emeraldboy4
01.07.12, 08:20
Słuchaj Ewka,
Jak przeczytałem, jak tłumaczysz likwidację ulgi na internet, to z krzesła spadłem. Ulga dla wybranych? Internet w miastach? Mieszkam na zadupiu, dwa tysiące ludzi. Może to miasto wg ciebie, Ewka? Z ulgi za internet było 150 złotych rocznie. A teraz ich nie będzie przez ciebie, Ewka, Donka i waszych sługusów. Ukradłaś mi 150 złotych. Dumna z siebie jesteś? I jeszcze robisz z ludzi debili takimi tłumaczeniami.
Miej odwagę, Ewka, wyjdź i powiedz - musimy wam zabrać, bo wydaliśmy 100 miliardów złotych na igrzyska i chleba ni ma. Dlatego nie będzie ulg, dlatego nie będzie recept refundowanych - a ten, kto odważy się je wypisać, poniesie za to karę, dlatego będziecie zaiwaniać do 67. roku życia, albo i dłużej.
Bo my, rząd PO, chcemy błyszczeć w niemieckich gazetach piszących o radosnym epilogu zwanym Euro 2012, w nie oferować lepsze warunki życia polskim obywatelom w każdym jednym szarym, prozaicznym dniu ich życia.
Żal mi cię, Ewka.
PS. Obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych, Ewka, jakbyś nie wiedziała, i nie mam najmniejszego obowiązku zdradzać swojego imienia i nazwiska, więc gwiazdkę z napisem "pole obowiązkowe" możesz sobie wepchnąć głęboko w twoją ciemną nierefundowaną, wiesz?
I tylko czekam na pełnoszprytnego w swoim mniemaniu leminga, który wytknie mi, że przecież Kopacz nie jest w rządzie, więc czy ja wiem o czym mówię? :)