Dodaj do ulubionych

Wykształcenie Andżelinek ?

19.09.11, 11:20
Jakie szkoły pokończyły Andżelinki PIS-u ?
Widzę, że wymiary biust/talia/biodra są OK,
ale to nie start w wyborach miss powiatowych.
Obserwuj wątek
    • pan.sajgon a ministrow ? 19.09.11, 11:27
      ta napisała:

> Jakie szkoły pokończyły Andżelinki PIS-u ?
      > Widzę, że wymiary biust/talia/biodra są OK,
      > ale to nie start w wyborach miss powiatowych.

Jesli jestes tak czula na wyksztalcenie to nie przeszkadza ci pan Vincent piastujacy tak odpowiedziane stanowisko z tytulem magistra zaledwie ?

Posel jest przedstawiciel pewnej grupy spolecznej nie musi sie legitymowac super wyksztalceniem. Jesli bym sie o cos przyczepial to juz raczej do braku doswiadczenia zyciowego tej pani.
      • ta Re: a ministrow ? 19.09.11, 11:41
        A'propos "pan Vincent", to wystarczy mi że jest "tylko" magistrem piatej/szóstej? z kolei wyższej szkoły w rankingu światowym.

Wątek dotyczy Andżelinek i ich wykształcenia, coś na ten temat wiesz?
        Maturę mają?
      • humbak Re: a ministrow ? 19.09.11, 19:39
        Ty serio uważasz że wykształcenie Rostowskiego jest za słabe? Masz chłopie wymagania:)
        • sclavus Re: a ministrow ? 19.09.11, 19:45
          Skoro tylko kopie... ;)
      • cwiercinteligentzpis Przeczytaj bie wykształcenie gabinetu cieni PiS 19.09.11, 20:04
        pan.sajgon napisał:

> ta napisała:
        >
        > > Jakie szkoły pokończyły Andżelinki PIS-u ?
        > > Widzę, że wymiary biust/talia/biodra są OK,
        > > ale to nie start w wyborach miss powiatowych.
        >
        > Jesli jestes tak czula na wyksztalcenie to nie przeszkadza ci pan Vincent piast
        > ujacy tak odpowiedziane stanowisko z tytulem magistra zaledwie ?
        >
        > Posel jest przedstawiciel pewnej grupy spolecznej nie musi sie legitymowac sup
        > er wyksztalceniem. Jesli bym sie o cos przyczepial to juz raczej do braku doswi
        > adczenia zyciowego tej pani.
        >
    • marta.bau Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 11:51
      a czy wykształcenie jest ważne? czy idąc na dyskotekę i chcąc poderwać dziewczynę na jedna noc pytasz się jej o wykształcenie? te dziewczyny maja ładnie wyglądać a nie być inteligentne i wykształcone
    • aniechto.only Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 11:53
      ta napisała:

A mnie na tym płakacie podobają się tylko torebki . Ciekawe gdzie kupiły :)))))
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 11:54
        Kupiły od Szczypińskiej.
        • aniechto.only Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 12:03
          Dobrze ,że nie od Nelly.
        • scoutek Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 12:07
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Kupiły od Szczypińskiej.

to Kurski będzie wiedział po ile
      • ta Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 12:08
        Plakat z panienkami wygląda jak oferta sklepu wysyłkowego marki odzieżowej, fakt, torebki wyszły ciekawie :)

Ja nadal jednak jestem zainteresowana całkiem poważnie, jakie te panienki mają wykształcenie, albowiem grozi mi, że z moich podatków będą utrzymywane przez 4 lata i będą "stanowić prawo" w mojej ojczyźnie.

Będą także zagrożeniem epidemiologicznym dla innych posłów w nowych Sejmie roznosząc bomby bakteriologiczne ze składanych na swych dłoniach pocałunków panaprezesa.
        ( że też żadna z dotąd obślinianych pań nie pomyślała o tym)
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 12:15
          Mi osobiście ten plakat przypomina gazetkę promocyjną supermarketu.
          • aniechto.only Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 12:20
            No, takiego z górnej półki jak to w PiSie, co to skutery też sprzedają.
            • ta Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 19:35
              Czy te panie przy skuterze mają przynajmniej prawo jazdy, czy wszystko na tym plakacie jest dla jaj?
              • sclavus Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 19:45
                Niestety - dla jaj...
                iq_ok dał namiary na jedną z nich - blogerka gdzieś tam, gdzieś tam...
                Strach się bać, gdy toto wejdzie do sejmu i, jak napisałaś, będzie stanowiła prawo
                Przyjdzie spiewać: boże po coś tę Polskę... zamiast, boże coś Polskę...
        • olga_w_ogrodzie Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 20:13
          ta napisała:

> Plakat z panienkami wygląda jak oferta sklepu wysyłkowego marki odzieżowej, fak
          > t, torebki wyszły ciekawie :)

a wiesz, co by Ci na to pani Kempa rzekła ?
          żeś zazdrosną jest.
          dziś w TVP1 tak powiedziała - że inni krytkują plakat z zazdrości i żalu, iż sami na pomysł tak przedni ni wpadli byli.
    • tw_wielgus Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 12:43
      Mnie tam generalnie te informacje satysfakcjonują. Nie oczekuję na to, że będą chwalić się wykształceniem. Wedle założonej strategii mają wyglądać to wyglądają, a gadać będą i tak to co im prezes karze.
      • tw_wielgus Re: auto korekta...? 19.09.11, 12:46
        każe ( o jedno "r" za daleko)
    • jan.bar Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 12:52
      kochałbym się z każdą z nich z osobna lub z wszystkimi na raz - ciekawe jak by chciały?
    • humbak Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 19:41
      W tym przypadku Cię to zastanawia? Zobacz sobie ilu ludzi w parlamencie ma wykształcenie które ma związek z zajmowanym stanowiskiem. Lekarze, nauczyciele... to i tak jest nieźle.
      • cillian1 Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 19:50
        Miałem zakaz zdradzania planów Kaczyńskiego.
        Po kolejnej przegranej, otwiera firmę PiS-laski na telefon - plakat znów zamówił na koszt podatników!
        Chciwa szuja!

No i pozbył się najbrzydszych Polek - one będą w Toruniu obsługiwać, za free! Nie chcę wymieniać z nazwiska - bo i tu skażą na 100 lat!
        :)
      • ta Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 19:53
        humbak napisał:

> W tym przypadku Cię to zastanawia? Zobacz sobie ilu ludzi w parlamencie ma wyks
        > ztałcenie które ma związek z zajmowanym stanowiskiem. Lekarze, nauczyciele... t
        > o i tak jest nieźle.

Tak, zastanawia mnie, w każdym przypadku zresztą.
        Czy któraś z panienek jest np ( za tobą) ,niechby - lekarzem, nauczycielem ?
        Fakt ten bym strawiła spokojnie.
        Tymczasem chciałabym wiedzieć, czy maturę przynajmniej zdały , litościwie o stopnie nie zapytam.
        • humbak Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 19:57
          A pamiętasz może jakie wykształcenie ma nasz premier?
          • ta Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 20:05
            humbak napisał:

> A pamiętasz może jakie wykształcenie ma nasz premier?

Pamiętam, oczywiście.
            Masz problem ze zrozumieniem pytania w poście inicjującym wątek?
            Potrzebne kursy dodatkowe ?
            Pytam o wykształcenie panienek z plakatu.
            Wiesz coś na TEN temat?
            • humbak Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 21:51
              Oj wiem wiem o co zapytałaś... i bezczelnie, chamsko, niestosownie i natrętnie podejrzwam Cię o wybiórczość:)
    • jozef.moneta jedna Andżelinka ma dobry nastruj 19.09.11, 19:49
      www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634462519571128219.jpg
      • cillian1 Re: jedna Andżelinka ma dobry nastruj 19.09.11, 19:55
        może chodziło jej, że JK nas truje? Taki szyfr pisiaczek?
        Tu bym się zastanowił - może biedne dziewczynki są w niebezpieczeństwie?
      • simera16 Re: jedna Andżelinka ma dobry nastruj 19.09.11, 19:56
        jozef.moneta napisał:

> www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634462519571128219.jpg
        >
        Ta będzie rzucona na front kontaktów z prezydentem... Znajda wspólny "język"... xD
        • cillian1 Re: jedna Andżelinka ma dobry nastruj 19.09.11, 19:59
          > Ta będzie rzucona na front kontaktów z prezydentem... Znajda wspólny "język"...
          nie znajdą - ona nie ma obycia z takimi facetami jak Bronek. :)
          Jak Bronek zagada choć w połowie jak Morozowski - to panna leży na plecach, a może na brzuchu? Nieważne, jak prezydentowa ją zobaczy, to ma przesrane :)
          • simera16 Re: jedna Andżelinka ma dobry nastruj 19.09.11, 20:00
            cillian1 napisał:

> > Ta będzie rzucona na front kontaktów z prezydentem... Znajda wspólny "jęz
            > yk"...
            > nie znajdą - ona nie ma obycia z takimi facetami jak Bronek. :)
            > Jak Bronek zagada choć w połowie jak Morozowski - to panna leży na plecach, a m
            > oże na brzuchu? Nieważne, jak prezydentowa ją zobaczy, to ma przesrane :)
            >
            Dosłownie...! :D
    • fastwinter.5 Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 20:36
      ta napisała:

te panienki oprócz wątpliwej urody nie maja wiele do zaproponowania.
      Szkoda tylko,ze te wybory miss,bo tak to w tej chwili wygląda, odbywają się za nasze pieniądze.
      A tak by sie chciało,żeby PIS spróbował znaleźć kogoś kompetentnego i wokół niego budował swoją pozycję,bo chyba jedynym, naprawde kompetentnym posłem w historii PIS-u był Marcinkiewicz.Ale to "se ne vrati"
    • damakier1 Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 20:41
      Dziś rano w tvn było kilka tych pisowskich kandydatek i każda deklarowała, że jest po studiach. I muszę przyznać, że każda parę sensownych zdań strawną polszczyzną powiedziała. Tak, że mogę zaświadczyć, że kwalifikacje na gościnny występ w telewizji śniadaniowej mają. Gorzej było, jak jedną wziął na rozmowę Morozowski. Właściwie nie gorzej, tylko tragedia. Jest gdzieś o tym cały wątek.
      Obawiam się, że szkoły to te Andżelinki pokończyły, ale te szkoły to dopiero jest zmartwienie.
    • mliscie Re: Wykształcenie Andżelinek ? 19.09.11, 23:18
      Żuraw jest po filozofii na UKSW
    • marouder-again Skorzystaj z googla. Panie posiadaja nazwiska... 19.09.11, 23:23
      ...wystarczy je wklepac, by po chwili w wynikach posiasc wiedze na intereujacy cie temat.
      • marouder-again By bylo latwiej:) 19.09.11, 23:55
        Panie nazywaja sie Sylwia Lugowska, Magdalena Zuraw, Anna Krupka, Aleksandra Jankowska, Magdalena Wiciak, Anna Schmidt oraz Ilona Klejnowska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka