swoich pociotków wpychać na państwowe synekury Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Precz z komuną 22.11.10, 10:40 Masz rację, tylko jak nazywa się kraj, który nie ma nic własnego? Znasz taki drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Precz z komuną 22.11.10, 10:42 Nie ma takiego kraju. I nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Precz z komuną 22.11.10, 10:44 No właśnie, więc czemu popierasz PO? Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Precz z komuną 22.11.10, 11:01 czy ty naprawdę wierzysz, że politycy sprzeciwiając się prywatyzacji, troszczą się o dobro kraju ? Myślę, że bardziej zależy im na takich sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Precz z komuną 22.11.10, 11:03 to zależy co i jak chcemy prywatyzować. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Precz z komuną 22.11.10, 11:03 ania-bell napisała: > Masz rację, tylko jak nazywa się kraj, który nie ma nic własnego? > Znasz taki drugi? Na pewno nie Kuba czy Korea Północna. Tam państwo ma wszystko, dlatego jest silne i bogate. Kiedyś było tak też w Polsce. Ciekawe czy niektórzy kiedykolwiek zrozumieją, że państwo nie jest od tego, żeby posiadać, tylko od tego, żeby rządzić? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Precz z komuną 22.11.10, 11:06 "Ciekawe czy niektórzy kiedykolwiek zrozumieją, że państwo nie jest od tego, żeby posiadać, tylko od tego, żeby rządzić?" Czym będą rzadzić jeśli nic nie posiadają? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Precz z komuną 22.11.10, 11:31 ania-bell napisała: > "Ciekawe czy niektórzy kiedykolwiek zrozumieją, że państwo nie jest od tego, że > by posiadać, tylko od tego, żeby rządzić?" > > Czym będą rzadzić jeśli nic nie posiadają? Krajem władze rządzą. Rządzi się ustalając prawa i gospodarując budżetem. A budżet powstaje z różnego rodzaju podatków, a nie zysków z państwowych piekarni i kurzych ferm. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Precz z komuną 22.11.10, 11:50 mam nadzieję, że płacisz duże podatki, ja na szczęście żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Precz z komuną 22.11.10, 14:53 ania-bell napisała: > mam nadzieję, że płacisz duże podatki, ja na szczęście żadnego. Jeśli tylko mieszkasz w Polsce to oczywiście płacisz podatki. S. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Precz z komuną 22.11.10, 14:57 snajper55 napisał: > ania-bell napisała: > > > mam nadzieję, że płacisz duże podatki, ja na szczęście żadnego. > > Jeśli tylko mieszkasz w Polsce to oczywiście płacisz podatki. ona myśli, że jak jest tylko żoną to nie płaci ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Precz z komuną 22.11.10, 15:41 scoutek napisała: > snajper55 napisał: > > > ania-bell napisała: > > > > > mam nadzieję, że płacisz duże podatki, ja na szczęście żadnego. > > > > Jeśli tylko mieszkasz w Polsce to oczywiście płacisz podatki. > > ona myśli, że jak jest tylko żoną to nie płaci > ha ha ha Może siedzi w więzieniu? Albo w szpitalu ją zamknęli. Wtedy jest szansa, że podatków nie płaci. Mała szansa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Precz z komuną 22.11.10, 18:15 "Jeśli tylko mieszkasz w Polsce to oczywiście płacisz podatki." a możesz wymienić jakie poza Vatem, bo ja wiem co płacę a czego nie. > Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:42 Platforma przejmie władzę w samorządzie, sejmiku i wygra wybor > y parlamentarne, następnie mając pełnie władzy sprzeda wszystko co jeszcze nie > jest sprzedane, sprywatyzuje co jeszcze państwowe i wtedy zobaczycie co się st > anie. Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:46 " co to będzie, co to będzie?!" prognozujesz, że dziady będą. oj, chyba słusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:50 Przed wypisywaniem głupot, radzę przeczytać dzieło Mickiewicza a dokładnie ze znaczeniem terminu "Dziady" Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:54 czytałam nie raz i oby nie o takie "dziady cmentarne" chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:58 nikt tobie nie zabrania kupić tego sprzedawanego rzekomo majątku Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:02 ja mam wszystko czego mi do szczęścia potrzeba, nie musze nic kupować, no może poza jedzeniem, nie musze pracować, żyję sobie spokojnie i obserwuje co się będzie działo w naszym pięknym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:04 rencistka czy emerytka ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:07 żona Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:10 ania-bell napisała: > żona to hobby czy profesja? Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:14 jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 14:21 Współczuję - w dzisiejszych czasach bardzo łatwo przestać być żoną Istnieje plan "B"? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 14:31 jupiter116 napisał: > Współczuję - w dzisiejszych czasach bardzo łatwo przestać być żoną > > Istnieje plan "B"? pewnie tak, napisała, że to i hobby, więc zostanie żoną ponownie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 18:16 W katolickim związku przestać być żoną, raczej trudne; wszak ślub koscielny jest zawarty na całe życie, na dobre i na złe. Plan B nie potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 19:54 > ślub koscielny jes > t zawarty na całe życie Ła ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Ale dowcipaska, z Pani... obśmiałąem sie jak norka... Czyżby naprawde pani nie wiedziała, że Polska, ten ultrakatolicki kraj, umiłowany przez Santo Subito Jana Pawła II przoduje w statystykach ilości unieważnień ślubów kościelnych? Ła ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Mam nadzieję, że pod łóżkiem na wszelki wypadek trzymasz nocnik, coby w razie potrzeby zanurzyć w nim swą dłoń :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 23.11.10, 17:21 widać, że szczeniak z ciebie jeszcze i o życiu niewiele wiesz. Jak kiedyś założysz rodzinę opartą na fundamencie wiary i tradycji to zrozumiesz. Ale nie sądzę abyś potrafił to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 10:43 Jak łatwo ocenić po jednym poście, nieprawdaż? Przykleić odpowiednią etykietę - w czym pisuary są dobrzy, a ci opierający się na wierze i tradycji są najlepsi - i zaszufladkować. Droga aniu-bell - mam wystarczająco dużo krzyżyków na grzbiecie, by zauważać złożoności naszego codziennego życia. Wiem też doskonale, że żadne wartości i przysięgi nie są jedynym i wystarczającym fundamentem dla szczęśliwego związku "do grobowej deski". Chcesz sobie w to wierzyć, to sobie wierz. Mam tylko nadzieję, że twój mąż nie wymieni cię na nowszy model... Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 15:17 "Wiem też doskonale, że żadne wartości i przysięgi nie są jedynym i wystarczającym fundamentem dla szczęśliwego związku "do grobowej deski". Ja się z tym nie zgodzę, dla mnie przysięga a jeszcze przed Bogiem złożona to rzecz święta, dla mojego męża też. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 16:34 Ha - nawet nie wiesz, przy ilu rozwodach takich par uczestniczyłem :( > Ja się z tym nie zgodzę, dla mnie przysięga a jeszcze przed Bogiem złożona to > rzecz święta Wiesz jak to jest: święta, święta i po świętach... Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 16:49 rozwodach kościelnych za ciężkie pieniądze? osoba która płaci za to by kuria udzieliła rozwodu kościelnego przestaje być katolikiem bo jest to całkowicie sprzeczne z przysięgą, którą składała przed Bogiem a jeśli potrafi złamać taką przysięgę to jest całkowicie niewiarygodna i żaden ksiądz nie udzieli takiej osobie rozgrzeszenia. Dla Ciebie może święta, święta i po świętach a dla mnie i męża wiara i miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 18:44 > osoba która płaci za to by kuria udzieliła rozwodu kościelnego przestaje być ka > tolikiem bo jest to całkowicie sprzeczne z przysięgą, którą składała przed Bogi > em Que? [ciężko się zastanawia] O ile mnie pamięć nie myli (a może - bo trochę lat już minęło ;) ), to w treści przysięgi małżeńskiej nie ma nic o niepłaceniu za rozwód kościelny. Również w Katechiźmie Kościoła Katolickiego (Pallotinum 1994 z późn. zmianami) też nic takiego nie znajduję. Ba nawet Kodeks Prawa Kanonicznego (choćby kanony 1055-1165, ale też i inne mi znane) nie zawiera takich zakazów. Sam Jezus natomiast poucza nas wprost - "Wart jest pracownik swej zapłaty" (Mt 10,10) > em a jeśli potrafi złamać taką przysięgę to jest całkowicie niewiarygodna i żad > en ksiądz nie udzieli takiej osobie rozgrzeszenia. :DDDD Jaja se pani robi, normalne jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 18:56 jupiter 116 napisał: " w treści przysięgi małżeńskiej nie ma nic o niepłaceniu za rozwód kościelny." a czy w treści przysięgi małżeńskiej jest mowa o pieniądzach albo o rozwodzie? o czym my w ogóle rozmawiamy? przysięga to rzecz święta i należy jej dochować za wszelką cenę a jeśli ktoś tego nie potrafi to lepiej niech nie przysięga. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 19:19 Sama się zakarapućkałaś... Wszak napisałaś: > osoba która płaci za to by kuria udzieliła rozwodu kościelnego przestaje być ka > tolikiem bo jest to całkowicie sprzeczne z przysięgą, którą składała przed Bogi > em Tłumacząc z wolskiego na polski: Osoba, która zapłaciła za rozwód kościelny złamała przysięgę, która tego zakazuje. Pytam więc, w którym miejscu (i jaka) przysięga zakazuje płacenia za usługę pomocy prawnej rozwodu? > przysięga to rzecz święta i należy jej dochować za wszelką cenę a jeśli ktoś te > go nie potrafi to lepiej niech nie przysięga. Masz bardzo naiwne postrzeganie świata. Niestety - życie jest brutalne i full of zasadzkas... i często kopas w dupas Nie pomogą na to żadne nasze najszczersze chęci czy przysięgi składane przed ołtarzami wszelakich bogów Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: do jupitera 25.11.10, 10:27 Chyba powinnismy założyć osobny wątek ale ciekawie się z Tobą rozmawia. Być może nie do końca zrozumiałeś co miałam na myśli. Przysięga składana przed Bogiem jest wiążąca do końca życia, oczywiście są pewne warunki które mogą z tej przysięgi zwolnić i nie trzeba za to płacić. Natomiast ktoś kto płaci by mieć wolną rekę i np. jeszcze raz iść do ślubu kościelnego zakłamuje całkowicie swoje sumienie a człowiek żyjący w kłamstwie nie jest katolikiem, jest tylko ochrzczony. Oczywiście po to Bóg dał nam wolną wolę abyśmy z niej korzystali w oparciu o jego przykazania, które są najlepszym kodeksem postepowania. Nikt w dziejach ludzkości nie wymyślił lepszego kodeksu postępowania niż 10 przykazań. Każdy kto stara się, żyć według 10 przykazań jest człowiekiem szczęśliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 12:57 ania-bell napisała: > Jak kiedyś założysz rodzinę opartą na fundamencie wiary i tradycji rodzinę należy oprzeć przede wszystkim na wzajemnym szacunku i zaufaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 15:13 akurat w wiarę wpisuje się szacunek i zaufanie, więc nasz zwiazek ma solidne podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:47 ania-bell napisała: > sprzeda wszystko co jeszcze nie > jest sprzedane, a kto kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 10:56 jak masz coś do sprzedania, chętni się zawsze znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:00 ania-bell napisała: > jak masz coś do sprzedania, chętni się zawsze znajdą. to kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:02 Nie kupi, bo Balcerowicz ją okradł zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:04 ja nie potrzebuje ale są tacy co chętnie kupią. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:10 nia-bell napisała: > ja nie potrzebuje ale są tacy co chętnie kupią. przypominasz mi takie opowieści z mchu i paproci, jakie słyszałam kiedyś o wykupowaniu ziem polskich, wszyscy straszyli, ze wszyscy Niemcy przyjdą i wykupią całe Pomorze i Śląsk i co? ile lat jesteśmy w UE? i wykupili choć ćwierć? osobiście też cieszy mnie możliwość kupienia ziemi nad jeziorem Garda czy na północy Szwecji... 10 hektarów lasu z domem i kawałkiem rzeki ok. 80 tys. euro, to dokładnie tyle ile w stolicy Górnego Śląska kosztuje dom z maleńkim ogródkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:18 na Mazurach spora część jest wykupiona przez Niemców ale oczywiście masz rację, każdy ma prawo kupić ziemie tam gdzie chce, tutaj rozważamy raczej sprzedaż majątku narodowego, choćby ostatnie zakusy na prywatyzację Lasów Państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:22 Na pewno znasz też odpowiedź, czyja to wina, że PO ciągle wygrywa wybory. Dawaj, śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:28 ależ to bardzo proste, na PO głosują głównie liberalnie nastawieni ludzie odchodzący od wartości i kościoła, chcący żyć zgodnie z trendem panującym w Unii Europejskiej. Wiadomo, że życie zgodnie z przykazaniami jest trudne i wymaga poświęceń, ludzie wybierają łatwą drogę, szybką, bez ogladania się na to co było, byle do przodu, byle mieć więcej, byle więcej przeżyć i zobaczyć. W tą koncepcję idealnie wpisuje się taka partia jak PO, dlatego wyniki wyborów w tym kraju mnie nie dziwią. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:38 ania-bell napisała: > ależ to bardzo proste, na PO głosują głównie liberalnie nastawieni ludzie odcho > dzący od wartości i kościoła, chcący żyć zgodnie z trendem panującym w Unii Eur > opejskiej. no i bardzo dobrze, ale przecież nikt nikogo do tego nie zmusza, prawda? > Wiadomo, że życie zgodnie z przykazaniami jest trudne i wymaga poświęceń, ludzi > e wybierają łatwą drogę, szybką, bez ogladania się na to co było, byle do przod > u, byle mieć więcej, byle więcej przeżyć i zobaczyć. dokładnie to widać na przykładzie żyjących zgodnie z przykazaniami księży a te poświęcenia! szczególnie, gdy trzeba sie wyrzec bogactwa i splendoru (vide: arcybiskup P.) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:45 "dokładnie to widać na przykładzie żyjących zgodnie z przykazaniami księży a te poświęcenia! szczególnie, gdy trzeba sie wyrzec bogactwa i splendoru (vide: arcybiskup P.)" ksiądz też człowiek, grzeszyć może. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A nie piąte? 22.11.10, 11:16 henry.rollins napisał: > I życzę kolejnych sukcesów. Samorządowe 2006 Parlamentarne 2007 Unijne 2009 Prezydenckie 2010 Samorządowe 2010 Ładna passa. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To wątek proroczy :) 22.11.10, 14:58 ave.duce napisała: No faktycznie. Czemu mu nie składać życzeń z okazji nadchodzącego kolejnego zwycięstwa? Panie Prezesie, gratulacje z okazji zwycięstwa tak porażającego, jak pięć ostatnich! :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:28 Również. Jestem pełna podziwu. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 22.11.10, 11:33 Spokojnie - jeszcze nie policzyliśmy, którzy z kandydatów koalicji PiS/PJN faktycznie są członkami PiS-u, a którzy już nie są lub lada dzień nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
poczesia Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 23.11.10, 18:49 Przegrana PiS - wygrana Polski i Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 23.11.10, 19:07 "Przegrana PiS - wygrana Polski i Polaków!" współczuje takiego toku myślenia ale mamy demokracje, każdy może mówić co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Prezesie Kaczyński.Gratuluję 6 zwycięstwa z r 24.11.10, 15:19 najpierw naucz się czytać co ja napisałam a co poczesia a potem odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa [...] 25.11.10, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś