Dodaj do ulubionych

Cała prawda ui tylko prawda o PiS

14.04.11, 06:47
I Prezesie Specjalnej Troski:
www.tvn24.pl/-1,1699454,0,1,chamstwo-i-zdziczenie-kaczynskiego-podpalalo-polske,wiadomosc.html
Krótko zwięźle i prawdziwie, nic dodać nic ująć, no może ewentualnie zabrakło słów o niezrównoważeniu psychicznym prezesa...
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Cała prawda ui tylko prawda o PiS 14.04.11, 08:13
      Ale warto przytoczyć niektóre stwierdzenia Niesiołowskiego. Są prawdziwe i rzeczowe...

"Wicemarszałek stwierdził też, że w przemówieniu Jarosława Kaczyńskiego w rocznicę katastrofy znalazł elementy faszystowskie. – On mówił, że tu jest Polska i oni nie mają prawa w imieniu Polski mówić. To jest cecha totalitarnych systemów. Komuniści rozumowali tak: władza bierze się z tego, ze my mamy słuszną ideologię i nie musimy tego potwierdzać w wyborach. Kaczyński nie uznaje wyborów..."

• zapijaczony_ryj Dokładnie tak! 14.04.11, 18:35
        cookies9 napisała:

> Ale warto przytoczyć niektóre stwierdzenia Niesiołowskiego. Są prawdziwe i rzec
        > zowe...
        >
        >
        > "Wicemarszałek stwierdził też, że w przemówieniu Jarosława Kaczyńskiego w roczn
        > icę katastrofy znalazł elementy faszystowskie. – On mówił, że tu jest Pol
        > ska i oni nie mają prawa w imieniu Polski mówić. To jest cecha totalitarnych sy
        > stemów. Komuniści rozumowali tak: władza bierze się z tego, ze my mamy słuszną
        > ideologię i nie musimy tego potwierdzać w wyborach. Kaczyński nie uznaje wybor
        > ów..."
        >
        >
        • lumpior Taki byl jest i bedzie ..w Tworkach. 14.04.11, 18:38
          www.youtube.com/watch?v=TxkTYYM7maE&feature=player_embedded //
          • zapijaczony_ryj Re: Taki byl jest i bedzie ..w Tworkach. 15.04.11, 06:01
            lumpior napisał:

> www.youtube.com/watch?v=TxkTYYM7maE&feature=player_embedded //
    • ania-bell Re: Cała prawda ui tylko prawda o PiS 14.04.11, 09:02
      Najbardziej podobało mi się stwierdzenie pana Niesiołowskiego "Ja nie obrażam, jestem obiektywny" i myślę, że tak samo myśli Kaczyński - on też nie obraża tylko jest obiektywny.

Według Pana Niesiołowskiego "chamstwo i zdziczenie" jest wtedy gdy ktoś chce wyrazić własne zdanie inne od wiekszości.
      Wiadomo, że Kaczyński często postępuje ostro, jego wypowiedzi są bulwersujące ale czy tak samo nie postępuje Pan Niesiołowski - Jego wypowiedzi też bulwersują, jego zachowanie czasem jest wierną kopią zachowań Kaczyńskiego.

Pan Niesiołowski mówi "Oni nie maja prawa mówić o moralności, etyce, obyczajach. A ja mam prawo" - czy to nie jest dzielenie Polaków?

Pan Niesiołowski czepia się swastyki a ciekawe czy wie, że przed wojną ten symbol miała w reklamie Coca-Cola, że ten symbol miały niektóre bractwa strzeleckie i że ten symbol wywodzi się z czasów rzymskiego imperium.
      • zapijaczony_ryj Re: Cała prawda ui tylko prawda o PiS 08.07.11, 06:48
        ania-bell napisała:
        >
        > Pan Niesiołowski mówi "Oni nie maja prawa mówić o moralności, etyce, obyczajach
        > . A ja mam prawo" - czy to nie jest dzielenie Polaków?
        >
        Zapomniałaś o jednym, ze to Kaczyński zasiał nienawiść i podzielił Polaków
      • wariant_b Re: Cała prawda ui tylko prawda o PiS 08.07.11, 14:09
        ania-bell napisała:
        Pan Niesiołowski czepia się swastyki a ciekawe czy wie, że przed wojną ten symbol miała
        w reklamie Coca-Cola, że ten symbol miały niektóre bractwa strzeleckie i że ten symbol wywodzi
        się z czasów rzymskiego imperium.

Ja rozumiem, że swastyka jest teraz dobra, bo NASZA.
        Ale nie dla wszystkich jest dobra i nasza.

Ja rozumiem, że wypowiedzi Kaczyńskiego mogą być bulwersujące, ale dlaczego
        Niesiołowski nie robi co miesiąc manifestacji pod Wawelem domagając się
        wyprowadzenia stamtąd trupa zdrajcy. Ma przecież do tego takie samo prawo.
    • adams96 Re: Cała prawda ui tylko prawda o PiS -uwaga pisze 08.07.11, 13:40
      bzdury.Moze zajołbys sie analiza podana wtym watku,ktora moim zdaniem jest sensowna oraz merytoryczna.zgadzamsie zautorem tej anilizy dla POLSKI W CZASIE PREZYDENCJI.
    • wariant_b Ciężar takiej argumentacji powala. 08.07.11, 14:20
    • zapijaczony_ryj Re: wielkie kupsko na PO!!!! 08.07.11, 15:17
      Każda S_raka sra i tylko to potrafi jak zreszta jej nazwa na to wskazuje
    • jozef.moneta Re: wielkie kupsko na PO!!!! 08.07.11, 15:19
      a do podtarcia biała księga.
    • jozef.moneta Re: haha leszcze platfusy!!!sram na ta wasza PO!! 08.07.11, 15:28
      brawo. Proszę o jeszcze.

ps. PO nie jest moja.
    • zapijaczony_ryj Re: haha leszcze platfusy!!!sram na ta wasza PO!! 08.07.11, 15:37
      A, bym zapomniał, jako s_raka jeszcze pier_dzieć potrafisz!
      Co zreszta czuć po każdym twoim chamskim wpisie, no ale wiadomo, ze wy z PiSu jesteście z innej półki kulturowej
      • jozef.moneta Re: haha leszcze platfusy!!!sram na ta wasza PO!! 08.07.11, 15:38
        chyba jedna półka na głowę jemu spadła.
        • zapijaczony_ryj Re: haha leszcze platfusy!!!sram na ta wasza PO!! 08.07.11, 15:44
          jozef.moneta napisał:

> chyba jedna półka na głowę jemu spadła.

Raczej dekiel na PiS_dogłowiu się obluzował
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka