tornson 27.01.12, 11:49 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11042238,Tusk__Ratyfikacji_ACTA_nie_bedzie__jesli_zagraza_wolnosci.html?lokale=gdansk Ale protestować trzeba nadal, dopóki nie wywalą tego gówna do śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujcio44 Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 11:56 uu5.51 napisała: > mydlek Czego by nie zrobił, i tak byś opluła. Odpowiedz Link Zgłoś
uu5.51 Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 11:58 problem taki, ze wiele to on nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:01 W jak wyobrażasz sobie "robienie"? Odpowiedz Link Zgłoś
uu5.51 Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:06 zeby ktos kopnal w dupe pitere ponad 4 lata temu i ustawe, ktora pisala 4 lata napisala w 1 rok. zeby nie spjerdolic ustawy refundacyjnej. ograniczenie emisji co2 od 2013 - spjerdolono koncertowo. za gaz placimy najwiecej w europie - musimy? mial zmniejszyc liczbe urzednikow - a jakos niechcaco zwiekszyl i przyznal ze byl zakoczony. ojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:26 uu5.51 napisała: > problem taki, ze wiele to on nie robi... To akurat raczej dobrze, bo za co się nie weźmie to spie...li, więc im mniej robi tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:16 wujcio44 napisał: > uu5.51 napisała: > > > mydlek > > Czego by nie zrobił, i tak byś opluła. Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu5.51 Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:18 cichutko dziecino... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:38 To te protesty nie były właśnie po to, żeby Tusk zrezygnował z ACTA? Więc jeśli zrezygnuje, to będzie dobrze, czy źle? Napisz wprost: tak/nie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu5.51 Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:41 ACTA jest podpisane. JUZ podpisane - kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:46 Ale jeszcze nie została ratyfikowana. JESZCZE nie ratyfikowana - kapujesz? Wracając do pytania: dobrze/źle? Chyba nie masz problemu z odpowiedzią na takie proste pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:45 mietowe_loczki napisała: > To te protesty nie były właśnie po to, żeby Tusk zrezygnował z ACTA? Więc jeśli > zrezygnuje, to będzie dobrze, czy źle? Napisz wprost: tak/nie. Takie postawy jak Twoja czy innych wielbicieli są szkodliwe dla prawa i wizerunku Polski. Jeśli premier kraju podpisuje dokument, o którego zawartości i konsekwencjach związanych z jego wprowadzeniem, nie ma bladego pojęcia (lub przyjmuje obraz fałszywy, przedstawiony jedynie przez stronę lobbującą), obraża obywateli, straszy ich a potem mówi, że najwyżej nie ratyfikuje to to jest chore. Jak tak można podchodzić do prawa? Jak nas ma postrzegać świat? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:49 l_zaraza_l napisała: > mietowe_loczki napisała: > > > To te protesty nie były właśnie po to, żeby Tusk zrezygnował z ACTA? Więc > jeśli > > zrezygnuje, to będzie dobrze, czy źle? Napisz wprost: tak/nie. > > Takie postawy jak Twoja czy innych wielbicieli są szkodliwe dla prawa i wizerun > ku Polski. :)))) Ja naprawdę nie ponoszę odpowiedzialności za to, że ktoś nie rozumie prosto napisanych postów. Jeśli premier kraju podpisuje dokument, o którego zawartości i konse > kwencjach związanych z jego wprowadzeniem, nie ma bladego pojęcia (lub przyjmuj > e obraz fałszywy, przedstawiony jedynie przez stronę lobbującą), obraża obywate > li, straszy ich a potem mówi, że najwyżej nie ratyfikuje to to jest chore. Jak > tak można podchodzić do prawa? Jak nas ma postrzegać świat? Oczywiście, że chore. Ale to znaczy, że w tej konkretnej sytuacji lepiej, żeby umowa była ratyfikowana, czy żeby nie była ratyfikowana? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 12:58 mietowe_loczki napisała: > > Oczywiście, że chore. Ale to znaczy, że w tej konkretnej sytuacji lepiej, żeby > umowa była ratyfikowana, czy żeby nie była ratyfikowana? Oczywiście, że lepiej. ale jeszcze lepiej byłoby, gdyby pan premier dociekał tego, co w podsuwanych mu dokumentach, rzeczywiście się znajduje. I żeby zamiast straszyć i obrażać ludzi, wysłuchał ich uwag. Nikt nie jest doskonały i wszystkowiedzący a prawdziwe przywództwo polega także na tym, by korzystać z doradztwa i konsultacji z jak największą liczbą zainteresowanych. Tusk nie jest przywódcą ale panem "kerownikiem", który korzysta z tylko jednego dostępnego mu środka - władzy wynikającej z pełnionej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 13:02 Jasne, tylko jak byśmy od 1989 r. mieli kogokolwiek innego. Przez długie jeszcze lata będziemy skazani na tych i takich ludzi. A jeśli chodzi o tu i teraz, trzeba myśleć, co robić, żeby nie schrzanić czegoś bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 13:08 mietowe_loczki napisała: > Jasne, tylko jak byśmy od 1989 r. mieli kogokolwiek innego. Przez długie jeszcz > e lata będziemy skazani na tych i takich ludzi. A jeśli chodzi o tu i teraz, tr > zeba myśleć, co robić, żeby nie schrzanić czegoś bardziej. I to mnie przeraża, martwi i bardzo deprymuje. 22 lata a wciąż po omacku. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 13:16 50 lat indoktrynacji, szkody moralne nieprzekładające się na żadne pieniądze. W 22 lata się tego nie nadrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 13:44 mietowe_loczki napisała: > 50 lat indoktrynacji, szkody moralne nieprzekładające się na żadne pieniądze. W > 22 lata się tego nie nadrobi. Nie zgadzam się z takim podejściem. Już pominę, że istniało coś takiego jak 20-stolecie międzywojenne, podczas którego dość sprawnie podnieśliśmy się po wiekach zaborów i po największej wojnie w dziejach ludzkości (w tamtej epoce). Ale ja nie uważam, żeby tamtych 50 lat mogło mieć wpływ na cały narów aż przez kolejne 22 (i wygląda na to, że to wcale nie koniec). Po pierwsze, wielu z tych, którzy pamiętali czasy stalinowskie - już nie ma, wielu z nas załapało się jedynie na końcówkę, a całe pokolenie wyrosło już po. Teraz problem jest w tym, że ograniczamy się do stwierdzenia, "że wtedy to było gorzej" i jmożemy dalej leżeć i pachnieć. Ja nie wątpię, że nasi rządziciele byli represjonowani ale taki jest los walczących za sprawę i stających przeciw władzy (wiedzieliśmy co USA robiło z occupy). Albo są zdrowi i idą do przodu, albo na rentę i niech siedzą w domu przeglądając kombatanckie fotki. Może twardo się wyrażam ale nie chcę babrać się wiecznie w tej styropianowej brei i moja córka także nie. Dramatem jest to, że nasza polityka ogranicza się do swoistego konkursu skoków - kto skakał pierwszy, kto wyżej, kto dłużej siedział itd. 22 lata na rozkurz. W tym miejscy powinnam się rozpisać jeszcze o innych sprawach ale zakończę stwierdzeniem, że najwyższy czas, by zaczęli przewodzić ludzie nie uwikłani w okrągłostołowe gierki, w prywatyzację, bez wynikających z tamtych uwarunkowań zobowiązań. Wciąż nie głosuje 50% społeczeństwa a reszta się jakoś dopasowuje do tego, co jest na stole (od 22 lat to samo ale w różnych kombinacjach!). Dla wielu ludzi ani Miller ani Kaczyński ani Tusk (oraz towarzysze) nie mogą być autorytetami wcale lub mogą stanowić zaledwie opcje wyboru mniejszego zła, w sztucznie kreowanej atmosferze nienawiści i pozornej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 13:58 Chodzi mi o to, że rządzić powinni ludzie bez balastu, mogący oglądać przeszłość perspektywy i pod różnymi kontami. Chodzi mi o to, że potrzebni są ludzie myślący o przyszłości a nie wciąż i wciąż rozliczający przeszłość. Potrzebni są ludzie zdolni do planowania w dłuższej perspektywie czasu a nie tylko od kampanii do kampanii, od sondażu do sondażu. I odpowiedzialność z czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
rozum-ny Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 15:02 l_zaraza_l napisała: > Chodzi mi o to, że potrzebni są ludzie myślący o przyszłości a nie wciąż i wciąż rozliczający przeszłość. Potrzebni są lu > dzie zdolni do planowania w dłuższej perspektywie czasu a nie tylko od kampanii > do kampanii, od sondażu do sondażu. I odpowiedzialność z czyny. > Dodam. Potrzebni są ludzie w rządzie, którzy rozumieją czym jest władza. Nasz rząd powinien pobierać korepetycje u rządzących w Islandii. Tam doskonale rozumieją czym jest władza i jak należy traktować społeczeństwo. Islandia wcześniej była bardzo wysoko i komuś zależało aby podciąć jej skrzydła /teraz podcina się innym, także Polsce/. Dziś bardzo łatwo jest „podbić” jakieś państwo i zmusić do posłuszeństwa. Od dłuższego czasu obserwuję i podziwiam społeczeństwo Islandii, które rozumie, że władza jest dla nich i na bieżąco rozlicza rządzących nieudaczników /proces byłego premiera Islandii Geira Haardego/. Tam jest wysoka świadomość społeczna a u nas robi się wszystko aby ogłupić społeczeństwo. W Polsce społeczeństwo rząd traktuje jak stado baranów, które ma tylko jedno prawo - aby oddać na nich głos – później już z nikim nie musi się liczyć /ten niby wybór jakieś partii to pozór/. Władza i media cały czas urabiają społeczeństwo i znów potrzebna jest solidarność /ale nie taka za którą będę płynąć pieniądze z USA, Niemiec i Francji, bo taka solidarność jest wykorzystaniem potencjału polaków by móc realizować swoje cele/. Karygodne wydają mi się uprawnienia dla NIK /podejrzewam dlaczego takie uprawnienia nadano i jestem pewien, że w przyszłości będą skutecznie przeciw nam wykorzystane/. To przejdzie znów bez echa? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 14:06 Pierwsza część twojej wypowiedzi: chyba się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o to, że przez 50 lat naród jako całość był poddawany praniu mózgu, uczony bylejakości, swobodnego (eufemizm) podejścia do przepisów, procedur, nieuczony poszanowania własności, itd. To skaza na myśleniu, której to społeczeństwo, w tym nasi rządzący, nie pozbędzie się przez 22 lata. > W tym miejscy powinnam się rozpisać jeszcze o innych sprawach ale zakończę stwi > erdzeniem, że najwyższy czas, by zaczęli przewodzić ludzie nie uwikłani w okrąg > łostołowe gierki, w prywatyzację, bez wynikających z tamtych uwarunkowań zobowi > ązań. No i to jest na razie nierealne, dopóki nie dojdzie do całkowitej wymiany/zmiany pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 14:05 mietowe_loczki napisała: > 50 lat indoktrynacji, szkody moralne nieprzekładające się na żadne pieniądze. W > 22 lata się tego nie nadrobi. Te 50 lat indoktrynacji w jednych mózgach nie ucznia szkody.W twoim uczyniły na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: ten nasz premierek to czlowiek bez wlasciwosc 27.01.12, 13:59 l_zaraza_l napisała: > mietowe_loczki napisała: > > > To te protesty nie były właśnie po to, żeby Tusk zrezygnował z ACTA? Więc > jeśli > > zrezygnuje, to będzie dobrze, czy źle? Napisz wprost: tak/nie. > > Takie postawy jak Twoja czy innych wielbicieli są szkodliwe dla prawa i wizerun > ku Polski. Jeśli premier kraju podpisuje dokument, o którego zawartości i konse > kwencjach związanych z jego wprowadzeniem, nie ma bladego pojęcia (lub przyjmuj > e obraz fałszywy, przedstawiony jedynie przez stronę lobbującą), obraża obywate > li, straszy ich a potem mówi, że najwyżej nie ratyfikuje to to jest chore. Jak > tak można podchodzić do prawa? Jak nas ma postrzegać świat? > Dla mnie i dla wielu na tym forum nie ma problemu z zdiagnozowaniem pana premiera. Nie trzeba być lekarzem czy psychologiem,żeby trafnie ocenić "premierka". Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Nie 27.01.12, 11:54 Od początku taka była postawa rządu. tornson napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11042238,Tusk__Ratyfikacji_ACTA_nie_bedzie__jesli_zagraza_wolnosci.html?lokale=gdansk > Ale protestować trzeba nadal, dopóki nie wywalą tego gówna do śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś
yost7 Wy, towarzyszu, jesteście modelowym 27.01.12, 12:07 przykładem doszczętnego zdebilnienia. Niemożliwe bowiem, że wyrabiacie wierszówki i łżecie dla władzuni za wynagrodzenie, boście przecież za głupi, żeby ktoś was zatrudnił, nawet platfusie minsterstwo propagandy. Wy to po prostu robicie z własnej, nieprzymuszonej woli. Ja bym was jednak zatrudnił, w cyrku obwoźnym, niech ludzie widzą i się dziwują. ACTA zawiera przepisy gwarantujące, że jej stosowanie nie naruszy wolności słowa i prawa do prywatności, ma za zadanie zapewnić skuteczniejszą ochronę praw własności intelektualnej - informuje w komunikacie Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego. "Wbrew pojawiającym się wątpliwościom, ACTA zawiera szereg przepisów gwarantujących, że jej stosowanie nie będzie prowadzić do naruszania praw podstawowych, w tym prawa do prywatności i wolności słowa" - podało ministerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Wy, towarzyszu, jesteście modelowym 27.01.12, 12:26 Póki co z tego co cytujesz wynika żeś sam głąb:)) yost7 napisał: > przykładem doszczętnego zdebilnienia. Niemożliwe bowiem, że wyrabiacie wierszów > ki i łżecie dla władzuni za wynagrodzenie, boście przecież za głupi, żeby ktoś > was zatrudnił, nawet platfusie minsterstwo propagandy. Wy to po prostu robicie > z własnej, nieprzymuszonej woli. Ja bym was jednak zatrudnił, w cyrku obwoźnym, > niech ludzie widzą i się dziwują. > > ACTA zawiera przepisy gwarantujące, że jej stosowanie nie naruszy wolności s > łowa i prawa do prywatności, ma za zadanie zapewnić skuteczniejszą ochronę praw > własności intelektualnej - informuje w komunikacie Ministerstwo Kultury i Dzie > dzictwa Narodowego. > > "Wbrew pojawiającym się wątpliwościom, ACTA zawiera szereg przepisów gwarantują > cych, że jej stosowanie nie będzie prowadzić do naruszania praw podstawowych, w > tym prawa do prywatności i wolności słowa" - podało ministerstwo. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tornson To zwykły bezmyślny ciul na garnuszku PO, 27.01.12, 12:29 a nie żaden "towarzysz". Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Jak p...dolę!! Czy tobie człowieku płacą 27.01.12, 12:28 platfusy, czy ty sam z siebie jesteś takim konformistycznym bezmyślnym zombie??? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Człowiek z ruską gwiazdą zamiast łba zarzuca mi be 27.01.12, 12:36 myślność. Nie rozśmieszaj mnie głupi i zindoktrynowany komuchu, bo jesteś chyba ostatnią osobą, która mogłaby to robić. tornson napisał: > platfusy, czy ty sam z siebie jesteś takim konformistycznym bezmyślnym zombie?? > ? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Daruj sobie ten antykomunistyczny bełkot 27.01.12, 12:43 bo to już do nikogo nie trafia, żałosny platfusi giermku. A twoje odmóżdżenie to fakt który każdy widzi na tym forum, no chyba że zaprzeczysz i uczciwie się przyznasz że jesteś qrewką która robi to za szmal. No więc? bezmózg, czy qrewka?? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Daruj sobie ten antykomunistyczny bełkot 27.01.12, 12:46 > No więc? bezmózg, czy qrewka?? Wybieram kosz, szanowany powszechnie przez użytkowników tego forum userze. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Daruj sobie ten antykomunistyczny bełkot 27.01.12, 12:48 boblebowsky napisał: > > No więc? bezmózg, czy qrewka?? > > Wybieram kosz, I prawidłowo, tam twoje miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Daruj sobie ten antykomunistyczny bełkot 27.01.12, 13:03 Błyskotliwa riposta:))) jak na bezmózga przystało. tornson napisał: > boblebowsky napisał: > > > > No więc? bezmózg, czy qrewka?? > > > > Wybieram kosz, > I prawidłowo, tam twoje miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Daruj sobie ten antykomunistyczny bełkot 27.01.12, 13:27 boblebowsky napisał: > Błyskotliwa riposta:))) jak na bezmózga przystało. No i gdzie ta twoja riposta? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Daruj sobie ten antykomunistyczny bełkot 27.01.12, 13:35 tornson napisał: > boblebowsky napisał: > > > Błyskotliwa riposta:))) jak na bezmózga przystało. > No i gdzie ta twoja riposta? Nie była potrzebna na takiego matoła, wystarczyła ocena twojej. A teraz spad, bo nudny ani ty śmieszny ani mądry, strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Daruj sobie ten antykomunistyczny bełkot 27.01.12, 14:07 tornson napisał: > boblebowsky napisał: > > > Błyskotliwa riposta:))) jak na bezmózga przystało. > No i gdzie ta twoja riposta? Ty spodziewasz się riposty od bezmózga boblewskyego? Po co Ty z nim dyskutujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Daruj sobie ten antykomunistyczny bełkot 27.01.12, 14:43 wachmistrz_soroka napisał: > tornson napisał: > > > boblebowsky napisał: > > > > > Błyskotliwa riposta:))) jak na bezmózga przystało. > > No i gdzie ta twoja riposta? > > Ty spodziewasz się riposty od bezmózga boblewskyego? Po co Ty z nim dyskutujesz? Zapowiedział, jak widać, błyskotliwą ripostę od bezmózga, więc byłem jej ciekaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re tornson nie dyskutuj z tym bezmózgowcem 27.01.12, 14:03 Wygaś tego durnia jak najprędzej,nie warto z tym głupkiem polemizować. Szanuj się,ja temu głupkowi założyłem czapkę niewidkę-radzę zrobić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Re tornson nie dyskutuj z tym bezmózgowcem 27.01.12, 14:12 wachmistrz_soroka napisał: > Wygaś tego durnia jak najprędzej,nie warto z tym głupkiem polemizować. > Szanuj się,ja temu głupkowi założyłem czapkę niewidkę-radzę zrobić to samo. Widzę, że baty które ode mnie dostałeś musiały ci się dać mocno we znaki skoro takiego pajaca z siebie robisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Re tornson nie dyskutuj z tym bezmózgowcem 27.01.12, 14:44 wachmistrz_soroka napisał: > Wygaś tego durnia jak najprędzej,nie warto z tym głupkiem polemizować. Już od dawna mam go "na szaro". :) > Szanuj się,ja temu głupkowi założyłem czapkę niewidkę-radzę zrobić to samo. Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Nie 27.01.12, 12:40 boblebowsky napisał: > Od początku taka była postawa rządu. > Ty to na poważnie? Skoro od początku taka była postawa rządu to po kiego to podpisywali zanim przeczytali to badziewie ze zrozumieniem, nim skonsultowali ze specjalistami?! Dobrze, że nie mamy broni masowego rażenia, bo Tusk też najpierw by nacisną magiczny czerwony guziczek a potem zaczął się dopytywać do czego dany guziczek służy. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Nie 27.01.12, 13:16 Byłoby nieco inaczej. Nacisnąłby przycisk, potem oznajmił, że nic złego się nie stało, bo to tandeta, a nie pociski i i tak w nic nie trafią. Po czym, po informacjach, że te pociski mają nieduże uchybienie kołowe, zabrałby się za obiecywanie, że rząd na pewno wykombinuje jakiś sposób, by te pociski uległy samozniszczeniu, co prawda odpowiednich kodów na razie nie ma, bo się zgubiły, ale specjaliści już pracują nad ich odzyskaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Nie 27.01.12, 13:45 ultimate.strike napisał: > Byłoby nieco inaczej. Nacisnąłby przycisk, potem oznajmił, że nic złego się nie > stało, bo to tandeta, a nie pociski i i tak w nic nie trafią. Po czym, po info > rmacjach, że te pociski mają nieduże uchybienie kołowe, zabrałby się za obiecyw > anie, że rząd na pewno wykombinuje jakiś sposób, by te pociski uległy samoznisz > czeniu, co prawda odpowiednich kodów na razie nie ma, bo się zgubiły, ale specj > aliści już pracują nad ich odzyskaniem. :D nooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie 27.01.12, 14:09 Dobrze żer ten leń znad Leniwki i Nogatu mało działa.Jego lenistwo jest szczęściem dla Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Nie 27.01.12, 14:15 Było szczęściem. Niestety, chyba zabrał się do roboty i teraz to odczujemy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
pro_test Re: Już wymięka!!! :oD 27.01.12, 11:59 To tylko słodkie pierdzenie cytując klasyka. Ale i tak warto "wpaść i zrobić gnój albo przypierd*lić w ryja przy wszystkich pracownikach" Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Już wymięka!!! :oD 27.01.12, 12:06 Zdrojewski dostanie publiczną zjebkę za brak konsultacji, Boni też, jeszcze ambasador w Tokio poprosi MSZ o dymisję i kornie schyli czółko, a dobry cezar wyjdzie do internautów i obwieści: żadnej ratyfikacji nie będzie. Nic o was, bez was. Ten człowiek ma kręgosłup z gumy, a słowami rzuca sobie leciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
uu5.51 Re: Już wymięka!!! :oD 27.01.12, 12:08 zawsze moze kaczorem pogrozic - wszyscy lykna. michnik i bratkowski pograza faszyzmem i bedzie git!po co sie w ogole wysilac? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Już wymięka!!! :oD 27.01.12, 12:07 Jeżeli będzie zagrażać wolności? To jeszcze nie wie że danie zagranicznym korporacjom uprawnień polskiej prokuratury,policji,służb specjalnych,sądów i komorników zagraża wolności i demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Pajacu on nie wymięka 27.01.12, 12:14 to jest zwyczajny unik. Tusk musi uspokoić sytuację bo PiRarowo (to jest najważniejsza rzecz dla tego pana) wygląda to tragicznie. Internet już go nie kocha.... A to tak jakby już umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Biedny Zdrojewski 27.01.12, 12:40 najlepszy minister w tym rządzie na wylocie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Biedny Zdrojewski 27.01.12, 12:54 Jego żonie Tusk nie pozwolił być senatorką.Zdrojewski:Za to że jestem znanym politykiem moja rodzina jest krzywdzona!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A to dobrze, czy źle ? 27.01.12, 12:59 Dobrze że słucha vox populi,żle bo władza traci autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: A to dobrze, czy źle ? 27.01.12, 13:02 zoil44elwer napisał: > Dobrze że słucha vox populi,żle bo władza traci autorytet. Dobrze że słucha vox populi, że post factum. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: A to dobrze, czy źle ? 27.01.12, 13:03 Pytanie, czy którakolwiek władza od 1989 r. ten autorytet miała. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A to dobrze, czy źle ? 27.01.12, 13:03 zoil44elwer napisał: > Dobrze że słucha vox populi,żle bo władza traci autorytet. To nie tak, gdyby sluchal to do protestow by nie doszlo. Teraz podwinal ogon i usiluje uratowac ile sie da z masakry ktora sobie lemingi same zafundowaly. Co do autorytetu wladzy, to od X lat zadna wladza go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Pamiętajcie, że ojciec lał Tuska mocno. 27.01.12, 13:18 Tustaj należy szukać prostackich właściwości jego charakteru. Odreagowywania na słabszych, moresu przed silnymi. Zdaje się, że szczerze ojca znienawidził. Dlatego są tak do siebie podobni, Kaczor z Donaldem. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Pamiętajcie, że ojciec lał Tuska mocno. 27.01.12, 14:10 haen2010 napisał: > Tustaj należy szukać prostackich właściwości jego charakteru. Odreagowywania na > słabszych, moresu przed silnymi. Zdaje się, że szczerze ojca znienawidził. Dla > tego są tak do siebie podobni, Kaczor z Donaldem. Racja,szkoda,że o tym nie wiedziałeś głosując na niego.A jeżeli wiedziałeś,tym gorzej dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Pamiętajcie, że ojciec lał Tuska mocno. 27.01.12, 14:28 Głosowałem na HGW, a do sejmu na RP. Na Tuska w 2005 i 2007. Po Smoleńsku, jak stchórzył przed Putinem mam go po dziurki w nosie. Dobiła jego reputację u mnie jego rejtereda z komisji rządowej polskiej. Przypomnę, na czele rosyjskiej stanął Putin, a Tusk zwiał jak ostatni szczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re:Tornson 27.01.12, 14:30 Mam prośbę do Ciebie: Nie odpowiadaj temu bezmózgowi boblebowskyemu,on z tego,że stok mu odpowiada czerpie swoje "soki",to mu pozwala funkcjonować na FK,a towarzyszą mu ogrodowa olga,miętowe loczki i inni. Olej tego głupka.Niech rozmawia z olgą z miętowymi i z innymi z jego opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re:Tornson 27.01.12, 14:32 Sorry za literówkę wachmistrz_soroka napisał: > Mam prośbę do Ciebie: > Nie odpowiadaj temu bezmózgowi boblebowskyemu,on z tego,że to mu odpowiada cz > erpie swoje "soki" Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re:Tornson 27.01.12, 14:34 A co mu odpowiada? Popraw jeszcze raz, tylko tak, by tekst był zrozumiały. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re:Tornson 27.01.12, 14:32 Forum jest po to, by konfrontować poglady i stan wiedzy, w swoim towarzystwie mogą sobie kadzić w ramach zebrania partyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re:Tornson 27.01.12, 15:08 ultimate.strike napisał: > Forum jest po to, by konfrontować poglady i stan wiedzy, w swoim towarzystwie m > ogą sobie kadzić w ramach zebrania partyjnego. Niby masz rację, ale z drugiej strony o czym można z takimi lemingami dyskutować. Oni są totalnie niereformowani, a ich ślepa wiara w "donusia-wodzusia" wskazuje albo na totalny brak myślenia, albo że poprostu biorą kasę za walenie na forum PeOwskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re:Tornson 27.01.12, 14:52 wachmistrz_soroka napisał: > Mam prośbę do Ciebie: > Nie odpowiadaj temu bezmózgowi boblebowskyemu,on z tego,że stok mu odpowiada cz > erpie swoje "soki",to mu pozwala funkcjonować na FK,a towarzyszą mu ogrodowa ol > ga,miętowe loczki > i inni. > Olej tego głupka.Niech rozmawia z olgą z miętowymi i z innymi z jego opcji. Masz rację, dodałbym do nich jeszcze wodę. Nie zdziwiłbym się gdyby to była jedna osoba pod kilkoma nickami. W sumie taka już bezmyślnych lemingów natura, na forum nie odróżnisz czy to kilka ich pisze czy jedna, kropka w kropkę te same debilizmy powtarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Za grosz godności nie masz pajacu:)) 27.01.12, 15:09 Stary kozioł a zachowuje się jak dzieciak. Co za komedia:))))) wachmistrz_soroka napisał: > Mam prośbę do Ciebie: > Nie odpowiadaj temu bezmózgowi boblebowskyemu,on z tego,że stok mu odpowiada cz > erpie swoje "soki",to mu pozwala funkcjonować na FK,a towarzyszą mu ogrodowa ol > ga,miętowe loczki > i inni. > Olej tego głupka.Niech rozmawia z olgą z miętowymi i z innymi z jego opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pamiętajcie, że ojciec lał Tuska mocno. 27.01.12, 14:35 Biciem w doopę nie wbije się rozumu do głowy.A biciem w głowę wybija się rozum z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Pamiętajcie, że ojciec lał Tuska mocno. 27.01.12, 14:38 zoil44elwer napisał: > Biciem w doopę nie wbije się rozumu do głowy.A biciem w głowę wybija się rozum > z głowy. Słusznie,dlatego Donaldino nie ma tego problemu.Nikt mu nie wbił rozumu do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozum-ny Re: Już wymięka!!! :oD 27.01.12, 14:59 Przestraszył się protestów i tego, że siedziby PO we wszystkich miastach mogą być "naruszone" czarny.nowyekran.pl/post/49853,poznan-siedziba-po-broniona-jak-kw-pzpr-w-stanie-wojennym Ciekawi mnie to, dlaczego wczoraj telewizja tego nie pokazywała. Miałem włączony telewizor przez cały dzień, ale dopiero z tego forum dowiedziałem się co dzieje się w Poznaniu. Ciekawi mnie też dlaczego w internetowej TVN 24 opis tych protestów był inny niż w regionalnej gazeta Poznań. Wczoraj typowy oglądacz telewizji mógł odnieść wrażenie, że nic się działo. Spoko. ACTA podpisane i spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
rozum-ny Re: Już wymięka!!! :oD 27.01.12, 15:00 czarny.nowyekran.pl/post/49853,poznan-siedziba-po-broniona-jak-kw-pzpr-w-stanie-wojennym Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re:Czy w tym wątku 27.01.12, 15:16 Pisze jeszcze pajatz boblebowsky? Olejcie tego pajatza,dobrze wam radzę. Odpowiedz Link Zgłoś