Dodaj do ulubionych

Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni

26.03.11, 15:18
żeby rozwiać wszelakiego rodzaju spekulacje tę:

"decyzję na piśmie podjętą przez dyrektora generalnego, parafowaną przez ministra Radosława Sikorskiego, aby nie rozszerzać depesz i clarisów, czyli płynących z placówek dyplomatycznych informacji, na prezydenta"
www.rp.pl/artykul/632292.html
oraz zadać kłam wszelakiego rodzaju oszczercom posądzającym go o bajkopisarstwo.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni 27.03.11, 09:43
      Nie łudź się > Waszczykowski to człeczyna bez honoru.
    • prawieemeryt Re: Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni - 27.03.11, 10:59
      on już dawno ujawnił swój infantyllizm. Nie tylko polityczny.
      • po.ofermy Na przykład...... 27.03.11, 18:19
        Podaj ciemniaku przykłady.
        Oj będziesz miał ciemniaku problem z tym.
        • sclavus Re: Na przykład...... 27.03.11, 18:44
          Nie zabijajcie nas...
          Wystarczy???
      • po.ofermy I ciemnoto to słowo nie tak się pisze. 27.03.11, 18:22

• sclavus Re: I ciemnoto to słowo nie tak się pisze. 27.03.11, 18:46
          To powieC, proszę jak się pisze...
          Jeszcze raz chcesz dać przykład infantylnej ofermy z brakami w ortografii???
    • mike.recz Re: Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni 27.03.11, 17:30
      mike.recz napisał: "decyzję na piśmie podjętą przez dyrektora generalnego, parafowaną przez ministra Radosława Sikorskiego, aby nie rozszerzać depesz i clarisów, czyli płynących
      z placówek dyplomatycznych informacji, na prezydenta"

Swoją drogą to dałem się trochę wkręcić. Waszczykowski mówi "akceptowana", a nie "parafowana".
      www.youtube.com/watch?v=Ph508PHj04Y&feature=mfu_in_order&list=UL

• ave.duce Re: Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni 27.03.11, 17:36
        Sprytnie.
        • mike.recz Re: Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni 27.03.11, 17:49
          A poza tym Waszczykowski to wstydu nie ma. Facet nie żyje a on pastwi się nad nim opowieściami jak to prezydent był niepełnosprawny i kaleki.;)
          • po.ofermy Naucz się czytać i słuchać i myśleć zarazem. 27.03.11, 18:28

• mike.recz Dziękuję za radę trolu. 27.03.11, 21:41
              j/w

Przekaż też Waszczykowskiemu żeby pokazał to pismo bo według jego słów jest jawne.
        • mike.recz Re: Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni 27.03.11, 18:03
          Jednak napisałem bzdurę. Waszczykowski najpierw powiedział "akceptował", a później gdy powtarzał użył słowa "parafował".
          • ave.duce Re: Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni 27.03.11, 18:25
            Wiem, każdemu się zdarza, co nie zmienia w niczym mojej opinii o tym człeczynie bez krzty honoru.
            • po.ofermy [...] 27.03.11, 18:36
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • ave.duce Re: A ty jesteś brzydsza od ch... diabła. 27.03.11, 18:46
                Kontynuujcie, tow. p.o. ofermy.
              • jola.iza1 Re: A ty jesteś brzydsza od ch... diabła. 27.03.11, 20:14
                po.ofermy napisał:

>
                > A ty jesteś brzydsza od ch... diabła.
                > Bez przesłanek.
                > I starasz się być mądrzejsza od kury swojego sołtysa, ale to ci się nigdy nie u
                > da.
                > Też bez przesłanek.
                a ja się posikałam ze śmichu, oplułam tapetę, myśl, idioto( mnie to rybka), kombinuj ?
                nie dosięgasz, zgadnij gdzie/czemu/komu/dlaczego/??
                • ave.duce Re: A ty jesteś brzydsza od ch... diabła. 27.03.11, 21:38
                  Daj spokój, tej po.ofermie (teraz też po.coś tam, coś tam) współczuć trzeba.
                  • jola.iza1 Re: A ty jesteś brzydsza od ch... diabła. 27.03.11, 21:53
                    ave.duce napisała:

> Daj spokój, tej po.ofermie (teraz też po.coś tam, coś tam) współczuć trzeba.
                    Myślisz, że Kruków/ups/KUL/lublin/katol-polanie? Żadne takie, sio pisiakom.
                    Więcej powiem, na pohybel , AVE: )
                    • ave.duce Re: A ty jesteś brzydsza od ch... diabła. 27.03.11, 22:02
                      Serio? No to na pohybel kaczystom! :)

Spadam już. Dojutrek.
                      • jola.iza1 Re: A ty jesteś brzydsza od ch... diabła. 27.03.11, 22:12
                        ave.duce napisała:

> Serio? No to na pohybel kaczystom! :)
                        > Bo to zła partia była
                        tyż : )
                        • ave.duce Re: A ty jesteś brzydsza od ch... diabła. 28.03.11, 14:07
                          Ciekawe, czy dzisiaj wystąpi pod nowym, czy te dwa stare mu wystarczą?
      • po.ofermy Jak parafowana to i akceptowana. 27.03.11, 18:26
        Tusk Przemawia:

www.youtube.com/watch?v=JpAcO5MTFow
        • ave.duce Spamer ... 27.03.11, 18:34
    • wilk_z_wolfow Ach ten Waszczykowski , namaszczony przez .... 27.03.11, 17:36
      Ach ten Waszczykowski , namaszczony na demokrate przez .... Geremka .
      Panowie jego nie zyja , wiec trzeba jakos koryta sie trzymac .

mike.recz napisał:

> żeby rozwiać wszelakiego rodzaju spekulacje tę:
      >
      > "decyzję na piśmie podjętą przez dyrektora generalnego, parafowaną przez minist
      > ra Radosława Sikorskiego, aby nie rozszerzać depesz i clarisów, czyli płynących
      > z placówek dyplomatycznych informacji, na prezydenta"
      > www.rp.pl/artykul/632292.html
      > oraz zadać kłam wszelakiego rodzaju oszczercom posądzającym go o bajkopisarstwo
      > .
      • mike.recz Re: Ach ten Waszczykowski , namaszczony przez ... 27.03.11, 17:46
        wilk_z_wolfow napisał:

> Ach ten Waszczykowski , namaszczony na demokrate przez .... Geremka .
        > Panowie jego nie zyja , wiec trzeba jakos koryta sie trzymac .

Zgadza się. Waszczykowski to człowiek Geremka i Bartoszewskiego.
        • wilk_z_wolfow Re: Ach ten Waszczykowski , namaszczony przez ... 27.03.11, 17:58
          mike.recz napisał:

> Zgadza się. Waszczykowski to człowiek Geremka i Bartoszewskiego.

O jej jak to musi bolec .
          • mike.recz Re: Ach ten Waszczykowski , namaszczony przez ... 27.03.11, 18:04
            wilk_z_wolfow napisał:

> mike.recz napisał:
            >
            > > Zgadza się. Waszczykowski to człowiek Geremka i Bartoszewskiego.
            >
            > O jej jak to musi bolec .

Ale kogo musi boleć?
            • wilk_z_wolfow Re: Ach ten Waszczykowski , namaszczony przez ... 27.03.11, 18:17
              mike.recz napisał:

> Ale kogo musi boleć?

PiS i mohery , przeciez Geremek to zdrajca i Zyd , Mazowiecki to samo .
              Tak podalo Radio Maryja z Torunia .
              Na youtube.com zobaczylem kiedys taki piekny filmik , jak starsi ludzi z wielka miloscia
              odnosili sie do reporterow tv na Jasnej Gorze :
              " ty zdrajco , takie zydy jak Mazowiecki i Geremek , okradaja Polske " i pada piekne polskie
              slowo do dziennikarzy : "rraauusss" .
    • ave.duce Chyba nie wiesz co to znaczy słowo honor. Ciemnoto 27.03.11, 18:24
      po.ofermy napisał:

> Napisz ciemnoto dlaczego twoim zdaniem Waszczykowski nie jest człowiekiem homor
      > u.

Wg mnie, jest człeczyną bez honoru i bez humoru, choć humorystycznym.

> Jeżeli ciemnoto wyciągasz wnioski to powiec coś bardzo głupia babo o przesłanka
      > ch.

@ nie chce mi się @
    • m.c.hrabia Re: Witold Waszczykowski 27.03.11, 18:39
      to menda
    • sclavus ? 27.03.11, 18:43
      A ty gburze powieC, dlaczego tak beSZCZelnie napadasz na ludzi!
      Nie podoba ci się czyjeś zdanie/opinia - polemizuj!
      Jeśli nie, to jesteś nie tyle po.oferma, ile najzwyklejsza oferma... i to z brakami w ortografii...
      :D:D:D:D:D
    • pollack5 Re: Witold Waszczykowski z całą pewnością ujawni 27.03.11, 21:59
      Nie zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajcie nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka