Gość: bumbum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 18:44 Szybki proces nie ma co www.iyp.org/Archives/polska/0012/msg00041.html Przypomnę że dzisiaj 15 czerwca 2004 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Znam dwóch Jerzych Urbanów ,żaden nie ma żony Danu IP: *.comnet.krakow.pl 15.06.04, 18:46 Danuty. Kto to jest Jerzy Urban ? kogo Wy w tej Wyborczej zatrudniacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Znam dwóch Jerzych Urbanów ,żaden nie ma żony IP: *.crowley.pl 15.06.04, 20:05 Powinieneś poznać jeszcze trzeciego, bylego rzecznika rządu bylej PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: openmind.desk.pl Re: Znam dwóch Jerzych Urbanów ,żaden nie ma żony IP: 5.5.* / 80.58.4.* 15.06.04, 22:39 kiedyś był program w TVN, reality show, chłopak potem popełnił samobójstwo, było oczywiste, że ze względu na ten program dziennikarze są nietykalni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Znam dwóch Jerzych Urbanów ,żaden nie ma żony IP: *.ssk.com.pl 16.06.04, 08:11 > kiedyś był program w TVN, reality show, chłopak potem popełnił samobójstwo, > było oczywiste, że ze względu na ten program > dziennikarze są nietykalni !!!! Oczywiste jest tylko to że chłopak popełnił samobójstwo. Ja raczej bym stawiał na zaburzenia emocjonalne, może psychiczne. Dowodem na to ze to nie był wpływ programu to to że nadal żyje parę milionów innych widzów tego programu, Szanowny Panie Wszystko Wiedzący. A poza tym Szanowny Panie Wszystko Wiedzący programy takie produkują ludzie, którzy z dziennikarstwem mają tyle wspólnego co Lepper z Balcerowiczem. WIęc odpieprze się Pan od dziennikarzy Szanowny Panie Wszystko Wiedzący. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona no "brawo" IP: 195.117.96.* 15.06.04, 18:51 no "brawo" dla policji i dla gazety, bardzo jestem ciekawa jak daleko jeszcze mogą się posunąć takie hieny, jak te dwie panie. Mój mąż też popełnił sambójstwo i gdyby moje dzieci zobaczyły na takich zdjęciach swojego tatę ,to pani daniszewska i ta pożal się boże policjantka same by były bohaterkami takich reportaży, bo bym ich zabiła gołymi rękami. ps. nazwisko specjalnie napisane małą literą- zero szacunku dla takich śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryd Dlaczego ma placic policja? IP: *.swmed.edu / *.swmed.org 15.06.04, 21:19 Jak znalezli winna, to niech ona placi, niech jej zlicytuja mieszkanie, samochod, wszystko. A nie zeby placila za to policja z _moich_ podatkow. Wlasciwie powinienem zaskarzyc ten wyrok, bo jest dla mnie krzywdzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pala Re: Policja musi zapłacić odszkodowanie IP: *.echostar.pl 15.06.04, 19:44 30tysiecy za cos takiego? Kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Storm Re: Policja musi zapłacić odszkodowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:31 20.000 złotych, tyle teraz kosztuje cześć zmarłego. No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do [...] IP: *.mad.east.verizon.net 16.06.04, 02:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupcy wy zapyziale dupki! IP: *.client.comcast.net 16.06.04, 05:33 Tragedie innych ludzi trzeba opisywac, zeby ludzie mieli lepsze pojecie jak bardzo pojebana jest rasa ludzka, i zeby uniknac bledow innych. W polsce wszystko sie tuszuje, chowa, ukrywa. Polacy - spoleczenstwo pojebanych. Odpowiedz Link Zgłoś
tani.net.pl Re: Policja musi zapłacić odszkodowanie 16.06.04, 06:40 tia i co dało sie zarobić nawet na śmierci dziecka, niech mu ziemmia lekką będzie. moim zdaniem to wstyd brac pieniądze za coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażdanin Policja musi oczyścić swoje szeregi IP: *.alan.krakow.pl 16.06.04, 06:47 ze skorumpowanych czynników, którzy współpracują "pełną gębą"ze światkiem przestępczym,braniem łapówek, tuszowanka,wykorzystywania stanowiska do prywatnych celów, ciekawe że komputery w domu mają z pirackim oprogramowaniem, miałem zamiar podać listę ,tylko po co , natomiast przyjmowanie do pracy w policji odbywa się za poleceniem rodzinno-kumoterskim plus pół świnioka i pół litra, "POMOC DOMOWA WŁOCHY tel....." też pod "opieką policji", kpiny to mało, a pensja 3800.-plus sorty plus premia plus fundusz operacyjny też mało ...Jak się dobrze przyjrzeć to 1/3 w Krakowie powinna w polu plewić ,a nie mundur - tylko w pracy nosić , ot i taka policja ... Odpowiedz Link Zgłoś