net.kielonek 19.12.11, 13:36 Teraz na to wpadłem, o to mu chodzi! Teraz rozumiem. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Dżucze, ideologia prezesa 19.12.11, 13:48 racja. trzeba przyjąć pewne dogmaty, wtedy dopiero można akceptować poglądy prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Chciałbyś się przekonać 19.12.11, 14:47 na własnej skórze jak by wyglądało Dżucze Kacze? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_manteufel Re: Dżucze, ideologia prezesa 19.12.11, 15:00 net.kielonek napisał: > Teraz na to wpadłem, o to mu chodzi! > Teraz rozumiem. > Zdrówko! Ile nad tym "odkryciem" myślałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Dżucze, ideologia prezesa 19.12.11, 15:08 hrabia_manteufel napisał > > Ile nad tym "odkryciem" myślałeś? A nad czym tu mysleć? Samo przyszło do głowy:-) Panprezes też nie myśli i nie ubolewa nad tym... "nasze państwo jest kontynuacją PRL" - Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_manteufel Re: Dżucze, ideologia prezesa 19.12.11, 15:12 cookies9 napisała: > hrabia_manteufel napisał > > > > Ile nad tym "odkryciem" myślałeś? > > A nad czym tu mysleć? Samo przyszło do głowy:-) Panprezes też nie myśli i nie > ubolewa nad tym... > "nasze państwo jest kontynuacją PRL" - Jarosław Kaczyński Wybacz,ale ci co nie myślą,podobnie jak JKaczyński nie zasługują na uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Dżucze, ideologia prezesa 20.12.11, 00:04 Ile nad tym myślałem? Trochę posłuchałem wypowiedzi prezesa na temat samowystarczalności i wielkości naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś