dystans4 30.10.11, 16:48 Był tu i zniknął niewinny wątek. Nie wiedzieć czemu. Axyzaa napisał, że dopiero 16, a już ciemno i jak żyć, Panie Premierze. Odpowiadam: PO ukradła Słońce. Ale do jutra musi je oddać. Pan Prezes kazał buldog. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Re: PO ukradła Słońce. 30.10.11, 16:50 Teraz słońce będzie reglamentowane, bo Tusek okraść chce Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczeziobro [...] 30.10.11, 16:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: PO ukradła Słońce. 30.10.11, 16:56 To wszystko dla tego, że Tusek jest ryży i ma wilcze oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczeziobro [...] 30.10.11, 17:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: PO ukradła Słońce. 30.10.11, 19:30 Przeczytaj wpisy, na które odpowiadasz i zastanów się. Następnie powtórz to jeszcze raz i jeszcze. Po takim krótkim treningu z pewnością zrozumiesz, o czym piszą rozmówcy. Spokojnego wieczoru buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: PO ukradła Słońce. 30.10.11, 19:34 Jak myślisz, ilu jest forumowiczów na FK, a ile klonów? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: PO ukradła Słońce. 30.10.11, 21:28 W części Prawdziwie Wolnej i Patriotycznej większość klonów. W pozostałej jakieś 10, może 15 procent. Właśnie piszę 1. Ofertę 2. Wiersz dla Pana Prezesa Kaczyńskiego Kurczę, chyba w złej kolejności wymieniłem pozycje. Na pewno w złej. Powinno być: 1. Wiersz dla Pana Prezesa Kaczyńskiego 2. Ofertę Pan Richardo Cz. powiedział kiedyś, że Pan Prezes nie jest małostkowy i ma wielkie dobre serce. Ja, powtarzam głośno, szczerze w to wierzę. Miewałem, owszem, i ja chwile zwątpienia i za podszeptem tych, co stoją tam gdzie stało ZOMO rozsiewałem tu jad nienawiści. Ale dziś wierzę, że Pan Prezes usłyszy te pełne wdzięczności i oddania wołanie i nie wyrzuci mnie z Forum buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej508 Re: PO ukradła Słońce. 31.10.11, 06:53 I jeszcze mi każe spać dłużej o godzine-BEZCZELNOŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma591in Re: PO ukradła Słońce. 30.10.11, 23:34 Koniec świata. Jedni kradną Księżyc a drudzy Słońce! Ciekawe kto się zamachnie na Gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: PO ukradła Słońce. 31.10.11, 08:06 >PO ukradła Słońce< Wręcz odwrotnie:) Od kilku tygodni słońce świeci nieustająco -od świtu do zmierzchu.Tak trzymać.Złota polska jesień jest faktem. Odpowiedz Link Zgłoś