Dodaj do ulubionych

Buuuhahahahaaha!!!!

04.10.11, 22:15
"Prezydentem Polski jest Lech Kaczyński - strona ambasady w Niemczech".
Czy Lis i Sobieniewski poślą WP przeciwko Bundeswerze za obrazę hrabiego prezydenta?
Obserwuj wątek
    • polskawbudowie Profesjonalizm kadr ministra twiterowskiego 04.10.11, 22:30
      Męża znanej Żydówki.
    • ayran Re: Buuuhahahahaaha!!!! 04.10.11, 22:42
      No to powiedz, rozdygotany histeryku, co trzeba kliknąć, by twoja kolejna fantasmagoria znalazła szanse potwierdzenia?

www.berlin.polemb.net/index.php?document=141
      A może Giwi na bieżąco usuwa ci linki?
      • wariant_b Re: Buuuhahahahaaha!!!! 04.10.11, 22:58
        ayran napisał:
        > No to powiedz, rozdygotany histeryku, co trzeba kliknąć

Trzeba kliknąć Archiwum -> Wycieczka po Polsce -> System polityczny.
        Pokaże się zaktualizowana strona:
        www.berlin.polemb.net/index.php?document=814
        co uważam za lekki skandal, bo wpisy w Archiwum powinny być datowane,
        a nie uaktualniane. Bieżące wiadomości powinny być aktualne.
        • ayran Re: Buuuhahahahaaha!!!! 04.10.11, 23:01
          Rozumiem, że jakiś czas temu w miejscu, gdzie obecnie jest Komorowski - był Kaczyński.
          • jon_ze_wsi Szpiclu, nie jakiś czas temu, tylko kilka godzin 04.10.11, 23:14
            temu. Nieprzygotowany szpiclu.
            www.alert24.pl/alert24/1,84880,10406711,Prezydentem_Polski_jest_Lech_Kaczynski___strona_ambasady.html
            • polskawbudowie Re: Szpiclu, nie jakiś czas temu, tylko kilka god 04.10.11, 23:16
              Oj to się zdziwił aktywista PO:)
              • jon_ze_wsi Zakochany w Jonie ze WSI aktywista. 04.10.11, 23:21
                Śledzi mnie dzień i noc, każdy wpis, każdą oślą ławkę, każdy zawieszony nick. Nie ma odwagi miłości wprost wyznać!
            • cwiercinteligentzpis Ambasadorem RP w Niemczech jest od roku 2006 Marek 04.10.11, 23:20
              Prawda.

Człowiek Anny Fotygi i Lecha Kaczyńskiego.
              • jon_ze_wsi Tak. Jak Kluzikowa i Libicki, ludzie Lecha ś.p. 04.10.11, 23:24
                • cwiercinteligentzpis ŁŻESZ! Jak zwykle. 04.10.11, 23:28
                  Kluzikowa, NIE jest ambasadorem Rp w Berlinie, ani pozostali.
                  • jon_ze_wsi Ale są luźmi PISu, prawda? Ciężko kapujesz chłopin 04.10.11, 23:32
                    o...
                    • cwiercinteligentzpis Kluzikowa nasrała Kaczyńskiemu w ten jego załgany 05.10.11, 00:16
                      ryj, przyjmując się do PO.
            • ayran Re: Szpiclu, nie jakiś czas temu, tylko kilka god 04.10.11, 23:24
              Ale tylko napisałeś, a od razu zniknęło. Bo giwi na bieżąco usuwa ci linki.
              • jon_ze_wsi Wyduś tą miłość w końcu, słodki prześladowco... 04.10.11, 23:25
                :-)
                • ayran Re: Wyduś tą miłość w końcu, słodki prześladowco. 04.10.11, 23:31
                  Mnie interesujesz wyłącznie jako przypadek psychiatryczny.
                  • jon_ze_wsi To taki twój fetysz? No proszę, na co to 04.10.11, 23:33
                    mężczyzna nie złapie okazji...
                    • ayran Re: To taki twój fetysz? No proszę, na co to 04.10.11, 23:34
                      Widzę, że twój przypadek jest bardziej skomplikowany niż na pierwszy rzut oka.
                      • jon_ze_wsi I w to ci graj... Jaa gut? Jaa gut? 04.10.11, 23:37
                      • wariant_b Re: To taki twój fetysz? No proszę, na co to 04.10.11, 23:51
                        ayran napisał:
                        > Widzę, że twój przypadek jest bardziej skomplikowany niż na pierwszy rzut oka.

To zależy, czy rozważać go w kategoriach medycznych, czy ekonomicznych.
            • wariant_b Re: Szpiclu, nie jakiś czas temu, tylko kilka god 04.10.11, 23:25
              Przecież mówiłem, że to granda zmieniać strony w dziale Archiwum.
              Notatki powinny być datowane i byłoby po sprawie.

Przy okazji - w tekście który zalinkowałeś:
              Ambasadorem RP w Niemczech jest od roku 2006 Marek Prawda
              I prawda wyszła na wierzch.
    • dystans4 Re: Buuuhahahahaaha!!!! 04.10.11, 23:51
      To ja dodam coś do wątku, który trafił na oślą.
      Pamiętam, jak prawdziwi Polacy spod sztandarów Ojca Dyrektora prostestowali przeciw uroczystościom pogrzebowym Cz. Miłosza.
      Dla mnie to było ważne. I po tym nie wiem, co mogłoby mnie przekonać do agitacji wykorzystującej temat do jakiej tam wspólnej akcji. Miałem o tym nie pisać, ale przeczytałem (już na oślej) odpowiedź. Propozycja zrobienia czegokolwiek wspólnie z tymi ludźmi... mogę tylko powtórzyć uwagi z tamtego wątku, także na temat sztuki.
      I nie ma to absolutnie nic wspólnego z apoteozą GW.
      • jon_ze_wsi Największym świństwem środowiska 05.10.11, 00:10
        Gazety Wyborczej jest wrzucanie ludzi do jednego wora. Jesteś zarażony, wybacz, tą epidemią demagogii. Obok biblii stoi tomik Miłosza i tomik Rymkiewicza, i nigdy nie dam się zmanipulować cenzorom GW.
      • jon_ze_wsi I jeszcze jedno. 05.10.11, 00:14
        Imaginacja tego wrogiego myśli niezależnej środowiska, że jakoby ludzie dzielą się na bezwzględnie złych i bezwzględnie dobrych, oczywiście, "my" to ci drudzy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka