douglasmclloyd 27.05.11, 16:52 "Clinton meets with Pakistan's president" O Polsce ani słowa. Amerykanie mają swoje priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fullinteligentzpis Re: Tymczasem na CNN.com 27.05.11, 16:54 douglasmclloyd napisał: > "Clinton meets with Pakistan's president" > > O Polsce ani słowa. Amerykanie mają swoje priorytety. Na al Jazeerra coć tam wspominali. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tymczasem na CNN.com 27.05.11, 16:58 fullinteligentzpis napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > "Clinton meets with Pakistan's president" > > > > O Polsce ani słowa. Amerykanie mają swoje priorytety. > > Na al Jazeerra coć tam wspominali. Araby interesują się amerykańskim prezydentem. Amerykańskie media mają gdzieś co robi i dokąd jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Tymczasem na CNN.com 27.05.11, 18:12 U nich 24 godziny na dobę Araby. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Tymczasem na CNN.com 27.05.11, 18:30 bo Obama jeszcze nie meets z naszym prezydentem. Teraz jezdzi wianki składa, ale jak już meets to pokażą live :P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Tymczasem w The Washington Post 27.05.11, 18:59 ... Obama in Poland on last leg of 4-country tour; to meet with European leaders ... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tymczasem w The Washington Post 27.05.11, 19:24 Ta gazeta to jakaś głupia jest, ani słowa o Prawdziwym Przywódcy Polski, ale za to tylko wzmianka o spotkaniu z tę pomyłką Komorowskim, i to jest pocieszające... PeeS. PiSiory już Was wyręczyłem w pluciu, macie wolne, nie dziękujcie, mam dziś dobry dzień Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie ma tez slowa o tym, ze czarny, zaprzyjazniony 27.05.11, 19:37 ..przywodca z powodu siusiu zmienil plan wizyty i najsampierw wbiegl do toalety w Mariotcie, zanim pojechal do Gajowego Pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
prezesakuper [...] 27.05.11, 19:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Nie ma tez slowa o tym, ze czarny, zaprzyjazn 27.05.11, 19:42 Niektórzy, nawet czarni dbają o higienę, o uzębieniu nie wspomnę. bo od razu panprezes mi przychodzi na myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
prezesakuper [...] 27.05.11, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale i tak ma gorsze uzebienie od tzw. Miszel! 27.05.11, 19:48 Ta, to ma zeby! Mozna by ja najac do lupania kokosow! Nie wiesz moze, wiele by chciala za godzine gryzienia? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Ale i tak ma gorsze uzebienie od tzw. Miszel! 27.05.11, 19:50 Gryzienia? Chyba że orzechów, lubo czegoś w tej podobie... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Toz mowie! Moglaby orzechy kokosowe gryzc... 27.05.11, 19:56 ...potrzebujacym! Wynajelo by sie fragment powierzchni bolkowej Biedronki i tam by gryzla za stosowna oplata! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie ma tez slowa o tym, ze czarny, zaprzyjazn 27.05.11, 19:55 Może Obama nie wie, że toalety w Pałacu już wolne od pewnego czasu i dostępne dla potrzebujących? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A widomo, czy wolne?! 27.05.11, 19:57 Wywiad amierykanski donosi, ze panstwo Gajowi potrafia zjesc i strawic, co sie zowie! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: A widomo, czy wolne?! 27.05.11, 20:09 Ale wywiad pewnie też doniósł, że tam pałęta się duch poprzednika, z racji częstej dyspepsji, tam zadomowił się, chciałbyś dokonywać oblucji (tak to nazwijmy), a pomiędzy nogami pętać będzie Ci się jakaś dusza potępiona? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Duch prezydencki w niebiesiech! 27.05.11, 20:19 Natomiast wnetrze Pajacu Gajowego nasiaka powoli...hmm...przasnemi zapaszki! Tak bym to delikatnie ujal. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Duch prezydencki w niebiesiech! 27.05.11, 20:25 Nie lubisz zapachu bigosu, albo gulaszu, placki ziemniaczane też (podobno) pięknie pachną, coś Ty za polak, jak nie cenisz naszych pszenno-kartoflanych aromatów? Lepsze to niż te parfumy francuskie, albo "zapach" który roznosi się po wypiciu iluś tam "małpek"... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Na egzotyczne osoby sam zapach bigosu.. 27.05.11, 20:28 ...niechybnie oddzialywa przeczyszczajaco! Pewna dietetyczka powiedziala kiedys, ze gdyby taki Hindus spozyl bigos, oddalby ducha wczesniej na rozne sposoby pozbywajac sie tresci ukladu pokarmowego! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Na egzotyczne osoby sam zapach bigosu.. 27.05.11, 20:32 Wiem :) Eksperymentowałem na kuzynach z antypodów... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie ma tez slowa o tym, ze czarny, zaprzyjazn 27.05.11, 20:26 ave.duce napisała: > Może Obama nie wie, że toalety w Pałacu już wolne od pewnego czasu i dostępne d > la potrzebujących? :) Odpowiedz Link Zgłoś