Dodaj do ulubionych

dziewictwo...

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 14:15
mam pytanie, może naiwne, ale ważne. czy krwawienie po defloracji następuję
natychmiast, czy może zdarzyć się, że krew wydostanie się dopiero później?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anx Re: dziewictwo... 21.06.04, 14:16
      Wydaje mi się, że od razu bo związane jest z przerwaniem błony dziewiczej a nie
      z krwawieniem gdzieś z wewnątrz.
      Ale krwawienie nie musi wystapić przecież wink
      • muszka_wawa Re: dziewictwo... 21.06.04, 14:34
        to wiem, ale kurcze skad krwawienie po kilkudziesieci minutach po??
      • Gość: Maruszka Re: dziewictwo... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 14:37
        to wiem, ale kurcze skad krwawienie po kilkudziesieci minutach po?? A Ty muszka
        masz ten sam problem??
    • Gość: lilith76 Re: dziewictwo... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.06.04, 14:42
      skoro całość może się kilka dni goić po "pierwszym razie", to może i zdarzają
      się krwawienie po krótkim czasie.
      można sprawdzić czy to nie nadżerka.
      • Gość: Maruszka Re: dziewictwo... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 14:48
        nie doszło do stosunku, skończyło się na pieszczotach, ale i tak się boję.
        • Gość: kamcia Re: dziewictwo... IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 21.06.04, 15:17
          hey dziewczynki ja tylko chcialam dodac ze krwawienie moze tez wystapic dopiero
          za 2 a nawet 3 razem poniewaz penis poze nie przebic blony dziewiczej przy
          pierwszym stosunku pa pozdrawiam
          • ola_er Re: dziewictwo... 21.06.04, 16:14
            ja w ogóle nie krwawiłam, ale moja koleżanka krwawiła po 2-3 godzinach dopiero.
    • annuczek Re: dziewictwo... 21.06.04, 16:44
      Moze sie zdarzyć, że krwi w ogóle nie będzie albo jedynie kropla. Tak samo może
      w ogóle nie być bólu - wszystko zależy od tego, jaka jest błoda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka