giwi 09.03.11, 17:36 Zostały zniesione blokady na zakładanie wątków. Jeśli komuś się nie odblokowało to proszę o informację mailem. Można też napisać do administracji - forum@agora.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simera16 Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 17:41 No w rzeczy samej się mi odblokowało...! Pewnie po następnej utarczce z sajgonem będzie ban, ale jak na ten czas "dzięki"...! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 17:41 Brawo. Ale radze pamietac aby przy nastepnych wyborach nie blokowac znowu hurtem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 17:52 Parlamentarnych? Wtedy lepiej iść na piwo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 17:58 Bez przesady. Samemu sie wykluczac , dlatego ze kazda partia nam troche nie lezy ? Jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Od początku? To będę miał z 50 nicków! 09.03.11, 23:14 giwi napisała: > Parlamentarnych? Wtedy lepiej iść na piwo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Przy kolejnym pochówku Kaczyńskiego na Wawelu ... 09.03.11, 23:13 raczej. volupte01 napisał: > Brawo. Ale radze pamietac aby przy nastepnych wyborach nie blokowac znowu hurte > m:-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd No w końcu po prawie roku 09.03.11, 17:44 Mogę zalogować sie jak człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Kachana... teraz to możesz... wiesz co i 09.03.11, 17:45 wiesz gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Powiało grozą:)b/t 09.03.11, 17:56 boblebowsky napisał: > Powiniernes sie cieszyc. Juz ci nikt nie zarzuci, ze tylko ty i pisuarro latami piszecie pod tym samym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Re: Powiało grozą:)b/t 09.03.11, 23:08 pies_na_czarnych napisała: > boblebowsky napisał: > > > > > > Powiniernes sie cieszyc. Juz ci nikt nie zarzuci, ze tylko ty i pisuarro latami > piszecie pod tym samym nickiem. Nie o to chodzi. Gostek tak sie napracował żeby nam zablokowano, a tu cała robota a na nic ... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Powiało grozą:)b/t 09.03.11, 23:13 martusia_krolowa_wolakow napisał: > Nie o to chodzi. > Gostek tak sie napracował żeby nam zablokowano, a tu cała robota a na nic .. > . > > :))))) A ty co dalej przy nowym nicku pozostajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Re: Powiało grozą:)b/t 09.03.11, 23:17 pies_na_czarnych napisała: > :))))) > A ty co dalej przy nowym nicku pozostajesz? Tak. To świetny nickprzeciec. Lepszy był tylko "kancelara_pana_preezydenta" ale sie zdezaktualizował. Odpowiedz Link Zgłoś
don.dubieniecki Re: Powiało grozą:)b/t 09.03.11, 23:30 martusia_krolowa_wolakow napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > :))))) > > A ty co dalej przy nowym nicku pozostajesz? > > Tak. To świetny nickprzeciec. > > Lepszy był tylko "kancelara_pana_preezydenta" ale sie zdezaktualizował. > > mi rowniez marta von z palacu sie podoba moze do niego wroce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Re: Powiało grozą:)b/t 10.03.11, 00:31 don.dubieniecki napisał: > mi rowniez marta von z palacu sie podoba moze do niego wroce ;) Przecież to nie ma znaczenia. Jak chcesz mieć długo nicka, założ ze drugiego i pisz proPiSowsko. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 17:46 No to się teraz zacznie normalny.czlowiek bez numerków... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k Uwierzyłem i...musiałem dołożyć następne kropki :) 09.03.11, 18:12 tw_wielgus napisał: No to się teraz zacznie normalny.czlowiek bez numerków... ---> Tak więc, jak widać, jeszcze nie ten moment. :) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Uwierzyłem i...musiałem dołożyć następne krop 09.03.11, 18:46 Napisz do administracji i podaj ten login. Ja nie pamiętam jak on wyglądał. Odblokowanie dotyczy loginów, którymi można pisac posty, ale nie można zakładać wątków. Jeśli masz całkowicie zablokowany, to musisz napisać na forum@agora.pl Te są odblokowywane na innej zasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Uwierzyłem i...musiałem dołożyć następne krop 09.03.11, 19:30 giwi napisała: > Napisz do administracji i podaj ten login. Ja nie pamiętam jak on wyglądał. Chyba nikt z nas już tego zabytku nie pamięta, nie wyłączając normalsa ;-) Normals, pamiętasz jeszcze jaki był Twój pierwszy login? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k Przecież mówiłem,że: Tak samo,ale bez kropek. 09.03.11, 20:14 indeed4 napisał: Normals, pamiętasz jeszcze jaki był Twój pierwszy login? ---> Początek mojego internetowego bytu, to lipiec 2005 roku. Tu masz jeden z pierwszych wpisów ... ... i później, nie tylko sprawa doktora G. dowiodła, że miałem rację ... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Przecież mówiłem,że: Tak samo,ale bez kropek. 09.03.11, 21:14 śśśśliczny! Giwi na pewno Ci odblokuje taki ładny nick :-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Przecież mówiłem,że: Tak samo,ale bez kropek. 09.03.11, 21:34 Ja nie odblokowuję, to administracja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Przecież mówiłem,że: Tak samo,ale bez kropek. 10.03.11, 09:45 Taki śliczny login, administracja też się nie oprze temu urokowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k Coś się tak uparł,że śliczny.Znam "śliczniejsze" 10.03.11, 10:18 indeed4 napisał: Taki śliczny login Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Coś się tak uparł,że śliczny.Znam "śliczniejs 10.03.11, 10:25 Bez jednej, jedynej kropeczki? Nie gadaj - jest śliczny :-) I do tego prawie nieużywany, w idealnym stanie - nie będzie Ci go szkoda używać? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k Sporo był używany,ale zużyty nie jest. 10.03.11, 10:33 indeed4 napisał: I do tego prawie nieużywany, w idealnym stanie - nie będzie Ci go szkoda używać? ---> Tak więc, sumienie ... mam czyste ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Sporo był używany,ale zużyty nie jest. 10.03.11, 10:48 Chcesz puzderko? Takie z kluczykiem - żeby się nie kurzył i nikt go nie ukradł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k Dawaj!Ale zapasowego to Ty będziesz"pilnował"? :) 10.03.11, 11:58 indeed4 napisał: Chcesz puzderko? Takie z kluczykiem > żeby się nie kurzył i nikt go nie ukradł ---> ... nikt inny ...! :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Dawaj!Ale zapasowego to Ty będziesz"pilnował" 10.03.11, 12:13 OK. W międzyczasie sprawdzę, czy nie da się na nim ubić dobrego interesu na allegro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Dawaj!Ale zapasowego to Ty będziesz"pilnował" 10.03.11, 18:43 Sprawdź czy masz odblokowany już. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k Dziękuję za info - zawczasu,gdyby poszło coś 10.03.11, 18:49 giwi napisała: Sprawdź czy masz odblokowany już. ---> nie tak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Dziękuję za info - zawczasu,gdyby poszło coś 10.03.11, 18:55 Dbaj o ten login, chuchaj, dmuchaj i nie klnij w wątkach żeby znów nie stracić. Są nowe przepisy - pięć osłów i ban, uważaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlow.i.e.k Nic z tego nie wyszło-musiała przybyć następna 10.03.11, 19:02 indeed4 napisał: Dbaj o ten login, chuchaj, dmuchaj i nie klnij w wątkach żeby znów nie stracić. ---> kropka. Wylogowałem się z "kropkowanego" i próbowałem zalogować się jako 1normalnyczlowiek, ale na czerwono wyświetliło się to co zawsze: "Z powodu ..." Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Nic z tego nie wyszło-musiała przybyć następn 10.03.11, 19:14 Pewnie musisz jeszcze trochę poczekać, a może jednak się nie da ... nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlow.i.e.k Chyba że coś przyszło na pocztę,by kliknąć.Ale już 10.03.11, 19:18 indeed4 napisał: Pewnie musisz jeszcze trochę poczekać, a może jednak się nie da ... nie wiem. ---> się nie da "dwukropkowej" sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Dziękuję za info - zawczasu,gdyby poszło coś 11.03.11, 13:35 Niestety, nie zostanie odblokowany. Jest zablokowany trwale. Złogi go przywaliły. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlow.i.e.k To pewnie jakieś młode i zawistne te złogi ... 11.03.11, 19:29 giwi napisała: Złogi go przywaliły. :-) ---> się zawzięły i przywaliły aż tak skutecznie ... :) PS. Ale doskonale je rozumiem. Nie lubią POufałości, gdy się zwracam do nich po "imieniu". :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Dziękuję-już jako czterokropkowy-szczególnie za to 12.03.11, 22:54 giwi napisała: Niestety, nie zostanie odblokowany ---> "niestety" ... i ogólnie za wszystko, również. :) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Przecież mówiłem,że: Tak samo,ale bez kropek. 09.03.11, 21:38 Napisz do administracji, forum@agora.pl Nastepna amnestia pewnie za 15 lat na ćwierćwiecze, więc uważaj. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Przecież mówiłem,że: Tak samo,ale bez kropek. 10.03.11, 09:51 giwi napisała: > Nastepna amnestia pewnie za 15 lat na ćwierćwiecze, więc uważaj. :-) ... i śpiesz się, bo drugiej takiej gratki nie będzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k Właśnie napisałem...Ale "uważać" chyba nie będę :) 10.03.11, 10:15 giwi napisała: Nastepna amnestia pewnie za 15 lat na ćwierćwiecze, więc uważaj. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A jednak ściema :) 09.03.11, 20:06 giwi napisała: > Napisz do administracji i podaj ten login. Ja nie pamiętam jak on wyglądał. > Odblokowanie dotyczy loginów, którymi można pisac posty, ale nie można zakładać > wątków. > Jeśli masz całkowicie zablokowany, to musisz napisać na forum@agora.pl Te są od > blokowywane na innej zasadzie. Zawsze byłem naiwnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 17:49 i nie blokujcie, nie warto wam tego robić , TOR działa mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce TOR? Co to takiego? 09.03.11, 17:54 Ma coś wspólnego z peronem we Włoszczowej? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k To czasami ostatnia deska"ratunku"by się zalogować 09.03.11, 18:14 ave.duce napisała: TOR? Co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 17:55 Blokowanie loginow to jedynie produkcja nowych nickow i robienie sztucznego tloku na forum. Tak to napisalem wczoraj po zmuszeniu mnie do zalozenia nowego konta. mam nadzieje, ze moj wczorajszy wpis przyczynil sie do decyzji o odblokowaniu zabanowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 18:00 Mowa była już o tym w styczniu forum.gazeta.pl/forum/w,299,121181030,121181964,Re_Z_okazji_10_lecia_portalu_moze_by_tak_.html Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 18:02 Blokowanie nicków to robota godna Jasia Fasoli. Gdyby blokowano adres IP,to gość nie mógłby założyć innego nicka.To syzyfowa praca. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 18:03 contadore napisał: > Blokowanie nicków to robota godna Jasia Fasoli. > Gdyby blokowano adres IP,to gość nie mógłby założyć innego nicka. To też było. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 18:04 contadore napisał: > Blokowanie nicków to robota godna Jasia Fasoli. > Gdyby blokowano adres IP,to gość nie mógłby założyć innego nicka.To syzyfowa pr > aca. PO miesiacu na forum zostalby jedynie pisuarro i boblebowski :p Odpowiedz Link Zgłoś
mixerski1 Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 20:02 Blokowanie nicków to robota godna Jasia Fasoli. Gdyby blokowano adres IP,to gość nie mógłby założyć innego nicka.To syzyfowa praca. Hehehehe, a od czego sa serwery proxy? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 20:05 mixerski1 napisał: > Blokowanie nicków to robota godna Jasia Fasoli. > Gdyby blokowano adres IP,to gość nie mógłby założyć innego nicka.To syzyfowa pr > aca. > > Hehehehe, a od czego sa serwery proxy? Myślisz, że w gazecie o nich nie słyszeli? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 21:35 douglasmclloyd napisał: > mixerski1 napisał: > > > Blokowanie nicków to robota godna Jasia Fasoli. > > Gdyby blokowano adres IP,to gość nie mógłby założyć innego nicka.To syzyf > owa pr > > aca. > > > > Hehehehe, a od czego sa serwery proxy? > > Myślisz, że w gazecie o nich nie słyszeli? Słyszeli i co dalej? www.cybersyndrome.net/ Powodzenia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 22:44 hummer napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > mixerski1 napisał: > > > > > Blokowanie nicków to robota godna Jasia Fasoli. > > > Gdyby blokowano adres IP,to gość nie mógłby założyć innego nicka.To > syzyf > > owa pr > > > aca. > > > > > > Hehehehe, a od czego sa serwery proxy? > > > > Myślisz, że w gazecie o nich nie słyszeli? > > Słyszeli i co dalej? > > www.cybersyndrome.net/ > Powodzenia życzę. > Po pisdnieciu tutki zablokowali rownez wszystkie proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie da się 10.03.11, 08:17 pies_na_czarnych napisała: > > Słyszeli i co dalej? > > > > www.cybersyndrome.net/ > > Powodzenia życzę. > > > > Po pisdnieciu tutki zablokowali rownez wszystkie proxy. Musieliby zablokować cały net. Nawet Chińczykom się to nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:03 A my tu tak na L.Kaczyńskiego psioczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:05 Aż żałuję, że nie byłem uwalony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:09 A to się akurat da załatwić.... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:15 Załatw mi załatw!! Będę sobie chodził we chwale męczeństwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Giwi... 09.03.11, 18:24 Mam klienta..;) dupetek napisał: > Załatw mi załatw!! Będę sobie chodził we chwale męczeństwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi... 09.03.11, 18:29 Korony cierniowe będą dopiero w Wielką Sobotę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Giwi... 09.03.11, 18:32 Dupetek w koronie? Co na to Pan Prezes Jarosław?! ps. mam tu dla niego namiastkę, żeby tak nie płakał, bidulek > forum.gazeta.pl/forum/w,28,123048305,123049938,Re_Fabryka_ulaskawien_P.html Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Giwi... 09.03.11, 18:37 Co siem korony na Dupetku czepiasz złośliwy CZynasty znaku zodiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Giwi... 09.03.11, 18:44 Nie czepiam się korony, ona sama czepliwa z natury. Genetycznie czepliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Giwi... 09.03.11, 18:32 Duża buźka Giwi:) Powychowuj tego upierdliwca TeWu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Giwi... 09.03.11, 18:42 A ja Ci powiadam: - orka na ugorze... dupetek napisał: > Duża buźka Giwi:) Powychowuj tego upierdliwca TeWu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi... 09.03.11, 21:40 > A ja Ci powiadam: > - orka na ugorze... Kto orze ten orze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Giwi... 09.03.11, 18:46 Dobrze powiedziane! TeWu, to ugór straszliwy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czart_polski narażę się, ale zapytam dlaczego 09.03.11, 19:57 korony będą dopiero w WS a nie w Wielki Piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:14 dupetek napisał: > Aż żałuję, że nie byłem uwalony:)) No tak. Nie mozesz ubiegac sie o przywileje kombatanta. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:20 Witaj Psie na czarnych! Stęskniłem się za Tobą, chociaż niektóre nowe nicki podejrzewałem jako Twoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:23 dupetek napisał: > Witaj Psie na czarnych! Stęskniłem się za Tobą, chociaż niektóre nowe nicki po > dejrzewałem jako Twoje:) I ja witam po dlugim snie zimowym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:27 Zabanować Cię na FzD? Wiem, to nie to samo, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Fabryka ułaskawień..;P 09.03.11, 18:34 Nie dokazuj miła, nie dokazuj...:) Pozdrówka Avciu! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 18:07 giwi napisała: > Zostały zniesione blokady na zakładanie wątków. Jesteście dziewczyny wspaniałe. Pewnie za jakiś czas lista zacznie się znowu powiększać, ale to już inna bajka. Nie wiem czy wiesz, co się stało wraz z tym prostym gestem? Pokazałyście z Siwą i całą Administracją, że forum jest dla ludzi, a nie ludzie dla forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 18:22 Coś taki szarmancki? Przecież już przed abolicją zdążyłeś nadużywać dobrodziejstw amnestii:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 18:34 dupetek napisał: > Coś taki szarmancki? Przecież już przed abolicją zdążyłeś nadużywać dobrodziejs > tw amnestii:) Jednych wypuszczają z więzień, inni sami pracują na to wypuszczenie. Byłbym świnią gdyby po odblokowaniu mnie, powiedziałbym. A teraz starajcie się sami. Prawdziwe brawa należą się Siwej. Okazała się, nie pierwszy raz, równą babką. Kolego, nic w życiu nie dostałem za darmo. Trzeba było zapracować. Tylko jako lewak - skoro mam, to dlaczego nie podzielić się z innymi. Wiem, że to trudne do zrozumienia. Zresztą teraz bardzo mnie ciekawi co się stanie z odbanowanymi. Jak zaczną rozrabiać to znów trafią na brzytwę. Bez znieczulenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 18:40 Życzę Ci szczęścia niekoniecznie na brzytwie:) CZym się! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 18:43 > zrozumienia. Zresztą teraz bardzo mnie ciekawi co się stanie z odbanowanymi. J > ak zaczną rozrabiać to znów trafią na brzytwę. Bez znieczulenia :) Nie boj zaby. Kazdy ma po kilka gotowych odbanowanych nickow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie każdy 09.03.11, 18:48 pies_na_czarnych napisała: > > zrozumienia. Zresztą teraz bardzo mnie ciekawi co się stanie z odbanowany > mi. J > > ak zaczną rozrabiać to znów trafią na brzytwę. Bez znieczulenia :) > > Nie boj zaby. Kazdy ma po kilka gotowych odbanowanych nickow ;) Pisanie to nie tylko szczekanie. Jeśli piszesz pod jednym to wszystko fajnie, gdy uda Ci się wygrać potyczkę słowną z oponentem. Ale co jeśli ją przegrasz? Uruchamiasz nick zapasowy i piszesz jako ktoś inny? Dla mnie to nie uczciwe, ale mam lewackie zboczenie. Pewnie na prawicy coś takiego to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nie każdy 09.03.11, 19:05 hummer napisał: > Pisanie to nie tylko szczekanie. Jeśli piszesz pod jednym to wszystko fajnie, g > dy uda Ci się wygrać potyczkę słowną z oponentem. Ale co jeśli ją przegrasz? Ur > uchamiasz nick zapasowy i piszesz jako ktoś inny? Dla mnie to nie uczciwe, ale > mam lewackie zboczenie. Pewnie na prawicy coś takiego to norma. > Malo wiesz jak to dziala. Czesto wystarczylo szczeknac pod adresem np pissua..... i miales bana. To nie mialo nic wspolnego z potyczka, czy jak to nazwiesz. Jest tutaj wielu adminow spolecznych, ktorzy kieruja sie prywata. Tworzyc watki pod innym nickiem i pisac pod innym to bylo troche niewygodne i stad te nicki. Inna sprawa, ze niektorzy pisali z roznych nickow podbijajac w ten sposob swoje watki. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 18:49 Odbanowani teraz cie beda rozjeżdżać komuszku:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 19:02 etwas-geheimnis napisał: > Odbanowani teraz cie beda rozjeżdżać komuszku:-)) Czy to ważne, że pod takim nickiem, a nie pod innym. Są ludzie, dla których nick stanowi pewną osobowość i są tacy, co mają to gdzieś. Prędzej czy później net przejdzie na IP v6. Każdy będzie miał swoje. Nawet lodówka. pl.wikipedia.org/wiki/IPv6 Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 19:05 Nie strasz mnie ze lodówka bedzie ze mna gadać:-( Odpowiedz Link Zgłoś
swiergotek_drzewny Re: Wielkie dzięki, wreszcie :) 09.03.11, 19:57 > Prędzej czy później net > przejdzie na IP v6. Każdy będzie miał swoje. Nawet lodówka. Wtedy będzie można pisac posty z IP lodówki Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Przy okazji proponuję rozważyć wprowadzenie .... 09.03.11, 18:13 ... dobowego limitu wątków na login powiązany z IP. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowi.e.k Jeśli już,to limit wątków na ten sam temat,tego 09.03.11, 18:24 retronick napisał: ... dobowego limitu wątków na login powiązany z IP. ---> samego autorstwa - chyba że wyrzucony na Oślą. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Jeśli już,to limit wątków na ten sam temat,te 09.03.11, 18:33 Nie jest możliwe ani jedno ani drugie. Wiele osób ma zmienne IP. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 18:24 Sluszna decyzja. A tak w ogóle to banowanie nie ma sensu. Jesli wątek wulgarny, czy obraźliwy to w niebyt , lub na osla i to wystarczy. Piszacy tu jesli banów nie bedzie, to maja wybor i niektórych moga wyrzucic do nieprzyjaciol , czy nie czytac . A jak sa banowani, to potem czytamy rozne kretynizmy pod nowmyi nickami. Po co ? Szkoda czasu.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Forum testowe 09.03.11, 18:50 To mozna sprawdzać loginy, żeby nie wysyłac niepotrzebnych postów na Kraju. :-) forum.gazeta.pl/forum/f,1,Testowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Amnestia 09.03.11, 18:55 Nie testujcie za dużo, bo jak Giwi szurnie to na osła, to się Wam znowu loginy poblokują. Z sensem proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Amnestia 09.03.11, 19:12 Eee...tam! Osioł i tak jest najciekawszą stroną Gazety.pl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Amnestia 09.03.11, 20:26 Uczucia forumowiczów nie mają wpływu na naliczanie punktów karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Amnestia 09.03.11, 21:45 Coś Pan nie w sosie Panie Sajgon, że Pan nie sajgoni:) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Amnestia 09.03.11, 22:07 dupetek napisał: > Coś Pan nie w sosie Panie Sajgon, że Pan nie sajgoni:) Nie wypada zaklocac swiat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: Amnestia 10.03.11, 18:52 siwa napisała: > Uczucia forumowiczów nie mają wpływu na naliczanie punktów karnych. > Co to są te punkty karne? i kto decyduje o naliczaniu ich i według jakich kryteriów? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Amnestia 12.03.11, 09:24 contadore napisał: > siwa napisała: > > > Uczucia forumowiczów nie mają wpływu na naliczanie punktów karnych. > > > > > Co to są te punkty karne? i kto decyduje o naliczaniu ich i według jakich kryte > riów? Za nieuzasadnioną napaść personalną dostajesz punkty karne. Wdanie się z kimś w ostrą polemikę bez punktów. Inaczej Siwa musiałaby zabanować cały majdan. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz To teraz forumowy coming out 09.03.11, 19:38 Bo tyle nowych nicków się przewinęło w międzyczasie... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: To teraz forumowy coming out 09.03.11, 19:51 ty już staruszek :) pamiętam od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: To teraz forumowy coming out 09.03.11, 20:09 I wzajemnie:) Tylko, że nie o sobie pisałem, bo nie miałem bana:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To teraz forumowy coming out 12.03.11, 09:13 To dlaczego z goniącego zrobiłeś się wylogowany? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: To teraz forumowy coming out 12.03.11, 09:21 Zlikwidowałem login, bo miałem odejść z forum po chamskich akcjach na prywatnych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To teraz forumowy coming out 12.03.11, 09:28 Ok, rozumiem. Dzięki za wyjaśnienie. Cieszę się, że zmieniłeś zdanie i zostałeś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Czy dlatego, 09.03.11, 20:24 że po Twoim reżimie sporo dawnych internautów opuściło to forum prowadząc nadal dyskusje, ale w obliczu bardziej otwartego moderatora? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 21:36 Sprawdziłam - mój odblokowany, ale jakoś nie chce mi przejść przez klawiaturę słowo dziękuję... o proszę... jednak się wymskło :) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 21:45 Zawsze wiedzialam, że masz miękkie serce, tylko udajesz taka groźną. :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Amnestia Giwi 2011 09.03.11, 21:57 Niczym burzowy wiatr, który zabije w dzwon wolności www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Amnestia Giwi 2011 09.03.11, 22:49 absztyfikant napisał: > Niczym burzowy wiatr, który zabije w dzwon wolności > > www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ :) Fajny link. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Bawimy sie od nowa. Giwi zapraszam do tanca :) 09.03.11, 22:52 Naiwny myslalem, ze zrezygnowaliscie juz na zawsze z tego niezbyt madrego zwyczaju blokowania nickow. Czytajac wypowiedzi Siwej widze, ze po prostu zabawa zostala zresetowana i zaczynamy od nowa. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Bawimy sie od nowa. Giwi zapraszam do tanca : 09.03.11, 22:57 To tylko od Ciebie zalezy Twój los. Nie łaź za Kamilem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bawimy sie od nowa. Giwi zapraszam do tanca : 09.03.11, 23:34 giwi napisała: > To tylko od Ciebie zalezy Twój los. Nie łaź za Kamilem. :-) :-((((((((((( ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Odblokowane loginy 09.03.11, 22:53 Łał, faktycznie mam odblokowany, dzięki Szanowna Administracjo za tę łaskę. A za co była blokada, do dziś nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon blokadę masz za chamstwo ;P 10.03.11, 10:33 etta2 napisała: > Łał, faktycznie mam odblokowany, dzięki Szanowna Administracjo za tę łaskę. A z > a co była blokada, do dziś nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: blokadę masz za chamstwo ;P 10.03.11, 12:06 I ty pierwsza goldo rzucasz kamieniem? Spójrz w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Odblokowane loginy 10.03.11, 12:05 Oj , nie udawaj takiej zdziwionej :-) Ty to potrafisz równo pojechac . Nawet jak sie nalezy to lepiej trzymac rekę na wodzy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 [...] 10.03.11, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Odblokowane loginy 10.03.11, 12:20 Znow czegos nie rozumiem: Odbanowane zostaly nicki, ale w dalszym ciagu nie moga zakladac watkow. Administracja dostaje kwiaty i laurki jakby to byl 1 maja, ale przeciez nic sie takiego nie przydarzylo. Zabanowani nie mogli pisac pod swoimi nickami na forum, wiec pisali pod kolejnymi wymyslonymi ksywami. Przeciez, jak ktos przytomnie zauwazyl, nie zabanowano IP, tylko nicki. Bez mozliwosci zakladania watkow, caly pogrzeb, wg mnie, jest na nic. Po co sie gimnastykowac z przypominaniem dawno juz niepamietanych nickow, kiedy pod reka sa nicki aktualne na dzis. No, chyba ze sie czlowiek przywiazal do jakiegos - to inna, sentymentalna, romantyczna, glupia sprawa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Nieźleście nas urządziły, siostry! 10.03.11, 14:41 Odblokowanie potwierdzam. Po oglądzie oślej potwierdzam również, snute również tutaj, przypuszczenie, że skoro odblokowują znaczy będą blokować. Potwierdzone zostało tym samym prawo mieszkańca trzech komnat Kremla Starego: W miarę wzrostu liczby wpadek dziennikarek prowadzących (nie zapominajmy, że Czuchnowski też jest kobietą) zrzut na oślą się zwiększa. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Odblokowane loginy 13.03.11, 19:43 dlaczego nie widzę wysypu wątków zakładanych przez osoby, które wcześniej kierowaliście do kosza, a potem po latach je "ułaskawiliście"? Są mądrzejsi niż wasz obliczony na materialne korzyści system"obłaskawień"? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj MNie i tak zaraz zalokowano wszystkie 3 zapijaczon 31.07.11, 12:17 eryje, choć nie wiem, czy raptem uzyłem jednego do załozenia moze dwóch wątków na FK, Tego: zapijaczonym_ryj zapijaczonegoryja i zapijaczonego.ryja nie użyłem ani razu i tez mnie zablokowano-ciekawe dlaczego? Znaczy to, ze mnie amnestia nie objęła. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Teraz to już nie ma znaczenia 31.07.11, 12:37 ciekawe dlaczego to uczyniono? Odpowiedz Link Zgłoś