mowiono.mi.ze.to.on 18.04.11, 21:43 Łamiąc prawo pozywają policję za przestrzeganie prawa. Bareja by tego nie wymyślił ps.chodzi o skok przez barierki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: PiS jest niesamowity 19.04.11, 08:27 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > Łamiąc prawo pozywają policję za przestrzeganie prawa. > Bareja by tego nie wymyślił > > ps.chodzi o skok przez barierki przecież walczą o wolność i demokrację...ciemny lud ,to kupi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: PiS jest niesamowity 19.04.11, 08:55 Bareja by nie wymyślił, bo Bareja portretował rzeczywistość. W PRL-u byłoby to niemożliwe, ale teraz odwaga potaniała i każdy pisiak może zostać kombatantem. Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: PiS jest niesamowity 19.04.11, 09:20 PiS jak wiekszosc parti politycznych,nietylko w polsce to niezbyt domyte moralnie zgrupowanie ale obrzucanie gnojem jednego z brudasow przy jednoczesnym glaskaniu po lebkach tych innych to hipokryzja :( Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: PiS jest niesamowity 19.04.11, 11:03 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > Łamiąc prawo pozywają policję ..... Łamiąc prawo połamali barierki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski Jak ta klocowata Kempa mogła przeskoczyć 19.04.11, 11:07 przez barierki? To jakaś ściema przecież. mowiono.mi.ze.to.on napisał: > Łamiąc prawo pozywają policję za przestrzeganie prawa. > Bareja by tego nie wymyślił > > ps.chodzi o skok przez barierki Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: Jak ta klocowata Kempa mogła przeskoczyć 19.04.11, 12:07 martusia_krolowa_polski napisał: > przez barierki? Przeszła jak taran, tylko w garderobie coś jej popękało! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 [...] 19.04.11, 12:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś