Dodaj do ulubionych

KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawdzona

IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 14.12.03, 11:37
Szukam dermatologa (dobrego!) i kosmetyczke. Ta ostatnia powinna byc nie tylko
doswiadczona, lecz takze dobrze orientujaca sie w nowosciach i potrafiaca trafnie dobrac rodzaj
zabiegu do stanu skory.
Mam nadzieje, ze ktos mi dobrze doradzi!!! Pozdrawiam w niedzielny poranek!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska3 Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 14.12.03, 16:36
      podciagam, bo chcialabym sie niebawem oddac w dobre rece.... zupelnie nie wiem jednak gdzie
      isc?!
    • Gość: k Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 15.12.03, 12:07
      probuje ostatni raz, moze dzisiaj ktos sie zlituje....Pozdrawiam
      • Gość: ultra75 Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd IP: 207.159.92.* 15.12.03, 14:32
        Droga Kasko3!
        Napisz swoj adres mejlowy, to Ci przesle namiary!
        Pozdrowienia.
    • jkobuu Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd 15.12.03, 12:16
      ja akurat nie mogę Ci pomóc, bo nie chodzę do kosmetyczki, więc się nie znam.
      Ale cierpliwości, moze ktos sie odezwie :))
      • Gość: kaska3 Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 15.12.03, 16:15
        do Ultra 75 - oto on: koelnuni@web.de
        Czekam!!!!! I dziekuje z gory!
        • Gość: ultra75 Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd IP: 207.159.92.* 15.12.03, 17:39
          Kasia!
          Napisalam ci mejla, ale do mnie wrocil:-(. Za chwile sprobuje go wyslac jeszcze
          raz, wiec sprawdzaj swoja skrzynke!
          Pozdrowienia
          • ainer1 Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd 15.12.03, 18:11
            salon SARA ul Powstancow Slaskich, robilam tam czyszczenie (polecam) paznokcie
            (nie polecam - niedokladnie)henne (polecam)
            salon przy 1 maja - jets i fryzjer i komsetyczka, dosc nowoczesny, bardzo dobra
            henna, dosc wysokie tez ceny
            • Gość: kasia3 Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 15.12.03, 18:34
              chodzi mi o peeling kwasami - a zatem 1-go maja???
              • Gość: kasia3 Re: KOSEMTYCZKA - KATOWICE, doswiadczona i sprawd IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 16.12.03, 13:32
                Ultra75!
                Dostalam Twojego emaila, i mam nadzieje, iz Ty moja odpowiedz tez. Przed wizyta zamierzam
                pojsc do wskazanych przez Was miejsc i zobaczyc na miejscu, jak sprawa wygladam. mam
                nadzieje, ze polecane osoby czy gabinety sie sprawdza! Dziekuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka