Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A propo "oceń ją"

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.08.05, 00:52
    Obejrzałam sobie zdjęcia dziewczyny, przeczytałam Wasze komentarze i przede
    wszystkim doszłam do wniosku, że nigdy w zyciu, nawet gdyby mi ktoś zapłacił
    nie zamieściłabym na tym forum swojego zdjęcia.
    Wiadomo, baby są złośliwe, ale żeby aż tak?!
    Dziewczyna ze wspomnianych wyżej zdjęć faktycznie robi dziwne miny i jest po
    prostu ładna, ale ktoś napisał, że to brzydula, grubas (grube nogi, gruby
    brzuch itp), pytam dlaczego? Czy krytykujecie kogoś, bo macie kompleksy? Czy
    po prostu czujecie się ładniejsze? szczuplejsze?
    Szczerze mówiąc lubiłam zaglądać na to forum, poczytać coś ciekawego, pośmiać
    się, ale ostatnio zaczynam popadać w kompleksy. Czy naprawde ideał piekna
    musi miec rozmiar 34 i wielki biust? Czy musi ubierać się za granicą i tylko
    i wyłącznie w oryginały? wakacje spędzać na jachcie itd,itp?
    Sprawiacie, że ludzie czują się gorzej, a nie lepiej, czy o to Wam chodzi?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gabi Re: A propo "oceń ją" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 01:02
        Czy musi ubierać się za granicą i tylko
        > i wyłącznie w oryginały? wakacje spędzać na jachcie itd,itp?

Nie! Skądże!
        To jest wizja świata jednej neurotyczki mitomanki.
        • Gość: pola Re: A propo "oceń ją" IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.08.05, 01:11
          Wypowiedzi "paryżanki" nie komentuję, bo to dla mnie po prostu strata czasu.
          Chodzi mi podejście do ludzi, wszyscy są teraz tacy agresywni, złośliwi, aby
          kogoś zdołować, podeptać, szpanują kasą, wywyższaja się, po co?
          • Gość: przyczułka Re: A propo "oceń ją" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:56
            nigdy nie bawilam sie w ocenianie czyjegos wygladu na forum,ale skoro ktos
            zamieszcza tu swoje zdjecie wlasnie po to zeby zostac "ocenionym" to chyba sie z
            tym liczy ze po nim-ze tak powiem-pojadą...
            poza tym wg mnie niesety w wiekszosci przypadkow osoby ktore wklejaja w
            internecie swoje fotki po to by poczytac potem komentarze na temat swojej urody
            chyba nie maja zbyt ciekawej osobowosci i aspiracji.czyz to nie jest oznaka
            tzw.pustostanu?!

teraz wyszlo ze i ja oceniam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka