Dodaj do ulubionych

"Donald matole, Twój rzad obala kibole"

09.05.11, 08:24
To słowa piosenki kiboli, które się nigdy nie ziszczą .
Nie obalili rzadu producenci i sprzedawcy dopalaczy , nie obalą tez kibole, tak samo jak pewien zadymiarz stojacy na czele PiS.
Na szczęście żyjemy w kraju demokratycznym i o tym zadecydują wyborcy.
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Da zdrawstwujet mir, da zdrawstwujet.. 09.05.11, 08:30
      .odinokije gosudarstwo mira wo wsiom mirie!
      • zapijaczony_ryj Re: Da zdrawstwujet mir, da zdrawstwujet.. 09.05.11, 16:24
        marouder.eu napisał:

> .odinokije gosudarstwo mira wo wsiom mirie!

znów się naćpałeś?
    • kontestatorbg Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 08:32
      Nie żyjemy w kraju demokratycznym. Żyjemy w kraju półdemokratycznym.

W demokratycznym kraju byłoby tak że głosując na Pana Kowalskiego twój głos liczy się tylko do jego puli. A w Polsce i w większości krajów Europy jest tak, ze głosując na Pana Kowalskiego, de facto głosujesz na listę Pana Kowalskiego na której jest też złodziej Malinowski. I może sie tak wydarzyć że do Sejmu wejdzie Malinowski dzięki naszym głosom choć wcale nie chcieliśmy go popierać
    • cookies9 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 08:36
      >nie obalą tez kibole<

a panprezes pokłada w nich taakie nadzieje:-)
    • haen2010 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 08:53
      Rządu raczej nie obalą. Za blisko do wyborów. Ale Tusk o pół milionie głosów w Warszawie może sobie tylko pomarzyć. Na sopockim molo.
      • inna57 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 17:11
        Bredzisz i tyle. Kibole nie chodzą na wybory. To jest żaden elektorat. Oni nie mają żadnych poglądów politycznych. Nie rozumieją systemu więc nie głosują. Prezes też ich do tego nie zmusi.
        • zapijaczony_ryj Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 05:42
          inna57 napisała:

> Bredzisz i tyle. Kibole nie chodzą na wybory. To jest żaden elektorat. Oni nie
          > mają żadnych poglądów politycznych. Nie rozumieją systemu więc nie głosują. Pre
          > zes też ich do tego nie zmusi.

Idiota moze przekonać idiotę
    • s-orbona Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 09:11
      Taka garstka ludzi nie ma szans obalić rządu, jednak takie śmiało mogą być przykładem dla wielu innych polaków.
      • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 13:27
        Większa jest armia niezadowolonych emerytów-ok 10 milionów.Na ich głosy Tusk już nie może liczyć.Bankowo!
    • witekjs Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 09:31
      Chyba warto zobaczyć, na Youtube Starucha, nową gwiazdę Kaczyzmu i jego bojówki, śpiewające jak to obalą Rząd.
      Chyba już wszystko jasne.

wyborcza.pl/1,75478,9556240,Staruch_kibicuje_Gazecie_Polskiej__a_GP_Staruchowi.html

m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,9554941,Kibolpolitik.html
      • zapijaczony_ryj "I jest czas na zaje_bistą organizację" 09.05.11, 09:40
        witekjs napisał:
        > wyborcza.pl/1,75478,9556240,Staruch_kibicuje_Gazecie_Polskiej__a_GP_Staruchowi.html
        >
        > m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,9554941,Kibolpolitik.html

Zajebista organizacja:
        img.interia.pl/wiadomosci/nimg/0/m/Koalicja_PiSSLD_Kaczynski_3986542.jpg
      • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 14:13
        W aresztach i więzieniach na PO głosowało 95 % osadzonych! Wniosek:Przestępcy popierają Platformę,za co?
        • pompompom Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 15:01
          95% osadzonych? czy w tej liczbie są też słuzby więzienne, czy tylko osadzeni? Jeśli tylko osadzeni to z lżejszymi wyrokami, bo mają prawa obywatelskie skoro głosują.
          • zapijaczonyryj Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 18:59
            pompompom napisała:

> 95% osadzonych? czy w tej liczbie są też słuzby więzienne, czy tylko osadzeni?
            > Jeśli tylko osadzeni to z lżejszymi wyrokami, bo mają prawa obywatelskie skoro
            > głosują.

po co tłumaczysz, Une i tak nie skumajOM, bo tak majOM jak naczelny inaczej
    • fiu-bzdziu2010 Re: a po obaleniu 09.05.11, 09:32
      zadymiarze i kibole u sterów??? strach się bać
    • pajacykotusk8 "Nie obalili rzadu producenci i sprzedawcy dopalac 09.05.11, 09:41
      zy" - a po ztym wszyscy zdrowi?
      • zapijaczony_ryj Re: "Nie obalili rzadu producenci i sprzedawcy do 09.05.11, 09:47
        pajacykotusk8 napisał:

> zy" - a po ztym wszyscy zdrowi?

poza prezesem, myśłę, ze tak
    • wanda43 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 10:02
      Gdy wczoraj to uslyszalam, to malo mnie szlag nie trafil! I nie chodzi mi tu wcale o Tuska. Mnie sie zwyczjanie w glowie nie miesci, ze jakies kibolskie smiecie obrazaja premiera czy prezydenta podpuszczone i popierane przez towarzysza Jaro. To oni obaj z bratem wprowadzili chamstwo i awanturnictwo do polityki. A zaczelo sie od rzucania gruszkami w Walese, palenia jego kukly, a potem rzucania jajami w Kwasniewskich. Gdyby nie tabuny ochroniarzy, to pewnie tez by mu juz dawno ktos przyp... jakims tortem albo pomyje na łeb wylał.
      • cookies9 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 10:44
        wanda43 napisała:

> Gdy wczoraj to uslyszalam, to malo mnie szlag nie trafil! I nie chodzi mi tu wc
        > ale o Tuska. Mnie sie zwyczjanie w glowie nie miesci, ze jakies kibolskie smiec
        > ie obrazaja premiera czy prezydenta podpuszczone i popierane przez towarzysza J
        > aro. To oni obaj z bratem wprowadzili chamstwo i awanturnictwo do polityki. A z
        > aczelo sie od rzucania gruszkami w Walese, palenia jego kukly, a potem rzucania
        > jajami w Kwasniewskich. Gdyby nie tabuny ochroniarzy, to pewnie tez by mu juz
        > dawno ktos przyp... jakims tortem albo pomyje na łeb wylał.

Prokurator Seremet zapowiedział,że wyłapią wszystkich,jak przysłowiowe pluskwy...
        • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 13:34
          Seremet jak Putin który zapowiedział łapanie terrorystów nawet w wychodkach.Prokurator Generalny zaczyna działać jak Tusk-w mediach zamiast w prokuraturze.
      • witekjs Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 10:51
        wanda43 napisała:

> Gdy wczoraj to uslyszalam, to malo mnie szlag nie trafil! I nie chodzi mi tu wc
        > ale o Tuska. Mnie sie zwyczjanie w glowie nie miesci, ze jakies kibolskie smiec
        > ie obrazaja premiera czy prezydenta podpuszczone i popierane przez towarzysza J
        > aro. To oni obaj z bratem wprowadzili chamstwo i awanturnictwo do polityki. A z
        > aczelo sie od rzucania gruszkami w Walese, palenia jego kukly, a potem rzucania
        > jajami w Kwasniewskich. Gdyby nie tabuny ochroniarzy, to pewnie tez by mu juz
        > dawno ktos przyp... jakims tortem albo pomyje na łeb wylał.

Miałem podobne odczucia.
        Myślę, że coraz mniej zaskakują wypowiedzi red. Bratkowskiego i innych publicystów.
        Ciekawe są obecne wypowiedzi o kibolach, Prezesa, jego polityków i komentatorów.

www.sdpwarszawa.pl/aktualnosci-155,Stefan_Bratkowski:_Bez_niedomowien.html
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,9485979,Prawicowi_publicysci_walcza_o_SDP.html
        wyborcza.pl/1,76842,9434643,Ruch_groznej_nadziei.html
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,To-partia-antyustrojowej-rebelii-mocne-slowa-o-PiS,wid,13266473,komentarz.html?ticaid=1c45a
        archiwum.polityka.pl/art/zbojecki-urok-radykalow,426313.html
        www.se.pl/wydarzenia/kraj/kaczynski-ostro-o-tusku-zamyka-stadiony-bo-kibice-nie-przejawili-sympatii-wobec-wladzy_183924.html
        • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 14:07
          Premier zamykając stadiony wyprowadza kiboli w pole,czyli na ulice,po co? Mając ich monitorowanych na stadionie a policja może ich potem spokojnie zgarniać,przenosi kibolski ferment na ulicę.Specjalnie,dla zadymienia sytuacji społeczno-gospodarczej? Bo tematem nr 1 w państwie jest grupa co najwyżej 2 tysięcy szajbusów w całej Polsce.Polityczna atrakcyjność medialna podobnych akcji anty:Przeciw pedofilom-1 tysiąc skazanych!Przeciw dopalaczom:200 sklepów w całej Polsce!
      • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 16:45
        Gliny biją kibiców Legii,a co to mnie obchodzi,nie jestem kibicem Legii.Biją kibiców Lecha,a niech biją,jestem kibicem Gieksy.Strzelają z armaty do Kaczora,niech strzelają przecież nie jestem kaczorem.Zamykają strajkujących,guzik mnie to nie obchodzi-bo jestem emerytem.Umieram z głodu-nikogo z pracujących to nie obchodzi bo emeryt nie pracuje to nie powinien jeść...A zresztą niech każdy sobie rzepkę skrobie.
      • fajnyfred Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 14:43
        Wando uspokój sie,kibice(czy jak piszesz kibole)nie są śmieciami.Ludzie nie są śmieciami,ci kibice też mają swoje poglądy na różne sprawy i też będą głosowali w wyborach(wystarczy poczytać fora kibicowskie).
    • mariner4 Nagle PiSowski motłoch zakochał 09.05.11, 10:15
      się w piłce nożnej i stał się skrzywdzonym kibicem.
      M.
      • zoil44elwer Re: Nagle PiSowski motłoch zakochał 09.05.11, 14:10
        Kibic też człowiek i obywatel! A wprowadzenie odpowiedzialności zbiorowej to zamach na demokrację i prawo!
    • volupte01 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 10:56
      Spierałem sie wczoraj z fanka Lecha , która jest oburzona zamknieciem tych stadionów . Racje są tu podzielone, bo troche to inaczej wyglada w Lechu , a inaczej w Legii. Dla mnie sens w tych ostrych działaniach rzadu jest. Najlepsza kara to kara finansowa dla kkubu za ich kiboli. Pewnie czasem sie uda ukarać i ich osobiscie , ale róznie z tym bywa. fanka była wyborca Tuska , a sie zarzeka ze juz PO nie poprze. Pytam to co ? Pis? A ona piss nigdy , kogos innego - palikota. Wiec niech sie pis nie cieszy , bo kibole to nie idioci i dobrze wiedza że Jaro próbuje wykorzystac to oburzenie kibiców. Skorzysta JKM i Palikot :-)
      • ta Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 13:44
        Gniew kibiców za zamknięcie stadionów jest kierowany przeciw Tuskowi ?
        Pokraczna filozofia. Dlaczego nie przeciw tym, którzy spowodowali burdy?
        Gdyby był spokój i kultura to mecze odbywałyby się nadal przy pełnych trybunach.
        Znów wieszają Cygana?
        • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 16:35
          ta napisała:

> Gniew kibiców za zamknięcie stadionów jest kierowany przeciw Tuskowi ?
          > Pokraczna filozofia. Dlaczego nie przeciw tym, którzy spowodowali burdy?
          > Gdyby był spokój i kultura to mecze odbywałyby się nadal przy pełnych trybunach
          > .
          > Znów wieszają Cygana?
          To kibice mają kierować swój gniew przeciwko kibolom,w dodatku może jeszcze na stadionie?Niech policja kieruje swój gniew przeciwko stadionowym bandytom,w końcu biorą za to kasiorę.Ale policja widocznie boi się kiboli.Bo np taki gliniarz ma już 10 lat służby,za 5 lat emerytura więc po co ryzykować jakimś guzem lub co gorsza złamaniem palca w bucie.
    • mao111 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 13:19
      Widziałem te łyse pały i aż się uśmiechnąłem...
    • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 13:23
      Donald testuje cierpliwość Polaków czy jest już na maksa bezczelny?
    • stanczyk-5 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 15:02
      kto lubi kiboli ?
      a jezeli zrobia wielka burde i
      FIFA odbierze Polsce EM 2012 ?

tez Tuska winic bedziecie ?
      za nic ?
    • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 16:47
      Wygląda na to że jedyną zorganizowaną grupą społeczną są kibole.
    • inna57 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 17:13
      Warto sprawdzić z czyjej inspiracji i za czyje pieniądze tzw "stowarzyszenia" kibiców prowadzą akcje o zabarwieniu politycznym.
      • zoil44elwer Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 09.05.11, 17:21
        Wśród 6 kiboli 7 jest politykami.A że kibol to jest zawsze opozycyjne zwierzę,obojętnie jaki rząd zawsze jest w opozycji do rządu.Bo rząd to "gliny"."psy","władza".......cały aparat represji.A opozycyjna partia musi być z opozycyjnymi kibicami.
    • lackzadek Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 09:31
      TFUJ!!!
    • easydobranocka Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 14:18
      Tak.Po ostatnich "sukcesach"rządu.Obiecywano ,że wszystko będzie taniaóo.Lecz zdrożało i nikt z rządu nie jest za to odpowiedzialny.
      • easydobranocka Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 14:19
        Obiecano ,że będzie tanie państwo.Lecz jest armia urzędników.Która przejada nasze podatki.
      • volupte01 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 14:46
        Kto i kiedy ci obiecal , że wszystko bedzie taniało? Twoje chciejstwo :-)
      • pompompom Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 15:06
        easydobranocka napisał:

> Tak.Po ostatnich "sukcesach"rządu.Obiecywano ,że wszystko będzie taniaóo.Lecz z
        > drożało i nikt z rządu nie jest za to odpowiedzialny.
        Gorzej, we Francji zdrożała benzyna. Oj długie macki ma ten Tusk, nawet we Francji podnosi ceny.
        • volupte01 Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 15:11
          W USA też zdrozała:-)
          • pompompom Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 11.05.11, 14:24
            To jest dopiero mocarz ten Tusk :)
    • pompompom Re: "Donald matole, Twój rzad obala kibole" 10.05.11, 15:04
      No i mamy nową, kolejną twarz prezesa pis - tym razem to stadionowy bandzior, kibol. Brawo panie prezesie! :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka