Dodaj do ulubionych

Dzisiaj wybory do europarlamentu

IP: *.chello.pl 13.06.04, 00:48
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: sw [...] IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 00:59
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: SIKORSKI Re: Dzisiaj wybory do europarlamentu IP: *.bb.online.no 13.06.04, 01:04
        Ciekawa debata k...ciekawa!

Traby jerychonskie
      • Gość: genoit Re:Do tych ktorym sie wybory pomylily IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 07:58
        Oni tam maja jechac reprezentowac nasz kraj i Europe. To jest Parlament Europejski, nie nasz sejm, ktory moze obiecywac kupe pieniedzy ludziom i inne gruszki. PE nie ma takich uprawien. Duzo ludzi co tu pisze, ze nie idzie glosowac poprostu nie wie "na czym polega" PE. Do PE trzeba wybierac ludzi wyksztalconych, wladajacych biegle przynajmniej jez. angielskim, no i przedewszystkim ludzi, ktorzy nie zasiadali jeszcze w naszym parlamencie i nie sa tak przesiaknieci ta zaraza.
    • Gość: ANDy GLOSOWAĆ nas Walka przez internet nie mozna IP: *.abacus.pl 13.06.04, 02:05
      GLOSOWANIE przez internet jeszcze sie nie snilo naszym oslom, wiec wiadomo
      dlaczego bedzie slaba frekwencja i pojdzie do urny tylko zelazny elektorat
      Leppera czy Jana Marii Wladyslawa Kaczora Donalda. Widzialem mlodego Walese,
      ktory startuje z komitetu Plazynskiego w Gdansku i szkoda, ze nie moge na niego
      oddac glosu, bo chlopak robi dobre wrazenie (lepsze niz Stary Walek). No, lecz
      poprzez internet nie mozna, wiec tylko ta droga oddaje uklony tym, ktorzy juz
      od jutra beda mieli diety w euro i beda kichac na nas z dalekiej Brukseli.
    • Gość: jokim Re: banda biurokratycznych glupkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 02:15
      najgorsze jest to, że Twój sprzeciw też jest gówno wart.
    • elfhelm do urn głosować!!! 13.06.04, 02:22
      nie można siedzieć w domu, trza iść i oddać głos! niekoniecznie wg partyjnej
      czy komitetowej przynależności, ale na człowieka godnego, uczciwego i
      kompetentnego. obyśmy w poniedziałek się nie musieli wstydzić!
      • Gość: logik Re: do urn głosować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 02:25
        jeżeli ja zagłosuję to zostanie wybrany uczciwy człowiek, a jeżeli nie
        zagłosuję, to nieuczciwy. Jakoś mi to nie pasuje.
        • elfhelm a co daje siedzenie w domu? 13.06.04, 13:07
          głosując na normalnych zwiększasz ich szanse w walce ze stołkożercami i
          oszustami, faszystami i populizmem, gospodarczymi nieukami i przypadkowymi
          postaciami życia publicznego
      • Gość: jakub Re: do urn głosować!!! IP: *.oc.oc.cox.net 13.06.04, 06:21
        Wskaz mi jednego godnego, uczciwego i kompetentnego, a juz zakladam kamasze i
        lece do urny!!! Jakos nie moge sie doszukac wsrod kandydatow ani jednego, ktory
        by mial te wszystkie zalety. Kazdemu cos brakuje. Jak uczciwy - to
        niekompetentny, jak kompetentny to, dla odmiany, lapki lepkie. I tak bez konca.
        Wiec olewam, zeby pozniej nie pluc na lusterko!
      • kriss_33 Re: do urn głosować!!! 13.06.04, 06:59
        elfhelm napisał:

> nie można siedzieć w domu, trza iść i oddać głos! niekoniecznie wg partyjnej
        > czy komitetowej przynależności, ale na człowieka godnego, uczciwego i
        > kompetentnego. obyśmy w poniedziałek się nie musieli wstydzić!

zgadzam się z tobą. Nie można siedzieć z załozonymi rękami. Partia nie jest
        konieczna tylko osoba. Są to nasze I Euro wybory.
        • Gość: 3 razy nie Re: do urn głosować!!! IP: *.sympatico.ca 13.06.04, 07:45
          komunstycznej partii polski
    • Gość: robol Frekwencja 19% założę się o litra i ogórka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.06.04, 06:57
      UE jest bez szans w konkurencji z USA dopóki nie dołączy Albania i i pół Afryki
      • Gość: nie .. Re: Frekwencja 19% założę się o litra i ogórka IP: *.sympatico.ca 13.06.04, 07:44
        frekwencja 69% - jest taka pozycja, lub 96% - gwiewaja sie
    • Gość: ja glosowac? Re: Dzisiaj wybory do europarlamentu IP: *.sympatico.ca 13.06.04, 07:48
      3 razy ne Komunstycznej Partii Polski, wszak komunizm i faszyzm sa nielegalne
      w/g Konsttytucji.

Kedys bylo 3 razy tak i sfalszowane wybory, nasrac na groby tych czerwonych swin
    • Gość: kriss_33 Idę zaraz głosować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 08:03
      Idę zaraz głosować. Niewiem jesccze na kogo, ale idę oddać swoj głos.
      ps. glusujcie to wam się w przyszłości opłaci.
      • Gość: m Re: Idę zaraz głosować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 08:08
        Glosuj na kogos, kto jest wyksztalcony,w miare mlody i jeszcze nie byl w polskim sejmie. Nie bede Ci mowil na jakie partie masz nie glosowac, poniewaz to Twoja prywatna sprawa.
        • Gość: gość Re: Idę zaraz głosować. IP: *.wschowa.master.pl 13.06.04, 08:50
          najgorsze jest to, że według mnie kandydaci z połowy list nie są warci wyboru.
          Według mojego sąsiada z prawej strony nic nie warci są kandydaci z drugiej
          połowy list.
          Drugi sąsiad ten z za lewego płotu nie będzie głosował bo wszyscy kandydaci są
          siebie warci czyli mniej niż on sam.
          Reasumując: w Polsce nie ma szans wybrania odpowiedniej osoby. Pójdziesz czy
          nie pójdziesz głosować i tak Twój głos jest moralnie nieważny.
          Lepiej mieli nasi dziadowie. Z braku właściwych kandydatów krajowych na króla
          wybierali cudzoziemca.
          • Gość: htttp://pamietamy. Re: bylo referendum w sprawie uni, a w rzeczywisto IP: *.prod-empresarial.com.mx 13.06.04, 10:44
            czy muller bedzie rzadzil jeszcze w tym kraju

jak politycy nie beda sie was wyborcow bali to beda na was tuz po wyborach
            z sejmu ustawami srali

byli i bylo zle
            to wynocha na swoja prywatna posadke
            a mie ryj w publicznym korycie karmic

htttp://pamietamy.tripod.com
    • mmm195812 Re: banda biurokratycznych glupkow 13.06.04, 08:04
      I tak srasz właśnie we własne gniazdo.
    • Gość: Artur A ja zagłosowałem na Unię Polityki Realnej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 15:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka