muchomor-sromotnikowy 04.06.11, 16:47 Który ma zostać nowym szefem PJN zamiast Kluzikowej,tej mi akurat nie żal. To człowiek,który ma wiele zalet i jedną najważniejszą.Myśli.....i jest kulturalnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_z_wolfow Re: Szkoda mi Kowala 04.06.11, 18:57 muchomor-sromotnikowy napisał: > Który ma zostać nowym szefem PJN zamiast Kluzikowej,tej mi akurat nie żal. > To człowiek,który ma wiele zalet i jedną najważniejszą.Myśli.....i jest kultura > lnym człowiekiem. JKR tez jest myslaca osoba . Moim zdaniem JKR oddala przywodctwo w tej formacji w obawie przed PiS-em . Zdaje sie , ze chodzi o Slask . A.Bielan podal na tacy prezesowi PiS-u adresy , kontakty i pseudonimy sympatykow PJN . Po zmianie na gorze w PJN , mozna przypuszczac ze na Slasku po tej zmianie , PJN nie zdobedzie wielu glosow . Co dla PiS-u jest niestety bardzo grozne . Bowiem to PJN , prawdopodobny koalicjant w przypadku wygranej PiS-u , na Slasku moglby osiagnac niezly wynik . JKR rozegrala ta sprawe sprytnie . Odpowiedz Link Zgłoś