Dodaj do ulubionych

Poseł z RP dostał naganę,

15.12.11, 16:17
za to że pytał się czy czasem, przez przypadek, niechcący, PiS- posłowie nie są zdrajcami i domagał się sprawdzenia tej informacji...
Gdy ci posłowie podejrzani o zdradę, obrażają innych, to jest demokracja, ale gdy ktoś zapyta nie bez powodu, o zdradę to drą te swoje potwarze jak koty w marcu...
Demokraci, bodaj by ich....

wiadomosci.wp.pl/title,Czy-poslowie-PiS-to-zdrajcy-Posel-dostal-nagane,wid,14086530,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Poseł z RP dostał naganę, 15.12.11, 16:25
      za co???
      było to stwierdzenie faktu oczywistego.ja bym dodał,że gdyby to byli tylko ludzie reprezentujący obce interesy to byłoby jeszcze nie najgorzej.ale ci osobnicy ilustrują niedostatki polskiej służby zdrowia w dziedzinie psychiatrii i to już jest niebezpieczne.
      • cwiercinteligentzpis Re: Poseł z RP dostał naganę, 15.12.11, 23:32
        venus99 napisał:

> za co???
        > było to stwierdzenie faktu oczywistego.ja bym dodał,że gdyby to byli tylko ludz
        > ie reprezentujący obce interesy to byłoby jeszcze nie najgorzej.ale ci osobnicy
        > ilustrują niedostatki polskiej służby zdrowia w dziedzinie psychiatrii i to ju
        > ż jest niebezpieczne.

Zna ktoś skład osobowy tej komisji i dokładen wyniki głosowania?
        • ayran Re: Poseł z RP dostał naganę, 16.12.11, 10:05
          Skłąd jest na stronach Sejmu:

orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/skladkom6?OpenAgent&EPS
          A wyników nie chce mi się szukać, choć ciekawe, że w składzie nie ma nikogo od Palikota.
          • ayran aktualny skład 16.12.11, 10:09
            www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=SKLADKOMST&NrKadencji=7&KodKom=EPS
            pomyliły mi się numery kadencji Sejmu
    • olga_w_ogrodzie Re: Poseł z RP dostał naganę, 15.12.11, 23:41
      dziwne.
      z ust PiSowców prawie nie schodzi słowo "zdrada" - zwłaszcza pod adresem członków rządu.
      od dawna mam przeświadczenie, że PiSowcy, a prezes pan to już w ogóle, są traktowani, jak jajko.
      im wolno wszystko.
      w mediach to mocno widać.
      może jak zepsute i się każdy boi ruszyć, by nie pękło i nie rozlało się.
    • lionold Re: Poseł z RP dostał naganę. Nagana naganą 16.12.11, 09:49
      lecz odpowiedź na pytanie wcześniej czy później jak się to mówi musi PAŚĆ. A w konsekwencji musi wreszcie paść kurdupel i jego wataha wściekłych kundli. Chociaż niestety głupolstwo w narodzie pozostanie - dużo tego - nie łudźmy się.
    • obraza.uczuc.religijnych Właśnie tak w tuszczym reżimie 16.12.11, 09:52
      walczy się z wolnością słowa.
      • lionold Re: Właśnie tak w tuszczym reżimie 16.12.11, 09:58
        walczy się z wolnością słowa. Ktoś z PiS_dzielcami walczy? Powiedzieli co chcieli a nawet więcej? Powiedzieli! Wszystko zostało publicznie wyemitowane. Czy ktoś, kto odczuwa obrzydzenie i odrazę jak ich słucha i daje temu wyraz to jest walka z wolnościa słowa? Skorzystam z wolności słowa - PiS_dzielce to debile - a ty jako znaczniejszy przedstawiciel tej opcji intelektualnej.
    • ex.mila Wczoraj ogladałam reportaż o Klarysewie 16.12.11, 09:57
      i próbie (kolejnej) ratowania setek zagłodzonych, fatalnie traktowanych psów a osobą, która pcha do przodu te sprawy jest poseł RP, nie pamiętam nazwiska, ale jest vice-przewodniczącym komisji do spraw ochrony zwierząt. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, widać było, ze dla niego to nie praca a pasja i postanowiłam ten fakt odnotować.

Następnym razem mam nadzieję zapamiętać nazwisko.
      • lionold Re: Jak to się ma 16.12.11, 10:01
        do tematu wątku? Chyba, że masz na myśli te koty wrzeszczące w marcu.
        • ex.mila Re: Jak to się ma 16.12.11, 10:08
          lionold napisał:

> do tematu wątku? Chyba, że masz na myśli te koty wrzeszczące w marcu.

Może dla ciebie nijak. Nie widzę powodu, żeby zakłada o tym oddzielny wątek, więc postanowiłam wykorzystać ten, w których rozmawia się o nieznanych (jeszcze) rozbójnikach Palikota. Wspólnym elementem jest to, ze nie znamy nazwiska ani jednego ani drugiego posła o których rozmawiamy. Dla mnie to symptomatyczne. Mam nadzieję, że szybko się zmieni

Masz z tym problem?
          • lionold Re: Masz z tym problem? 16.12.11, 10:19
            To twój największy problem czy ja mam problem?
            • ex.mila Re: Masz z tym problem? 16.12.11, 10:22
              lionold napisał:

> To twój największy problem czy ja mam problem?

Myślę, że wyczerpaliśmy temat.
          • ex.mila Nazwiska Pani doktor z RP 16.12.11, 10:21
            też mam zamiar się nauczyć, bo chociaż nazwisko trudne to warto

bi.gazeta.pl/im/9/10827/m10827419.mp3

Jak na razie więcej plusów niż minusów.

Dwa wyraźne minusy to Kotliński i Leszczyński, chwilami też sam Palikot. Ale reszta jak na razie się broni (bardzo lubię Biedronia i myślę że za 10 lat będzie wytrawnym, merytorycznym i kompetentnym posłem).

Nie wiem czemu, ale cieszy mnie to, że nie okazało się, że większość rozbójników to zgniłe jabłka.

• trevik gdyby PiS proporcjonalnie ukarać 16.12.11, 10:18
      to Sejm musiałby chyba zdelegalizować tą partię,

T.
    • cookies9 Re: Poseł z RP dostał naganę, 16.12.11, 10:33
      A pytanie jest stale aktualne i nic tego nie zmieni:-)
    • venus99 Re: Poseł z RP dostał naganę, 16.12.11, 10:51
      pisuary są bezkarne nie wiadomo dlaczego.przypomnijcie sobie sprawę łapownika Lipińskiego.
    • haen2010 To resztki nagonki na RP 16.12.11, 12:29
      Jeszcze niedawno wszechobecnej w mediach i całym politycznym "towarzystwie". Ona już zdycha, bo okazała się nieskuteczna.

Warto zauważyć, że prym wiedzie PSL. Bo ich rządy na prowicji razem z plebanem zaczęły juz wqrwiać miejscowych. Wbrew pozorom, to RP nie stoi na wielkomiejskim (oprócz mlodzieży) elektoracie, ale właśnie na sprzeciwie wobec lokalnych klik wokół plebanii.
      • venus99 Re: To resztki nagonki na RP 16.12.11, 12:40
        nie zapominajmy o nieustającej działalnosci koscioła-szczególnie w dziedzinie finansów,która przysparza Palikotowi popularnosci i zwolenników.
    • wujaszek_joe Re: Poseł z RP dostał naganę, 16.12.11, 12:38
      a jak psychiczny z PISu grzmiał o zaprzaństwie to dobrze było?
      Kto dał populistom komisję etyki?
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Poseł z RP dostał naganę, 16.12.11, 12:50
        Oczywiście że wtedy było ok. Na tym polega wolność słowa i pluralizm poglądów, że poseł PiS może mówić o zaprzaństwie a poseł RP nie może mówić o zdrajcach.
      • cymber.gaj Re: Poseł z RP dostał naganę, 16.12.11, 19:22
        wujaszek_joe napisał:

> a jak psychiczny z PISu grzmiał o zaprzaństwie to dobrze było?
        > Kto dał populistom komisję etyki?

www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=SKLADKOMST&NrKadencji=7&KodKom=EPS
        Takie są skutki ustępstw wobec swoloczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka