Gość: komuno precz ! IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 19:39 WALCIE SIĘ !!!!! cytat z tytana lewicowego myślenia, elokwentnego barana Zdrojewskiego. wstyd, Panowie Lewico, złodzieju - ODWAL się od tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosc.z.korony SLD to istotnie nasz garb! 18.12.04, 19:51 W życiu nie widziałem takiego zbiorowiska ludzi o stalinowskich przyzwyczajeniach, skłonnościach do kombinatorstwa, braku szacunku dla obywateli, wspierania kumpel kumpla i nieukształtowanym patriotyzmie. Do tego, wszystko to widać jak na dłoni. Dlatego obywatele powinni dać temu wyraz w nadchodzących (i innych przyszłych) wyborach. Musimy jednak pamiętać, że po drugiej stronie jest LPR, Radio Maryja, TV Trwam i inna ciemna strona naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: SLD to istotnie nasz garb! 18.12.04, 20:11 > W życiu nie widziałem takiego zbiorowiska ludzi o stalinowskich > przyzwyczajeniach, skłonnościach do kombinatorstwa, braku szacunku dla > obywateli, wspierania kumpel kumpla i nieukształtowanym patriotyzmie. > Do tego, wszystko to widać jak na dłoni. SLD-tego nie widzi. To źli ludzie robią im krzywdę oskarżając i pomawiając. Zadziwiająca jest ta "umiejętność" niedostrzegania tego,co jest ewidentnym. Przesłanie: "Walcie się" jest jak najbardziej w stylu SLD,chociaz muszę przyznać,że mnie zatkało. Nie spotkałem się nigdy z takim chamstwem i arogancją w "kręgach zbliżonych do kół" wyrażanym publicznie. To IMO też jest oznaką degeneracji zupelnej SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: SLD to istotnie nasz garb! 18.12.04, 20:14 SLD się skonczyło... Może los jego członków potoczyłby się inaczej jakby przeszli do FUS anie SDPR w 1990 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek banan SLD garbem ale LPR i PO oraz PiS zakałą !! IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 20:42 Czy w tym kraju zawsze będą rządzić Złodzie? Co za oszolomstwo teraz za PO i całej tej zgrji myślicie że będzie lepiej ?? Taki Giertych to przecierz faszysta ! Odpowiedz Link Zgłoś