pan_ryj_zapijaczony_banow_26 01.08.11, 07:47 "Czy sądzicie, ze można było uniknąć katastrofy tupolewa?" Po co zadawać takie głupie pytania? I pomijam juz błąd ortograficzny . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lionold Re: Po co zadawać takie głupie pytania? 01.08.11, 07:57 Nie dlatego, że gazeta jest głupia jak kapeć - gazeta jest cwana i relizuje swój cel za który bierze forsę. A dlatego, że gazeta jest dla głupoli i głupole ją przeważnie czytajOM !!!! A potem idOM głosować. A poza tym pisze tam przecież czołowe "pióro" ( w doopie) - niejaka Warzecha. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Zaskoczenie i zdeczka rozczarowanie. 01.08.11, 08:13 Nie wiedziałem Ryju, że Fakt jest na twojej liście lektur. Wilk całe życie się uczy. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zaskoczenie i zdeczka rozczarowanie. 01.08.11, 08:15 wilk.podhalanski napisał: > Nie wiedziałem Ryju, że Fakt jest na twojej liście lektur. > Wilk całe życie się uczy. > > Wilk > Ja przegladam wszystko. Zaczynam od TVN 24 ,a kończę na brukowcach typu Warzecha Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Re: Zaskoczenie i zdeczka rozczarowanie. 01.08.11, 08:21 A co wartościowego robisz? :) Wilk PS Warzecha mieszka na twitterze, uuuuu człowieku, nie znasz jego możliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder_eu Oto jak bauwan nobilituje bentzwala:))))))))))) 01.08.11, 08:18 wilk.podhalanski napisał: > Nie wiedziałem Ryju, że Fakt jest na twojej liście lektur. > Wilk całe życie się uczy. > > Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon owszem! gdyby nie "dorzynanie watah".......... 01.08.11, 08:15 i gdyby nie zamach to mozna było! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: owszem! gdyby nie "dorzynanie watah"......... 01.08.11, 08:22 gold.lachon napisał: > i gdyby nie zamach to mozna było! A kto, na kogo, gdzie i kiedy się się zamachnął? Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon przeczytaj ze zrozumieniem ok? 01.08.11, 08:24 www.bibula.com/?p=41515 POlecam! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder_eu Golde, ciebie PO zatrudnia, prawda?! 01.08.11, 08:23 Bowiem takich glupich Pan Panowie w trakcie intymnych spotkan ze swoimi zonami, kochankami badz osobami bardziej przypadkowymi staraja sie nie produkowac! Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon nie prawda maleńki!!!! 01.08.11, 08:25 jestem sama sobie......sterem.....żeglarzem......okretem.......kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Retoryczne pytanie w " Fakcie"! 01.08.11, 08:23 >Po co zadawać takie głupie pytania?< Pytanie nie do końca jest głupie:-) mozna było uniknąć katastrofy wybierając w porę nowe lotnisko...ale do tego była potrzebna decyzja dysponenta,a tej nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Retoryczne pytanie w " Fakcie"! 01.08.11, 08:30 cookies9 napisała: > >Po co zadawać takie głupie pytania?< > > Pytanie nie do końca jest głupie:-) mozna było uniknąć katastrofy wybierając w > porę nowe > lotnisko...ale do tego była potrzebna decyzja dysponenta,a tej nie było... "Nie ma jeszcze decyzji prezydenta" powiedział dyr Kazana - co oznacza, ze BEZPOŚREDNICH nacisków nie było Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Retoryczne pytanie w " Fakcie"! 01.08.11, 09:33 >Nie ma jeszcze decyzji prezydenta" powiedział dyr Kazana - co oznacza, ze BEZPOŚREDNICH nacisków nie było < w ten sposób wysłał swoich gości w niebiańską podróż... Odpowiedz Link Zgłoś