Dodaj do ulubionych

Dancing na grobach

19.09.12, 06:44
Bo do tanga trzeba dwojga! - cyniczne oberki tuskowej ekipy na smoleńskich grobach ostatecznie zraziły mnie do platfusów. Do tej pory nie dano nam usłyszeć nagrania z rozmówki Kaczyńskich tuż przed decyzją o lądowaniu w podłych warunkach.

Blidowie uważają, że podobne kujawiaki platfusy wywijają na grobie ich żony i matki. Bardzo rozsądny i analityczny wywiad Jacka Blidy krytykujący prymitywne i cyniczne politykierstwo platformy.

redakcja.salon24.pl/448444,jacek-blida-dla-s24-platforma-tanczy-na-trumnie-mojej-mamy
Obserwuj wątek
    • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Radowanie się z nieszczęścia to PiSia tradycja 19.09.12, 06:48
      Tu masz prawdziwe tańce:
      www.youtube.com/watch?v=VFnc_4PQQT0
      Wklej taniec platfusów na grobach oszuście
      • haen2010 Re: Radowanie się z nieszczęścia to PiSia tradycj 19.09.12, 07:09
        Oszuście? Nie pij tyle, bo pająki ci łażą po suficie. Czarne wdowy.
        • zapijaczony_ryj Wyjaśniałem setki razy-dla PiS_dogłowia za trudne! 19.09.12, 07:18
          haen2010 napisał:

> Oszuście? Nie pij tyle, bo pająki ci łażą po suficie. Czarne wdowy.

I nic na to nie moge poradzić:
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,133184361,133396154,Re_Wyjasnialem_wielokrotnie_.html
          • bozon.higsa [...] 19.09.12, 07:35
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • 99venus Re: Radowanie się z nieszczęścia to PiSia tradycj 19.09.12, 08:52
          może nie oszuscie ale człowieku pozbawiony kontaktu z rzeczywistością to tak.
    • kiemlicz88 Re: Dancing na grobach 19.09.12, 07:12
      Cwane sztuki z tych platfusów. Gdańsk przykrywać Smoleńskiem.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Dancing na grobach 19.09.12, 09:55
        to PO kazała posłom z pisuaru zjawiać się na cmentarzach ciemną nocą, żeby uczestniczyć w ekshumacjach???
        Faktycznie cwane sztuki, tak podpuścić Antoniego i Fatygę
    • haen2010 Ja nie piszę o pisowskich imprezach cmentarnych 19.09.12, 10:25
      Bo one są czymś dla mnie oczywistym. Piszę o tym, że platfusy też scenografię pisały i dalej piszą. Tylko głupek nie widzi, jak tuskowa ekipa promowała Smoleńsk jako podstawowe kryterium odróżnienia się od ogłupiałego z boleści Kaczora.

Podobnie zresztą wykorzystują Blidę. Tu nie ma żadnego morale, tu jest prymitywna i cyniczna polityka siania nienawiści w Polsce. Przez obie strony, bo wybitnie im się to opłaca.
      • life.form Re: Ja nie piszę o pisowskich imprezach cmentarny 19.09.12, 10:34
        haen2010 napisał:

> Bo one są czymś dla mnie oczywistym. Piszę o tym, że platfusy też scenografię p
        > isały i dalej piszą. Tylko głupek nie widzi, jak tuskowa ekipa promowała Smoleń
        > sk jako podstawowe kryterium odróżnienia się od ogłupiałego z boleści Kaczora.
        >
        > Podobnie zresztą wykorzystują Blidę. Tu nie ma żadnego morale, tu jest prymityw
        > na i cyniczna polityka siania nienawiści w Polsce. Przez obie strony, bo wybitn
        > ie im się to opłaca.

Bingo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka