ami_lii 10.04.11, 22:17 Po obejrzeniu 3 wystąpień Jarosława, naprawdę zaczynam sie bać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barakudaa Re: Boję sie. 10.04.11, 22:19 A ja się cieszę,nie będzie ruski pluł nam w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Boję sie. 10.04.11, 22:27 barakudaa napisała: > A ja się cieszę,nie będzie ruski pluł nam w twarz! Przecież już nam napluł! Nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Boję sie. 11.04.11, 03:33 don.kichote napisał: > barakudaa napisała: > > > A ja się cieszę,nie będzie ruski pluł nam w twarz! > > Przecież już nam napluł! Nie zauważyłaś? Może tobie, bo mnie nie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
laerke Re: Boję sie. 10.04.11, 22:29 Tez mi satysfakcja: Kaczynski i PIS zniszcza nasz wolny kraj, ale za to..... "nie bedzie ruski nam plul w twarz", jak powiadasz! A ja wole odwrotnie.! Najwazniejsze, by nasz kraj byl wolny, zebysmy mieli dobre stosunki z naszymi sasiadami, od ktorych zalezy spory kawal naszej gospodarki - a zatem zamoznosci i dobrobytu naszych obywateli, rowniez was, co glosuja na PIS. Historia i honor mniej mnie obchodzi, a wiecej przejmuje sie szczesliwa przyszloscia moich dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Boję sie. 10.04.11, 22:39 To jest naprawdę straszne co on napisał. Ale pewnie napisał to szczerze i własnie takich postaw nalezy sie bac. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Boję sie. 10.04.11, 22:53 kubala11 napisał: > To jest naprawdę straszne co on napisał. Ale pewnie napisał to szczerze i własn > ie takich postaw nalezy sie bac. Straszni to są ludzie opętani jakąkolwiek ideologią czy wiarą w imię której gotowi są poświęcić ludzkie życie (zwykle cudze a czasem nawet swoje). Odpowiedz Link Zgłoś
yoleczka Re: Boję sie. 11.04.11, 08:12 nie zauważyłam, żeby ruskie pluli w twarz, to są bardzo mili i wrażliwi ludzie. Czy zamiana tablic aż tak boli was ? uważacie to za plucie ? z jednej strony chcecie uczcić pamięć ofiar ale tak naprawdę ważniejsze jest dla was dowalenie Rosjanom ? bo jaki związek ma upamiętnienie ofiar smoleńskich z ludobójstwem wytykanym przy każdej okazji ? Czy Rosjanie nie pomagali nam w dzień katastrofy ? nie wspólczuli ? Czy katolicy nie wiedzą czym jest przebaczenie ? czy nie znają ewangelii ? nie modlą się: " ... jako i my odpuszczamy winy naszym winowajcom " Czy zostaniemy narodem zajadłym i chorym z nienawiści ? czy nie potrafimy zobaczyć , że miłość i przebaczenie jest większe i potężniejsze niż wrogość i nieprzebaczenie ? Czy żeby przebaczyć musimy widzieć skruchę u winowajców ? a czy Chrystus widział ją w swoich oprawcach, gdy przebaczał ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Boję sie. 11.04.11, 11:06 Yoleczko, piekne kazanie o miłości palnełaś, ale nie gniewaj się to wszystko mozna by wyczytac w bzdecie czy posłuchac w toku. Napisz cos od siebie bo cytujac frazesy tamtych wychodzi (nie gniewaj sie) takie słodkie pierdzenie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Boję sie. 11.04.11, 11:46 kubala11 napisał: > Yoleczko, piekne kazanie o miłości palnełaś, ale nie gniewaj się to wszystko mo > zna by wyczytac w bzdecie czy posłuchac w toku. Napisz cos od siebie bo cytujac > frazesy tamtych wychodzi (nie gniewaj sie) takie słodkie pierdzenie.;) > A co jej masz od siebie merytorycznie do zarzucenia jeśli chodzi o kwestię samego przesłania...? Uważasz, że twój powyższy pierd miał więcej treści, którą w dysput wniosłeś...? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Boję sie. 11.04.11, 12:05 nieładnie do mnie napisałeś to nie zaszczyce cie odpowiedzia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Boję sie. 11.04.11, 12:12 kubala11 napisał: > nieładnie do mnie napisałeś to nie zaszczyce cie odpowiedzia.:) > Może buzi...? Swoje odpowiedzi to sobie w... buty wsadź... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Boję sie. 11.04.11, 12:16 simera16 napisał: > Może buzi...? Spadaj pedale. Obrzydziłes mi kawusię stary zboczony ramolu.:( Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Boję sie. 11.04.11, 12:21 kubala11 napisał: > simera16 napisał: > > > > Może buzi...? > > Spadaj pedale. Obrzydziłes mi kawusię stary zboczony ramolu.:( > No popatrz... nie przypuszczałem, że z ciebie taki esteta... Lepiej (skoro sam do tego nawołujesz) napisz co miałeś do zarzucenia tekstowi który yoleczka popełniła... Postaraj się to zrobić merytorycznie... o ile prosić mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
yoleczka Re: Boję sie. 11.04.11, 12:44 dlaczego uważasz to co napisałam, to bzdety ? czyżbyś nie wierzył w Ewangelię ? w Chrystusa ? czy w takim razie jesteś wierzącym katolikiem ? sorry , w takim razie pomyliłam adres, ale byłam przekonana żeś zwolennik PIsu , a ci jak wiadomo są prawdziwymi Polakami-katolikami Odpowiedz Link Zgłoś
laerke Re: Boję sie. 10.04.11, 22:49 Od razu napluc w twarz! Wy PISowcy to albo czarne, albo biale (chociaz wasz wodz to nawet tych dwoch kolorow nie rozroznia :O)) Ludzie podstawiaja sobie czasem swinie nawzajem, ale nie mozna zezwolic, by sie za to nawzajem mordowali. Czasem trzeba przelknac rowniez cos wstretnego, cos wybaczyc, cos zapomniec, ustapic dla wspolnego dobra. W ten sposob daje sie dowod wlasnej sily i wielkodusznosci. A nie wiecznie grac urazonego, skrzywdzonego, zle potraktowanego, jak to PISowcy. Nudne to i nie dziala. Tylko nam zla opinie na swiecie wyrabia. Nikt przeciez nie chce z takimi ( vide: Kaczynskim & company) miec do czynienia na swiecie. Unikaja go jak tredowatego. Odpowiedz Link Zgłoś
ravny Re: Boję sie. 10.04.11, 22:36 twarze będziemy mieć tak zaplute przez rodaków, że mała ślinka od rosjan nie będzie nawet zauważona Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Boję sie. 10.04.11, 22:21 Jesli politycy z innych partii nie potepią jego zachowania w sposob zdecydowany, jesli dalej bedą tolerowac to chamstwo i nie oglosza totalnego bojkotu tego obrzydliwca i jego ferajny, to naprawde naleze sie bac. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Boję sie. 10.04.11, 22:30 wanda43 napisała: > Jesli politycy z innych partii nie potepią jego zachowania w sposob zdecydowany Potępią? Wg. mnie popieraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa_manipulacj Re: Boję sie. 10.04.11, 22:26 ami_lii napisała: > Po obejrzeniu 3 wystąpień Jarosława, naprawdę zaczynam sie bać. ... i masz powody, by się bać: już niedługo ciebie i całą tą swołocz Platformy z naczelnym prezesem rady ministrów tuskiem i komoruskim społeczeństwo przepędzi, by nie hańbili więcej Polski i Polaków. Już czas ! Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Boję sie. 10.04.11, 23:15 Skąd to przypuszczenie że jestem swołoczą PO? Nie popieram ich. Prawdę mówiąc to najchętniej bym wywaliła z sejmu wszystkie obecne partie, od PO do PJNu, ci sami karierowicze tylko pod innymi nazwami. Ale jeśli mam wybór karierowicze versus psychopaci, to jednak lepiej wybrać karierowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Boję sie. 10.04.11, 22:32 ami_lii napisała: > Po obejrzeniu 3 wystąpień Jarosława, naprawdę zaczynam sie bać. zamiast się bać, spróbuj się śmiać, przecież to jest świetny komik i znakomity aktor, tylko się tak głęboko kamufluje, on tylko odprawia takie jasełka dla ubogich Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Boję sie. 11.04.11, 03:36 white_lake napisała: > zamiast się bać, spróbuj się śmiać, przecież to jest świetny komik i znakomity > aktor, tylko się tak głęboko kamufluje, on tylko odprawia takie jasełka dla ubogich Tak śmieszny jak Hitler w latach dwudziestych, czy bardziej śmieszny? S. Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Boję sie. 10.04.11, 22:36 Autor: ami_lii 10.04.11, 22:17 "Po obejrzeniu 3 wystąpień Jarosława, naprawdę zaczynam sie bać." prochy odradzam,zachodnie paskudztwa tez ! napij sie naszej polskiej wodki a bac sie przestaniesz Jaroslaw Kaczynski to nie Vlad Tepesch Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Boję sie. 10.04.11, 23:20 Trochę podobieństw by sie między nimi znalazło. A za wódkę dziękuję, wolę zieloną herbatę. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Nie bój się, 10.04.11, 22:42 tylko spójrz na prezesa, jak nisko można upaść. Przyjrzyj mu się - tak wygląda kanalia. To tylko niewielka grupka kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Nie bój się, 10.04.11, 23:28 Dobrze zorganizowana grupka kiboli może miasto zdemolować o czym niedawno przekonała sie Litwa. A grupka Jarosława wydaje sie być gotowa nawet na podpalenie pałacu prezydenckiego jeśli Jarek da sygnał...i to mnie właśnie przeraża. Grupa ludzi która na jedno słowo przywódcy gotowa jest zniszczyć wszystko co im stanie na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nie bój się, 10.04.11, 23:31 ami_lii napisała: > Dobrze zorganizowana grupka kiboli może miasto zdemolować o czym niedawno przek > onała sie Litwa. A grupka Jarosława wydaje sie być gotowa nawet na podpalenie p > ałacu prezydenckiego jeśli Jarek da sygnał...i to mnie właśnie przeraża. Grupa > ludzi która na jedno słowo przywódcy gotowa jest zniszczyć wszystko co im stani > e na drodze. To dlatego ze mamy durnia za premiera ktory nie potrafi utrzymac porzadku w kraju. Donald ty leniu wez sie do roboty a jak nie to dostaniesz czerwona kartke i won z boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Nie bój się, 10.04.11, 23:33 Nooo, niechby tylko sprobowal! Rozleglby sie kaczy jazgot o gwalceniu swobod obywatelskich tak glosny, ze na Saturnie by slychac bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nie bój się, 10.04.11, 23:37 felinecaline napisała: > Nooo, niechby tylko sprobowal! Rozleglby sie kaczy jazgot o gwalceniu swobod ob > ywatelskich tak glosny, ze na Saturnie by slychac bylo. Potrafili dzis poturbowac poslow wiec w czym problem ? A moze boja sie kiboli, zawsze to nie to samo co poslanka. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Nie bój się, 11.04.11, 11:12 Takie rzeczy, jak liczbe osob - poslow czy nie, majacych przedostac sie do miejsca zastrzezonego ustala sie z gory a nie wymachuje legitymacja , bo sie chcialo "zalapac" do grupy wczesniej uprawnionej i zablysnac raz jeszcze przed kamerami. Jesli usiluje sie zlamac zakaz to zawsze ryzykuje sie , ze bedzie na to uprawniona reakcja. To musza wiedziec i kibole i poslowie. Wszak sprawujac mandat maja miedzy innymi strzec przestrzegania prawa, ktore jest zbiorem zakazow. Zwlaszcza, kiedy sie mienia "Prawio i <sprawiedliwosc". Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nie bój się, 10.04.11, 23:29 woda_woda napisała: Przyjrzyj mu się - tak wygląda > kanalia. Ona juz lezy na Powazkach wiec nie oszukuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Boisz sie bo nie poznalas jeszcze Sagawy 10.04.11, 22:45 ten by wiedzial co z toba zrobic zebys przestala sie bac. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Boję sie. 10.04.11, 22:47 Też się boję. Szczególnie po tych słowach: "Trzeba wprowadzić porządek moralny, który odnowi tę ziemię". Jaka to moralność? Wiadomo - katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski Seryjnym zabójcom też chodzi zwykle o moralność, 11.04.11, 03:06 tanebo napisał: > Też się boję. Szczególnie po tych słowach: "Trzeba wprowadzić porządek moralny, > który odnowi tę ziemię". Jaka to moralność? Wiadomo - katolicka. Seryjnym zabójcom też chodzi zwykle o moralność, Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Boję sie. 10.04.11, 22:47 No nie da się ukryć, że masz problem. Największy ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski Re: Boję sie. 11.04.11, 03:11 mike.recz napisał: Ja tez sie boje. Kaczyński ostatecznie pokazał ze wojna jest TOTALNA. Na przykład oskarża nie Kurtykową że powiesiła tablicę, lecz Tuska że jej na to pozwolił. Czy można być jeszcze bardziej podłym? Przypuszczam ze Kaczyński wkrótce udowodni nam iż TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Boję sie. 10.04.11, 22:49 Ja czuje bezgraniczne obrzydzenie z pewna domieszka strachu. Tym bardziej, ze pewnego pana AH - wyrazny pierwowzor tzw "prezesa" tez w swoim czasie traktowano z powazaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Boję sie. 10.04.11, 22:54 felinecaline napisała: > Ja czuje bezgraniczne obrzydzenie z pewna domieszka strachu. > Tym bardziej, ze pewnego pana AH - wyrazny pierwowzor tzw "prezesa" tez w swoi > m czasie traktowano z powazaniem... Albo, co gorsza, lekceważono jako nieszkodliwego wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Boję sie. 10.04.11, 23:05 Otoz to. Podobienstwo sytuacji i mpentalnosci jest frapujace. Chyba dosc juz poblazliwosci i czas na rozliczenie i wyciagniecie konsekwencji, bo niemalo §§ roznorakich kodeksow polskiego prawa zostalo przez JK pogwalconych. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Boję sie. 10.04.11, 23:12 felinecaline napisała: > Otoz to. Podobienstwo sytuacji i mpentalnosci jest frapujace. Chyba dosc juz p > oblazliwosci i czas na rozliczenie i wyciagniecie konsekwencji, bo niemalo §§ r > oznorakich kodeksow polskiego prawa zostalo przez JK pogwalconych. JK jest sprytny. On nigdy nie mówi wprost. Przekrętów też nie robi, bo to zaślepiony jedną ideą polityk i sprawy materialne go nie kuszą. No czasem da się złapać, jak z tymi ślązakami-niemcami, ale to raczej wyjątek niż reguła. Obawiam się, że prawo jest tu bezsilne. A i proces wyborczy też, bo przerżnięcie wyborów nie zniechęca JK ani jego wyznawców nawet w najmniejszym stopniu. Czyli trzeba zastosować jakieś nadzwyczajne środki. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Boję sie. 10.04.11, 23:19 Moze i sprytny, ale coraz bardziej zaslepiony i pewien swojej bezkarnosci i poparcia - co za wstyd i "ganba" (jak mowia moi Rodacy Polacy -Slazacy )KK i predzej czy pozniej musi sie poslizgnac na wlasnym g..e. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Boję sie. 10.04.11, 23:29 felinecaline napisała: > Moze i sprytny, ale coraz bardziej zaslepiony i pewien swojej bezkarnosci i pop > arcia - co za wstyd i "ganba" (jak mowia moi Rodacy Polacy -Slazacy )KK i predz > ej czy pozniej musi sie poslizgnac na wlasnym g..e. AH też się w końcu poślizną. Ale to było już dosyć późno. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Boję sie. 10.04.11, 23:32 Konczmy na dzis, bo bede miala koszmarne sny a raniutko musze byc swieza i przytomna. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Dokładnie odwrotne mam odczucia. 10.04.11, 23:15 Po 3 ponad latach rządzenia PO strach rano wchodzić w dzień, klęska za klęską, niepewność pracy, brak wszędzie pieniędzy, i to totalne schamienie... Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Dokładnie odwrotne mam odczucia. 10.04.11, 23:23 Bieda Ci doskwiera? Pracy brakuje? Co tam, pora w sam raz na postawienie parudziesieciu pomnikow, no, moze paruset, kilku(dziesieciu) tysiecy - moze dzieki temu znajdziesz prace, chocby przy kopaniu fundamentow lub lupaniu kamienia - wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu we wlasciwym ustroju, ktory zapewni Ci wlasciwa partia i jej najwlasciwszy "wuc", prawdziwy Wolak. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Ulżyło ci? Jak nie, to dalej, nawijaj, pisdzielec, 10.04.11, 23:38 faszysta, bolszewik... Tylko to potraficie. Nie widzicie, że kraj upada na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Ulżyło ci? Jak nie, to dalej, nawijaj, pisdzi 10.04.11, 23:40 czat_elnik napisał: > faszysta, bolszewik... Tylko to potraficie. Nie widzicie, że kraj upada na dno. Oni sa po trawce i nie pogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 I o to chodzi, o to chodzi 11.04.11, 06:22 Żebyś się bała i w tym strachu poleciała do urny z kartką na platfusa. Kaczor-Donald precyzyjnie manipulują społeczeństwem, w myśl porad Machiavellego. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: I o to chodzi, o to chodzi 11.04.11, 06:37 Myślisz, że PO manipuluje Kaczyńskim? To by była sensacja XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: I o to chodzi, o to chodzi 11.04.11, 06:56 Oczywiście, na sto procent. Świadomie wszedł w układ zaproponowany przez Tuska. To dla niego jedyna szansa, dla Tuska zabawa kotka z myszką. Zdarza się jednak, że szczury skonsumują kota. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 a ja wcale 11.04.11, 07:01 i współczuję tchórzom co na słowo naród,wspólnota prawda ciarki po plecach chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Masz na myśli Palikota? 11.04.11, 07:02 haen2010 napisał: > /.../ Świadomie wszedł w układ zaproponowany przez Tuska. > To dla niego jedyna szansa, dla Tuska zabawa kotka z myszką. Zdarza się jednak, że > szczury skonsumują kota. Niektórzy mówią, że to Palikot wszedł w taki układ z Tuskiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Masz na myśli Palikota? 11.04.11, 07:18 Z nimi nigdy nic do końca nie wiadomo. Ale np już dziś jest jasne, że Tusk swoją pierwszą kadencję zebździł. I to może być dla niego jedyna kara w demokratycznym państwie. Zwłaszcza dla takiego, co lubi być uwielbianym przez pospólstwo i pochlebców. Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 reklama nieplatna 11.04.11, 07:27 wiele cija moge,bardzo wiele moja specjalizacja to rzuycanie urokow i klatw na ktorego politykiera klontfe rzucic ? na pryszcze,bol gardla lub zanik hormonuf wzrostu zawsze na Wasze uslugi platnosc; dowolna suma na konto org. ochrony tesciowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: I o to chodzi, o to chodzi 11.04.11, 11:05 Bzdet. Bo jesli nawet polece do urny, to dlaczego zakladasz, ze po to, by glosowac na PO? Poza tym czy to DT pisze te przemowienia Kaczynskiemu? Przecizez to w jego schizofrenicznej glowie rodza sie te krwiozercze zdania pomieszane z pogarda i nienawiscia, do "wszystkich, ktorzy nie sa z nami" - do mnie tez, obojetne na kogo bym (teoretycznie) glosowala. Urynal przy lozkach tych, ktorzy bagatelizuje cassus JK powoli lecz nieustannie sie wypelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: I o to chodzi, o to chodzi 11.04.11, 11:37 Przecież to kit i bajer dla moherów, zamiast viagry. Na drugi dzień po objeciu rządów cała ideologia pójdzie w diabły i zacznie się totalne łupienie podatnikow przez nową wladzę. Na tzw koncepcję silnego panstwa, czyli armię, policję i prokuraturę. No i czyszczenie wszystkich instytucji państwa ze wszystkich platfusów, przede wszystkim służb i spółek SP. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Boję sie. 11.04.11, 07:28 lubisz, to się bój. Gdybyśmy mieli broń atomową, albo chociaż jakieś sprawne siły zbrojne - wtedy perspektywa małpy z brzytwą mogłaby budzić obawę, ale sama małpa? Niesmak (absmak;)) - to owszem, ale żaden strach. Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 w kazdej plotce zdziebko prawdy ??? 11.04.11, 07:39 lusitania2 11.04.11, 07:28 "Gdybyśmy mieli broń atomową,..." Iran,N.Korea itp. panstwa z aspiracjami jadrowymi,sluchy chodza ze wysoko technologicznie kraje traktuja A-bron jako artefakt minionych czasow ze ponoc selektywna B-bron to jest to , ile w tym prawdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Boję sie. 11.04.11, 10:57 Najwiekszym bledem jest zawsze niedocenianie przeciwnika, tak tez bylo w przypadku pana AH, czego potem przez dlugi czas ludzkosc gorzko zalowala (mimo, ze tez jeszcze nie mial broni jadrowej a i Vunderwaffe bylo w powijakach. Hodujecie sobie, drodzy Rodacy jadowitego gada na lonie. Moze to brzmi patetycznie, ale nie zycze Wam przebudzenia z reka w urynale. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Boję sie. 11.04.11, 11:28 niby że jaro miałby przeistoczyć się w demona sprawnej organizacji? Ha, ha, ha. Feline, on nam pokazał, jak sobie z władzą radzić umie. Test oblał. A gdyby nie miał brata-prezydĘta, który podpisywał wszystko, co prezes sobie życzył oblałby jeszcze szybciej. Więc ta sama uwaga do ciebie, co do autora wątku - lubisz się bać, to się bój. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Boję sie. 11.04.11, 12:26 Wiec jesli "nie lubisz" to nie lub :P i sie nie boj, ale nie lekcewaz. On bedzie mial swoich "Ziobrow" et consortes do "sprawnej" czarnej robotya sam bedzie mogl pierdziec w fotel krecac mlynka tlustymi paluchami. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: Boję sie. 11.04.11, 10:59 ami_lii napisała: > Po obejrzeniu 3 wystąpień Jarosława, naprawdę zaczynam sie bać. Dopiero teraz? A wcześniejsze jego "dokonania"? Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Boję sie. 11.04.11, 11:30 A ja się boję polityki rządu PO, która prowadzi do coraz większego rozwarstwienia społecznego. Taka polityka rodzi frustracje, które w końcu wylewają się na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: Boję sie. 11.04.11, 11:40 agnostic5 napisał: > A ja się boję polityki rządu PO.... A ja się nabardziej boję tych ludzi co to bezmyślnie powatrzają gotowe sentencje! Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Boję sie. 11.04.11, 11:46 nie_pis_mienny napisał: > > A ja się nabardziej boję tych ludzi co to bezmyślnie powatrzają gotowe sentencj > e! Ja też. Boję się ludzi, którzy zamiast myśleć - powtarzają medialne frazesy. Boję się dzielenia ludzi według tego na kogo głosują. POPiS stwarza taki podział, który jest naprawdę groźny dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Boję sie. 11.04.11, 11:47 Tez wymysliłeś:-) Eurosocjalizm i rozwarstwienie , to przeciwnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Boję sie. 11.04.11, 11:56 volupte01 napisał: > Tez wymysliłeś:-) Eurosocjalizm i rozwarstwienie , to przeciwnosci. W Polsce budowany jest system amerykański. Rozwarstwienie coraz większe- stąd rosnące napięcia społeczne. Robią nam tu Meksyk. Odpowiedz Link Zgłoś
chwala_panu_prezydentu Ja też się bałem. 11.04.11, 11:52 Byłem tam z dziećmi. Bałem się ,że w tłum zgromadzonych wpadnie jakiś POszołom z pistoletem i nożem by pozabijać inaczej myślących niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Boję sie. 11.04.11, 11:54 nie bać się, tylko dać kopa w drobiowy kuper przy urnie Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Nie boj sie ... 11.04.11, 12:03 Nie boj sie , on chce tylko do Palacu a prace za niego bedzie wykonywala Bruksela i Strassburg . W koncu jego brat wynegocjowal "najlepsze dla Polski " rozwiazania w TL . Przy okazji wprowadzi system calkowitej kontroli obywateli o co Bruksela tak walczy i nie bedzie juz wrogiem ale sprzymierzencem eurokolchozu . ami_lii napisała: > Po obejrzeniu 3 wystąpień Jarosława, naprawdę zaczynam sie bać. Odpowiedz Link Zgłoś