axyzaa 09.10.11, 22:28 z takiego werdyktu? Bo piszą tu tylko ci, którzy się cieszą. Gdzie jest anwad, infomozg, napieralszczycy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chateau Re: To kto się cieszy a kto nie cieszy 09.10.11, 22:31 Anwad czeka na wyniki całościowe po doliczeniu kart zapaćkanych świeczką. Infomozg się trochę udziela, o ile zauważyłem. A Napieralszczycy zapijają sukces "wódką marki whisky." Jutro niedziela, najlepszy dzień na kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: To kto się cieszy a kto nie cieszy 09.10.11, 22:33 Ja się ciesze ogromnie bo jeśli te wyniki się nie wiele będą różnić od oficjalnych to wygrałem 6500 u bukmachera. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: To kto się cieszy a kto nie cieszy 09.10.11, 22:32 Heniek się cieszy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc euforia szybko przeminie gdy POczujemy nowe 09.10.11, 22:37 posuniecia rzadu bylem za PiSem bo to byla gwarancja szybkiego upadku chorego systemu zdawalem tez sobie sprawe, ze rzadzacy po 10 IV 2010 zrobia doslownie wszystko aby dalej byc u wladzy. System upadnie, ale zajmie to niestety troche wiecej czasu i bedzie to bardziej bolesne dla Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: euforia szybko przeminie gdy POczujemy nowe 09.10.11, 22:39 Dlaczego po 10.04.2010 ? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: euforia szybko przeminie gdy POczujemy nowe 09.10.11, 22:48 a dlaczego w USA mlodzi ludzie mysla, ze za 11.09.01 stala organizacja, do ktorej nalezal miedzy innymi Palikot? Odpowiedz Link Zgłoś
fatu8m Re: euforia szybko przeminie gdy POczujemy nowe 09.10.11, 22:55 mowisz o Bilderbergach? Palikota bez watpienia sponsoruja globalne mafie, bez nich on nie mialby zadnego poparcia, ani grosza. . Odpowiedz Link Zgłoś
rccc o tym juz dawno pisalem 09.10.11, 22:57 pl.wikipedia.org/wiki/Komisja_Trójstronna Byli i obecni Polacy w Komisji Zbigniew Brzeziński – współzałożyciel Komisji Trójstronnej Jerzy Baczyński – redaktor naczelny tygodnika "Polityka" Marek Belka – prezes NBP Jerzy Koźmiński – wiceprzewodniczącego Rady Polskiego Instytutu Spraw Międzynarodowych Andrzej Olechowski – współzałożyciel Platformy Obywatelskiej, były Minister Spraw Zagranicznych i były Minister Finansów Janusz Palikot (były członek)[5] Wanda Rapaczyńska (od 2002)[6] – współwłaścicielka spółki wydawniczej Agora Zbigniew Wróbel – prezes PKN Orlen (były członek)[5] Tomasz Sielicki – wiceprezes Sygnity, prezes Polskiego Związku Szachowego Sławomir Sikora – Prezes Zarządu CitiBank Handlowy Jerzy Sito – poeta, tłumacz (były członek)[5] o. Maciej Zięba OP (były członek)[ Odpowiedz Link Zgłoś
fatu8m Re: euforia szybko przeminie gdy POczujemy nowe 09.10.11, 22:45 tez tak mysle, poza tym rewolucja puka do drzwi, wiec szybko wszystko sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: To kto się cieszy a kto nie cieszy 09.10.11, 22:41 Ja się cieszę, że PiSdactwo dostało kolejnego kopa w kuper. BARDZO się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
fatu8m ja sie nie ciesze, ale mogło byc gorzej 09.10.11, 22:43 gdyby wygral psychol Palikot. akceptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Karpie sie ciesza, że ida swieta 09.10.11, 22:45 nic się nie zmieni, dług będzie rósł podobnie jak ceny i tyle. Zadowolenie bierze się z tego, ze nie wygrał Jarosław a co bedzie dalej to mało kogo obchodzi. Niemniej nowy rzad bedzie miał okazje jak zaden inny przeprowadzic potrzebne reformy, tylko czy się na to zdobedzie skoro do tej pory działał raczej w druga stronę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fatu8m Re: Karpie sie ciesza, że ida swieta 09.10.11, 22:53 karpiom nie przemówisz do rozumu, bo ich mózgi skladaja sie tylko w kilku komórek, które reaguja jedynie na bezposrednie bodzce. PO zaswieciło im jak przyneta na wedce, wiec ja połknely razem z haczykiem. Koniec jaki bedzie, wszyscy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_hej a z czego się cieszyć? 09.10.11, 22:45 Najnudniejsze wybory jakie znam. Szkoda że SLD weszło do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś