tw_wielgus 23.05.11, 16:04 wiadomosci.wp.pl/gid,13434329,title,Tancza-na-rurze-w-centrum-miasta-zdjecia,gpage,2,img,13434365,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Gapa ;) 23.05.11, 16:08 forum.gazeta.pl/forum/w,28,125446365,,Nowe_ladne_kadry_Grzegorza_N_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gapa ;) 23.05.11, 16:11 Nie gapa tylko człowiek ciekawy. O tym że SLD sięga po wunderwaffe czytałem w Twoim wątku. W tym chciałem się zapytać, czy to już początek kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zgłoś prędko do ABW "sianie zgorszenia"! 23.05.11, 17:35 Uważasz, RZe SLD sieje zgorszenie? I jak tu się z Tobą nie zgodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Zgłoś prędko do ABW "sianie zgorszenia"! 23.05.11, 17:40 > Uważasz, RZe SLD sieje zgorszenie? I jak tu się z Tobą nie zgodzić? Mnie nie gorszy, ale kto może zgadnąć, co wstrząsa maluczkimi. Lepiej niech zbada to ABW! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zgłoś prędko do ABW "sianie zgorszenia"! 23.05.11, 17:55 Nie gorszą Cię obsceniczne parady z udziałem prominentnych polityków SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Zgłoś prędko do ABW "sianie zgorszenia"! 23.05.11, 18:00 Masz na myśli konformistyczny udział niektórych w bożocielnych przemarszach? mam nadzieję, że to przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zgłoś prędko do ABW "sianie zgorszenia"! 23.05.11, 18:35 Może niezupełnie, niby idea ta sama ale miłość chrześcijańska nieco odbiega od wzorców prezentowanych prezentowanych przez uczestników na tych paradach. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Zgłoś prędko do ABW "sianie zgorszenia"! 23.05.11, 20:29 Ufff jak to dobrze, że można liczyć na zwolenników PO, gdy trzeba zdefiniować miłość chrześcijańską. Jezus by tego nie uczynił w połowie tak dobrze jak Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czy to wiec wyborczy SLD? 25.05.11, 18:21 A jednak! ... Ale po co pani ten Sejm, można działać w organizacjach pozarządowych? - Chciałabym zająć się wyrównywaniem szans, pomóc najuboższym i kobietom. Po programie "Top Model" dostałam tysiące maili z pytaniami czy prośbą o pomoc. Uznałam, że pisanie maili to żadna pomoc. Lepiej będę mogła to robić, będąc w Sejmie. Program wyborczy SLD jest najbardziej zbliżony do moich poglądów. SLD nie ma jeszcze programu wyborczego. - Ale podpisuję się pod socjaldemokratycznymi postulatami ... Widziałam wczoraj materiałem o niej chyba w TVN. Ręce opadają. ps. niektórzy - w tym i ja - chcieli poznać jej poglądy. Żałuję tego teraz. Odpowiedz Link Zgłoś