Dodaj do ulubionych

Zaczynamy Rewolucję!!!

24.01.12, 21:38
Musimy razem zapobiec tego nikczemnego zamachu na wolność słowa i para człowieka jakim jest powolny proces wprowadzania w życie umowy ACTA. Musimy jako ludzie wolni i świadomi swoich praw, jako internauci przedsięwziąć kroki mające na celu chronić to niezbywalne prawo do wolności słowa i każdego człowieka na naszej planecie. Proszę Was abyście wysuwali propozycje wszelkich inicjatyw mających na celu powstrzymanie parlamentarzystów w swoich okręgach wyborczych do nie ratyfikowania tego haniebnego dokumentu jakim jest ACTA i propagowania w całej sieci tych i innych inicjatyw. Nadszedł czas REWOLUCJI ŚWIATOWEJ niezbrojnej lecz tej nawiększej - intelektualno-mentalnej, w której celem jest poszanowanie człowieka jako jednostki oraz całych społeczności suwerennie i świadomie podejmujących decyzje i organizujących rzeczywistość wg własnej demokratycznej woli nie narzycanej od zewnątzr przez różnego rodzaju gremia i korporacje oraz mających prawo do wypowiedzi i rozwoju. To jest także apel w obronie rozwoju całej naszej cywilizacji i swobodnym przepływie informacji, który w/w rozwój zapewnia!

JESTEŚMY WOLNYMI LUDŹMI !!!

Tu przedstawiam swój wcześniej napisany przeze mnie artykuł

STOP ACTA !
Obserwuj wątek
    • woda_woda Zaczynajcie. 24.01.12, 21:43
      > Proszę Was abyście wysuwali propozycje wszelkich inicjatyw

Ja proponuję na początek puknąć się w głowę.
      • melepete33 woda - walnij się sama na początek ;P 24.01.12, 21:44
        woda_woda napisała:

> > Proszę Was abyście wysuwali propozycje wszelkich inicjatyw
        >
        > Ja proponuję na początek puknąć się w głowę.
        • lumpior Msze u Rydzyka odprawić trza. 24.01.12, 21:48
          I po problemie.
          • zoil44elwer Re: Msze u Rydzyka odprawić trza. 25.01.12, 08:02
            Tylko modlitwy i msze w Sejmie są skuteczne,bo mają moc ustaw.
      • citymen Re: Zaczynajcie. 24.01.12, 21:48
        Pukać się będziesz, jak będzie już za późno i jak włączysz internet a tam będzie mniej więcej coś takiego

Internet po przyjęciu ACTA
        • piwi77.0 Re: Zaczynajcie. 24.01.12, 22:52
          Pamiętajmy, że nie chodzi o Internet. Jeżeli Internet zostanie wzięty za morde, to zostanie wzięte społeczeństwo, bo poza Internetem nie ma ono niczego, co nie byłoby kontrolowane przez władzę. Mam wrażenie, że Tusk po ostatnich wyborach wziął sobie za przykład Łukaszenke i Orbana. I nie pytajcie mnie skąd ta nagła zmiana, bo sam jej nie rozumiem.
        • zoil44elwer Re: Zaczynajcie. 25.01.12, 09:32
          A po rewolucji jak po burzy, na wierzch polskiej kałuży wypłyną nowe męty i szumowiny.
    • l_zaraza_l Re: Zaczynamy Rewolucję!!! 24.01.12, 21:53
      Intencje słuszne ale POwięta Ci tego nie poprą ze względu na rażące błędy (stylistyka itp.) w Twojej wypowiedzi. Musisz zrozumieć, że dla pewnych ludzi nie ma znaczenia o czym mówisz dopóki nie opakujesz tego jakoś tak bardziej przez bibyłkę glamur.
    • marzeka1 Re: Zaczynamy Rewolucję!!! 24.01.12, 21:59
      Cóż, jak widać "ukochany przywódca" wkurzył sporo ludzi no acta
    • etta2 Re: Zaczynamy Rewolucję!!! 24.01.12, 22:33
      To sobie zaczynaj swoją rewolucję, mnie to ani ziębi ani grzeje, mam to w doopie. I twoje kompleksy też mam w doopie.
      • lumpior Re: Zaczynamy Rewolucję!!! 24.01.12, 22:35
        img194.imageshack.us/img194/6563/e73bbdfca2.jpg
    • piwi77.0 Re: Zaczynamy Rewolucję!!! 24.01.12, 22:44
      Jeżeli Tusk podpisze to i ratyfikuje w ekspresowym tempie, bo ma większość w Sejmie. Ratyfikacja to jest mydlenie oczu, Tusk wie, że po podpisaniu, ACTA zatrzymać sie nie da. Przekonywanie posłów więc nic nie ma sensu, bo dostana dysplinę klubową. Ten rząd nie szanuje standartów demokratycznych i trzeba go wywalić. Teraz to jest ta droga, która powinna nas interesować. Chyba jedyna możliwość to masowe protesty i paraliż władzy (nie kraju), o ile jest wystarczający gniew w społeczeństwie. A wygląda, że jest dość duży.
    • gobi05 Re: Zaczynamy Rewolucję!!! 25.01.12, 07:16
      > Musimy razem zapobiec tego nikczemnego zamachu na wolność słowa i para człow
      > ieka jakim jest powolny proces wprowadzania w życie umowy ACTA. Musimy jako lud
      > zie wolni i świadomi swoich praw, jako internauci przedsięwziąć kroki mające na
      > celu chronić to niezbywalne prawo do wolności słowa i każdego człowieka na nas
      > zej planecie.

Droga Sztuczna Inteligencjo (AI), bardzo proszę - nie podawaj się za człowieka.
    • zoil44elwer Re: Zaczynamy Rewolucję!!! 25.01.12, 07:59
      Choć na Zielonej Wyspie burza huczy wokół nas,my mamy czas,my mamy czas! My bałwany,bałwany morskie przepłyniemy i Donalda przeżyjemy.Nie spoczniemy nim dojdziemy,nie zwątpimy nim Platformy nie zatopimy.Platfusy zima wasza, wiosna nasza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka