Dodaj do ulubionych

Platforma Pogardy Obywatelskiej

20.09.11, 08:09
Słucham, jak żywcem łże Nowak nt ustawy utajniającej wpadki, schwindle i przekręty mafii partyjno-urzędniczych pod pozorem "ważnego interesu państwowego", to niedobrze mi się robi.
Mam coraz mniejszą nadzieję, że Bronek tę ustawę odrzuci. Jest osobiście zainteresowany ukrywaniem swoich własnych kompromitacji. Pewnie się ześwini po raz pierwszy na taką skalę.

Platforma rozpoczęła marsz do nikąd, do rozpadu, do zwyrodnienia władzą.
Obserwuj wątek
    • kiemlicz88 Re: Platforma Pogardy Obywatelskiej 20.09.11, 08:38
      Marek Rocki przysłużył się likwidacji w Polsce demokracji.

Warto też przejrzeć wydatki warszawskiego ratusza na ESK:

zrobtowwawie.blox.pl/2011/09/Budzet-ESK-juz-wiemy-wiecej.html
      • haen2010 Re: Platforma Pogardy Obywatelskiej 20.09.11, 08:48
        Zawsze jest dla mnie zaskoczeniem, jak z nobliwego, o nienagannych manierach profesora, wychodzi nagle, ukazuje się zwyczajna, polityczna polska świnia.

To ten kontrast budzi moje najwyższe zdumienie.
    • mariner4 Heniu ja pamiętam jak właziłeś w d... 20.09.11, 08:53
      Tuskowi i PO. Najpodlejszy gatunek ludzi, to są neofici opluwający dawnych przyjaciół. Jak Kluzik i Ty na przykład.
      M.
      • haen2010 Re: Heniu ja pamiętam jak właziłeś w d... 20.09.11, 09:49
        To ty doszczętnie splatfusiałeś tak, że już busoli nie widzisz. Posuwasz się do inwektyw personalnych jak ostatni żul moherowy.
        • mariner4 Ja nie mam idoli politycznych 29.09.11, 08:22
          Będę głosował na PO tylko dlatego, żeby PiS nie doszedł do władzy.
          Nigdy na tym forum nie napisałem postu wychwalającego PO, ani Tuska. Dla mnie to mniejsze zło po prostu. Ty natomiast jesteś bezkrytycznym (teraz) wielbicielem Palikota. Dla mnie to cwaniak. Nigdy nie ufałem ludziom, którzy chwalą się, że mają klucz do dobrobytu Polski.
          Wszystko co obserwujemy, jest lustrzanym odbiciem stanu naszego społeczeństwa.
          Palikot umiejętnie to wykorzystuje. Jak wejdzie do sejmu, będzie pełnił rolę "miejskiego" Leppera. Nic więcej.
          M.
          • zoil44elwer Re: Ja nie mam idoli politycznych 29.09.11, 08:26
            Dla Sejmu było by lepiej gdyby ten miejski Lepper pozostał w mieście Bił_go_raj.
          • haen2010 A głosuj sobie, głosuj 29.09.11, 08:33
            Ja po wielu faktach konstatuję, ze platfusy niczym się nie różnią od reszty tego asortymentu solidaruchów, którzy bezczelnie uważają, że zasada TKM jest ich podstawową i jedyną ideologią. I mam dosyć wyboru pomiedzy syfem i tryprem.

Libaralizm laicki nie przepadnie, za parę lat większość społeczeństwa da przyzwolenie na wdrożenie takiego państwa w życie społeczne. Dziś jesteśmy dziwolągiem Europy, gdzie faktycznie rządy sprawuje mafia watykańska w swoim najgorszym wydaniu, łupieżczym, chamskim i bezczelnym.
    • jon_ze_wsi Ubecka partia to i ubeckie metody. 20.09.11, 09:07
    • zoil44elwer Re: Platforma Pogardy Obywatelskiej 29.09.11, 08:04
      A ponoć Rolwaga Obywatelsko to partyja europejsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka