Dodaj do ulubionych

Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj

12.05.12, 10:54
To może w końcu trafisz do psychiatryka.

www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fvod.gazetapolska.pl%2F1680-furia-niesiolowskiego-szokujace-niesiolowski-atakuje-ewe-stankiewicz&h=TAQGPuFftAQG_7qNcWUYV_A4lio32UrsQ9zz0lF-Cxpqblg
Obserwuj wątek
    • republika.republika bojówkara Stankiewicz najpierw 12.05.12, 10:59

www.youtube.com/watch?v=QNhhWZaYrbY
      • yost22 Bojówkarz Michnik też co chwila angażuje się 12.05.12, 11:06
        politycznie. Znaczy można zbluzgać i odmówić wstępu to Sejmu?
        • simera16 Re: Bojówkarz Michnik też co chwila angażuje się 12.05.12, 13:35
          yost22 napisał(a):

> politycznie. Znaczy można zbluzgać i odmówić wstępu to Sejmu?
          >
          Skoro ona bluzga tak premiera, jak i prezydenta Polski, to dlaczego nie można jej?
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Kłamiesz! Żadnego kłamstwa nie wypowiedziała 12.05.12, 16:23
            simera16 napisał: Skoro ona bluzga tak premiera, jak i prezydenta Polski, to dlaczego nie można jej?

---> wobec tych bolszewickich oszustów. Zacytuj, co w jej wypowiedzi było niezgodne z prawdą ... z PRAWDĄ!!! - a nie z Прaвдą!
    • bnov Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 12.05.12, 11:24
      Pan Stefan ma specjalne prawa na tym forum,

gdy napisałem,

psychopatyczny cham,
      albo chamski psychopata,

wpis momentalnie zniknął

może i to słuszna koncepcja,

do uwalenia partii rządzącej nikt nie robi tyle, co poseł który z Łodzi pochodzi

dziękuję ziemi łódzkiej za to kuriozum
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Po prostu nie jest łatwo napisać prawdę o Niesiole 12.05.12, 16:28
        bnov napisał: gdy napisałem, psychopatyczny cham, albo chamski psychopata, wpis momentalnie zniknął

---> Zniknął, bo nie w pełni oddaje bolszewicki charakter tego sprzedajnego typka, który już od dawna powinien znajdować się w psychiatryku - dla własnego dobra! :)
        FURIA NIESIOŁOWSKIEGO!
        • camille_pissarro Re: Po prostu nie jest łatwo napisać prawdę o Nie 12.05.12, 18:58
          Na tę debatę, zakuli go w kajdany w jakiś sejmowych kazamatach, bo jakby spuścili ze smyczy to narobiłby PO niezłego bigosu...
    • bryt.bryt popieram Niesiola 12.05.12, 11:46
      Nic do tych ludzi nie trafia. Poproszona o odwrocenie kamery ma to gleboko w d, a potem jest zdzwiona, ze ktos moze cos z tym zrobic. Tak samo jak pisowcy. Nic nie przyswaja, zyja we wlasnym swiecie, mysla, ze im wiecej wolno, wolno im innych wyzywac od zdrajcow, a kiedy ktos im cos powie, a co gorsza cos zrobi, to juz jest bezczelny atak na patriotyczna tkane narodu.
      • cookies9 Re: popieram Niesiola 12.05.12, 11:55
        Nic dziwnego,że do Stankiewicz nie trafiła prośba Niesiołowskiego.Miała zamówienie od
        Solidarnych 2010 na reportaż...

13 IV 2007 red,Kolenda-Zalewska została poturbowana w Sejmie przez ochroniarzy JarKacza,który krzyknął za nią 'pani zgubiła buty'

www.pardon.pl/artykul/1357/kolenda-zaleska_poturbowana_przez_ochroniarzy_premiera
        • bryt.bryt Prawda, Zdrada, Niesiol "rzucil sie na..." 12.05.12, 13:22
          cookies9 napisała:

> Nic dziwnego,że do Stankiewicz nie trafiła prośba Niesiołowskiego.Miała zamówie
          > nie od
          > Solidarnych 2010 na reportaż...
          (...)

Przede wszystkim ona ma problem z percepcja otoczenia. Ona jest po stronie Prawdy, Niesiol po stronie Zdrady. Wedlug niej czlowiek, ktorym ona pogardza i ktory wie, ze ona nim pogardza powinien uprzejmie odpowiedziec na pytania. Nie moze nie chciec odpowiedziec, nie moze brutalnie odchodzic od kamery. A juz przekrecenie kamery w dol to skandaliczny atak na kobiete.
          Juz w prawicowym internecie mozna sie dowiedziec, ze Niesiol "rzucil sie na dziennikarke". Bezczelnosc tej prawicowej manipulacji dorownuje tylko poziomiowi prawicowo-pisowskiego nadecia i pseudomorlanosci.
          • cubo Re: Prawda, Zdrada, Niesiol "rzucil sie na..." 12.05.12, 13:52
            Juz w prawicowym internecie mozna sie dowiedziec, ze Niesiol "rzucil sie na dzi
            > ennikarke". Bezczelnosc tej prawicowej manipulacji dorownuje tylko poziomiowi p
            > rawicowo-pisowskiego nadecia i pseudomorlanosci.

Załóż sobie okulary i zobacz...42 sek tego filmiku.
            Furiat czy wariat Niesiołowski?
            vod.gazetapolska.pl/1680-furia-niesiolowskiego-szokujace-niesiolowski-atakuje-ewe-stankiewicz
            • bryt.bryt Re: Prawda, Zdrada, Niesiol "rzucil sie na..." 12.05.12, 14:12
              cubo napisał(a):

> Juz w prawicowym internecie mozna sie dowiedziec, ze Niesiol "rzucil sie na dzi
              > > ennikarke". Bezczelnosc tej prawicowej manipulacji dorownuje tylko poziom
              > iowi p
              > > rawicowo-pisowskiego nadecia i pseudomorlanosci.
              >
              >
              > Załóż sobie okulary i zobacz...42 sek tego filmiku.(...)

Widzialem to zanim cos o tym napisalem. Niesiol nie rzucil sie na dzienniarke, ale po niewysluchaniu przez nia wezwan do niefilmowania i ostrzezen przeszedl czynow przekrejacac kamere w dol. Dobrze zrobil.
              • camille_pissarro Re: Prawda, Zdrada, Niesiol "rzucil sie na..." 12.05.12, 14:54
                Cham, chama popierał, popiera i popierać będzie...
                • republika.republika Re: Prawda, Zdrada, Niesiol "rzucil sie na..." 12.05.12, 15:35
                  camille_pissarro napisał:

> Cham, chama popierał, popiera i popierać będzie...

to idealnie pasuje do tych którzy popierają chamicę Stankiewicz

www.youtube.com/watch?v=SAyMvhPP8bM
                • bryt.bryt Re: Prawda, Zdrada, Niesiol "rzucil sie na..." 12.05.12, 15:37
                  camille_pissarro napisał:

> Cham, chama popierał, popiera i popierać będzie...

Cham to ja? To delikatne okreslenie. Wedlug Prezesa stoje tam gdzie ZOMO, popieram agentow i ludzi degradujacych Polakow tak, jak Hitler by sobie zyczyl. Czyli splywa po mnie ten cham.
                  • camille_pissarro Re: Prawda, Zdrada, Niesiol "rzucil sie na..." 12.05.12, 18:25
                    Zgadza się po chamie wszystko spłynie...
      • matiimakaka Re: popieram Niesiola 12.05.12, 14:25
        Tylko, że politycy to osoby PUBLICZNE. Politycy z Prawa i Sprawiedliwości grzecznie odmawiają wywiadu z TVN24 - nie rzucają na nich obelg, nie odpychają i co najważniejsze - nie grożą (jak Niesiołowski, że zepsuje kamerę). Z drugiej jednak strony chciałbym usprawiedliwić Niesiołowskiego, ponieważ też bym był wkurzony, jakbym nie mógł wyjść z pracy, a ludzie na zewnątrz rzucali by na mnie obelgami pokroju "ty chamie pier****ny" itp. Jednak fakt faktem jest, że politycy zawsze muszą zachować zimną krew, a takie zachowanie nigdy nie mogą być dopuszczalne. Mam nadzieję, że Niesiołowski poczuje tego skutki za niecałe 4 lata.
      • camille_pissarro Re: popieram Niesiola 12.05.12, 14:25
        Cham, chama zawsze popierał, popiera i popierać będzie...
      • zoil44elwer Re: popieram Niesiola 12.05.12, 16:29
        Niesiołowski jako poseł czyli osoba publiczna nie ma prawa zakazywać filmowania jego osoby.W końcu bierze z kasy podatników uposażenie poselskie(kilkanaście tysięcy PLN)
    • losiu4 Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 12.05.12, 11:46
      wot pełowska kultura.

Pozdrawiam

Losiu
    • zgred-zisko Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 12.05.12, 11:56
      Krytykom chciałbym przypomnieć, że Niesiołowski zawsze był taki. Kiedy zasiadał w Sejmie z ramienia AWS jeździł po rządzącej lewicy jak po burej suce. Jego odzywki z tego okresu trafiły nawet do Wikipedii. I wtedy - obecni oburzeni - PiS-owcy bili mu brawa na stojąco!
      Wtedy Niesiołowski był cham, ale "nasz".
      • cubo Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 12.05.12, 11:59
        zgred-zisko napisał:

> Krytykom chciałbym przypomnieć, że Niesiołowski zawsze był taki. Kiedy zasiadał
        > w Sejmie z ramienia AWS jeździł po rządzącej lewicy jak po burej suce. Jego od
        > zywki z tego okresu trafiły nawet do Wikipedii. I wtedy - obecni oburzeni - Pi
        > S-owcy bili mu brawa na stojąco!
        > Wtedy Niesiołowski był cham, ale "nasz".

Masz rację,zawsze był chamem,wyssał to z mlekiem matki.
        • pan.nikt Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 12.05.12, 12:15
          chamem i sprzedajnym idiotą.
    • prezydent.nie.jest.glupi Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 12.05.12, 12:23
      Niesiołowski to chamski wieprz i śmierdzi mu z ryja.

• czart_polski Wąchałeś? 12.05.12, 13:26
        prezydent.nie.jest.glupi napisał:
    • bryt.bryt Hofman chce wywalenia Niesiola z PO 12.05.12, 14:03
      Wlasnie przy...pas Prezesa zaapelowal o potepienie Niesiola i wyrzucenie go z PO.
      Dla tych ludzi gorsze jest przekrecenie kamery "dziennikarce" niz codzienne niemal oskrazenia ludzi o zdrade Polski.
      • cubo Re: Hofman chce wywalenia Niesiola z PO 12.05.12, 14:09
        bryt.bryt napisał:

> Wlasnie przy...pas Prezesa zaapelowal o potepienie Niesiola i wyrzucenie go z P
        > O.
        > Dla tych ludzi gorsze jest przekrecenie kamery "dziennikarce" niz codzienne nie
        > mal oskrazenia ludzi o zdrade Polski.
        >

Przyznaj,że Niesioł zachował się jak pisowiec.
        • bryt.bryt Re: Hofman chce wywalenia Niesiola z PO 12.05.12, 14:13
          cubo napisał(a):

(...)
          > Przyznaj,że Niesioł zachował się jak pisowiec.

Porownywanie nieporownywalnego to jest typowa pisowska przypadlosc.
          • cubo Re: Hofman chce wywalenia Niesiola z PO 12.05.12, 16:01
            bryt.bryt napisał:

> cubo napisał(a):
            >
            > (...)
            > > Przyznaj,że Niesioł zachował się jak pisowiec.
            >
            > Porownywanie nieporownywalnego to jest typowa pisowska przypadlosc.
            >

Aż tak bardzo cierpisz? Współczuję.
            Co mam wytłumaczyć,że nie interesuje mnie "napie...nka" między PiS i PO?
            • bryt.bryt Re: Hofman chce wywalenia Niesiola z PO 12.05.12, 19:34
              cubo napisał(a):

> bryt.bryt napisał:
              >
              > > cubo napisał(a):
              > >
              > > (...)
              > > > Przyznaj,że Niesioł zachował się jak pisowiec.
              > >
              > > Porownywanie nieporownywalnego to jest typowa pisowska przypadlosc.
              > >
              >
              > Aż tak bardzo cierpisz? Współczuję.
              > Co mam wytłumaczyć,że nie interesuje mnie "napie...nka" między PiS i PO?

Ja nie cierpie. Ja po prostu widze roznice i "napie...nka" PiS/PO nie jest dla mnie starciem symetrycznym.
      • green_feldkurat_katz Błąd. Niesiołowski to kwintesencja PO i powinien b 12.05.12, 14:15
        ć chroniony i pokazywany stale.
        • bryt.bryt Re: Błąd. Niesiołowski to kwintesencja PO i powin 12.05.12, 14:46
          green_feldkurat_katz napisał:

> ć chroniony i pokazywany stale.

Na szczescie Niesiol nie jest szefem partii i jego przypadki to tylko folklor. A jest taki szef partii, ktory pogarde do inaczej myslacych wyraza w kazdym wystapieniu. Mowia na niego Prezes. I on wyznacza kierunki myslenia. Na wlasna zgube.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Hofman chce wywalenia Niesiola z PO 12.05.12, 14:18
        bryt.bryt napisał:

> Wlasnie przy...pas Prezesa zaapelowal o potepienie Niesiola i wyrzucenie go z P
        > O.

a kiedy Adaś Hoffman zaapeluje o potępienie JarkaZbawka za jego słowa o Adolfie Hitlerze???
        • bryt.bryt Re: Hofman chce wywalenia Niesiola z PO 12.05.12, 14:49
          fiu-bzdziu2010 napisała:

> bryt.bryt napisał:
          >
          > > Wlasnie przy...pas Prezesa zaapelowal o potepienie Niesiola i wyrzucenie
          > go z P
          > > O.
          >
          >
          > a kiedy Adaś Hoffman zaapeluje o potępienie JarkaZbawka za jego słowa o Adolfie
          > Hitlerze???

Jak juz przejdzie do Ziobry.
      • boblebowsky Re: Hofman chce wywalenia Niesiola z PO 12.05.12, 14:22
        Ten co nawoływał do wieszania posłów na gałęzi:))

bryt.bryt napisał:

> O.
        > Dla tych ludzi gorsze jest przekrecenie kamery "dziennikarce" niz codzienne nie
        > mal oskrazenia ludzi o zdrade Polski.
        >
    • bryt.bryt ogolny obraz, kontekst sytuacji z Niesiolem 12.05.12, 15:35
      Ogolnie ciekawa sytuacja z tym zajsciem z Niesiolem. Koledzy Prezesa z "S" "aresztuja" poslow poza poslami PiS, kolezanka Prezesa i kolegow z "S" wchodzi na teren sejmu i ma ochote sie dowiedziec, co mysli "aresztowany" posel Stefan na temat "aresztu" zastosowanego przez kolegow kolezanki. Sens pytania - co pan sadzi o tym, ze pana bezprawnie tu trzymamy, a koledzy za plotem pana lza?
      Kolezanka ma przy okazji na koncie pare kuriozalnych oskarzen wobec obecnej wladzy, z pewnoscia ma swiadomosc, ze dla ludzi wladzy jest osoba niewarta rozmowy. Ale idzie w boju, szuka okazji do sprowokowania Niesiola.
      A jak juz sie jej udaje wkurzyc Niesiola, to zostaje meczennica i rozpetuje sie burza. Prawicowa blogsfera na wlasny uzytek manipuluje obraz zdarzenia, a nastepnie pala swietym gniewem. Potem przy...pas Prezesa pelen moralnej wyzszosci apeluje o wywalenie Niesiola z PO. Nie apeluje do stojacego obok Prezesa, zeby nie mowil o innych ludziach jako o zdrajcach, nie mowil o ZOMO, kondominium, nie uzywal w porownaniach Hitlera. Mieszanie ludzi z blotem miesci sie w ramach debaty publicznej i pisowskiej moralnosci. Reakcja na te moralnosc to juz ordynarny atak.
    • kaczykoniec Kaczynski, Niesiołowski Tak Trzymajcie 12.05.12, 15:55
      To może w końcu traficie do psychiatryka.
      Polaki potrafia, czyli polska oglupiala klasa polityczna. Na szczesie jest duzo oficerow sluzb panstw normalnych, ktorzy prowadza i mysla za tych polakow.
      • cubo Re: Kaczynski, Niesiołowski Tak Trzymajcie 12.05.12, 16:03
        kaczykoniec napisała:

> To może w końcu traficie do psychiatryka.
        > Polaki potrafia, czyli polska oglupiala klasa polityczna. Na szczesie jest duzo
        > oficerow sluzb panstw normalnych, ktorzy prowadza i mysla za tych polakow.

Ty skąd nadajesz? z Wolski? Nie znać pisać w polskim języku?
        • kaczykoniec Re: Kaczynski, Niesiołowski Tak Trzymajcie 12.05.12, 16:24
          zrozumiales, wiecc o co chodzi?
          • cubo Re: Kaczynski, Niesiołowski Tak Trzymajcie 12.05.12, 16:31
            kaczykoniec napisała:

> zrozumiales, wiecc o co chodzi?

To polskie forum.
            "Tu obowiązywać polska pisownia"
            Ty,najpierw nauczyć się pisać po polsku.
    • bryt.bryt wywiad ze Stankiewicz (polecam) 12.05.12, 16:11
      Fragment na zachete:
      "(...)przyszedł policjant, zrelacjonowałam mu całość zdarzenia. Odesłał mnie do komisariatu. Powiedziałam temu policjantowi, że marszałek Niesiołowski gdzieś zniknął i być może wróci. Nie czuję się tu bezpieczna, nie wiem czy inni ludzie mogą się czuć tu bezpiecznie, skoro przebywa na terenie Sejmu.(...)".

Paranoja.

Tutaj calosc:
      wpolityce.pl/artykuly/28409-nasz-wywiad-ewa-stankiewicz-niesiolowski-rzucil-sie-na-mnie-i-zaczal-szarpac-jego-znajomi-powiedzieli-ze-niczego-nie-widzieli
    • bryt.bryt nie tylko Niesiol podpadl prawicowcom 12.05.12, 16:18
      Przyznam, ze rozwoj tej sprawy jest fascynujacy. Prawicowcy chyba maja z tego jakas perwersyjna przyjemnosc. Po Niesiole przyszedl czas na pozostalych uczestnikow zajscia. Oczywiscie sa winni. A skoro sa winni, to czas pokazac ich twarze. Moze tak ktos by spalil ich podobizny na ulicy przed sejmem ...?

"(...)Chamskiemu zachowaniu Niesiołowskiego, który zaatakował reżyserkę Ewę Stankiewicz, przyglądali się jego koledzy partyjni - albo bezczynnie, albo wspierając byłego wicemarszałka Sejmu. Oto osoby, które udało nam się zidentyfikować: Paweł Suski, Lucjan Pietrzczyk, Dorota Niedziela i Henryk Siedlaczek.(...)"

niezalezna.pl/28212-kto-byl-z-niesiolowskim-podajemy-nazwiska
    • emeraldboy4 Z padlinożerną świnią tak trzeba! 12.05.12, 16:20
      Brawo Niesioł!
    • bryt.bryt bedzie uchwala Kongresu Mediow Niezaleznych 12.05.12, 16:29
      Odbyl sie dzisiaj kuriozalny zjazd. A tam m.in.:
      "(...)Jan Pospieszalski poruszył kwestię skandalicznego zachowania posła Stefana Niesiołowskiego wobec Ewy Stankiewicz. Kongres przygotował projekt uchwały w tej sprawie.(...)"

Bylbym niepocieszony, gdyby w uchwale zabraklo jakiejs wzmianki o zdradzie ojczyzny przez Tuska.

niezalezna.pl/28225-kongres-mediow-niezaleznych-relacja
    • zoil44elwer Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 12.05.12, 16:33
      Facet ma więzienną traumę! 4 lata kąpieli z recydywą w więziennej łażni zniszczyło mu psychikę.
      • cubo Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 12.05.12, 16:36
        zoil44elwer napisał:

> Facet ma więzienną traumę! 4 lata kąpieli z recydywą w więziennej łażni zniszcz
        > yło mu psychikę.

Myślisz,że został "zcwelony"? przez więźniów? To całkiem prawdopodobne,to by wiele wyjaśniało.
    • bon-n0 Niesiołowski powinien trafic do p'rdla 12.05.12, 17:02
      tam miejsce tego starego ubeka i zomowca.
      • zgred-zisko Re: Niesiołowski powinien trafic do p'rdla 12.05.12, 17:18
        Nudzi Ci się samemu w celi?
    • wujaszek_joe Niesiołowski ma rację 12.05.12, 17:30
      - Sam za to nasłuchałem się takich pod naszym adresem: "Platforma zdrajców, morderców", "Szczurze, wychodź", "Najemny Judaszu bolszewickiej bestii, nie będzie przebaczenia, nie będzie amnestii". Stojący pod Sejmem związkowcy obrzucali mnie karczemnymi wyzwiskami, których nie będę przytaczał i ubliżali naszym posłankom. Ja mam się tłumaczyć przed panią Stankiewicz? Niech ona tamtych nakręci - mówi Niesiołowski.
      • cubo Re: Niesiołowski ma rację 12.05.12, 17:50
        wujaszek_joe napisał:

> - Sam za to nasłuchałem się takich pod naszym adresem: "Platforma zdrajców, mor
        > derców", "Szczurze, wychodź", "Najemny Judaszu bolszewickiej bestii, nie będzie
        > przebaczenia, nie będzie amnestii". Stojący pod Sejmem związkowcy obrzucali mn
        > ie karczemnymi wyzwiskami, których nie będę przytaczał i ubliżali naszym posłan
        > kom. Ja mam się tłumaczyć przed panią Stankiewicz? Niech ona tamtych nakręci -
        > mówi Niesiołowski.

Nie mógł na tym poprzestać?
        Po co ten monolog nie przystający do tytułu profesora a raczej do żula spod budki z piwem?
        Nie potrafi opanować emocji?
        Nie powinien być politykiem.
        • zgred-zisko Re: Niesiołowski ma rację 12.05.12, 18:07
          A co Ty byś zrobił, gdybyś się nasłuchał tylu "uprzejmości"?
          • cubo Re: Niesiołowski ma rację 12.05.12, 18:15
            zgred-zisko napisał:

> A co Ty byś zrobił, gdybyś się nasłuchał tylu "uprzejmości"?

Od kogo? od Niesiołka czy od tej dziennikarki?
            Posłuchaj...od.gazetapolska.pl/1680-furia-niesiolowskiego-szokujace-niesiolowski-atakuje-ewe-stankiewicz
            • zgred-zisko Re: Niesiołowski ma rację 12.05.12, 19:27
              Dziennikarki? Zgodnie z normami CNN dziennikarz, którego demonstruje swoje przekonania polityczne, nie jest dziennikarzem.
              • bryt.bryt niedostepna innym moralnosc 12.05.12, 21:16
                zgred-zisko napisał:

> Dziennikarki? Zgodnie z normami CNN dziennikarz, którego demonstruje swoje prze
                > konania polityczne, nie jest dziennikarzem.

Coz z tego, ze ta pani wystepuje na wiecach politycznych i potepia tam w czambul rzadzacych tym krajem? Prawica to niedostepna innym moralnosc i bezposredni kontakt z Prawda. Prawicowy dziennikarz ma misje i musi co musi. Trzeba przyjac to do wiadomosci, jesli stoi sie tam, gdzie stalo ZOMO. Proste.
                • cubo Re: niedostepna innym moralnosc 13.05.12, 15:51
                  zgred-zisko napisał:

> Dziennikarki? Zgodnie z normami CNN dziennikarz, którego demonstruje swoje prze
                  > konania polityczne, nie jest dziennikarzem.

No,cholera a co powiesz o MO czyli o Stokrotce? Taka ona niezależna jak ja jestem szach perski.
                  Przecież nie trzeba lepszego przykładu na "niezależność" dziennikarska.
      • bryt.bryt Re: Niesiołowski ma rację 12.05.12, 18:28
        wujaszek_joe napisał:

> - Sam za to nasłuchałem się takich pod naszym adresem: "Platforma zdrajców, mor
        > derców", "Szczurze, wychodź", "Najemny Judaszu bolszewickiej bestii, nie będzie
        > przebaczenia, nie będzie amnestii". Stojący pod Sejmem związkowcy obrzucali mn
        > ie karczemnymi wyzwiskami, których nie będę przytaczał i ubliżali naszym posłan
        > kom. Ja mam się tłumaczyć przed panią Stankiewicz? Niech ona tamtych nakręci -
        > mówi Niesiołowski.

To sa jej ideowo-polityczni koledzy. Pytajac Niesiola co sadzi o blokadzie robila kabaret.
    • kiemlicz88 Re: Brawo Niesiołowski Tak Trzymaj 13.05.12, 15:15
      Niebywale chrześcijańskie i miłosierne zachowanie bulteriera PO, byłego ZChNowca.
      Damski bokser Niesiołek:

vod.gazetapolska.pl/1680-furia-niesiolowskiego-szokujace-niesiolowski-atakuje-ewe-stankiewicz
    • wiosnaludzikow Facet bardzo podobny do Niesiołowskiego 13.05.12, 16:34
      www.google.pl/search?q=andreas+brevik&hl=pl&tbo=u&site=webhp&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=5sWvT6rkOK_O4QTEu-mzCQ&ved=0CGYQsAQ&biw=1024&bih=645
    • bnov Niesiołowski 19.05.12, 02:52
      prawdziwa twarz partii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka