ostrygojadek 19.10.11, 10:25 To wam składki podniesiemy! wyborcza.biz/biznes/1,100896,10495099,Umowy_mniej_smieciowe.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lionold Re: Musiałeś żreć nieświeże ostrygi? 19.10.11, 11:20 Ani cmentarz, ani sala koncertowa, ani sala wystawowa nie są miejscami publicznymi, w których realizuje się przedsięwzięcia o zasadniczym znaczeniu dla CAŁEGO społeczeństwa. Cmentarz jest miejscem, gdzie generalne epitafium brzmi: CO BYŁO A NIE JEST NIE PISZE SIE W REJESTR i widziałem tam znaki różnych religii - zgodnie obok siebie. Szkoła? Jest miejscem gdzie przez wiedzę i wychowanie waży się kwestia tożsamosci społeczeństwa jako całości bez względu na to w co lub w kogo kto wierzy. Mniej więcej podobnie jest z urzędem państwowym. Guzik mnie obchodzi kto czego słucha i co ogląda skoro to lubi - ale w Sejmie, w szkole, w urzędach wszystko musi się odbywać zgodnie z prawem - a więc powinna tam być pielęgnowana neutralność światopoglądowa w interesie wszystkich obywateli (KONSTYTUCJA). Trzy razy strzeliłeś więc ślepakami. Dla wyjaśnienia !!! Nie wiem czy jeszcze jestem wierzący - wiem, że jestem ochrzczony, chodziłem na religię, i z upływem czasu mam coraz węcej wątpliwosci ale w duszy w coś tam wierzę i to jest moja sprawa w co. A teraz jestem stary i "dzięki Bogu" mam możliwość korzystania z własnego rozumu więc korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
didjeridu Re: Pomożecie? Pomożemy! 19.10.11, 11:29 ostrygojadek napisał: Pomożecie? Pomożemy! To sie kojarzy z okrzykami Gierek Partia a te z kolei przypominaja sie przy okazji sluchania okrzykow Jaroslaw, Jaroslaw, Jaroslaw ty Polske zbaw. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrygojadek Re: Pomożecie? Pomożemy! 19.10.11, 14:16 A tutaj mamy drugą dzisiaj zapowiedź podniesienia podatków: wyborcza.biz/biznes/1,100896,10474627,Podwyzka_podatku_od_oleju_napedowego_na_drogi_i_koleje_.html Robi się coraz ciekawiej :) Odpowiedz Link Zgłoś