lumpior 07.04.11, 11:48 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9391249,Kaczynski__Czy_moge_powiedziec_Marcie__rozstan_sie.html // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Stryj/ek 07.04.11, 13:27 Napewno masz racje,jednak :stryj. Ja takiego "kuzyna" /demagoga/ to tylko w.... i bylaby cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Stryj/ek 07.04.11, 13:34 Wiem, co chciałeś wyrazić przez użycie "wuja", ale mnie pasował "stryj/ek" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 Re: Wuj karci Marcinka,ostrzega. 07.04.11, 12:34 pytam: ile dostajesz za posty? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: Wuj karci Marcinka,ostrzega. 07.04.11, 12:36 kkuubba1 napisał: > pytam: ile dostajesz za posty? A po co ci ta wiedza? Jakiś donosik wzorem pisuaru? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Wuj karci Marcinka,ostrzega. 07.04.11, 12:41 kkuubba1 napisał: > pytam: ile dostajesz za posty? Chcesz sprawdzić, czy nie bierzesz za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wuj karci Marcinka,ostrzega. 07.04.11, 12:50 Wie, dlaczego i o co pyta. Wygląda na to, że zna się na tej robocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wuj karci Marcinka,ostrzega. 07.04.11, 13:24 kkuubba1 napisał: > pytam: ile dostajesz za posty? Moja "zapłata" jest wasz PiSowski,katolski bełkot na kazdym forum,twoj post takze.Zajebiscie sie wkurzacie na wpisy,posty o waszym kołtuństwie,ciemnocie i głupocie.Nic nie poradze ze nie pojmiecie ze "biale jest biale...." ,ale PanPrezes także tego nie pojmie nigdy.Taka to "pólka",ale juz moher traci wiare. Mysle ze znow ...odpiszesz,bo o to chodzi. Pozdrawiam i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Wuj karci Marcinka,ostrzega. 07.04.11, 13:11 - Cóż mogę zrobić? Czy ja jestem jego[ Marcina Dubienieckiego - red] zwierzchnikiem? Czy mogę powiedzieć Marcie: rozstań się z nim? Przecież to nie moja sprawa. Poza tym jestem katolikiem i trwałość rodziny jest dla mnie fundamentalną wartością. No i są dzieci. Hipokryzja sięgnęła szczytu Czomolungmy. A pierwszy mąż nie jest przypadkiem katolickim mężem pani Marty? A dziecko spłodzone pierwszemu katolickiemu mężowi pokątnie z drugim? Mnie jako niekatoliczce to nie przeszkadza, ale powoływanie się w tym kawałku na wartości katolickie to naprawdę szczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
czart_polski HA, ha - stryjek sie wygłupia 07.04.11, 13:36 Poza tym jestem katolikiem i trwałość rodziny jest dla mnie fundamentalną wartością. No i są dzieci do trzech razy sztuka z ta rodzina bratanicy panaprezesa może trzeci mąż będzie jeszcze lepszy i trzecie dziecko może przybędzie wtedy do rodziny panaprezesa Odpowiedz Link Zgłoś