Gość: Maruszka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 14:15 mam pytanie, może naiwne, ale ważne. czy krwawienie po defloracji następuję natychmiast, czy może zdarzyć się, że krew wydostanie się dopiero później? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anx Re: dziewictwo... 21.06.04, 14:16 Wydaje mi się, że od razu bo związane jest z przerwaniem błony dziewiczej a nie z krwawieniem gdzieś z wewnątrz. Ale krwawienie nie musi wystapić przecież Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_wawa Re: dziewictwo... 21.06.04, 14:34 to wiem, ale kurcze skad krwawienie po kilkudziesieci minutach po?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruszka Re: dziewictwo... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 14:37 to wiem, ale kurcze skad krwawienie po kilkudziesieci minutach po?? A Ty muszka masz ten sam problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith76 Re: dziewictwo... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.06.04, 14:42 skoro całość może się kilka dni goić po "pierwszym razie", to może i zdarzają się krwawienie po krótkim czasie. można sprawdzić czy to nie nadżerka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruszka Re: dziewictwo... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 14:48 nie doszło do stosunku, skończyło się na pieszczotach, ale i tak się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamcia Re: dziewictwo... IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 21.06.04, 15:17 hey dziewczynki ja tylko chcialam dodac ze krwawienie moze tez wystapic dopiero za 2 a nawet 3 razem poniewaz penis poze nie przebic blony dziewiczej przy pierwszym stosunku pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ola_er Re: dziewictwo... 21.06.04, 16:14 ja w ogóle nie krwawiłam, ale moja koleżanka krwawiła po 2-3 godzinach dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
annuczek Re: dziewictwo... 21.06.04, 16:44 Moze sie zdarzyć, że krwi w ogóle nie będzie albo jedynie kropla. Tak samo może w ogóle nie być bólu - wszystko zależy od tego, jaka jest błoda. Odpowiedz Link Zgłoś