cillian1 11.12.11, 13:42 Może i zamkną - ale jak wszystkich zamkną - to role się odwrócą. BĘDZIESZ MIAŁ UTRZYMANIE JAK ONI, ZA SIEDZENIE! AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakszczur Re: Polaku!!!! Nie płać podatków 11.12.11, 16:58 chętnie, ale jak to zrobić !? Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Polaku!!!! Nie płać podatków bo i tak 11.12.11, 17:25 moze byc ze ze mimo braku pieniedzy pojada do Eurolandu.Natomiast głosowac trzeba bo pzrez CIEBIE obecnie rzadzi mniejszosc z PO.Wiekszosc zdecydowana obywateli wcale nie głosowała i teraz pijemy piwo. Stale słysze ze wiekszosc wybrała PO bo cymbały i nieuki siedziały w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Polaku!!!! Nie płać podatków bo i tak 11.12.11, 17:39 No i dobrze ! -Jestem cymbalem i nieukiem ! -Ale mam dosc odgrywania roli panstwowej prostytutki !- Mam dosc oglupiania , cenzury , kontroli , przymusowego "uszczesliwiania" , oszukiwania , klamstwa i machlojek ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Anarchista?? 11.12.11, 18:15 Jasne....anarchista ,terrorysta,faszysta,nazista , sabotazysta - jak popadnie. "Prawda lezy na Puerta del Sol" Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Anarchista?? 11.12.11, 19:57 kaszebe12 napisał: > Jasne....anarchista ,terrorysta,faszysta,nazista , sabotazysta - jak popadnie. > "Prawda lezy na Puerta del Sol" Skończ bredzić, negowanie instytucji państwa to anarchizm, takie są fakty, takie jest nazewnictwo i twój żałosny słowotok tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Anarchista?? 11.12.11, 23:28 Milo znowu ciebie czytac ,maly zydku...-widze ,ze plucie jest nadal szczytem twych mozliwosci intelektualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur ja mile bym widział 11.12.11, 18:20 wygraną partii prawicowej, np. UPR, a w opozycji jakaś rzetelna lewica, np. PiS, a tymczasem rządzą jacyś cudaczni lewacy na doczepkę mając pseudoludowców Odpowiedz Link Zgłoś
neoretronick Nie nawołuj do destrukcji ! 11.12.11, 18:39 Wręcz przeciwnie, Polaku płać podatki tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Nawołuj do destrukcji ! 11.12.11, 18:50 ...bo tylko na to zasluguje ten SYSTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Nawołuj do rozsadku 11.12.11, 18:57 "Kiedy część czyjegoś bogactwa przechodzi czy to siłą, czy podstępem od tego, kto ją posiada bez jego zgody i bez zapłaty do tego, kto jej nie stworzył i nie nabył, nazywam to zamachem na własność, czyli grabieżą właśnie" Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Nawołuj do rozsadku 11.12.11, 19:08 No wlasnie krak...-tak sie dziwnie sklada ,ze chodzi o slynny 1 %. -Nie chodzi tylko o bogactwa , chodzi o nasza przyszlosc , o przyszlosc naszych dzieci.-Ten SYSTEM juz nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Polaku!!!! Nie płać podatków 11.12.11, 19:14 Moze rozwiniesz , olo ? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Polaku!!!! Nie płać podatków 11.12.11, 20:26 Nie płać też za prąd, za mieszkanie, gaz, za żarcie w sklepie, za nic nie płać. Przecież możesz pobrać zasiłek i na wegetację ci starczy, ale...skąd wziąć na twój zasiłek, skoro nikt nie będzie płacił podatków? Wiem, wiem, to już za trudne dla twojej ciasnej makówki...... Odpowiedz Link Zgłoś
neoretronick Nie kupuj jedzenia to schudniesz albo .... 11.12.11, 22:05 zdechniesz, czego ci oczywiście nie życzę. Pozdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Bardziej powaznie... 11.12.11, 23:26 Moze sie ,jednak, zastanowimy nad tym ,czemu sluza podatki , jak nimi obracaja ci , ktorzy nami rzadza w tak "demokratyczny" sposob. -Zastanowmy sie nad tym , w jakiej "demokracji" zyjemy , czy mamy jakikolwiek wplyw na nasza przyszlosc i terazniejszosc , czy aktualny system "wyborczy" daje nam jakikolwiek wplyw na nasze zycie... Odpowiedz Link Zgłoś