Dodaj do ulubionych

Dwie nienawiści solidaruchów.

14.09.12, 20:50
Fakty są nieubłagane. Nienawiść platfusów wyprodukowała Rysia Cybę, nienawiść moherów czubka ze słoikiem zaczerpniętym z szamba i "antykomora".

Nic na to nie poradzę, ale takie są fakty. Osobiście i jednych i drugich mam w dupie. Osiągnęli zgodnie stan skrajnego zidiocenia.
Obserwuj wątek
    • life.form Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 20:57
      Ile razy dziennie masz zamiar odmieniać przez przypadki słowo "nienawiść"? Pewien jesteś, że to chodzi o nienawiść "solidaruchów"?
      • haen2010 Re: Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 21:04
        Ocywiście. Od siedmiu lat słucham i czytam, jaki fajny jest Kaczor Donald, a jakie wredne są dwa Kaczory. Mam już tego qrestwa dosyć.
        • life.form Re: Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 21:13
          haen2010 napisał:

> Ocywiście. Od siedmiu lat słucham i czytam, jaki fajny jest Kaczor Donald, a ja
          > kie wredne są dwa Kaczory. Mam już tego qrestwa dosyć.

Ja też. Ale przypisywanie nienawiści "solidaruchom" jest ahistoryczne. Pokaz festiwalu nienawiści, do tej pory niepobity, zrobił Gomułka w 1968. Mam wrażenie, że tradycje nienawistnikowania usamodzielniły się, poszły w lud i mają się dobrze do dzisiaj. W gruncie rzeczy większość dzisiejszych propagandzistów sprawia wrażenie, że pobierała lekcje od moczarowców. Co smuci, bo część z nich w tamtych czasach jeszcze się nawet nie urodziła.

A na poważnie - myślę, że cała polityka w Polsce to konstruowanie propagandowego "wroga" zamiast programu.
          • haen2010 Re: Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 21:19
            Ależ co ty chrzanisz. Gomułka ratując dupska swoich komuchów posłużył się hasłem od stuleci skutecznym, historycznym - wszystkiemu winni są Żydzi.

Niewielu to przyjęło za swoje. I w dwa lata było po Gomułce.
            • life.form Re: Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 21:26
              haen2010 napisał:

> Ależ co ty chrzanisz. Gomułka ratując dupska swoich komuchów posłużył się hasłe
              > m od stuleci skutecznym, historycznym - wszystkiemu winni są Żydzi.

No właśnie. Chodzi mi nie o proces polityczny, a o mechanizm propagandy. Ratowanie dupsk "swoich" za pomocą obrazu straszliwego wroga. Moim zdaniem zarówno PiS jak i PO uprawiają niemal czystą propagandę neostalinowską.
              • haen2010 Re: Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 21:36
                Jeżeli chcesz już takich odniesień, to jedynie na myśl przychodzi wojna śmiertelna bolszewików z mienszewikami. Zakończona straszliwym mordobiciem.
                • life.form Re: Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 21:40
                  haen2010 napisał:

> Jeżeli chcesz już takich odniesień, to jedynie na myśl przychodzi wojna śmierte
                  > lna bolszewików z mienszewikami. Zakończona straszliwym mordobiciem.

O, dobre :). Mi jeszcze przychodzi do głowa propaganda sowiecka w czasach Wielkiej Czystki. No wiesz, zjednoczmy kolektyw bo Szatan zstąpił na Ziemię i chce nas pożreć.
          • zoil44elwer Re: Haen, jesteś na wojnie? 15.09.12, 00:42
            Gdy Gwiazda,Wyszkowski i Kaczyńscy byli na Dworze Lecha W to było buzi buzi,cacy cacy.Gdy ich wykopał od koryta bo myśleli że będą mieć go za marionetkę wiedząc o TW Bolku(K Wyszkowski:Wiedzieliśmy o konszachtach LW z SB ale uznaliśmy że możemy DUŻO zyskać(my z S) gdy LW zostanie prezydentem!?Ale cwany chłopo-robotnik zrobił wojnę na górze i zaczął się festiwal nienawiści.

W
          • wdajcz Re: Haen, jesteś na wojnie? 15.09.12, 05:36
            Gomułka nie był prekursorem szerzenia nienawiści w politycznych zmaganiach. To sposób stary jak polityka. każda wyłaniająca się formacja powstaje na hasłach moralnej odnowy. Po dojściu do władzy ferajna rozpada się przy podziale łupów. Nie inaczej jest z postsolidarnością.
            • zoil44elwer Re: Haen, jesteś na wojnie? 15.09.12, 05:50
              Starorzymskie:Prawo,sprawiedliwość i przyzwoitość najszybciej ucieka z obozu zwyciężców.
      • m.c.hrabia Re: Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 21:10
        nim już owładnęła totalnie.

do wszystkiego co się rusza.
        • haen2010 Re: Haen, jesteś na wojnie? 14.09.12, 21:14
          Masz hrabio problem z faktami? Wymieniłem ci te najważniejsze, zakończone wyrokami sądowymi albo orzeczeniem o niepoczytalności. Reszta to zwyczajna pyskowka moherów z platfusami.
          • zoil44elwer Re: Haen, jesteś na wojnie? 15.09.12, 06:29
            Jak to na tej polsko-polskiej wojence ładnie,czasem samolot z nieba na ziemię spadnie.Ale kreatury zawsze staczają się do góry.Płace w dół a ceny i podatki w górę bo liberał wciela w życie swą ekonomiczną subkulturę.Gipsy,Chipsy,Grypsy nowomowa polityków z dorzecza Wisły.Bo między Bugiem,Odrom a Nysom to my liberały-aferały najważniejsze som.A razem z polskimi chłopami jesteśmy w UE liderami bo sojusz cwaniaka ze wsi i złodzieja z miasta to potęga jest i basta.
    • sawawawa Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 21:04
      czyli status quo ante: jak za II RP.
    • wiosnaludzikow Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 21:18
      haen2010 napisał:

> Fakty są nieubłagane. Nienawiść platfusów wyprodukowała Rysia Cybę, nienawiść m
      > oherów czubka ze słoikiem zaczerpniętym z szamba i "antykomora".
      > Nic na to nie poradzę, ale takie są fakty. Osobiście i jednych i drugich mam w
      > dupie. Osiągnęli zgodnie stan skrajnego zidiocenia.
      Jest tak jak napisałeś jednka moim zdaniem jest tak na linii Palikot i Miller tylko, że nie maja władzy wiec objawy sa łagodniejsze.
      • life.form Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 21:22
        > Jest tak jak napisałeś jednka moim zdaniem jest tak na linii Palikot i Miller t
        > ylko, że nie maja władzy wiec objawy sa łagodniejsze.

Nie. Na linii Palikot - Miller jest więcej polityki, mniej propagandy.

www.gazetaprawna.pl/artykuly/647187,palikot-i-miller-zakopali-wojenny-topor.html
      • haen2010 Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 21:30
        Co to za porównanie? Palikot złamał monopol bekartów Okrągłego Stołu i wszyscy zgodnie doszli do wniosku - zniszczyć za wszelką cenę. Miller, Kaczor, Donald, Kościół - to jedna sitwa mafii skłóconych, ale dbających o swoje "biznesy".

Coś wróble popiskują, że komuchy się już buntują przeciw Millerowi. Bo Palikota zniszczyć się nie udało, jak to łatwo z Lepperem się stało.
        • life.form Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 21:36
          haen2010 napisał:

> Co to za porównanie? Palikot złamał monopol bekartów Okrągłego Stołu i wszyscy
          > zgodnie doszli do wniosku - zniszczyć za wszelką cenę. Miller, Kaczor, Donald,
          > Kościół - to jedna sitwa mafii skłóconych, ale dbających o swoje "biznesy".

A tu się z Tobą zgadzam :) Z punktu widzenia okrągłostołowców Palikot jest nieobliczalny.
    • behemot17-13 Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 21:34
      najpierw to trzeba zbierać informacje, dopytywać ludzi którzy obcowali z R.Cybą, rozumiem, że z racji zamieszkania nie miałeś możliwości zasięgnięcia języka. niestety, nie rozumiem dlaczego powielasz gminne wieści? R.Cyba to czubek, równie dobrze mógłby zastrzelić i pokrajać kogokolwiek. czubek to czubek, niezależnie czy zabija Lennona, Rosiaka, bądź menela śpiącego na ławce.
      • life.form Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 21:42
        > R.Cyba to czubek, równ
        > ie dobrze mógłby zastrzelić i pokrajać kogokolwiek.

Ale nie pokrajał kogokolwiek.
        • behemot17-13 Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 22:24
          zwykły przypadek, trafiło na Rosiaka.
          • life.form Kukiz o Petelickim 14.09.12, 22:37
            www.wprost.pl/ar/347163/Kukiz-wspomina-Petelickiego/?pg=0
            behemot17-13 napisał:

> zwykły przypadek, trafiło na Rosiaka.

Jasne. Tak sobie poczytalny świr chadzał po rozmaitych biurach i przez przypadek zawędrowal do PiS. A tam mu przez przypadek do łba strzeliło...
            • behemot17-13 Re: Kukiz o Petelickim 14.09.12, 22:49
              poczytalny, świadomy, rozróżniający dobro od zła itp. naukowe treści. a ja dalej jestem zdania, ten kto zbija jest czubkiem, nawet gdy teściową(żart).
              • zoil44elwer Re: Kukiz o Petelickim 15.09.12, 04:55
                behemot17-13 napisał:

> poczytalny, świadomy, rozróżniający dobro od zła itp. naukowe treści. a ja dale
                > j jestem zdania, ten kto zbija jest czubkiem, nawet gdy teściową(żart).
                Czubek co zabija teściową topiąc ją w studni jest mądrym ale nerwowym gościem i psychicznym debilem.Bo oczyścił ziemię i powietrze ale zatruł wodę.Ale facet zabijający szeregowego za grzechy jego szefa jest psychicznym i nerwowym imbecylem.
      • haen2010 Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 21:44
        Nietety, drogi przyglupie. Za czubka konsylium uznało faceta ze słoikiem, natomiast Rysiu Cyba był jak Niewiadomski, trzeźwy, świadomy i poczytalny.
        • behemot17-13 Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 22:26
          haen, tylko bez czułości, drogi?
    • volupte Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 14.09.12, 22:45
      Ty tez jesteś produktem nienawiści , tylko czyjej? Kiedyś piałes z zachwytu nad PO , teraz RP i niezmiennie nienawidziles pełniący , a teraz dodale s lemingi :-) Neofici rulez:-)
      • haen2010 Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 15.09.12, 06:06
        No, ja to jestem jak ci wykantowani od Amber Gold. Też piali z zachwytu nad firmą, która sama zarobi i da zarobić innym.

Real platfusów jest jak Amber Gold. Tylko ja nieco wcześniej wycofałem swoje finanse i zaufanie.
        • zoil44elwer Re: Dwie nienawiści solidaruchów. 15.09.12, 06:38
          Bezdzietne małżeństwo,oboje po 85 lat wpłacili Plichcie 250 tys PLN.Dziś martwią się że nie będzie księdza ma ich pogrzebie i kto im postawi pomnik(naiwności ?) na grobie,bo ziemię ma cmentarzu już wykupili.
      • life.form A Kukiz? Czy on ma powody być na wojnie? 15.09.12, 07:24
        volupte napisał:

> Ty tez jesteś produktem nienawiści , tylko czyjej?

Produktem czyjej nienawiści jest Kukiz?
        www.wprost.pl/ar/347163/Kukiz-wspomina-Petelickiego/?pg=0
        • volupte Re: A Kukiz? Czy on ma powody być na wojnie? 15.09.12, 07:58
          Kukiz to wieczny rewolucjonista , jemu zawsze będzie złe. Przeczytałem ten wywiad i mam wątpliwości ze to wywiad , raczej opracowane wypowiedzi. Byl na spotkaniu z Tuskiem ( śniadanie) i ani me , ani be wtedy , a tu taki elokwentny . A opowiadając o generale tez manipuluje. Od wielu miesięcy a moze lat ,o petelickim było w mediach cicho , a ten media o smierć oskarża .Zaszczuly go , brednie.
        • zoil44elwer Re: A Kukiz? Czy on ma powody być na wojnie? 15.09.12, 08:02
          Operetkowy generał i kapelmajster-duo truo.
        • haen2010 Kukiz to dzieciak 15.09.12, 12:00
          Wie, że go boli ale nie potrafi określić co i gdzie? Tylko beczeć potrafi.

Znachor mu zaordynował, żeby brał rycynę na oparzenia. Czyli JOWy.
          • m.c.hrabia Re: Kukiz to dzieciak 15.09.12, 12:13
            przynajmniej dzieciak
            a nie jak Ty psychol.
            • life.form Re: Kukiz to dzieciak 15.09.12, 12:52
              Ten "psychol" celnie zdiagnozował... Ja mam z tą diagnozą jedynie taki problem, że propaganda nienawiści PO i PiS jest zaraźliwa jak grypa. Wiemy, dlaczego oni powinni zostać zmarginalizowani. Róbmy swoje, i tyle.

m.c.hrabia napisał:

> przynajmniej dzieciak
              > a nie jak Ty psychol.
          • life.form Re: Kukiz to dzieciak 15.09.12, 12:46
            haen2010 napisał:

> Wie, że go boli ale nie potrafi określić co i gdzie? Tylko beczeć potrafi.
            >
            > Znachor mu zaordynował, żeby brał rycynę na oparzenia. Czyli JOWy.

W każdym razie zaczynam kwestionować własną teorię, że jest wynajęty przez PO do promocji JOWów. Masz rację, to dzieciak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka