Dodaj do ulubionych

Oszołom Jasiu

17.06.12, 14:08
Były reprezentant Polski zupełnie nie jest zaskoczony stylem w jakim odpadła nasza kadra z Euro 2012. To wszystko o czym trąbiłem od dwóch lat się potwierdziło. Mówili o mnie, że jestem oszołomem, a wyszło na moje.

Hmmm,Jasiu ale dlaczego nawet prezes kazał ci zamknąć dziób i zawiesił cię?
Ja,mam odwagę potwierdzić...tak mówiłeś prawdę,i nie chce mi się szukać postów betonowej wersji forumowiczów PO,która na tobie suchej nitki nie zostawiła a określenia oszołom,to były najbardziej delikatne określenia.

euro2012.dziennik.pl/bialo-czerwoni/artykuly/394704,tomaszewski-a-nie-mowilem-mam-satysfakcje-przez-lzy.html
Obserwuj wątek
    • kaczy_mozdzek Powiedzenie o PRONowsko - PiSowskim śmieciu "Oszoł 17.06.12, 14:20
      "Oszołom", to zniewaga dla oszołomów!!

No i co on przewidywał?
      wyborcza.pl/1,76842,11948705,Tomaszewski_mowi__druzyna_Smudy_wygra_i_to_3_1__ANALIZA_.html

Taaak - może mieć satysfakcję przez łzy!
      Skończony tuman!
      :)))
      • cubo Re: Powiedzenie o PRONowsko - PiSowskim śmieciu " 17.06.12, 14:25
        "Oszołom", to zniewaga dla oszołomów!!

No i co on przewidywał?

Co do wyniku tego meczu eis pomylił,ale to co mówił o reprezentacji Polski przed mistrzostwami daje mu tytuł proroka.Niestety.
        Nawet prezes nie chcący aby PiS był postrzegany źle, nałożył na niego kaganiec i zawiesił go w prawach członka PiS.
        • zoil44elwer Re: Powiedzenie o PRONowsko - PiSowskim śmieciu " 17.06.12, 17:13
          Tomaszewski powiedział tylko że importowanymi Polakami i eksportowymi GASTARBEITERAMI NIE OSIĄGNIE SIĘ SUKCESU NA eURO 2012.
    • kzet69 Re: Oszołom Jasiu 17.06.12, 18:00
      Widzisz Cubo jest jeden problem: Jasiu opluł przed Euro biało-czerwoną i orła .... Dlatego jest i pozostanie oszołomem, któremu nie warto podać ręki...
      • cubo Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 13:05
        kzet69 napisał:

> Widzisz Cubo jest jeden problem: Jasiu opluł przed Euro biało-czerwoną i orła .
        > ... Dlatego jest i pozostanie oszołomem, któremu nie warto podać ręki...

Hmmm,mam wątpliwości,zwłaszcza,że mówił,że był dumny gdy grał z orłem na koszulce.

Poseł PiS Jan Tomaszewski został na miesiąc zawieszony w prawach członka klubu tej partii i ukarany naganą. Za wypowiedź m.in., że nie chce, aby w reprezentacji, w koszulce z białym orłem "grali jeden Francuz i dwóch Niemców, którzy grali już dla Francji i dla Niemiec" i "odbierają naszym, prawdziwym Polakom" miejsce w reprezentacji.
    • ayran Re: Oszołom Jasiu 17.06.12, 19:01
      cubo napisał(a):

> Ja,mam odwagę potwierdzić...tak mówiłeś prawdę,

Och jakiś ty odważny pisząc schowany za kolejne nicki. Ciekawe byłoby zobaczyć, czy miałbyś dość odwagi, by na przykład powiedzieć Damienowi Perquisowi prosto w oczy, że jest francuskim śmieciem - tak jak mówiący prawdę pan Janek.

-

>
    • lump-1 Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 13:34
      Tomaszewski to cham.
      • cubo Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 13:42
        lump-1 napisał:

> Tomaszewski to cham.

Nie on jeden.Chamów jest w tym kraju multum.
        • zoil44elwer Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 15:37
          Najwięcej chamów i oszołomów z miasta Łodzi pochodzi:Niesiołowski,Kropiwnicki,Miller,Śledzińska,Karasińska.....
          • cubo Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 15:40
            zoil44elwer napisał:

> Najwięcej chamów i oszołomów z miasta Łodzi pochodzi:Niesiołowski,Kropiwnicki,M
            > iller,Śledzińska,Karasińska.....

Zgadza się,Miller to jeszcze najmniejszy cham z tego gremium.
        • lump-1 Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 15:41
          cubo napisał(a):

> Nie on jeden.Chamów jest w tym kraju multum.

I kretynów- co potwierdzają wyniki wyborów.
          • cubo Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 15:45
            lump-1 napisał:

> cubo napisał(a):
            >
            >
            > > Nie on jeden.Chamów jest w tym kraju multum.
            >
            > I kretynów- co potwierdzają wyniki wyborów.

To już kwestia dyskusyjna.....sam mam z tym problem.Partie,które stają do wyborów to banda kretynów....i kogo mają wybrać wyborcy?
            • lump-1 Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 15:51
              cubo napisał(a):

> To już kwestia dyskusyjna.....sam mam z tym problem.Partie,które stają do wyborów to banda kretynów....i kogo mają wybrać wyborcy?

Zdecydowana większość wyborców nie ma takich dylematów- kretyn wybiera tego kretyna, który więcej obieca.

• behemot17-13 Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 20:38
      owszem, wyszło na jego. pewnie siedział spocony i nerwowo przebierał nóżkami wyczekując momentu, kiedy Polska odpadnie. po meczu z Rosją zapewne bliski był wpadnięcia w depresję(czego dowodem - brak jego gęby w mediach), bo kroił się sukces, po meczu z Czechami odetchnął z ulgą i mógł zakrzyknąć - co z tego, że jestem spoconym bydlakiem, skoro wyszło na moje.
      • cubo [...] 18.06.12, 21:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • behemot17-13 Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 21:42
          widzisz, nie w tym rzecz, niepotrzebnie ironizujesz. dla mnie wykładnikiem jest tekst mojej sąsiadki "oglądasz mecze? bo ja oglądam i tak krzyczę, że mój psiak jest nieco wystraszony"
          jeżeli słyszę wypowiedzi byłego reprezentanta Polski o tym, iż nie będzie kibicował Polakom bo i tu wymienia powody, to jego postawa mnie zniesmacza i nie z racji przyczyn a z racji tej, że tylko bydlak(spocony) może byś takim małostkowym zaprzańcem. Polak kibicuje polskiej drużynie, niezależnie od obiekcji co do personalnej obsady i już. Jasio jest bydlakiem, spoconym.
          • cubo [...] 18.06.12, 21:44
            • behemot17-13 Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 22:06
              to może jeszcze coś o Jasiu i o Janie Tomaszewskim. kiedy bronił naszej bramki(Jan Tomaszewski)autentycznie go podziwiałem i był jednym z najważniejszych moich idoli, nie widziałem nikogo między słupkami w tamtych czasach, no może Kostka ale raczej z opowieści. natomiast Jasio jest ..... bo nie chce mi się powtarzać.
              • cubo [...] 18.06.12, 22:14
                • behemot17-13 Re: Oszołom Jasiu 18.06.12, 22:28
                  słuchać i może trzeba, zgadzać się z jego filozofią myślenia już niekoniecznie a z zaprezentowaną postawą Jasia wręcz nie zgadzać się. to by było wszystko w tym temacie, bo będziemy powielać swoje wypowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka