Gość: pwyso Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: 157.25.31.* 04.05.04, 10:42 zarabali chlopakow, fuck, ja tez jezdze autem i zlodziejem nie jestem i jak by mi tak samo goscie wyjechali to bym spadal jak bym dal rade. A koguty ? nie maja ? dziady jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Czy trzeba było zabijać ? IP: 217.153.71.* 04.05.04, 10:44 Wydawało mi się, że w pierwszej kolejności strzela się do kół samochodu. Wystarczyło unieruchomić samochód a nie zabijać kierowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: 150.254.95.* 04.05.04, 10:45 Jakby ci kowboye trafili do psychiatryka przed piątkiem to może nie byłoby tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska ja tez bym zabila- 04.05.04, 10:52 jak ktos ma troche wyobrazni to wie ,ze na taka akcje nie jada wywiadowcy a wystawieni wykonawcy. Jezeli walczy sie z terrorystami i dochodzi do takich bitek jak w Magdalence to trzeba dac wykonawcom w policji srodki do ataku i przepisy prawne zeby nie bali sie strzelac. Jak rozumiem z notatki g.w mieszkanie bylo wystawione i 'sprawdzone' ,wiec Ci Za taka pomylke powinni siedziec wywiadowcy. A wlasciwie policjanci powininni byc objeci pomoca psychologow i przesunieci do innych departamentow. Ale oczzywiscie nie wiadomo jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: ja tez bym zabila- ucielo wczesniej 04.05.04, 10:54 ucielam kawlek wypowiedzi klaryska napisała: > jak ktos ma troche wyobrazni to wie ,ze na taka akcje nie jada wywiadowcy a > wystawieni wykonawcy. > Jezeli walczy sie z terrorystami i dochodzi do takich bitek jak w Magdalence to > > trzeba dac wykonawcom w policji srodki do ataku i przepisy prawne zeby nie > bali sie strzelac. > Jak rozumiem z notatki g.w mieszkanie bylo wystawione i 'sprawdzone' ,wiec Ci......policjanci wiedzieli kogo sledza. I pewnie mieli dyrektywy. > Za taka pomylke powinni siedziec wywiadowcy. A wlasciwie policjanci powininni > byc objeci pomoca psychologow i przesunieci do innych departamentow. > Ale oczzywiscie nie wiadomo jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Było naprawdę jak - c.d. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.05.04, 10:52 Jak powszechnie wiadomo, na ulicach polskich miast groźni bandyci w silnych uzbrojonych grupach od lat stale i masowo napadają na zmotoryzowaną młodzież. Niemal codziennie piszą o tym w gazetach, informuje radio, pokazuje telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAGORSKI Re: Było naprawdę jak - c.d. IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 04.05.04, 12:10 Po co to robisz suko? Wiesz ile jest przypadkow kidnapingu w Polsce rocznie? Tego sie nie publikuje, zeby nie wywolywac paniki. Jestes taka madra, to zapytaj kogokolwiek z Policji i przestan wypisywac bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Re: Było naprawdę jak - c.d. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:19 Zgadzam sie calkowicie. a tego klienta co podpisuje sie jako >>jagnieszka<< wyslalbym w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorik A gdzie było zagrożenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 10:53 Rozumiem, że policja (nawet marna podróbka występująca pod tą nazwą w Polsce) musi mieć prawo do obrony przed atakiem. Ale z opisu jasno wynika, że ofiary UCIEKAŁY, a bandyci w mundurkach nie byli w najmniejszym stopniu zagrożeni. Co usprawiedliwia użycie broni w takim przypadku?! Nie można było ścigać, urządzić blokadę? Jakie było od tej chaotycznej strzelaniny zagrożenie dla postronnych osób? Może należało wcześniej wysłać tych szmatławców do psychiatry? Teraż, to już raczej do pierdla... Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: A gdzie było zagrożenie? 04.05.04, 10:58 jechali pewnie zdjac kogos, wiec zagrozenie bylo calkime powazne czytales ze wlasciwy bandyta byl dobrze uzbrojony. ..i jakby zamiast tych chlopcow zgineli policjanci zabici przez bandytow pewnie wiekszosc na forum by pisala ze zabijac bandytow, nie oszczedzac!!! Gość portalu: Jorik napisał(a): > Rozumiem, że policja (nawet marna podróbka występująca pod tą nazwą w Polsce) > musi mieć prawo do obrony przed atakiem. Ale z opisu jasno wynika, że ofiary > UCIEKAŁY, a bandyci w mundurkach nie byli w najmniejszym stopniu zagrożeni. Co > usprawiedliwia użycie broni w takim przypadku?! Nie można było ścigać, urządzić > > blokadę? Jakie było od tej chaotycznej strzelaniny zagrożenie dla postronnych > osób? Może należało wcześniej wysłać tych szmatławców do psychiatry? Teraż, to > już raczej do pierdla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Re: A gdzie było zagrożenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:59 Ten zabity chłopiec jechał "kogoś zdjąć"? Zastanów się co piszesz!! Ci policjanci w każdym rozpoznaliby ściganego przestępcę? To ja bardzo proszę aby policja uprzedzała o takich akcjach wtedy postronni będą mogli siedzieć w domu i nie nadstawiac karku na żądnych krwi i premii gliniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: A gdzie było zagrożenie? 04.05.04, 13:50 wyobraszasz to sobie , w wieczornych inf. podaja nie jezdzic tymi rejonami bo tam mieszkaja przestepcy i wlasnie bedzie akcja zeby ich zamknac ...nie bujaj w oblokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frik Śmiertelna pomyłka policji IP: 81.219.192.* 04.05.04, 11:15 Wsadzili policjantów do psychitryka, dadzą im żółte papiery i ... uniewinnią... A co, to policjant nie może sie pomylić i zabić licealistę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.promax.media.pl 04.05.04, 11:18 POLICJA JEST DEBILNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.lanet.net.pl 04.05.04, 11:19 bezwzględnie przestępstwo klasyczny przejaw nieudolności i braku profesjonalizmu w działaniu policji poczynając od "śledzenia " nie tego obiektu do bezsensowenej palby - ponad dwadzieścia przestrzelin pojazdu uciekających ?!- co stwarzało dalsze zgrożenie dla osób postronnych ale też przykład braku świadomości i przygotowania obywateli do zachowania się w sytuacjach kryzysowych... tego trzeba uczyć już w szkole podstawowej jak reagować i zachowywać się w przypadku zaisntnienia zagrożenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frik Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: 81.219.192.* 04.05.04, 13:56 Ciekawe jak Ty byś się zachował BEN, jakby do Ciebie wyskoczyli kolesie z klamkami w ręku i zaczeli strzelać. Każdy moze krzyczeć, że jest z policji... O jakiej świadomości mówisz?? Wyjdź na ulicę i dopiero się wypowiedz. U nas człowiek jest cały czas w sytuacji zagrożenia, w biały dzień Ci przystawią guna do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:42 pojebany kraj - niekompetencja od sprzątaczki do premiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia. Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:28 Zmień sobie, tam cię nauczą i porządku i rozumu, palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:43 co wy qrwa wiecie o zbijaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 HWDP IP: 5.2.* / 213.46.162.* 04.05.04, 12:06 HWDP HWDP HWDP HWDP HWDP HWDP HWDP spalic komisariaty w poznaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynia Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:11 Jestem matką, pomimo że to nie moje dzieci, czuję ból. Wiem, jak trudno dochodzić prawdy i sprawiedliwości przestępstw, których sprawcami sa policjanci. Nie mniej, co by się nie stało, czy młodzi byli po piwie czy po czym innym... obojętnie czego by nie przypuszczali agresywni policjanci /a obawiam się, że nie myśleli, tylko sami bali się/ należy ich osądzić. Współczuję wszystkim, Rodzicom straty, /nie darujcie s...m/, policjantom /można inaczej zarabiać na życie, jak się nie ma refleksu i inteligencji, która pozwala w sekunde podjąć właściwą decyzję i społeczeństwu, którego członkiem jestem. Boję się takiej policji!!! Zaufanie? ! Co to jest? można je mieć do bliskich. A od funkcjonariuszy, urzędników, nauczycieli, lekarzy wymaga się profesjonalizmu. Dzięki wszystkim, którzy wsominają przepisy. Kto je powinien znać. Myślę, ze policjanci na pewno. Mi zwykłemu obywatelowi starczy wiedzieć, nie kradnij, nie zabijaj, płać podatki, nie pij za kierownicą itd. Czy uciekać, gdy w nocy ktoś zajedzie Ci drogę i krzyczy policja, nie wiem. Ja nie jestem w tym profesjonalistą, dlatego u mnie zdecydujeodruch. Przeciętny człowiek ma do uczuć i odruchów prawo - policjant na służbie powinien kierować się prawem, wiedzą i rozsądkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyćwok Re: Lud już wydał wyrok IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 12:13 Jak czytam te głupoty na forum to mnie jak zwykle szlag trafia. Byliscie tam ? Znacie wszystkie fakty ? Serio nie macie żadnych wątpliwości? Myślicie,że policjanci to idioci ? Nie dziwi was ,że ci mlodzieńcy taranowali (podobno) blokujące ich auta ? Ci z was, którzy piszą,że w takiej sytaucji też by uciekali ( bo nie wiedzieli czy to bandyci czy policja) są wlaśnie idiotami. Paru facetów z giwerami otacza twój samochod i stoi pare metrów do Ciebie i co ? W nogi ? Kretynizm. Uciekali bo spanikowali,czy może cos mieli na sumieniu ? Nie wiem. Czy taranujące inne samochody auto nie jest przypadkiem zagrożeniem dla stojących obok policjantów? I to są moje m.in. wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Lud już wydał wyrok IP: 217.153.29.* 04.05.04, 12:43 pewnie ukradli batona z supermarketu i się przestraszyli. Czystego sumienia na pewno nie mogli mieć, o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak PRAWDA O TEJ TRAGEDII - RELACJA Z POZNANIA IP: 213.77.10.* 04.05.04, 12:18 DRUGI CHŁOPAK ZMARŁ W SZPITALU W NIEDZIELE!!!!!!!!!!!! ZASTRZELILI ICH NA ULICY BAŁTYCKIEJ NA WYSOKOsCI BOGUCINA CZYLI TEREN NIE ZABUDOWANY, POLICJANT MUSI BYĆ WTEDY W SAMOCHODZIE OZNAKOWANYM/ALE TYLKO W NOCY/ TAKIE JEST PRAWO PO CAŁYM ZDARZENIU OKAZAŁO SIĘ ZE CI CHŁOPCY NIE BYLI NOTOWANI ANI PIJANI ANI NAcPANI INIE MIELI ŻADNEGO POWIĄZANIA Z TYM GANGSTEREM,DLATEGO O SUKCESIE POLICJI I ZŁAPANIU TEGO BANDZIORA INFORMOWANO JUŻ W PIĄTEK WE WSZYSTKICH MEDIACH A OTYM '' NIEWĄTPLIWYM""SUKCESIE ANI SŁOWEM !!!!! A WIECIE DLACZEGO?? BO MYŚLELI ŻE COŚ ZNAJDĄ NA TYCH CHŁOPAKÓW LUB COŚ W ICH AUCIE ALBO W ICH KRWI.W SOBOTĘ NA TAJNYCH ODPRAWACH PRZEŁOŻENI WSZYSTKICH POLICJANTÓW BĘDĄCYCH TAM NA MIEJSCU W CZASIE AKCJI JAK I PO ZAKAZALI OPOWIADAĆ NAWET SWOIM RODZINOM.JEDEN Z TYCH STRZELAJĄCYCH MORDERCÓW NAPISAŁ W SOBOTĘ RAPORT O ZWOLNIENIE Z POLICJI PO CICHU!!!!PANI PROKURATOR/PROKURATURA NOWE MIASTO/ PO PRZYJEŻDZIE NA MIEJSCE STWIERDZIŁA NIEOFICJALNIE ŻE ANI JEDNA KULA NIE BYŁA WYCELOWANA W OPONY WSZYSTKIE STRZAŁY ODDANO NA WYSOKOŚC GŁOWY /24 STRAAŁY W SŁUPKI SZYBY I DACH A 2 W MASKE/ NIE MOGĘ TEGO TRZYMAĆ W TAJEMNICY .A KOMENTAŻE NIEKTORYCH ZE NIEWINNY NIE UCIEKA,TO JEST WERSJA POLICJI ,TAM NIE BYŁO ŻADNEJ PRÓBY PRZEJECHANIA POLICJANTA-MORDERCY.ZRESZTĄ NADAL JAKIEŚ TAJEMNE SIŁY BLOKUJĄ INFORMACJĘ O DRUGIM ZGONIE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka To wina "Gazety Wyborczej" i innych mediów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.04, 12:57 które od kilku dni cenzurują informacje "Poznaniaka". To chyba oczywiste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Coś z tobą źle kobieto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:03 Umiera drugi chłopak, ja mam córkę w ich wieku, a ty tu pozwalasz sobie na żarty, zdziro wstrętna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Coś z tobą źle kobieto! IP: *.t-systems.com.pl 04.05.04, 13:15 To, że masz córkę, to dobry powód żeby nieznajome kobiety nazywać ździrami. Bravo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Coś z tobą źle kobieto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:37 jakie nieznajome ćwoku? Jak ktos sie tu wypowiada przestaje byc nieznajomy nie? Nieznajomych to masz na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: PRAWDA O TEJ TRAGEDII - RELACJA Z POZNANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:01 Ja tez jestem matką. I też czuję ogromny ból i wyrażam serdeczne współczucie dla rodzin ofiar. Uważam działanie policji za niedopuszczalne. Cała ta akcja to jedna wielka partanina i wszyscy policjanci bioracy w niej udział powinni byc ukarani, nie tylko ci strzelający.Wszystkich na tym forum, którzy ich w obronę głęboko nie rozumiem. Kary dla nich powinny byc bardzo surowe. Ponadto należałoby sprawdzić jak byli oni szkoleni i wyciągnąc z tego wnioski.Praca policjanta w dzisiejszych czasach jest bardzo ciężka. Takich sytuacji jak Magdalenka i ta tragedia będzie coraz więcej. Jedna skrajnośc nie może prowadzić do drugiej skrajności. Rowniez społeczenstwo polskie jest w trudnej sytuacji. Z jedej strony powszechny bandytyzm, a z drugiej czesto niekompetentna i wyposazona w duze prawa policja. Uwazam, ze w publicznej tv powinno sie przeprowadzic akcję edukacyjną. Aby wszystkim uswiadomić jakie są prawa i obowiązki obu stron w takich nietypowych sytuacjach i jak powinna się zachowywac policja a jak obywatele. Powinna ona trwac tak długo, az wszyscy nauczymy sie ich na pamięć. 19 latek w normalnej rodzinie to dziecko. 19 letni bandyta najczesciej jest juz ekspertem w swoim fachu. Bandyta zachowa sie zgodnie z rutyną. Dziecko zachowa sie jak dziecko. Panstwo powinno pomoc nam wyedukowac nasze dzieci bo nam pewne zdarzenia po prostu nie przyszłyby do głowy. Ci chłopcy zachowali sie zgodnie z dotychchczasowa edukacją - metoda na stłuczkę.Mieli dobry samochód, liczyli pewnie, ze zdązą uciec gdzies w bardziej cywilizowane rejony. Przestrzelona głowa - tego nie sposób nawet skomentowac, tak bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-kam Dzielna polska policja! IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.04, 12:23 To policja powinna wiedziec, jak moga sie zachowac osoby napadnieta przez uzbrojonach facet w srodku nocy. Czemu w chwili rozpoczecia akcji zamiast kezyczec "POLICJA", nie uzyto np. "kogutow"? Policjanci powinni w przekonywujacy sposob pokazac, ze nie sa bandytami. Kto tych baranow szkoli? Kto im daje bron do reki? Kto rozlicza ich z nieudolnosci i niekompetencji? Czy proba ucieczki moze byc wystarczajacym argumentem do zabicia? Jakie jest dzialanie tych "bykow", skoro przestepczosc w kraju nie maleje, kolejne akcje przeciw bandytom koncza sie fiaskie, a niewinni obywatele gina iz ich reki. Spektakularne akcje, w czasie ktorych zgraja zamaskowanych antyterrorystow z bronia automatyczna gotowa do strzalu wyprowadza z biurowca prezesa firmy jest pozalowania godnym widowiskiem, osmieszajacym tylko te sluzby. Rzadko bywam w Polsce, ale ogladam polska TV i wiem co sie tam dzieje. Szczegolnie przerazaja mnie seriale typu "Drogowka", "Komenda" i tp. Polska policja to banda niewychowanych bydlakow, ktorzy nie umieja nawet normalnie zwrocic sie do obywatwla. Ich wyglad, slownictwo, zachowanie zdecydowanie bardziej przypomina bandytow, niz strozow prawa. Czy te chamy nie zdaja sobie sprawy z tego, ze ich zasranym obowiazkiem jest poszanowanie obywatela, sluzenie mu rada i pomoca, a takze bezwzgledna ochrna zycia i mienia kazdego podatnika, ktory ze swoich podatkow ich utrzymuje? Nagminnie tez pojawiaja sie w polskich mas-mediach informacje o tym, ze policja chroni i wspoldziala z bandytami. Polska potrzebuje sprawnie dzialajacej, dobrze wyszkolonej, inteligentnej policji, ktora obywatel bedzie darzyl zaufaniem i bedzie przekonany, ze dziala ona dla dobra spoleczenstwa (jak to jest np. w Niemczech, gdzie mi przyszlo mieszkac). Wypadek w Poznaniu pokazuje, ze jeszcze dlugo przyjdzie Polakom na taka policje poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sind Re: Dzielna polska policja! IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.04, 13:09 Policja w Niemczech tez nie jest taka wspaniala. Przed dwoma laty zastrzelili niewinnego emeryta-turyste, bo komus sie wydawalo, ze jest podobny do poszukiwanego bandyty. Sprawa byla glosna, ale nie slyszalem, aby policjanci poszli siedziec. Skurwysynstwo jest wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:47 Dali bandytom niemundurowym takie prawo a teraz biedacy siedzą w wariatkowie i są niewinni.Więcej jest bandytów w Policji niż na ulicach miast.Powiedzą teraz przepraszam? a ludzi zabili to są kretyni z bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Było jak naprawdę - c.d. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.04, 12:53 Jak powszechnie wiadomo, na ulicach polskich miast groźni bandyci w silnych uzbrojonych grupach od lat stale i masowo napadają na zmotoryzowaną młodzież. Niemal codziennie piszą o tym w gazetach, informuje radio, pokazuje telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Było jak naprawdę - c.d. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:01 moze zaczniesz ogladac wieczorynke zamiast dziennika bo zaczynaja ci sie mylic fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Było jak naprawdę - c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:26 Jagnieszko, pisałaś już to samo kilka razy, proponuję zajmij się teraz własnym Alzheimerem, a tę sprawę zostaw nam, życzę zdrówka, babciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK MEDALE DLA POLICJANTÓW :-) -> (ALE NIE Z POLSKI) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:58 Skoro policjanci schronili sie w szpitalu psychiatrycznym , to wniosek nasuwa sie jeden - przeciez nikt nie uwierzy, ze ci "zawodowi killerzy" przejeli sie smiercia dwoch mlodych ludzi. Moze cala policje nalezaloby skierowac na obserwacje na oddzial psychiatryczny. Place podatki i wymagam aby niejako zatrudnieni przeze mnie stroze porzadku byli kulturalni, dobrze wyksztalceni i "zdrowi psychicznie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shedows Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:02 Jest to niewyobrażalna tragedia ala po co oni uciekali.Policja moim zdaniem miała prawo strzelać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon Re: Zwykła zbrodnia policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:13 Policja się nie myli. Potrzebny był sukces po Magdalence, więc go mają. Zbrodniarzy będzie teraz ukrywał ich kolega psychiatra. Jak trzeba wystawi zaświadczenie o pomroczności jasnej a może nawet ciemnej (była przecież noc). Ciekawe, że tacy słabi psychicznie otrzymali broń i gdzie wtedy był psychiatra. Ciekawe, jakie otrzymają nagrody za te piękną akcję. Przypuszczam, że gdyby tam w tym samochodzie naprawdę był przestępca to by te gnojstwo wybił do nogi. Teraz powinni zająć się nimi rodziny zamordowanych i psychiatrą też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC A MIŁO BYC LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.17.204.* 04.05.04, 13:17 Policja miał być wyszkolona i kompetentna. I co??????? I dajej ZOMO. Banda idiotów!!!!!!!!!!!. Nie wszyscy, ale niestety wielu. Współczuję rodziną ofiar, współczuje porzadnym policjantom, współczuje sobie. Michnik siedział za działalność wywrotową i nazywa się bohaterem, a ustruj zbrodniczym. Dzis ludzie gina za NIEWINNOŚĆ I NAZYWA SIĘ DEMOKRACJA??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC Re: A MIŁO BYC LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.17.204.* 04.05.04, 13:26 Cholera!! "USTRÓJ" PRZEPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:17 Niemal dokładnie taka "pomyłka" dotknęła moich znajomych - starszych, nobliwych państwa. Sześć kul przeszyło karoserię - na szczęście żadna nie trafiła człowieka. Nie dość że się ci państwo nie doczekali odszkodowania, czy nawet przeprosin, to Policja bezczelnie oskarżyła ich o narażenie policjanta na niebezpieczeństwo staranowania podczas ucieczki do tyłu. Samochody były nieoznakowane i wsio wskazywało na bandycki napad. Śledzili samochód tej samej marki, ale go zgubili i "odnaleźli" - tyle że o innych numerach (i z zupełnie innymi pasażerami). A przeprosić nie potrafią. Od tamtej pory, przy takim ich nastawieniu, czekałem kiedy zdarzy się smierć. Bo musiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:34 "Policjanci, którzy przeprowadzili pechową akcję, jeszcze w piątek trafili na oddział psychiatryczny jednego ze szpitali." Ci kretyni juz dawno powinni trafic na oddzial psychiatryczny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:34 Gość portalu: Gienek napisał(a): > "Policjanci, którzy przeprowadzili pechową akcję, jeszcze w piątek trafili na > oddział psychiatryczny jednego ze szpitali." Gieniu, narażamy tym samym na szwank zdrowie pacjentów oddziałów psychiatrycznych umieszczając tam takich debili ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moj Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: 217.168.129.* 04.05.04, 13:39 Powinni częściej drukowac takie infromacje z wyraźnymi zasadami zachowania sie w takich sytuacjach.Według mnie Policja postąpiła prawidłowo. Jeśli ktoś słyszy okrzyk "Policja, stój bo strzelam" i zaczyna uciekac to na pewno nie ma czystego sumienia a w dodatku jak usiłuje staranowac policjanta to prosi sie o odstrzelenie. W USA nie było by sprawy. jak kiedyś policjanci zastrzelili gówniarza który celował do nich z platikowego pistoletu po prostu dzieciaki przestały używąc takich zabawek i dzisiaj każdy wie - wyciągasz cos co wygląda jak pistolet licz sie z tym, ze cię potrakują jak kogoś kto ma pistolet. Obawiam sie medialnej angonki na tych gliniarzy. Pamietacie emeryta, który w Jeleniej górze podziabał nożem gówniarzy którzy chcieli go oskubać z gotówki. podobno przez kilka tygodni Jelonka była najbezpieczniejszym miastem w POlsce. Ale gazety z emeryta zrobili zbrodniarza i się nieborak powiesił. A kilka tygodni temu gówniarze pobili i obrabowali Krystyne Feldman. kto ją zna ten wie, ze ani z potury ani z charakteru nie jest ulicznym wojownikiem. Po prostu brakło emeryta z ostrym nożem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: 217.153.29.* 04.05.04, 14:08 Tak, bo okrzyk "Policja, stój bo strzelam" jest zarezerwowany tylko dla policjantów i żaden bandyta nie śmie nawet pomyśleć, żeby go użyć do swoich niecnych celów, bo oni zazwyczaj krzyczą "jestem złym bandytą zabiorę ci teraz samochód". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:25 co ty ćpasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knw Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 19:27 Dlaczego zaraz ma coś ćpać? Zakładam, że przynajmniej 1/4 osób wypowiadających się na tym forum może się pochwalić znajomością kogoś, kogo obrabowali/ probowali obrabować bandyci przebrani za gliny. Ja na ten przykład znam dwie takie osoby. A raczej znałam, bo jedna z nich takiego spotkania nie przeżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:38 Ci chłopcy nie mieli plastikowego pistoletu, nie napadali na Krystynę Feldman, ani też nie zostali poturbowani przez emeryta w Jeleniej Górze ! To zupełnie inne bajki, koleś mylisz chuja z ogórkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHWDP Re: Śmiertelna pomyłka policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 15:25 To jest typowe (myślenie)dla policjanta. 8 czy więcej zwykłych bandytów przy współpracy jednostek koordynacyjnych, przy użyciu dobrego sprzętu, przy pomocy swoich szefów i różnego rodzaju specjalistów, morduje bestialsko dwóch młodych, niewinnych ludzi. ONI SIĘ POMYLILI? A dwóch zamordowanych chłopców bez żadnego doświadczenia, bez broni, bez, bez oskarżanych jest teraz przez zbrodniarzy, że powinni wiedzieć. TAK znowu będzie można napadać na obywateli na ulicach i w domach, wystarczy krzyknąć POLICJA i każdy się zesra. BANDYCI WAM ZA TO PŁACĄ??? Odpowiedz Link Zgłoś