Gość: traian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 20:07 te darmowe spoty wyborcze PO w Tv są załosne, całe wypełnione tylko wyjącym Torzeckim, ta piosenka to jakieś patriotic-disco-polo czekam na konkrety, czy PO nie ma nic do POwiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adax Nie ma nic i dlatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:23 chcą się po prostu pokazać w jak najlepszym opakowaniu. Na swojej Krajowej Konwencji w Sopocie dyskutowali o polskiej ustawie z 1932 roku a nie o UE czy o traktacie z Nicei. Teraz chcą śpiewm i oklaskami nadrobić swoją pustkę programową. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: PO prostu żałosna 03.06.04, 20:30 Fakt, trochę żałosna ta reklamówka, zwłaszcza jeśli to będzie jedyny spot reklamowy do końca kampanii. Ale mówimy o segmencie reklamówek. Nie wiem natomist, czemu piszesz tu o konkretach, bo nie za bardzo wiem, do czego się odnosisz. Do spotów reklamowych innych partii, w których widzisz te konkrety? Czy może do innych kampanii wyborczych, w czasie których partie rzucały konkretami w reklamówkach propagandowych? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia A w spocie SLD Wenderlich:)))) 03.06.04, 20:52 goniacy.pielegniarz napisał: > Fakt, trochę żałosna ta reklamówka, zwłaszcza jeśli to będzie jedyny spot > reklamowy do końca kampanii. Ale mówimy o segmencie reklamówek. Nie wiem > natomist, czemu piszesz tu o konkretach, bo nie za bardzo wiem, do czego się > odnosisz. Do spotów reklamowych innych partii, w których widzisz te konkrety? > Czy może do innych kampanii wyborczych, w czasie których partie rzucały > konkretami w reklamówkach propagandowych? Widzę, że oglądaliśmy to samo:) W Faktach pokazali spoty wszystkich partii. Najdurniejszy jest Samoobrony, moim zdaniem. "Tatusiu, na kogo będziesz głosował. Na Samoobronę." Większość zlekceważyła sprawę:( Zobaczymy co będzie dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A w spocie SLD Wenderlich:)))) 03.06.04, 21:07 Zaraz na Jedynce zaczynie się debata europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A w spocie SLD Wenderlich:)))) 03.06.04, 21:22 goniacy.pielegniarz napisał: > Zaraz na Jedynce zaczynie się debata europejska. Ja myślałem, że jak się w czasie kampanii wyborczej urządza debatę w telewizji, to jest to debata pomiędzy politykami w związku z tymi wyborami. A tutaj urządzili jakąś debatę z... ekspertami. Szkoda, bo była okazja, żeby się politycy pokazali wyborcom i powiedzieli coś bardziej konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Re: PO prostu żałosna IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:08 PO jak zwykle żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traian Re: PO prostu żałosna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 22:32 " Do spotów reklamowych innych partii, w których widzisz te konkrety? " tak odnoszę sie tylko do spotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Zyta podryguje jak kukła w tym spocie. Zenada. IP: 81.219.98.* 03.06.04, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: Zyta podryguje jak kukła w tym spocie. Zenada 05.06.04, 09:34 Zyta nie ma niczego w sobie. Od dawna. Ale nie dziwię się jej mężowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Czy ten spot wyborczy to zwyczajny spotted dick? IP: *.sympatico.ca 05.06.04, 12:35 Odpowiedz Link Zgłoś