Dodaj do ulubionych

STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 01:25
Obie wymienione w nagłówku książki autorstwa Prof.Jerzego Nowaka zostały
zarekwirowane w księgarni w Tychach przez policjanta. To jest powrót do
normalności. To jest niepokojące.Dla mnie autor obu książek jest wybitnym
historykiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: PULS Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 01:43
      Gość portalu: Rysiek napisał(a):

> Obie wymienione w nagłówku książki autorstwa Prof.Jerzego Nowaka zostały
      > zarekwirowane w księgarni w Tychach przez policjanta. To jest powrót do
      > normalności. To jest niepokojące.Dla mnie autor obu książek jest wybitnym
      > historykiem.

Jak masz te ksiazke to pozwol zebyjak najwiecej ludzi ja przeczytalo.
      • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 213.134.143.* 26.02.02, 13:42
        Gość portalu: PULS napisał(a):

> Gość portalu: Rysiek napisał(a):
        >
        > > Obie wymienione w nagłówku książki autorstwa Prof.Jerzego Nowaka zostały
        > > zarekwirowane w księgarni w Tychach przez policjanta. To jest powrót do
        > > normalności. To jest niepokojące.Dla mnie autor obu książek jest wybitnym
        > > historykiem.
        >
        > Jak masz te ksiazke to pozwol zebyjak najwiecej ludzi ja przeczytalo.

A jak nie będą chcieli, to ich zmuś. Czytaj na głos. Jak będą uciekać - goń, nie
        przerywając czytania. Oni MUSZĄ tego wysłuchać.
        • Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 14:50
          > > Jak masz te ksiazke to pozwol zeby jak najwiecej ludzi ja przeczytalo.
          > A jak nie będą chcieli, to ich zmuś. Czytaj na głos. Jak będą uciekać - goń,nie
          > przerywając czytania. Oni MUSZĄ tego wysłuchać.

- Po reakcji poznamy kto swój a kto nie...Tylko kłamcy boją sie prawd tam
          zawartych....
          • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 213.134.143.* 26.02.02, 14:55
            Gość portalu: OzRM napisał(a):

> > > Jak masz te ksiazke to pozwol zeby jak najwiecej ludzi ja przeczytalo.
            > >
            > > A jak nie będą chcieli, to ich zmuś. Czytaj na głos. Jak będą uciekać - goń,
            > > nie przerywając czytania. Oni MUSZĄ tego wysłuchać.
            >
            > - Po reakcji poznamy kto swój a kto nie...Tylko kłamcy boją sie prawd tam
            > zawartych....

A odkąd to sto kłamstw Nowaka stało się jedną prawdą ? Ilość przeszła w jakość ?
            To nie ten ustrój. ;))
            • Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 15:35
              Sto kłamstw Grossa! czytaj uważnie!
              • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 213.134.143.* 26.02.02, 15:49

> Sto kłamstw Grossa! czytaj uważnie!

Czytam dokładnie. Książki, nie tylko tytuły. Dlatego twierdzę, że jest to sto
                kłamstw Nowaka. ;))

• Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 16:07
                  Prof Nowak opiera się wył na faktach często przemilczanych przez tzw postępowe
                  media. Cieszy się dużym uznaniem w USA. Kłamcą jest Gross i jego świta.
                  • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 213.134.143.* 26.02.02, 16:39

> Prof Nowak opiera się wył na faktach często przemilczanych przez tzw postępowe
                    > media. Cieszy się dużym uznaniem w USA. Kłamcą jest Gross i jego świta.

Wierzę, że Pan Nowak cieszy się uznaniem w antysemickich kręgach nie tylko w USA.
                    Jednak uwierzenie w jego nieudolne próby zakłamania historii wymagają dużej dozy
                    dobrej, a może raczej złej, woli. Niestety, dowody zebrane w trakcie śledztwa IPN
                    potwierdzają tezy Grossa.
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 18:42
                      Przy tak sfabrykowanym śledztwie można udowodnić wszystko. Teraz już wiem czemu
                      UW tak biłą się z AWS o swego człowieka tam..jasne! Bez niego operacja Gross i
                      Jedwabne byłaby niemozliwa do przeprowadzenia...ale nie ma tego złego co by na
                      dobre nie wyszło. UW znalazła się poza sejmem a LPR w sejmie! I kto miał rację?
                      Oszołom z Radia Maryja
                      • Gość: Dr.KrisK OzRM - Młocie na Czarownice IP: *.eng.fsu.edu 26.02.02, 19:05
                        "Operacja Gross i Jedwabne"... chyba masz bidoku manię prześladowczą. Za dużo
                        oglądania wiadomych kaset (oj, wy świntuszki) razem z senatorem Szafrańcem. To
                        naprawdę szkodzi, nawet jeżeli to się robi służbowo....
                        • Gość: Jaceq Re: OzRM - Młocie na Czarownice IP: *.ppp.szeptel.net.pl 26.02.02, 21:53
                          Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> "Operacja Gross i Jedwabne"... chyba masz bidoku manię prześladowczą. Za dużo
                          > oglądania wiadomych kaset (oj, wy świntuszki) razem z senatorem Szafrańcem. To
                          > naprawdę szkodzi, nawet jeżeli to się robi służbowo....

Tak, to ja już wiem, czemu p. Kapera wygląda tak jak wygląda. A myślałem początkowo, że on
                          spokrewniony z Verheugenem. Myliłem się, jakże się myliłem.
                      • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 213.134.143.* 27.02.02, 13:24

> Przy tak sfabrykowanym śledztwie można udowodnić wszystko.

A co, źle było prowadzone ? RM jest bogatą instytucją, może własne śledztwo
                        przeprowadzić, znaleźć winnych. Co, nie ? Dlaczego ? Czyż nie dlatego, że
                        śledztwo IPN jest po prostu uczciwe i każde inne uczciwe śledztrwo doprowadzi do
                        tych samych wniosków ?

> Teraz już wiem czemu
                        > UW tak biłą się z AWS o swego człowieka tam..jasne! Bez niego operacja Gross i
                        > Jedwabne byłaby niemozliwa do przeprowadzenia...

Operacja J została przeprowadzona w 1941. Wtedy IPN jeszcze nie było. Gross swą
                        książkę też bez pomocy IPN napisał, więc nie wiem o czym piszesz.

> ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. UW znalazła się poza sejmem a
                        > LPR w sejmie! I kto miał rację?

Poza sejmem znalazła się też AWS. A rację miał SLD. ;))

> Oszołom z Radia Maryja

Pozdrawiam.
                        • Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 15:03
                          Poza sejmem znalazła się zdradziecka AWS i antypolskie UW. SLD wygrało tylko
                          dlatego że AWS z UW zrobiły to co zrobiły w gospodarce + oczywiście kontrola
                          mediów przez SLD (TVP, radio poczytne czasopisma itd nakradli się prze 50 lat
                          no to teraz im to wszystko procentuje!)
                          Oszołom z Radia Maryja
                          • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 213.134.143.* 27.02.02, 15:49

> Poza sejmem znalazła się zdradziecka AWS i antypolskie UW. SLD wygrało tylko
                            > dlatego że AWS z UW zrobiły to co zrobiły w gospodarce + oczywiście kontrola
                            > mediów przez SLD (TVP, radio poczytne czasopisma itd nakradli się prze 50 lat
                            > no to teraz im to wszystko procentuje!)

A kto broni wydawać np Rodzinie Radia Maryja poczytnego czasopisma ? Dlaczego ND
                            nie jest poczytny ? Bo niewiele czytelników ma do niego zaufanie, w odróżnieniu
                            od np. GW. Tak więc nie w kradzieżach tkwi różnica. LPR też ma swoje zresztą na
                            sumieniu (był sobie pewien bank...).

> Oszołom z Radia Maryja

• Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 18:06
                              Gość portalu: snajper napisał(a):

>> A kto broni wydawać np Rodzinie Radia Maryja poczytnego czasopisma ? Dlaczego N
                              > D
                              > nie jest poczytny ? Bo niewiele czytelników ma do niego zaufanie, w odróżnieniu
                              >
                              > od np. GW. Tak więc nie w kradzieżach tkwi różnica. LPR też ma swoje zresztą na
                              >
                              > sumieniu (był sobie pewien bank...).

Nasz Dziennik rozchodzi się w przedziale 175 do 300 tys egzemplaży. Często zdarza
                              się tak że sprzedawcy specjalnie w kioskach chowają przed kupującymi naszą gazetę
                              i do tego bezczelnie kłamią że się skończył (sprawdziłem to w Luboniu zrobiliśmy
                              drakę tamtejszym kioskarkom że hej!). A wczoraj TVN zrobił Naszemu Diennikowi
                              darmową reklamę. tak więc twierdzenie że nie jest poczytne między bajki włożyć
                              należy. A nakład GW raptownie spadł po wyborach (podobno nawet o 60%!! za Pressem
                              i zapewne dlatego GW umieściła artykuł o skórach by podwyższyć poziom sprzedaży
                              to samo Rzeczposolita! Przedrukowała paszkwil z Faktów i Mity szkalujący tekst o
                              biskupie Paetzu..dzięki temu i ona pewnie powstrzymała spadek sprzedaży...
                              A co do banku WBR był kaitałowo płotką w porównaniu z PKO WBK czy BGŻtem... to że
                              on padł było to winą jedengo ze wspólników który wyrolował pozostałych. Tu GW
                              oczywiście skłąmała ale zaprzyjaźnione z nią media wzięły kłamców w obronę. To
                              PanHatka I Giertych skierowali sprawę do sądu z nioskiem o ściganie tego gościa
                              który ukradł 2mln zł a i realizował je czekami podrabiając podpisy pana Hatki...
                              dam głowę że ten delikwent który to zrobił był agentem od Agory czy fundacji
                              batorego czy innej masońskiej instytucji... Sprawa ta jest w toku. Delikwent
                              został aresztowany ale GW już o tym nie napisał podobnie jak o tym ze to na
                              wniosek pana Hatki aresztowano tego gnoja co się z tą kasą ulotnił..
                              Oszołom z Radia Maryja
                              • Gość: Tadek Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.chello.pl 27.02.02, 22:36

>> Nasz Dziennik rozchodzi się w przedziale 175 do 300 tys egzemplaży.

Powiedz mi przez jaki współczynnik pomnożyłeś te liczby powyżej.
                                Gdyby Twoje informacje były prawdziwe to ND nie byłby tak tandetnie wydawany.
                                Nie wspomne już o poziomie merytorycznym zamieszczanych tam artykułów.
                                Pamietam jak kiedyś w RM w ramach rozmów nidokończonych bylo dwóch "specjalistów"
                                od kryzysu argentyńskiego. Zadzwonił jeden z posłów z LPR i mówil na czym ten
                                kryzys polega. Prelegenci w studio byli zachwyceni co ten poseł mowił, ze zna
                                tyle szczegółów i poprosili posła zeby on te swoje informacje przekazał do
                                redakcji ND a oni to wydrukują. Można byloby wywnioskować, że tylko poseł zna te
                                informacje a w rzeczywistości to co poseł powiedział bylo było powtorzeniem
                                informacji zamieszczonej w tym dniu w GW.
                                Dla mnie ND jest pismem odstręczajacym i nie budzacym zaufania.
                                • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.waw.cdp.pl 28.02.02, 20:33
                                  Gość portalu: Tadek napisał(a):

> Gość portalu: OzRM napisał(a):
                                  >
                                  > >> Nasz Dziennik rozchodzi się w przedziale 175 do 300 tys egzemplaży.
                                  >
                                  > Powiedz mi przez jaki współczynnik pomnożyłeś te liczby powyżej.
                                  > Gdyby Twoje informacje były prawdziwe to ND nie byłby tak tandetnie wydawany.
                                  > Nie wspomne już o poziomie merytorycznym zamieszczanych tam artykułów.
                                  > Pamietam jak kiedyś w RM w ramach rozmów nidokończonych bylo dwóch "specjalistó
                                  > w" od kryzysu argentyńskiego.Zadzwonił jeden z posłów z LPR i mówil na czym ten
                                  > kryzys polega. Prelegenci w studio byli zachwyceni co ten poseł mowił, ze zna
                                  > tyle szczegółów i poprosili posła zeby on te swoje informacje przekazał do
                                  > redakcji ND a oni to wydrukują. Można byloby wywnioskować, że tylko poseł zna t
                                  > e informacje a w rzeczywistości to co poseł powiedział bylo było powtorzeniem
                                  > informacji zamieszczonej w tym dniu w GW.
                                  > Dla mnie ND jest pismem odstręczajacym i nie budzacym zaufania.
                                  >

Znam osobę, dla której ND i RM są jedynymi źródłami informacji. No, jeszcze
                                  czasem telewizję Niepokalanów obejrzy, ale robi to z ostrożnością i dystansem. Bo
                                  w tym Episkopacie to tylu Żydów i masonów... Co pewien czas raczy mnie
                                  informacjami, które mogą włos na głowie zjerzyć. Ostatnio dowiedziałem się, że
                                  złe komuchy uchwaliły w sejmie ustawę, wprowadzającą opodatkowanie miękkich
                                  narkotyków. Dowiedziałem się także, że obecnie połowa budżetu UE to nasze wpłaty.
                                  Ale najbardziej podobała mi się teoria wyjaśniająca sukcesy wyborcze SLD - według
                                  mojego radiomaryjca SLD dlatego wygrywa wybory, bo jedynie komuchy głosują.
                                  Logika porażająca.
                                  Być może nie jest to typowy słuchacz RM. Przynajmniej mam taką nadzieję. Ale
                                  słuchając wypowiedzi niektórych posłów LPR...

Pozdrawiam.
                                • Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 20:36
                                  Wiedz że ostatnio NDz organizowało konkurs w którym główną magrodą był
                                  samochód. I to nie byle jaki, bo niemiecki ale nie pamiętam jaka marka, napewno
                                  to nie był ani Wartburg aani tym bardziej Trabant..a poza tym wydania specjalne
                                  mają kolorowe wkładki.
                                  Oszołom z Radia Maryja
                              • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.waw.cdp.pl 28.02.02, 20:24

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                                >
                                > > A kto broni wydawać np Rodzinie Radia Maryja poczytnego czasopisma ? Dlaczego
                                > > ND nie jest poczytny ? Bo niewiele czytelników ma do niego zaufanie, w odróżn
                                > > ieniu od np. GW. Tak więc nie w kradzieżach tkwi różnica. LPR też ma swoje zr
                                > > esztą na sumieniu (był sobie pewien bank...).
                                >
                                > Nasz Dziennik rozchodzi się w przedziale 175 do 300 tys egzemplaży.

Uważasz, że to dużo ? Skoro tak, to dlaczego piszesz o kontroli mediów przez SLD.
                                Skoro jest tak poczytny ND, jest RM, są inne pisma katolicjie oraz rozgłośnie
                                radiowe, jest telewizja Niepokalanów. To gdzie ta kontrola SLD ? No bo chyba nie
                                powiesz, że SLD kontroluje ND oraz RM ? ;))) Dlaczego w takim razie jest tak źle,
                                skoro jest tak dobrze ?

> Często zdar
                                > za się tak że sprzedawcy specjalnie w kioskach chowają przed kupującymi naszą
                                > gazetę i do tego bezczelnie kłamią że się skończył (sprawdziłem to w Luboniu
                                > zrobiliśmy drakę tamtejszym kioskarkom że hej!). A wczoraj TVN zrobił Naszemu
                                > Diennikowi darmową reklamę. tak więc twierdzenie że nie jest poczytne między
                                > bajki włożyć należy. A nakład GW raptownie spadł po wyborach (podobno nawet o
                                > 60%!! za Pressem i zapewne dlatego GW umieściła artykuł o skórach by podwyższyć
                                > poziom sprzedaży to samo Rzeczposolita! Przedrukowała paszkwil z Faktów i Mity
                                > szkalujący tekst o biskupie Paetzu..

Szkalujący ? A wiesz, co to słowo znaczy ? Czy komisja papieska została powołana,
                                bo prasa szkalowała biskupa, czy dlatego, że są dowody jego homoseksualnego
                                molestowania ? Toż nawet posłowie LPR interweniowali w tej sprawie u hierarchów.
                                Gdzie tu szkalowanie ?

> dzięki temu i ona pewnie powstrzymała spadek sprzedaży...
                                > A co do banku WBR był kaitałowo płotką w porównaniu z PKO WBK czy BGŻtem... to
                                > że on padł było to winą jedengo ze wspólników który wyrolował pozostałych. Tu
                                > GW oczywiście skłąmała ale zaprzyjaźnione z nią media wzięły kłamców w obronę.
                                > To Pan Hatka I Giertych skierowali sprawę do sądu z nioskiem o ściganie tego
                                > gościa który ukradł 2mln zł a i realizował je czekami podrabiając podpisy pana
                                > Hatki... dam głowę że ten delikwent który to zrobił był agentem od Agory czy
                                > fundacji batorego czy innej masońskiej instytucji... Sprawa ta jest w toku.
                                > Delikwent został aresztowany ale GW już o tym nie napisał podobnie jak o tym ze
                                > to na wniosek pana Hatki aresztowano tego gnoja co się z tą kasą ulotnił..

Kozioł ofiarny zawsze się znajdzie. Gorzej już z pieniędzmi, wydanymi na kampanię
                                wyborczą. One się już nie znajdą. To tak jak z przekrętami w zbieraniu funduszy
                                na kampanię pana Krzaklewskiego. Kto winien ? Pełnomocnik. :))))

> Oszołom z Radia Maryja

Pozdrawiam.
                                • Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 20:39
                                  Komuchom nie na rękę jest istnienie RM i ND i robia wszystko by nas zniszczyć
                                  ale my się nie damy..a co do Krzaklewskiego ..doigrał się! Oto cena zdrady
                                  narodowych interesów
                                  • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.waw.cdp.pl 28.02.02, 21:32

> Komuchom nie na rękę jest istnienie RM i ND i robia wszystko by nas zniszczyć
                                    > ale my się nie damy..a co do Krzaklewskiego ..doigrał się! Oto cena zdrady
                                    > narodowych interesów

Zadałem Ci pewne pytania. Czy potrafisz na nie odpowiedzieć ? Dla ułatwienia
                                    powtórzę je.

1. Uważasz, że ND ma duży nakład ? Skoro tak, to dlaczego piszesz o kontroli
                                    mediów przez SLD. Skoro jest tak poczytny ND, jest RM, są inne pisma katolicjie
                                    oraz rozgłośnie radiowe, jest telewizja Niepokalanów. To gdzie ta kontrola SLD ?
                                    No bo chyba nie powiesz, że SLD kontroluje ND oraz RM ? ;))) Dlaczego w takim
                                    razie jest tak źle, skoro jest tak dobrze ?

2. Szkalowanie biskupa ? Czy komisja papieska została powołana, bo prasa
                                    szkalowała biskupa, czy dlatego, że są dowody jego homoseksualnego molestowania ?
                                    Toż nawet posłowie LPR interweniowali w tej sprawie u hierarchów. Gdzie tu
                                    szkalowanie ?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

• Gość: OzRM Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 22:01

>>
                                      > Zadałem Ci pewne pytania. Czy potrafisz na nie odpowiedzieć ? Dla ułatwienia
                                      > powtórzę je.
                                      >
                                      > 1. Uważasz, że ND ma duży nakład ? Skoro tak, to dlaczego piszesz o kontroli
                                      > mediów przez SLD. Skoro jest tak poczytny ND, jest RM, są inne pisma katolicjie
                                      >
                                      > oraz rozgłośnie radiowe, jest telewizja Niepokalanów. To gdzie ta kontrola SLD
                                      SLD nie jest jedyne są jeszcze PO i UW ale wiele poglądów jest zbieznych między
                                      tymi trzema siłami
                                      > No bo chyba nie powiesz, że SLD kontroluje ND oraz RM ? ;))) Dlaczego w takim
                                      > razie jest tak źle, skoro jest tak dobrze ?
                                      - ND iRM to jedne z nielicznych mediów będących poza zasięgiem UW PO i SLD ale
                                      nie znaczy to że ci wymienieni nie mają ochoty przejąć te media dla siebie
                                      (batalia o częstotliwości w ubiegłej kadencji sejmu ..przypomnij sobie)
                                      > 2. Szkalowanie biskupa ? Czy komisja papieska została powołana, bo prasa
                                      > szkalowała biskupa, czy dlatego, że są dowody jego homoseksualnego molestowania

- To wy (dziennikarze wychodzicie przed szereg ogłaszaćie wyroki że biskup jest
                                      niewinny a komisja toczy dochodzenie w sprawie Paetza a nie przeciwko Paetzowi do
                                      tego jest jeszce długa droga a media już go okrzyknęły winnymm, postąpiły z
                                      biskupem gorzej niż z mordercą (takiemu to do czasu ogłoszenia wyroku utajnia się
                                      nazwisko a tatwarz jest zakrywana czarnym paskiem lub zniekształca się jej obraz)
                                      > Toż nawet posłowie LPR interweniowali w tej sprawie u hierarchów. Gdzie tu
                                      > szkalowanie ?

- Poseł Giertych już mówiłem poszedł do biskupa by porozmawiać w tej sprawie
                                      wyniki rozmów objęte są tajemnicą którą poseł dotrzymuje

> Z poważaniem Oszołom z Radia Maryja

• Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.waw.cdp.pl 04.03.02, 15:41

>
                                        > > Zadałem Ci pewne pytania. Czy potrafisz na nie odpowiedzieć ? Dla ułatwienia
                                        > > powtórzę je.
                                        > >
                                        > > 1. Uważasz, że ND ma duży nakład ? Skoro tak, to dlaczego piszesz o kontroli
                                        > > mediów przez SLD. Skoro jest tak poczytny ND, jest RM, są inne pisma katol
                                        > > icjie oraz rozgłośnie radiowe, jest telewizja Niepokalanów. To gdzie ta kontr
                                        > > ola SLD
                                        >
                                        > SLD nie jest jedyne są jeszcze PO i UW ale wiele poglądów jest zbieznych między
                                        > tymi trzema siłami

Twierdzisz, że ND, RM, Niepokalanów są kontrolowane przez PO i UW ???????

> > No bo chyba nie powiesz, że SLD kontroluje ND oraz RM ? ;))) Dlaczego w ta
                                        > > kim razie jest tak źle, skoro jest tak dobrze ?
                                        >
                                        > - ND iRM to jedne z nielicznych mediów będących poza zasięgiem UW PO i SLD ale
                                        > nie znaczy to że ci wymienieni nie mają ochoty przejąć te media dla siebie
                                        > (batalia o częstotliwości w ubiegłej kadencji sejmu ..przypomnij sobie)

Czyli jednak SLD nie kontroluje mediów, skoro tak poczytne pismo jak ND i tak
                                        powszechnie słuchana stacja jak RM są poza jej zasięgiem. Że o TV Niepokalanów i
                                        dziesiątkach pism parafialnych nie wspomnę.

> > 2. Szkalowanie biskupa ? Czy komisja papieska została powołana, bo prasa
                                        > > szkalowała biskupa, czy dlatego, że są dowody jego homoseksualnego molesto
                                        > > wania
                                        >
                                        > - To wy (dziennikarze wychodzicie przed szereg ogłaszaćie wyroki że biskup jest
                                        > niewinny a komisja toczy dochodzenie w sprawie Paetza a nie przeciwko Paetzowi
                                        > do tego jest jeszce długa droga a media już go okrzyknęły winnymm, postąpiły z
                                        > biskupem gorzej niż z mordercą (takiemu to do czasu ogłoszenia wyroku utajnia s
                                        > ię nazwisko a tatwarz jest zakrywana czarnym paskiem lub zniekształca się jej
                                        > obraz)

Na razie o wyroku nie ma mowy. Na razie jest on jedynie oskarżany.

> > Toż nawet posłowie LPR interweniowali w tej sprawie u hierarchów. Gdzie tu
                                        > > szkalowanie ?
                                        >
                                        > - Poseł Giertych już mówiłem poszedł do biskupa by porozmawiać w tej sprawie
                                        > wyniki rozmów objęte są tajemnicą którą poseł dotrzymuje

Piszesz, że rozmawiał >w tej sprawie<. Jaką sprawę masz na myśli ? Rozumiem, że
                                        myślisz o sprawie molestowania homoseksualnego ?

> > Z poważaniem Oszołom z Radia Maryja
                                        >

• dixi13 Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI 05.03.02, 00:20

>
                                > >> A kto broni wydawać np Rodzinie Radia Maryja poczytnego czasopisma ? D
                                > laczego N
                                > > D
                                > > nie jest poczytny ? Bo niewiele czytelników ma do niego zaufanie, w odróżn
                                > ieniu
                                > >
                                > > od np. GW. Tak więc nie w kradzieżach tkwi różnica. LPR też ma swoje zresz
                                > tą na
                                > >
                                > > sumieniu (był sobie pewien bank...).
                                >
                                > Nasz Dziennik rozchodzi się w przedziale 175 do 300 tys egzemplaży.
                                --------------------------------------------------
                                ----------------------------------------------------
                                Nie wierzę że w jednym przedziale mieści się tyle makulatury
                                ------------------------------------------------------------------

Często zdar
                                > za
                                > się tak że sprzedawcy specjalnie w kioskach chowają przed kupującymi naszą gaze
                                > tę
                                > i do tego bezczelnie kłamią że się skończył (sprawdziłem to w Luboniu zrobiliśm
                                > y
                                > drakę tamtejszym kioskarkom że hej!). A wczoraj TVN zrobił Naszemu Diennikowi
                                > darmową reklamę. tak więc twierdzenie że nie jest poczytne między bajki włożyć
                                > należy. A nakład GW raptownie spadł po wyborach (podobno nawet o 60%!! za Press
                                > em
                                Chowają tak poczytną gazetę jak N.D? Nie chcą zarobić?
                                -------------------------------------------------------
                                > i zapewne dlatego GW umieściła artykuł o skórach by podwyższyć poziom sprzedaży
                                >
                                > to samo Rzeczposolita! Przedrukowała paszkwil z Faktów i Mity szkalujący tekst
                                ----------------------------------------------------------
                                Mówisz że "Rzeczposolita" przedrukowała paszkwil z "Fakty i Mity"?
                                ----------------------------------------------------------------------

> o
                                > biskupie Paetzu..dzięki temu i ona pewnie powstrzymała spadek sprzedaży...
                                > A co do banku WBR był kaitałowo płotką w porównaniu z PKO WBK czy BGŻtem... to
                                > że
                                > on padł było to winą jedengo ze wspólników który wyrolował pozostałych. Tu GW
                                > oczywiście skłąmała ale zaprzyjaźnione z nią media wzięły kłamców w obronę. To
                                > PanHatka I Giertych skierowali sprawę do sądu z nioskiem o ściganie tego gościa
                                ------------------------------------------------------------------------------
                                -------------------------------------------------------------------------------
                                No cóż złe towarzystwo mają panowie Giertych i Hatka. Była umowa że wyrolują bank
                                w trójkę, a ten łobóz sam...
                                --------------------------------------------------------------------
                                >
                                > który ukradł 2mln zł a i realizował je czekami podrabiając podpisy pana Hatki..
                                > .
                                > dam głowę że ten delikwent który to zrobił był agentem od Agory czy fundacji
                                --------------------------------------------------------------------------------
                                ---------------------------------------------------------------------------------
                                Natychmiast należy zbadać jakie związki łączą pp. Hatkę i Gertycha z z agenturą
                                Agory i fundacją "batorego"
                                -------------------------------------------------------------------------------

> batorego czy innej masońskiej instytucji... Sprawa ta jest w toku. Delikwent
                                > został aresztowany ale GW już o tym nie napisał podobnie jak o tym ze to na
                                > wniosek pana Hatki aresztowano tego gnoja co się z tą kasą ulotnił..
                                > Oszołom z Radia Maryja

---------------------------------------------------------------------------------
                                A poza tym wszyscy zdrowi?
                        • Gość: K.J. Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 144.138.225.* 01.03.02, 18:25
                          Pragne tu zwrocic uwage szanownego "Snajpera", ze sledztwo prowadzone przez IPN
                          nie zostalo jeszcze zakonczone. Sa z tego sledztwa dostepne jedynie komentarze
                          Kieresa, ktory juz na poczatku sledztwa, okolo rok temu, obarczal wina Polakow.
                          (tak od razu, na poczatku, on juz wszystko wiedzial) Jako osoba stojaca na
                          czele organizacji prowadzacej sledztwo nie powinien sie on na temat tego
                          sledztwa wypowiadac przed jego zakonczeniem, poniewaz jest to nie etyczne.

Jednakze "Snajper" moze spac spokojnie. Naukowcy polskiego pochodzenia,
                          historycy, zamieszkujacy poza granicami kraju, wspolpracuja z Niezaleznym
                          Zespolem Badawczym w Warszawie, ktory prowadzi naukowe badanie sprawy
                          Jedwabnego, rownolegle ze sledztwem IPN.

Natomiast ciekawi mnie w tej dyskusji jeden watek. Dla "Snajpera" nie liczy sie
                          opinia wielu zawodowych historykow, nie tylko polskich, ale i zagranicznych,
                          takich jak prof. J.R. Nowaka, dr. Bogdana Musiala, prof. Tomasza Strzembosza,
                          dr. Slawomira Radonia, prof. dr hab. Macieja Giertycha, dr Adama Cyra, prof.
                          Normana G. Finkelsteina, Piotra Gontarczyka (ktory podczas swojej polemiki z
                          Grossem na lamach "Rzeczpospolitej" doslownie "rozlozyl" Grossa na lopatki),
                          dr. M. Chodakiewicza, prof. Iwo Cypriana Pogonowskiego, dr. Jana Moor-
                          Jankowskiego, prof. Daviesa, dr. Richarda Lukasa, autora takich ksiazek
                          jak "The Forgotten Holocaust" (Zapomniana zaglada) i "Did the Children Cry".

Dla "Snajpera" liczy sie tylko jedno zrodlo: Sasiedzi i opinia tylko jednego
                          autora: Grossa. Jaki jest prawdziwy cel "Snajpera"?
                          • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.waw.cdp.pl 04.03.02, 15:43
                            Cel snajpera: prawda.
                            • Gość: U Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.gis.net 04.03.02, 20:22
                              A co to jest dla sznownego Snajpera-prawda?
                              • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 15:59
                                Gość portalu: U napisał(a):

> A co to jest dla sznownego Snajpera-prawda?

Zgodność z faktami, które miały miejsce. Nie mylić z gazetą o tej samej nazwie,
                                lecz treści niekoniecznie odpowiadającej tytułowi. ;))

• Gość: Złośliwy Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:29

> Cel snajpera: prawda.

-organ prasowy bolszewików...
                            • Gość: K.J. Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 144.138.225.* 05.03.02, 18:37

> Cel snajpera: prawda.

To jest odpowiedz kiedy sie nie ma odpowiedzi. Chybil.
                      • Gość: Rafal Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 195.64.16.* 01.03.02, 11:17
                        Ty oszolom z radia maryja lepiej scigaj tych twoich biskupow pedalow, a nie
                        przekrecaj prawdy historycznej. Ty tez bylbys w czasie drugiej wojny zdolny
                        twego sasiada zamordowac, jak ty dzisiaj jestes zdolny takie klamstwa pisac
                        na forum!!!To jest wstyd dla calego polskiego spoleczenstwa, ze takie typy
                        podnosze dzisiaj glos!! A ty nie powoluj sie do jakiegos zwyrodnialego
                        anytsemity, ktory sobie pisze, jak Hitler " Mein Kapf" swoje wypociny chorego
                        mozgu, ktore oczywiscie, bos sa klamliwe, tobie sie jako prawda podobaja!!!
                        Te bestjalskie morderstwa nie mozna klamstwem wymazac. Wiec lepiej z twojej
                        strony, ty wielki chrzescijaninie, ktory nawet nie wie, jakie sa takiego
                        prawdziwego chrzescijanina etyczne i moralne zobowiazania( morderstwo napewno
                        do tego nie nalezy)!!!milcz i przestan na tym forum podskakiwac!!!!!
                        • Gość: K.J. Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 144.138.225.* 01.03.02, 18:40
                          No tos sobie "jasnie oswiecony" pokrzyczal i to z przytupem. A o jakich to
                          mordach piszesz? Czy tych ktore popelnione zostaly w Nalibokach, czy tych
                          popelnionych w Koniuchach czy Brzostowicy Malej?

Gość portalu: Rafal napisał(a):

> Ty oszolom z radia maryja lepiej scigaj tych twoich biskupow pedalow, a nie
                          > przekrecaj prawdy historycznej. Ty tez bylbys w czasie drugiej wojny zdolny
                          > twego sasiada zamordowac, jak ty dzisiaj jestes zdolny takie klamstwa pisac
                          > na forum!!!To jest wstyd dla calego polskiego spoleczenstwa, ze takie typy
                          > podnosze dzisiaj glos!! A ty nie powoluj sie do jakiegos zwyrodnialego
                          > anytsemity, ktory sobie pisze, jak Hitler " Mein Kapf" swoje wypociny chorego
                          > mozgu, ktore oczywiscie, bos sa klamliwe, tobie sie jako prawda podobaja!!!
                          > Te bestjalskie morderstwa nie mozna klamstwem wymazac. Wiec lepiej z twojej
                          > strony, ty wielki chrzescijaninie, ktory nawet nie wie, jakie sa takiego
                          > prawdziwego chrzescijanina etyczne i moralne zobowiazania( morderstwo napewno
                          > do tego nie nalezy)!!!milcz i przestan na tym forum podskakiwac!!!!!

• Gość: Daisy Klamstwa Grossa sa dowiedzione IP: *.ok.ok.cox.net 05.03.02, 03:18
                            Niepotrzebnie sie pan denerwuje, na szczescie klamstwa Grossa sa udowodnione.
                            Niezle mu jego bracia w Ameryce zaplacili za to dranstwo. Szanowna malzonka
                            rowniez w tym uczestniczy tlumaczac (zreszta marnie) komiks myszo-swinski.
                            • Gość: K.J. Re: Klamstwa Grossa sa dowiedzione IP: 144.138.225.* 05.03.02, 18:46
                              Gość portalu: Daisy napisał(a):

> Niepotrzebnie sie pan denerwuje, na szczescie klamstwa Grossa sa udowodnione.
                              > Niezle mu jego bracia w Ameryce zaplacili za to dranstwo. Szanowna malzonka
                              > rowniez w tym uczestniczy tlumaczac (zreszta marnie) komiks myszo-swinski.

Prosze Pani, ja sie doprawdy nie denerwuje, ale dziekuje za troske. Taki juz moj
                              styl. Pies szczeka a karawana idzie dalej. :)

www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_7.php

• Gość: Skin Rafał to żydowskie imię IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:24
                          Wypierdolić ci kurwa z bejsbola żydowski chuju? Zostaw Oszołoma w spokoju! To
                          mój kolega! To ty zmalicz koszerny gówołazie!!!
                • xiazeluka Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI 27.02.02, 08:37

> Czytam dokładnie. Książki, nie tylko tytuły. Dlatego twierdzę, że jest to sto
                  > kłamstw Nowaka. ;))

Nie czytasz dokładnie książek - dlatego głupstwa, które napisał GroSS nie wpadły
                  ci w oko.
                  Zamiast twierdzić bez pokrycia: udowodnij z książką w ręku, że to Nowal łże, a
                  nie Gross.
                  Tania ta twoja odwaga - oczerniać umiesz, udowodnić swoich racji już nie.

• Gość: 66 Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 00:00
                    xiazeluka napisał(a):

>
                    > > Czytam dokładnie. Książki, nie tylko tytuły. Dlatego twierdzę, że jest to
                    > sto
                    > > kłamstw Nowaka. ;))
                    >
                    > Nie czytasz dokładnie książek - dlatego głupstwa, które napisał GroSS nie wpadł
                    > y
                    > ci w oko.
                    > Zamiast twierdzić bez pokrycia: udowodnij z książką w ręku, że to Nowal łże, a
                    > nie Gross.
                    > Tania ta twoja odwaga - oczerniać umiesz, udowodnić swoich racji już nie.

>
                    Żeby snajper cos zobaczył (oprócz poboznych zyczeń)trzeba by mu to w oko wsadzić

• janusz2_ Czy Snajper przeczytał? 01.03.02, 17:22
                    xiazeluka napisał(a):

>
                    > > Czytam dokładnie. Książki, nie tylko tytuły. Dlatego twierdzę, że jest to
                    > sto
                    > > kłamstw Nowaka. ;))
                    >
                    > Nie czytasz dokładnie książek - dlatego głupstwa, które napisał GroSS nie wpadł
                    > y
                    > ci w oko.
                    > Zamiast twierdzić bez pokrycia: udowodnij z książką w ręku, że to Nowal łże, a
                    > nie Gross.
                    > Tania ta twoja odwaga - oczerniać umiesz, udowodnić swoich racji już nie.
                    >

Luka,

czego Ty wymagasz od Snajpera?
                    Przecież z długich (choć monotonnych i jałowych) dyskusji z nim, wyraźnie widać,
                    że jest on całkowicie impregnowany na fakty.
                    On po prostu WIE i koniec.
                    Przyznam szczerze, że przez pewien czas miałem nawet wrażenie, że "Sąsiadów"
                    Grossa Snajper także nie przeczytał.
                    No, ale po co ma czytać, jeżeli i tak WIE?
                    • Gość: GMR Re: Czy Snajper przeczytał? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 22:02
                      Ja bym się nie zdziwił jakby się okazało że Snajper był wydawcą jeśli nie
                      współautorem "Sąsiadów"
                      • Gość: snajper Re: Czy Snajper przeczytał? IP: *.waw.cdp.pl 04.03.02, 15:46
                        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Ja bym się nie zdziwił jakby się okazało że Snajper był wydawcą jeśli nie
                        > współautorem "Sąsiadów"

Wydawcą niestety nie byłem. Niestety, bo jak na realia dzisiejszego rynku
                        księgarskiego książka odniosła spory sukces.
                        Współautorem też niestety nie jestem. Niestety, gdyż nie mogę sobie przypisać
                        nawet cząstki zasługi przypadającej tym, co poruszając tematy - tabu, odkrywają
                        ukrywaną do tej pory prawdę.

Pozdrawiam.
                        • janusz2_ Snajper chwali Lukę?!! 04.03.02, 15:59

> (...) Niestety, gdyż nie mogę sobie przypisać
                          > nawet cząstki zasługi przypadającej tym, co poruszając tematy - tabu, odkrywają
                          >
                          > ukrywaną do tej pory prawdę.
                          >

No, no, no...
                          Snajper chwali Lukę.

Brawo.
                        • Gość: GMR Re: Czy Snajper przeczytał? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 20:13
                          Jedne tabu zastętowane jest przez inne tabu. O Koniuchach słyszałeś? To właśnie
                          Gross starał się zagłuszyć i udało mu się niestety... moówisz że to prawda tzn
                          wierzysz również w tę bzdurę pana Kieresa który twierdził że pociski znalezione
                          w tamtejszej mogile pochodziły z 1942 roku?
                          • Gość: snajper Re: Czy Snajper przeczytał? IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 16:05
                            Gość portalu: GMR napisał(a):

> Jedne tabu zastętowane jest przez inne tabu. O Koniuchach słyszałeś?

Koniucht to tabu ? Ciekawe. Pisano o tym wielokrotnie.

> To właśnie
                            > Gross starał się zagłuszyć i udało mu się niestety... moówisz że to prawda tzn
                            > wierzysz również w tę bzdurę pana Kieresa który twierdził że pociski znalezione
                            > w tamtejszej mogile pochodziły z 1942 roku?

Kieres powtarza wynika badań specjalistów badających te łuski. Wierzę
                            specjalistom. Nie wierzę ludziom, którzy tych łusek na oczy nie widzieli, a
                            uwarzają, że wiedzą o nich wszystko.

Pozdrawiam.
                • Gość: Anty. Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 20:20
                  Nie ma zamiaru sie kłocic z oszolomamy bo i tak ich sie nie przekona.
                  Z tego co wiem Pan Gross jest socjologiem i tu sie zgodze ,ze wybitnym.Nie
                  oszukujmy sie historyk to zniego taki jak z koziej dupy torba podrózna.
                  Zwracam tylko uwage na jeden jakże istotny "przekręt"Pana Grossa.
                  "Historia zaglady zydowskiego miasteczka"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????

Co jest k....... grane? Od kiedy to Jedwabne było zydowskim
                  miasteczkiem???????????Leżalo w granicach IIRP jak mi sie wydaje.
                  Jesli w tytule juz taka niscislość na pierwszej stronie to czego sie
                  spodziewac miedzy okladkami??

żegnam.
                  • Gość: snajper Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.waw.cdp.pl 04.03.02, 15:50
                    Gość portalu: Anty. napisał(a):

> Nie ma zamiaru sie kłocic z oszolomamy bo i tak ich sie nie przekona.
                    > Z tego co wiem Pan Gross jest socjologiem i tu sie zgodze ,ze wybitnym.Nie
                    > oszukujmy sie historyk to zniego taki jak z koziej dupy torba podrózna.
                    > Zwracam tylko uwage na jeden jakże istotny "przekręt"Pana Grossa.
                    > "Historia zaglady zydowskiego miasteczka"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????
                    >
                    > Co jest k....... grane? Od kiedy to Jedwabne było zydowskim
                    > miasteczkiem???????????Leżalo w granicach IIRP jak mi sie wydaje.
                    > Jesli w tytule juz taka niscislość na pierwszej stronie to czego sie
                    > spodziewac miedzy okladkami??
                    >
                    > żegnam.

Nawet nie na pierwszej stronie, tylko na okładce. Ja to rozumiem jako: zagłada
                    całej żydowskiej części miasteczka.

Pozdrawiam.

• Gość: lb Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: 62.233.181.* 01.03.02, 11:26
      On jest takim historykiem jak z koziej dupy trąba.
      • Gość: KAT Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 16:53
        Zamknijcie swoje żydowskie śmierdzące gównem mordy bo Polska wam powoli wskarze
        gdzie wasze śmierdziele miejsce!!!!Żydzi kurwy żydzi caŁa Polska się was
        wstydzi!!!!!
    • Gość: Gienek Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI IP: *.ipt.aol.com 04.03.02, 19:38
      Temat ten juz byl opracowany na forum. Spoznia pan sie o kilka dni.
      Plucie na kogos w demokratycznym panstwie tak sie konczy. "Dzielo rekwiruje"
      sad, a jego eksperci decyduja o tym czy konfiskata byla uzasadniona. dokumenty
      nawet "wybitny historyk" moze dobrac perfidnie. Eksperci - wybitni (bez
      cudzyslowu) historycy sa od rozstrzygniec. Panski "wybitny profesor" z LPR
      moze domagac sie od demokratycznego sadu odszkodowania za poniesione straty
      materialne.
      Kto jednak bylby w stanie przeliczyc na zlotowki straty moralne poniesione
      przez Narod Polski, gdyby to "dzielo" zostalo na polkach? Winny prawdy sie nie
      boi. Prosi o przebaczenie pokrzywdzonych. Aktualne antysemickie nastroje w
      spoleczenstwie polskim potwierdzaja niestety hipoteze dot.autow jedwabnickich
      zbrodni - UKRZYZOWAC ZYDA,W IMIE CHRYSTUSA!. Obled niektorych srodowisk to nie
      nowosc. Czas polozyc temu kres, dla dobra Narodu.
    • douglasmclloyd Re: STO KŁAMSTW GROSSA i KOGO POWINNI PRZEPROSIĆ ŻYDZI 05.03.02, 18:55
      Gość portalu: Rysiek napisał(a):

> Obie wymienione w nagłówku książki autorstwa Prof.Jerzego Nowaka zostały
      > zarekwirowane w księgarni w Tychach przez policjanta. To jest powrót do
      > normalności. To jest niepokojące.Dla mnie autor obu książek jest wybitnym
      > historykiem.

Zydzi maja Grossa, a my Nowaka i Pajaka, czyli mamy nawet przewage. Kogo powinni
      przeprosic Zydzi? Niech zaczna od Palestynczykow. Polakom tez sie przeprosiny
      naleza ale glownie od Zydow amerykanskich typu spiewaczki Barbary S. Za
      oszczerstwa.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka