don.kichote 22.02.11, 18:30 Wystartuje z lisy PJN, PiS-u czy PO? Stawiam dolary, że z PJN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.von.z.palacu Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 18:33 Gowin prawdopodobnie przeniesie sie rowniez do PiSbis. Nareszcie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 18:41 i niech idzie z Bogiem do PJN pan Gowin. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 18:50 Jak Gowin, to i Nitras zapewne. Obaj to "ludzie Rokity", a Nitras dodatkowo na PO - za brak miejsca na listach do sejmu - obrażony Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 18:40 pan Rokita mówił już razy parę, że z polityki zrezygnował. ale, gdyby zmienił zdanie, to także obstawiam PJN. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 18:51 olga_w_ogrodzie napisała: > także obstawiam PJN. Ja miło się zgadzać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 22:42 don.kichote napisał: > Ja miło się zgadzać. :-) często chyba jeszcze milej jest nie zgadzać się, a, mimo to, nie czuć do siebie niechęci. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 22:45 olga_w_ogrodzie napisała: > > don.kichote napisał: > > Ja miło się zgadzać. :-) > > często chyba jeszcze milej jest nie zgadzać się, > a, mimo to, nie czuć do siebie niechęci. Mimo iż doceniam zalety drugiego, osobiście wolę pierwszy wariant. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 18:45 Staremu pantoflarzowi będzie odpowiadać SZEFOWA partii.Nelly też przejdzie do partii koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 19:06 Kanadyjskie?:) Za dużo wolnego czasu że nad takimi rzeczami się zastanawiasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 19:19 humbak napisał: > Kanadyjskie?:) ??? To do mnie (o mnie?) Co to znaczy? > Za dużo wolnego czasu że nad takimi rzeczami się zastanawiasz?:) Jeśli to rzeczywiście do mnie, to czasami dość mam napieprzania Tusk (PO) zły, Kaczor dobry (PiS) i vice wersja. Dlatego tak dla relaxu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 19:25 > > Kanadyjskie?:) > > ??? > To do mnie (o mnie?) Co to znaczy? Do Ciebie. Ot, taki żarcik. Różnica w wartości spora. Najwyrażniej nieudany. > Jeśli to rzeczywiście do mnie, to czasami dość mam napieprzania Tusk (PO) zły, > Kaczor dobry (PiS) i vice wersja. > Dlatego tak dla relaxu... :-) W sumie Jaś Marysia to zabawny temat, więc rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 19:44 humbak napisał: > Do Ciebie. Ot, taki żarcik. Różnica w wartości spora. Najwyrażniej nieudany. Dalej nie kumam(?) :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 19:49 Nie przejmuj się. Za dużo chyba siedzę w amerykańskiej popkulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
pijanybajkopisarzwsejmie Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 19:12 Nie będzie startował, jeśli skarzą go za rozbój w samolocie. Ciekawe czy zapłacił wsystkie orzeczone kary. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jan Maryja von Arschloch 22.02.11, 19:42 Wanda nie chciała Niemca,Maryja nie chce Hansa w lufcie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jan Maryja von Arschloch 22.02.11, 19:46 zoil44elwer napisał: > Wanda nie chciała Niemca, Nie do końca. Ona nie chciała tego z NRD. Z NRF-u - czemu nie - a nawet chętnie. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jan Maryja von Arschloch 23.02.11, 00:07 don.kichote napisał: > zoil44elwer napisał: > > > Wanda nie chciała Niemca, > > Nie do końca. > Ona nie chciała tego z NRD. Z NRF-u - czemu nie - a nawet chętnie. :-))) > > Jan Maria Rokita:Diobeł,chłop czy kobita? > Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 19:56 don.kichote napisał: > Wystartuje z lisy PJN, PiS-u czy PO? > > Stawiam dolary, że z PJN Przecież on już ma stanowisko - przewodniczący Związku Wypędzonych z ... Lufthansy. --------------- W życiu zawsze trzeba mieć jakiś cel - powiedział snajper do syna. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 23:07 Austryjoka(galicyjoka) JMR z Krakowa Niemce wykopli z Lufthansy a Tusk z Rolwagi.Kaj sie terozki tyn borok podzieje,chyba u Kluzik ostatnie nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jan Maryja Rokita 22.02.11, 23:14 zoil44elwer napisał: > Austryjoka(galicyjoka) JMR z Krakowa Niemce wykopli z Lufthansy a Tusk z Rolwag > i.Kaj sie terozki tyn borok podzieje,chyba u Kluzik ostatnie nadzieje. J. Palikot szuka "lokomotyw". --------------- W życiu zawsze trzeba mieć jakiś cel - powiedział snajper do syna. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky A to zależy 22.02.11, 22:41 Ale nie od niego, tylko od tego czy miejsce na pisowskich listach będzie miała Nelka. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: A to zależy 22.02.11, 23:18 I od tego kto u zaproponuje jedynkę na liście wyborczej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Kto to? Znam taką Nelly Rokita, w kapeluszach 22.02.11, 23:36 lubi chodzić i wrzeszczeć na Tuska ze stoi w rozkroku. Przestała się odzywać gdy Kaczyński rozwalił samolot w Smoleńsku. Ktoś wie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kto to? Znam taką Nelly Rokita, w kapeluszach 22.02.11, 23:51 Więcej jest takich co zaniemówili ze szczęścia że ich nie zaproszono do Tutki. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Wystartuje z lisy PJN, PiS-u czy PO? 23.02.11, 10:05 Wystartuje z LPL. Z listy pasażerów LUFTHANSY! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Jan Maryja Rokita 23.02.11, 10:08 Moim zdaniem z listy PiS. Tym razem Nelly zostanie w domu;) Odpowiedz Link Zgłoś