l_zaraza_l 01.10.12, 12:11 www.tvn24.pl/oto-kandydat-na-premiera-po-co-przyjechal-prof-piotr-glinski,279953,s.html Ale to bez znaczenia. Kto to by nie był firmowałby Polskę Rydzykowo-Stankiewiczową a ja takiej nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex.mila Ufff..najważniejsze, ze nie Streżyńska 01.10.12, 12:12 Nadal mogę ją lubić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Nie znam człowieka 01.10.12, 12:17 i nie zamierzam go googlać. Ale, żeby nie było- przełączyłam na niego z meczu Szarapowa- Halep! W końcu każdemu kandydatowi na premiera trzeba dać szansę. Ale patrzę z wielkim bólem, jak się pan strasznie męczy, jak ciężko wzdycha, jak nieporadnie odczytuje swój referacik i wracam do Pekinu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
life.form To poważna postać 01.10.12, 12:20 Od lat zajmuje się społeczeństwem obywatelskim, rozumie co to zasada pomocniczości, etc. Ceniony w środowisku. Można powiedzieć, autorytet niemalowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: To poważna postać 01.10.12, 12:44 Nie ufam nikomu kto ufa Prezesowi... i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila to nie kwestia zaufania 01.10.12, 12:55 Tylko szacunku do samego siebie. Mam tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To poważna postać 01.10.12, 13:10 life.form napisał(a): > Od lat zajmuje się społeczeństwem obywatelskim, rozumie co to zasada pomocniczo > ści, etc. Ceniony w środowisku. Można powiedzieć, autorytet niemalowany. Rydzyk-Kaczyński zeżre go z butami a potem wydali z głośnym beknięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: To poważna postać 01.10.12, 13:20 l_zaraza_l napisała: > Rydzyk-Kaczyński zeżre go z butami a potem wydali z głośnym beknięciem. To oczywiście możliwe. Ja tylko promuję Glińskiego jako Glińskiego. W środowisku jest znany jako otwarta głowa. W b. Unii Wolności był na jej lewym skrzydle ze względu na zainteresowanie demokracją oddolną, NGOsami oraz ekologią. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Stawiasz złe pytanie 01.10.12, 13:46 Powinno brzmieć: jak to się stało, że PiS jest w stanie przechwytywać takich ludzi? Przecież powinni być zagospodarowani przez PO... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Stawiasz złe pytanie 01.10.12, 14:48 Przy całej Twojej atencji do prof. Glińskiego, to kandydat z IV szeregu, założę się że tydzien temu nikt na tym forum nie wiedział kto to, to świadczy tylko o klęsce Kaczyńskiego że musiał sięgnąć tak głęboko.... Zagwozdkę Palikotowi to by sprawił prof. Kleiberem, ale tan najwidoczniej na jarkowe cyrki nie ma ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To poważna postać 01.10.12, 13:34 life.form napisał(a): > To oczywiście możliwe. Ja tylko promuję Glińskiego jako Glińskiego. W środowisk > u jest znany jako otwarta głowa. W b. Unii Wolności był na jej lewym skrzydle z > e względu na zainteresowanie demokracją oddolną, NGOsami oraz ekologią. > > Możliwe, że w innych okolicznościach przyrody, mogłoby się wydarzyć coś bardzo sensownego i dobrego. Niestety, wszystkie sznurki są w rękach panaprezesa i nie ma takiej opcji, by którykolwiek z nich panprezes poluzował. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda A będzie chodził w pochodach z pochodniami? 01.10.12, 12:22 Elektorat to lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Nie sądzę 01.10.12, 12:24 No chyba, że pod rękę z Ziobrą. Jak jeleń z jeleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Elektoratowi to sie nie spodoba, 01.10.12, 12:26 gdy nie będzie krzyczał "hańba!" i nie będzie u Rydzyka występować. Ryzykowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: O, miałam rację :) 01.10.12, 12:29 woda_woda napisała: > Już stanął w obronie Rydzyka :) A Halep przegrywa z Szarapową:-( Dwie piłki meczowe:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Elektorat wie, że jedynym prawdziwym 01.10.12, 12:29 Premierem od 20 lat był, jest i będzie Jarosław Kaczyński. I zaręczam ci - podobnie jak ja, nie będzie guglał jelenia Glińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Słusznie, 01.10.12, 12:30 elektorat wie, że to ściema, ale czy wie o tym profesor? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Wierzę w jego parcie na europarlament 01.10.12, 12:33 kredyty, wnuki, niezdrowa atmosfera na sympozjach...sama wiesz, jak fatalnie płacą naukowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Wierzę w jego parcie na europarlament 01.10.12, 12:50 a no właśnie mówi, że bierze się do pracy, tylko kto będzie płacić pensje????? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Może wejdzie w spółkę z Sakiewiczem 01.10.12, 12:54 i jego teściem. Podobno niezłe kokosy. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Jest kilka wątków o profesorze Glińskim 01.10.12, 12:49 znając przyzwyczajenia moderacji, któryś z nich wyleci na osła. Mam nadzieję, ze to nie będzie ten- twój był pierwszy. Nic mnie tak bardzo nie wkurza na tym forum jak zakładanie bliźniaczych wątków. I 20 wątków na ten sam temat. co mnie obchodzi co piszą inni, ja to założę lepiej, bo jestem fajniejszy! Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Jest kilka wątków o profesorze Glińskim 01.10.12, 13:34 moze tylko po pierwszym spotkaniu prof.Glinskiego w telewizji i głupich pytan skundlonych dzie nnikarzy ocenicie KLASE TEGO KANDYDATA NA PREMIERA BEZPARTYJNEGO RZADU ?.Jest to nasza jedyna nadzieja ze dyletanci z rzadu Tuska przestana nam psuc Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Jest kilka wątków o profesorze Glińskim 01.10.12, 13:38 A skąd ty znasz jego klasę, skoro dopiero o 12.05 przeczytałeś w Wikipedii kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Raczej pirotechnicznym 01.10.12, 14:27 Tylko lont zamókł. Przecież to jakaś zabawa w Indian, jak Zespół Pracy Państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Tak czy siak miejsce do europarlmentu z jedynki 01.10.12, 14:39 gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Tak czy siak miejsce do europarlmentu z jedyn 01.10.12, 14:44 Racja. Należy się cieszyć z drobnych rzeczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Fakt - z drobnych. Na waciki wystraczy nt 01.10.12, 14:51 chateau napisał: > Racja. Należy się cieszyć z drobnych rzeczy ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: prof. Piotr Gliński technicznym? 01.10.12, 14:48 Technicznym? A ten prof. Gliński czymkolwiek w życiu zarządzał - poza kilkuosobowym zakładem na uczelni? Tusk czy Kaczyński kierują dużymi partiami. Gdyby kandydatem PiS był ktoś z menedżerskim doświadczeniem, to można by nazywać go nazwać kandydatem technicznym. A tak jest raczej kandydatem kabaretowym. Odpowiedz Link Zgłoś