jon_ze_wsi 04.10.11, 22:15 "Prezydentem Polski jest Lech Kaczyński - strona ambasady w Niemczech". Czy Lis i Sobieniewski poślą WP przeciwko Bundeswerze za obrazę hrabiego prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polskawbudowie Profesjonalizm kadr ministra twiterowskiego 04.10.11, 22:30 Męża znanej Żydówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Buuuhahahahaaha!!!! 04.10.11, 22:42 No to powiedz, rozdygotany histeryku, co trzeba kliknąć, by twoja kolejna fantasmagoria znalazła szanse potwierdzenia? www.berlin.polemb.net/index.php?document=141 A może Giwi na bieżąco usuwa ci linki? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Buuuhahahahaaha!!!! 04.10.11, 22:58 ayran napisał: > No to powiedz, rozdygotany histeryku, co trzeba kliknąć Trzeba kliknąć Archiwum -> Wycieczka po Polsce -> System polityczny. Pokaże się zaktualizowana strona: www.berlin.polemb.net/index.php?document=814 co uważam za lekki skandal, bo wpisy w Archiwum powinny być datowane, a nie uaktualniane. Bieżące wiadomości powinny być aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Buuuhahahahaaha!!!! 04.10.11, 23:01 Rozumiem, że jakiś czas temu w miejscu, gdzie obecnie jest Komorowski - był Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Szpiclu, nie jakiś czas temu, tylko kilka godzin 04.10.11, 23:14 temu. Nieprzygotowany szpiclu. www.alert24.pl/alert24/1,84880,10406711,Prezydentem_Polski_jest_Lech_Kaczynski___strona_ambasady.html Odpowiedz Link Zgłoś
polskawbudowie Re: Szpiclu, nie jakiś czas temu, tylko kilka god 04.10.11, 23:16 Oj to się zdziwił aktywista PO:) Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Zakochany w Jonie ze WSI aktywista. 04.10.11, 23:21 Śledzi mnie dzień i noc, każdy wpis, każdą oślą ławkę, każdy zawieszony nick. Nie ma odwagi miłości wprost wyznać! Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Ambasadorem RP w Niemczech jest od roku 2006 Marek 04.10.11, 23:20 Prawda. Człowiek Anny Fotygi i Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis ŁŻESZ! Jak zwykle. 04.10.11, 23:28 Kluzikowa, NIE jest ambasadorem Rp w Berlinie, ani pozostali. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Ale są luźmi PISu, prawda? Ciężko kapujesz chłopin 04.10.11, 23:32 o... Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Kluzikowa nasrała Kaczyńskiemu w ten jego załgany 05.10.11, 00:16 ryj, przyjmując się do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Szpiclu, nie jakiś czas temu, tylko kilka god 04.10.11, 23:24 Ale tylko napisałeś, a od razu zniknęło. Bo giwi na bieżąco usuwa ci linki. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wyduś tą miłość w końcu, słodki prześladowco. 04.10.11, 23:31 Mnie interesujesz wyłącznie jako przypadek psychiatryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi To taki twój fetysz? No proszę, na co to 04.10.11, 23:33 mężczyzna nie złapie okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To taki twój fetysz? No proszę, na co to 04.10.11, 23:34 Widzę, że twój przypadek jest bardziej skomplikowany niż na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: To taki twój fetysz? No proszę, na co to 04.10.11, 23:51 ayran napisał: > Widzę, że twój przypadek jest bardziej skomplikowany niż na pierwszy rzut oka. To zależy, czy rozważać go w kategoriach medycznych, czy ekonomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Szpiclu, nie jakiś czas temu, tylko kilka god 04.10.11, 23:25 Przecież mówiłem, że to granda zmieniać strony w dziale Archiwum. Notatki powinny być datowane i byłoby po sprawie. Przy okazji - w tekście który zalinkowałeś: Ambasadorem RP w Niemczech jest od roku 2006 Marek Prawda I prawda wyszła na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Buuuhahahahaaha!!!! 04.10.11, 23:51 To ja dodam coś do wątku, który trafił na oślą. Pamiętam, jak prawdziwi Polacy spod sztandarów Ojca Dyrektora prostestowali przeciw uroczystościom pogrzebowym Cz. Miłosza. Dla mnie to było ważne. I po tym nie wiem, co mogłoby mnie przekonać do agitacji wykorzystującej temat do jakiej tam wspólnej akcji. Miałem o tym nie pisać, ale przeczytałem (już na oślej) odpowiedź. Propozycja zrobienia czegokolwiek wspólnie z tymi ludźmi... mogę tylko powtórzyć uwagi z tamtego wątku, także na temat sztuki. I nie ma to absolutnie nic wspólnego z apoteozą GW. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Największym świństwem środowiska 05.10.11, 00:10 Gazety Wyborczej jest wrzucanie ludzi do jednego wora. Jesteś zarażony, wybacz, tą epidemią demagogii. Obok biblii stoi tomik Miłosza i tomik Rymkiewicza, i nigdy nie dam się zmanipulować cenzorom GW. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi I jeszcze jedno. 05.10.11, 00:14 Imaginacja tego wrogiego myśli niezależnej środowiska, że jakoby ludzie dzielą się na bezwzględnie złych i bezwzględnie dobrych, oczywiście, "my" to ci drudzy.... Odpowiedz Link Zgłoś