Dodaj do ulubionych

Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu

15.03.12, 07:31
Nie będzie żadnego wniosku. Nikt go nie napisze. Dwie niby skłócone rodziny kościelnych solidaruchów odstawiają teatrzyk dla ciemnego pospólstwa. Ziobro i Kaczor śmieją się w kułak z tych platfusich idiotów. Blidzie chyba też to obojętne.

www.rp.pl/artykul/159563,838565-Schetyna-i-Grupinski-wpadli-we-wlasne-sidla-.html
Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu 15.03.12, 07:48
      W ogóle to Trybunał Stanu jest martwym ciałem.Taka "potiomkinowska" dekoracja polskiej demokracji!
      • haen2010 Re: Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu 15.03.12, 08:04
        Ale kasa leci, czy się stoi, czy się leży - z piętnaście patyków sie należy. Darmozjadów ci u nas dostatek.
      • ksywaa5 Trybunał Stanu przestał spełniąc swoją funkcję 15.03.12, 08:13

Najpierw trzeba by zlustrować cały ten TS :) Swój swego będzie stawiał przed swoje oblicze?

zoil44elwer napisał:

> W ogóle to Trybunał Stanu jest martwym ciałem.Taka "potiomkinowska" dekoracja p
        > olskiej demokracji!
    • ksywaa5 Re: Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu 15.03.12, 08:08
      Ile razy można wam mówić , że ten wygłup PO o TS to temat zastępczy od ich amatorskich rządów??
    • remez2 Re: Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu 15.03.12, 08:15
      Niektórzy politycy Platformy zadają przy tym pytanie: a może inicjatywa odgrzania Trybunału wyszła od samego Tuska? To by jednak oznaczało, że Schetyna z Grupińskim wpadli w pułapkę zastawioną przez szefa rządu.
      Najbardziej prawdopodobne przypuszczenie.
      ---------------------
      • haen2010 Re: Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu 15.03.12, 08:47
        Ja raczej obstawiam perwersję Schetyny. Grupiński to jego kumpel, zdeklarowany wróg Tuska. Schetyna w takie zakamuflowane klocki jest naprawdę dobry. Przypomnę tylko jak kibiców na Tuska napuścił zamykając stadiony.

Platfusy wyjdą na skłóconych półglówków. I o to Schetynie chodziło. Jego szansa w dalszym osłabianiu platformy tuskowej leży.
        • remez2 Re: Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu 15.03.12, 09:02
          I o to Schetynie chodziło. Jego szansa w dalszym osłabianiu platformy tuskowej leży.
          Kłopot leży w tym, że sam, to nawet C. Ronaldo meczu nie wygra.
          -------------
          • haen2010 Re: Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu 15.03.12, 09:09
            W polityce nieco inaczej. Tusk jednak sam wygrał wybory. I kompletnie mu potem z powodu tego sukcesu odbiło.
            • remez2 Re: Hucpa i bluff z Trybunałem Stanu 15.03.12, 09:18
              haen2010 napisał:

> W polityce nieco inaczej. Tusk jednak sam wygrał wybory. I kompletnie mu potem
              > z powodu tego sukcesu odbiło.
              Podobnie było z L. Millerem. Ale jednak i tu, i tu pracowały całe zespoły. Czym kierowali się poszczególni ludzie - to inna bajka.
              > I kompletnie mu potem z powodu tego sukcesu odbiło.
              Po prostu szybko osiągnął szczebel własnej niekompetencji.
              ------------------
    • indeed4 Tym razem niekoniecznie. 15.03.12, 09:24
      To oznaka słabości PO - jeszcze pół roku temu na taki pomysł nawet by nie zwrócili uwagi, teraz mogą to podchwycić i zrealizować, bo mają świadomość, że muszą się odbić z dołka.

Moim zdaniem nie mają żadnych powodów do obaw, bo za dwa miesiące zaczyna się wielotygodniowy szoł EURO i notowania samoczynnie błyskawicznie pójdą w górę, tak jak to miało miejsce podczas lansu Tuska na prezydencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka