goniacy.pielegniarz 30.06.04, 20:35 To jak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 20:39 goniacy.pielegniarz napisał: > To jak będzie? 2:1 dla gospdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Gdzie mam się zgłosić po nagrodę? :))) 30.06.04, 22:55 trafiłes w 10, no to gadaj teraz jak na spowiedzi, co będzie w finale? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Gdzie mam się zgłosić po nagrodę? :))) 30.06.04, 22:58 leszek.sopot napisał: > trafiłes w 10, no to gadaj teraz jak na spowiedzi, co będzie w finale? 1:0 dla Pepików. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Gdzie mam się zgłosić po nagrodę? :))) 30.06.04, 22:59 I niech się tak stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Gdzie mam się zgłosić po nagrodę? :))) 30.06.04, 22:55 podobno Olek K coś ufundował, do odbioru po jego powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: Portugalia - Holandia IP: *.tvgawex.pl 30.06.04, 20:40 ..Portugalia przechodzi dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 20:41 Ja obstawiam zwyciestwo Holendrów w czasie normalnej gry, łącznie z dogrywką 3:2 Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 20:44 goniacy.pielegniarz napisał: > To jak będzie? Parafrazując Dorotkę,która chyba do końca życia będzie się wstydziła tych reklamówek z Millerem:"Będzie dobrze" Czyli wygrana Portugalczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 20:48 Chyba Portugalia, ale jeżeli im tez Kwach dopinguje... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 20:52 Rzeczywiscie Kwach :( Wszystko stracone. Wygrają Holendrzy. W zasadzie przyniesie pecha obu drużynom. Czy nikt nie uprzedził gospodarzy o specyfice polskiego "prezydenta"? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 20:53 a jaki to rząd jest w Portugali - też socjaliści? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 21:01 leszek.sopot napisał: > a jaki to rząd jest w Portugali - też socjaliści? Rządzi tzw. centroprawica w postaci formacji o wdzięcznej nazwie Partia Socjaldemokartyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 21:05 leszek.sopot napisał: > a jaki to rząd jest w Portugali - też socjaliści? Mylące pytanie.Powinieneś zapytać:"też postkomuniści?" Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 21:21 lupus.lupus napisał: > leszek.sopot napisał: > > > a jaki to rząd jest w Portugali - też socjaliści? > > Mylące pytanie.Powinieneś zapytać:"też postkomuniści?" Ale to by było nieprawidłowe w drugą stronę, bo w Portugali nie było komunistycznych rządów. Ale jak na razie Kwach nie zaszkodził:) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 21:40 mam nadzieję ze Portugalia wygra że uda jej się dowieźć zwycięstwo do końca spotkania do przerwy 1:0 dla Portugalii..Pedałlandia nie może wygrac! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 21:44 oszolom.z.radia.maryja napisał: > mam nadzieję ze Portugalia wygra że uda jej się dowieźć zwycięstwo do końca > spotkania do przerwy 1:0 dla Portugalii..Pedałlandia nie może wygrac! A mi się kojarzyła Holandia z tulipanami... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 21:47 tulipany w Holandii to juz historia...dziś kojarzy sie ona ze swawolą seksualną eutanazją i legalnymi narkotykami tzw miękkimi narkotykami Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 22:39 Tobie to się tylko złe rzeczy kojarzą, a ja wolę przyjemne skojarzenia, czyli jeszcze np. wiatraki, łyżwy i kanały, wspaniałe malarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 22:42 leszek.sopot napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > Pedałlandia a może głodnemu chleb na myśli > > A mi się kojarzyła Holandia z tulipanami... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Portugalia - Holandia 30.06.04, 22:10 oszolom.z.radia.maryja napisał: > mam nadzieję ze Portugalia wygra że uda jej się dowieźć zwycięstwo do końca > spotkania do przerwy 1:0 dla Portugalii..Pedałlandia nie może wygrac! A podobno sport łączy ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot A jak będzie w finale? 30.06.04, 22:44 Portugalia czy Czechy? Stawiam na niedźwiedzia zza Tatr. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: A jak będzie w finale? 30.06.04, 22:45 Ciekawy finał się kroi ateiści z Czech contra katolicy z Portugalii Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: A jak będzie w finale? 30.06.04, 22:46 leszek.sopot napisał: > Portugalia czy Czechy? Stawiam na niedźwiedzia zza Tatr. a ja jestem w kropce, bo i jedni i drudzy w porzo ale ten niedźwieź to raczej nie ze Słowacji przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: A jak będzie w finale? 30.06.04, 22:54 Mecz był dzisiaj świetny, szkoda, że nie doszło do dogrywki i karnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Gdzie jest Kataryna? 30.06.04, 22:58 Nie oglądałaś? Ja postanowiłam jutro oglądać Czechów, bo zaprzyjaźnieni Czesi piszą nam, że grają też za nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Portugalia - Holandia 01.07.04, 10:44 to byl piękny mecz a gdy padł samobój aż zamarłem z przerażenia..na szcęście Portugalia moi faworyci wygrali..Matka Boska Fatimska im sprzyjała..Homolandia odprawiona z kwitkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Portugalia - Holandia 01.07.04, 10:55 oszolom.z.radia.maryja napisał: > to byl piękny mecz a gdy padł samobój aż zamarłem z przerażenia..na szcęście > Portugalia moi faworyci wygrali..Matka Boska Fatimska im sprzyjała..Homolandia > odprawiona z kwitkiem! czemu MB Częstochowska/MB Ludźmierska/MB Piekarska/... nie sprzyja naszym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius zapomniany cudzyslow? IP: *.introweb.nl 01.07.04, 11:08 behemot.to.kot napisał: czemu MB Częstochowska/MB Ludźmierska/MB Piekarska/... nie sprzyja naszym? Poniewaz "nasi" nie sluchaja madrej rady Romana Giertycha i nie zabieraja sie gdzie pieprz rosnie.Holenderskie heretyki poniosly zasluzona kare,za odejscie od wiary,zamykanie kosciolow,a szczegolnie za "wizyte" aborc-kutra we Wladyslawowie ,o promowaniu dewiacji seksualnych nie mowiac. Po objeciu wladzy przez LPR polscy pilkarze zbliza sie do poziomu z MS 74',a wiec wszyscy wiedza na kogo glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna góra! Tylko niech na mecze ci z LPR nie zapmną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:16 zabrać obrazu Matki Boskiej w złotych ramach - a nóż oślepią bramkarza drużyny przeciwnej! Jasna Góra nas wspomoże i obraz wyporzyczy ku tak szczytnym celom! - tako rzecze Maciej Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius blokersi laczta sie! IP: *.introweb.nl 01.07.04, 12:47 Gość portalu: jasna góra! napisał(a): zabrać obrazu Matki Boskiej w złotych ramach - a nóż oślepią bramkarza drużyny > przeciwnej! Jasna Góra nas wspomoże i obraz wyporzyczy ku tak szczytnym celom! - tako rzecze Maciej Giertych. Zamiast szczytoawac glowa zadbaj lepiej ,zeby cale blokowisko glosowalo w przyszlych wyborach do Sejmu na LPR!Postawimy wtedy zdobyta Zlota Nike w przedsionku Klasztoru Jasnogorskiego do ktorej czolgac sie beda mogli na kolanach miliony pielgrzymow -milosnikow futbolu.Tuz obok otworzy sie liczne konfesjonaly w ktorych wszyscy piszacy "wypoRZyczy" po pokornej spowiedzi dostana rozgrzeszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Portugalia - Holandia 01.07.04, 11:26 widocznie nasi nie są wystarczająco religijni Odpowiedz Link Zgłoś